Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız geçen yazdım ama gördünmü bilmiyorum amway sonunda tv ye reklam vermiş senin kaynoşu oynatsalardı reklamlarında sende kurtulurdun kadın şöhret olunca seni görmezdi belki:2:

görmemiştm cnm msjını
evet reklamını gördümmmmmm
benm kanoş iki lşafı bi araya zor getiriyo reklamdamı oynıycak
keşkem parayı vursada bizi unutsa

herseye burnunu sokuyooo cok bılmısss
hee sorma

evet sana gıcıkız

Pehh senmi kendine iyi bakıyon 7 aylık ilşki yaşıyorsun nasılda iyi bakıyorsun kendine yaa vallaha bravo

ayrıca sanamı sorucam ben rejım yapıp yapmıcamı geçmişte baktııgmda gördüm ben rejım seğilsıkılaşıyrum cınım senide alaka etmez tamamm

Senin aklına kimsenin ihtiyacı yok

sıcak kanlı olduğun belli zaten:26:
insan gurbetteyken kendine arkadaş arar ama,işte seçici olmalısın...

kız begüm sabah çocuğu düşünmüyon misafir alıp yoruyon kendini haylada halvet yapıyon gibim bişiiler dediydi onun için dedim iyi bakıyom kendime diyeee :26::26: yoksa bende hamile olmadan öncede aynı bakardım kendime meyvemi sütümü yeşilliğimi sebzemi hiç eksik etmezdim canım

Son düzenleme:
görmemiştm cnm msjını
evet reklamını gördümmmmmm
benm kanoş iki lşafı bi araya zor getiriyo reklamdamı oynıycak
keşkem parayı vursada bizi unutsa
keşkeeeeee,bak kaynoşuna ne güzel dua ediyos iyiliğini istiyoruz walla..
esım ıcı rahat etsın dıye aılaek goruzyrzz hatat bu pazarda kalmaya gıdecem esım tanısmasa yollamzdı

walla benim eşimde bırakmıyo öyle heryere,yada tanımadığı insanlarla görüşmemi pek onaylamıyor...ama ailecek görüşülmesi güzel canım..

angarada kar varmı beloş..

yok karmar ya bı kendını gecen gosterdı hemen erıdı ablaa yaaa

evet iyi bakıyom bikeree a aa şuna bak ne dedimki yaa ben sanaa taa ne zaman fiziğin gayet güzel rejime ihtiyacınız yok begümünde seninde deiğimi diyosan kendin bilin beğenende kabahat zaten hee ayrıca bende halvet yapıp yapmıycaamı sanamı sorcam son güne kadar yapanlar var ben tabiki öyşle yapmıycam ama bi sağlık sorunuda yoksa neden eşlerimizin bi şekilde ihtiyacını gidermeyelimki sonra koca başkasına gidipte aldatılınca neden oldu diye başını taşlara vuruyo insan...

Son düzenleme:
he bu gece biniyoruz birazda orda yaşıyım bakalım nolcAK
gitmekte istemiyom ama

gitmek ıstemıyom derken buraya mı gelmek ıstemıyonn annenle mı gelıyonn ordamı hala ka zman kalan burda neyle gelıyonuz esın nasıl gonderıyoo cok mu soru sordumm:44:

sızın oralarda yagmıyomu abla:26:
yok kuzucum adanada nerdeeee kar..benim çocukluğum istanbulda geçti ondan özledim..çocuktuk diye belki çok güzel geliyordu bize..
yok
aranızda para toplayıp bana bi vınn alaydınız eyydi

bend eözlicem sizi

ne kadar kalırım bilmem er gelürüm korkma

kampanya başlatak istiyorsan..

gel tamam gerçekten özlerim seni

git belki sana hiç ummadığın kadar iyi gelir kafanı boşaltırsın biraz..

Bana bakın bişii varsa öyle özelden çekiştirceenize yüzüme karşı söyleyin tamam halvet yapıyo olabilirim ama sizi görende hergün yapıyo sancak haftada 1 yapıyoz ondada doktor bi sakınca görse söylerdi zaten sağolun kızlar dün gecenin üstüne çok güzel tuz biber ektiniz gene ağlıyom sağolun yaanii... istenmiyosam dahada gelmem bidaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…