hayırlı pazarlarr canlarımmmmmmmmm
ınsallah karsılasmazsınız abla orda cok sınır ederse onu bı yere cagıralım bn dowerım senın ıcın eltınısanada bebem ben kaçtım anca giyinirim gideriz benim koca bebegi uyandırıyım sonra görüşmek üzere işşallah sinirleirm tavan yapmaz bgün çok ssstresliyim yeminle
Şimdi yavaş yavaş hatırlıyorum beynim anca yerine geliyo yoksa unuturmuyum hiç paşammmcanım tkb ney merak ettimde cahil demezsen açıklarmısın
kız ben sesi ntlcak kadınmıyım aşk olsn artık uyksz her gece şarkısını armagan ediyorum
kılar ben bugün giremicem haberiniz olsn eşim evde pc istiyor
Geçmiş olsun cnm hhastamı oldunkız ALLAH korusun...cıks söylemicem
ewet çok mutluydun ve zeynepin sürekli hapşırdığını söyledin..walla ben tekrar arıcaktım ama rahatsız etmek istemedim hemde yoğunsunuz bayağı diye...
bu arada sesim şimdi berbat,arayıpta kulağına rahatsızlık vermeyim:2:
Anladım cnm, inş. İçine siner Dr çok önemli ... Ben hastaneden çok memnun kaldım ama doğuma başka yere gitme mademKııs bak beni çatlatacaközelden yaz bariiiim..özel dedimde bak aklıma geldi sevincede dün özelden msj attım bugün sabah girmiş ama benim msj cvp verme tenezülünde bile bulunmamış hanıım yazacak cevap bulamadı zaar ya da kesin görmedim msj gelmedi diir
Evet cnm o.. bende sevmedim böyle bi araya mesafe koyuyo rahatça soru soruyum konuşuyum yapamıyosun..ebruya gidicektim ama ankarada olmayacakmış doğum zamanımda o yüzden gelenleri kabul etmiyoama buldum iiyi birini adını unuttum şimdi.....dur aklıma gelirse yazarım
İyi pazarlar cnmm nasıl oldun?hayırlı pazarlarr canlarımmmmmmmmm
Şimdi yavaş yavaş hatırlıyorum beynim anca yerine geliyo yoksa unuturmuyum hiç paşammm
Geçmiş olsun cnm hhastamı oldun
Anladım cnm, inş. İçine siner Dr çok önemli ... Ben hastaneden çok memnun kaldım ama doğuma başka yere gitme madem
İyi pazarlar cnmm nasıl oldun?
Uykummm vaaaaaarrrrrr
merhaba tatlım ıyıyym cok sukurr sen nasılsnnbegüüüüüüüüüüümmm meraba nasıl oldun sakinleştinmi
selam hatunlar canlarımmmm
bi tanelerimm hepinize hayırlı gecelerrrrrr
ben gidiyorum arabamız saat 2de
hazırlıklar tamamlandı
oğlişten bi not yazıp yatğın içine koydum yatınxca görücek ağlar belkimbide kirli kıyafetini bıraktım beşiğe dayanamyıp biiz çabuk çağırsın
geçmişte de bişiler olmş okuyamadım ama merak ettim biri bana link verirse sevinirim
öpüyorum hepini Allaha emanet olunnnnnn
çok özliycem sizi
ablacm basak ankaraya gıttıı annesıne gırer yıne topıke..begümcüm hasta olduğunu okudum geçmiş olsun canım hayatta hiç bişey için üzülmeye değmez tamam mı canım menim
Şimdi yavaş yavaş hatırlıyorum beynim anca yerine geliyo yoksa unuturmuyum hiç paşammm
Anladım cnm, inş. İçine siner Dr çok önemli ... Ben hastaneden çok memnun kaldım ama doğuma başka yere gitme madem
Uykummm vaaaaaarrrrrr
hayırlı pazarlarr canlarımmmmmmmmm
ıyıym abbla serum takılırken damarımı catlattılar bı kolum acıyobegüm nasıl oldun canım,tekrar geçmiş olsun....
ablacm basak ankaraya gıttıı annesıne gırer yıne topıke..
bnıde sınır ettıler sınırde hastanelık oldumda ıyıym allaha sukurrr
hastayım kuzum ya,sesim bile çıkmıyor öksürükte beni mahvetti bir şişe şurup içtim ama banamısın demiyor..
ıyıym abbla serum takılırken damarımı catlattılar bı kolum acıyo
sanada cokkk gecms olsn sen naslsn ıyımmsn
kıyamam sinirden hastanelikmi oldun sen geçmiş olsun canım canını sıkmaya değermi tatlım menim
geçmiş olsun canım öksürük için bal zencefil ve limon karışımını dene çok iyi geliyo ben iki gündür sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyorumöksürüğüm daha iyi gibi
hastayım kuzum ya,sesim bile çıkmıyor öksürükte beni mahvetti bir şişe şurup içtim ama banamısın demiyor..
ablacm basak ankaraya gıttıı annesıne gırer yıne topıke..
bnıde sınır ettıler sınırde hastanelık oldumda ıyıym allaha sukurrr
Uykummm vaaaaaarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?