Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sanada bebem ben kaçtım anca giyinirim gideriz benim koca bebegi uyandırıyım sonra görüşmek üzere işşallah sinirleirm tavan yapmaz bgün çok ssstresliyim yeminle
ınsallah karsılasmazsınız abla orda cok sınır ederse onu bı yere cagıralım bn dowerım senın ıcın eltını
umarım keyıflı bı gun gecırırsın fıstıgımmmm

Şimdi yavaş yavaş hatırlıyorum beynim anca yerine geliyo yoksa unuturmuyum hiç paşammm
Geçmiş olsun cnm hhastamı oldun
Anladım cnm, inş. İçine siner Dr çok önemli ... Ben hastaneden çok memnun kaldım ama doğuma başka yere gitme madem
hayırlı pazarlarr canlarımmmmmmmmm
İyi pazarlar cnmm nasıl oldun?

Uykummm vaaaaaarrrrrr

ıyıym allaha sukur cnm sadece serumu takarken hemsıre damarmı catlattı o acıyo onun dsnda sorun yok sen nasılsn uykun varmıs

Hayirli mutlu pazarlar eee kocisler ewde
Topik terk edilmis bizimde balayi bu gece
Saat 1 de sona eriyiii geliyooo abim

noluyo tızım nereye gidiyosun bugün de hangi topiğe girsem sevdiğim arkadaşlarım gidiyo yaaaaa ooooof

dumancım bebeğin dünyaya gelmiş gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım menim sütünün artması için bulgur pilavı ye bol bol su iç sütü artırır derler

begümcüm hasta olduğunu okudum geçmiş olsun canım hayatta hiç bişey için üzülmeye değmez tamam mı canım menim

aşkolsun bana da küsmüşsün sana mesaj yazdım tatlım kv fenalaştı ondan gelemdim buralardayım gidermiyim tatlımm ... güldenin selamı var küsmene çok üzüldüü..küsme lütfeen seni çok seviyor sen de biliyorsun geçici bir süre yok döenecek en kısa zmanda inşaallah

hastayım kuzum ya,sesim bile çıkmıyor öksürükte beni mahvetti bir şişe şurup içtim ama banamısın demiyor..

ablacm basak ankaraya gıttıı annesıne gırer yıne topıke..

bnıde sınır ettıler sınırde hastanelık oldumda ıyıym allaha sukurrr

kıyamam sinirden hastanelikmi oldun sen geçmiş olsun canım canını sıkmaya değermi tatlım menim

hastayım kuzum ya,sesim bile çıkmıyor öksürükte beni mahvetti bir şişe şurup içtim ama banamısın demiyor..

geçmiş olsun canım öksürük için bal zencefil ve limon karışımını dene çok iyi geliyo ben iki gündür sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyorumöksürüğüm daha iyi gibi

ıyıym abbla serum takılırken damarımı catlattılar bı kolum acıyo
sanada cokkk gecms olsn sen naslsn ıyımmsn

ay banada olmuştu öyle bir kez ağrısı kötü oluyor..
walla bu nasıl bir salgın bilemedim begüm yapıştı gitmiyor zıkkım acil ana,baba günüydü..hep aynı şikayet boğaz ağrısı,öksürük ateş..

hıc degmez ablacım vallaha da ıste oldu bı kere napalım yasıcagım varmıs onuda.. sık sık gel cok ozluyrm snı bnde gelcem senın topıgınee

cnm geçmiş olsun salgın var yaa off bi geçmedi bende kendimi korumaya çalışıyorum

ablacm basak ankaraya gıttıı annesıne gırer yıne topıke..

bnıde sınır ettıler sınırde hastanelık oldumda ıyıym allaha sukurrr

Amaaaan cnm yaaa üç günlük dünya hiç değermiydi o kadar üzüldüneeee...neyse çok sevindiiiiiiiiim geldiiineee ii olmuşun bariii şükür kıss ben eşin kesin bidaa girmene izin vermez diyodum erkan çok sinirlendi felan deyince:18:neyse ii gelmişin tatlıımiyisiiiiin dimii

yok hastaneyi değiştirmeyi düşünmüyorum bi iki tanıdığımda orda yaptı zaten çok memnunlar ama ben gezmedim hiiç doğum yerleri nasıl..?bide yeni doğan ünitesi açılmış orayada gördünmü cnm sen nasıl..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…