Kiz benim kimsem yokki burdaaa gurbetteyim ben
Bir tane arkadasim var onu taniyor
Ama gitmicem kararliyim
tavuk yıom da mangal yemıom erkan sucuk yapıo kendısı onun suucugu cok gzl onu getırelm onu yaparsak yerm
vala abla zaten bırısıne cok uyuz oldumm acayıp sevınc ablam anlatsn sana ozelden
bana yasaa askımmmmmmmmmmmm
he geleyımde sakaryaya mangal yapakkk ama bana peynır ekmek yap bn mangal yemem
Unutma beni yi izliyodumcnm şimdi gördüm seninideen yazmıon ne karıştırıon gene hanııım
anam sende onca zamanda birtanecikmi arkadaş edindin kızbizde gurbetteyik heralde üstelik geleli daha 1 yıl bile olmadı ama en az 3-4 tane var samimi olduğum burda ecük sosyal ol anam hep kaynoş hep görümce nereye kadar git arkadaş edin biraz hergün birine gidersin onlar gelir zaman geçer kız kaynoştanda kurtulmuş olursun böylecene
maalesef benim kocam bırakmıyo açamam canımdedıkodu deıl ablam dertlesıoz ya sende yalandan acıver bı face konusuruk
kız bende öyle oldum diye çıkmıştım şimdi çay içiyok,gelinn beraber içelim..Bana musaade basim catliiiii:2:
sende açsana bi face seninlede sohbet ederik
açamıyom açamıyombizde burda sohbet ederik nazocum
neyse affettimAblammmmmmmmmmmm senide yazacadım vallaha unuttumsen paşam sevinç biricik ablam yiter buka başka Adam gibi karı yok zatti ( haticdm begumum hariç)
Hemide tavuk deeeel et pişitecem size karpuzda yaracam
merhaba kızlar nasılsınız ben bayağı bi hastaydım kaç zamandır grip olmuştum ama şimdi daha iyiyim
ayy sendemi yaa herkes grip nerdeyse bende öyleyim..geçmiş olsun saracım..
Unutma beni yi izliyodum
Asker esleri olmasa kiminle arkadas olurdun mirak ediyom
Ben seciciyim oyle herkesi hayatima sokmam
:2: tkb sana tlf acimmi sesimi duysan korkarsin:2:
Belos
Beydagli
Biricikkk
Basak
Bengi
bende su ark nasıl buluyolar merak edıyorum 1.5 sene oldu apt bı kısı tanıöıyom herkeze kapı acmam
geçmiş olsun kuzum ama ben normaldede korkuyorum sesinden
bende su ark nasıl buluyolar merak edıyorum 1.5 sene oldu apt bı kısı tanıöıyom herkeze kapı acmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?