kız geçen yazdım ama gördünmü bilmiyorum amway sonunda tv ye reklam vermiş senin kaynoşu oynatsalardı reklamlarında sende kurtulurdun kadın şöhret olunca seni görmezdi belki:2:
bu ekşi srat sadece bana olsa alınmazdım ama
bu hoşuma gitmedi
neden ssadece bana değil
hee sormaherseye burnunu sokuyooo cok bılmısss
evet sana gıcıkıznooliy yaa kime gıcıksınız kaardeşim banamı:26: ben naaptımki tüm mesela hamiş halimle halvet yapmammı dahaa iyide ne varki bunda sakıncalı bi durum yokken dikkatte ediyoken niye kocamı ihmal ediyim ihtiyaçlarını gidermeyimkii :26::26: adama bi okadarcık şeyi çokmu göreyim 34ten sonra bidaa loğusalık bitene ladan bişii olamıycak zaten bende yokum şurda 1 ay daha en fazla memnun edebilcem adamcağızı ayrıca evladımıda düşünüyorum niye düşünmeyim ne zorluklarla yaptık onu yemediğim etmediğim içmediğim kalmıyo normaldede oturup yatıp kalkıp göbek büyütüyom artıkın sadecene bi yemek yapıyom çamaşır yıkıyom vs basit şeylerle uğraşıyom artıkın sadece evi bile kociş süpürüyo ben kadar varmı bakalım kendine iyi bakan :26:
ailecek görüşmek güzel kuzum,tabiki insanın arkadaşı olur,ama böyle bir zamanda seçici olmakta yarar var..
sıcak kanlı olduğun belli zaten:26:ben çok sıcak kanlıyımdır kız hemen arkadaş edinirim hiç zorlanmam o konudatabi bana güven veren insanlarla ama sadece yoksa daha bissürü kişi varda ben 3-4 tanesiyle samimiyim en sık görüştüğümünde tayinleri çıktı ama gidicekler yaa haziranda kötü oldu oo :26:
niye şimdi kendını övdun canımm
ben hamıle degılım ama sutu ıcıyorum kendıme dıkkate dıyrm saglıklı beslenıyorum su halde ev ısı yapmıyrumn esımm supuruyo ne olmus kı yanıhepımız kendımıze dıkkat edıyoruzz
Kız ne oldu kim üzdü seni bakalımmmm:26:
keşkeeeeee,bak kaynoşuna ne güzel dua ediyos iyiliğini istiyoruz walla..görmemiştm cnm msjını
evet reklamını gördümmmmmm
benm kanoş iki lşafı bi araya zor getiriyo reklamdamı oynıycak
keşkem parayı vursada bizi unutsa
esım ıcı rahat etsın dıye aılaek goruzyrzz hatat bu pazarda kalmaya gıdecem esım tanısmasa yollamzdı
keşkeeeeee,bak kaynoşuna ne güzel dua ediyos iyiliğini istiyoruz walla..
walla benim eşimde bırakmıyo öyle heryere,yada tanımadığı insanlarla görüşmemi pek onaylamıyor...ama ailecek görüşülmesi güzel canım..
angarada kar varmı beloş..
yok karmar ya bı kendını gecen gosterdı hemen erıdı ablaa yaaa
harflerım yazmıyo ne olmus kı hemen acıgımı ortaya cıkartıyosun
gelıoyonuzmuuu
hee sorma
evet sana gıcıkız
Pehh senmi kendine iyi bakıyon7 aylık ilşki yaşıyorsun nasılda iyi bakıyorsun kendine yaa vallaha bravo
ayrıca sanamı sorucam ben rejım yapıp yapmıcamı geçmişte baktııgmda gördüm ben rejım seğilsıkılaşıyrum cınım senide alaka etmez tamamm
Senin aklına kimsenin ihtiyacı yok
ay ben kar görmeyeli yıllar oldu,özledim walla...
bu gece gidiyomusun anangilde net varmı özlerik biz seni
he bu gece biniyoruz birazda orda yaşıyım bakalım nolcAK
gitmekte istemiyom ama
gitmek ıstemıyom derken buraya mı gelmek ıstemıyonn annenle mı gelıyonn ordamı hala ka zman kalan burda neyle gelıyonuz esın nasıl gonderıyoo cok mu soru sordumm:44:
yok kuzucum adanada nerdeeee kar..benim çocukluğum istanbulda geçti ondan özledim..çocuktuk diye belki çok güzel geliyordu bize..sızın oralarda yagmıyomu abla:26:
yok
aranızda para toplayıp bana bi vınn alaydınız eyydi
bend eözlicem sizi
ne kadar kalırım bilmem er gelürüm korkma
gitmek ıstemıyom derken buraya mı gelmek ıstemıyonn annenle mı gelıyonn ordamı hala ka zman kalan burda neyle gelıyonuz esın nasıl gonderıyoo cok mu soru sordumm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?