Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm nasılsıın ooohhh değiştirmişin avatarını hııı iyi olmuş kıss o neydi ölee öncekii pek çirkindi

akşamki menümü söliiiiim

domates çorbası
sebzeli rulo köfte
pilav
zeytinyağlı barbunya
salata yaparım bidesiz naptınız karılar

Kiz benim kimsem yokki burdaaa gurbetteyim ben
Bir tane arkadasim var onu taniyor
Ama gitmicem kararliyim

anam sende onca zamanda birtanecikmi arkadaş edindin kız bizde gurbetteyik heralde üstelik geleli daha 1 yıl bile olmadı ama en az 3-4 tane var samimi olduğum burda ecük sosyal ol anam hep kaynoş hep görümce nereye kadar git arkadaş edin biraz hergün birine gidersin onlar gelir zaman geçer kız kaynoştanda kurtulmuş olursun böylecene

slm kızlarr

sara abla gemıs olsunn

begumm nazo abla sız bırıne mı kzıdınızz:44::44::44::44::44:

tavuk yıom da mangal yemıom erkan sucuk yapıo kendısı onun suucugu cok gzl onu getırelm onu yaparsak yerm

hııı kocişinin sucuğu çok güzel madem niye yemiyon kıız kız el yapımımı yapıyo ölesi çok güzel oluyo yaa ben hazırları pek sevmiyom çok baharatlı oliyi içine ne kattıklarıda belli olmuyo aynı yerde olsak bizde sizden alırdık ne güzel sucuğuu :26:

bana yasaa askımmmmmmmmmmmm

he geleyımde sakaryaya mangal yapakkk ama bana peynır ekmek yap bn mangal yemem

ilahi yaa mangal yenmezmii bende bi gün önceden sarımsak soğan süt baharat ve azda zeytin yağıyla sotelenmiş kuzu şişe bayılırım ah olsada yesek kuzu eti bulsam gerçi fırının ızgarasındada yaparım onu kız mangal varken peynir ekmee naapcan sende patlıcan biber soğan falan közle gömme salatasını yap yada istediğin sebzeleride doğrayıp güzelce tuzlayıp baharatlayıp yağlayıp yapabilirsin kuzum güzelde olur yaani mesela karnıbahar kabak soğan bilem olabilir yaani ızgarada

cnm şimdi gördüm seni nideen yazmıon ne karıştırıon gene hanııım
Unutma beni yi izliyodum

Asker esleri olmasa kiminle arkadas olurdun mirak ediyom
Ben seciciyim oyle herkesi hayatima sokmam

dedıkodu deıl ablam dertlesıoz ya sende yalandan acıver bı face konusuruk
maalesef benim kocam bırakmıyo açamam canım
Bana musaade basim catliiiii:2:
kız bende öyle oldum diye çıkmıştım şimdi çay içiyok,gelinn beraber içelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…