Begum
Belinay
Bengi
Kedi ve basakin hesaplari
Pasif olmus hepsini anladimda
Basakinkini anlamadim
başak ne yaptıki yaa neden böyle oldu anlamadım...
begüm nasıl oldu acaba haber alabildinmi..
Ne bilim tkb diyemi acaba sasirdim kaldim
Simdilik hbr yok sen napiyon nasilsin
Ben cikiyom kizlar bogazim cok feci ewdede islerim var
Yavas yavas yapayim yemekte yokgrsrz sonra
kızlar selam nasılsınız? neler olmuş burda böyle,okudum birazda çok üzüldüm... hesabı pasif olanlar düzelecekmi acaba... neyse inş.bir dahaki gelişime herşey düzelmiş olur...
Ben gün geçtikçe daha iyi oluyorum,ağrılarım azalmaya başladı çok şükür... ama hala yeterli sütüm yok, kızımın açlıktan karnı gurulduyo resmeno yüzden sık sık mama takviyesi yapıyoruz... elimden geleni yapıyorum inşallah en kısa zamanda normale döner,moralim çok bozuk bu yüzden...
DERYACIM, bana dr sormuşsun onu gördüm şimdi... TOBB ETÜ hastanesinde cemil kaya dr um... bu zamana kadar hep ona gittim memnun da kaldım,düşüklerimde filan hep çok ilgilendi araştırıcı oldu, çok yogun olduğu için biraz unutkan o kadar :) birde bu hastane özel sigortan varsa eğer uygun olur senin için, yoksa para tuzağı canım..
Canlarım tek tek alıntı yapamıyorum, gerçekten sosyal hayattan bu kadar kopacağımı düşünmüyodum :) , normale dönene kadar beni normal karşılayın olurmuayrıca merak edip soran, arayan herkese çoook teşekkür ederim yeni yeni aklıma geliyo Dileeekkk hani doğumdan sonra hemen konuştuk ya ben aslında ayılmıştım ama suan ne konuştuğumu ne anlattığımı hatırlamıyorum saçmalamamışımdır inşallah bİ ara sanki sevgiylede konuştuğumu hatırlyorum hayal meyal ama yaseminle konuştummu hatırlamıyorum,sözde ayıktım işte
neyse daha sonra yine görüşürüz, bugün toplamda 4 saat uyuyabildim süper dinç hissediyorum kendimiuykunuzun kıymetini bilin diye boşa demiyolarmış
kızlar nasılsınız...gorumcemler bızde bugun pek glremıcem..ama telden gırmeye calısıcam..
bende öyle düşündüm ama ne bileyim..
walla hastayım sevinç yaa,birde dünkü olaya gerçekten canım çok sıkıldı..
benim bengisuyla öyle çok sohbetm ve mesajlaşmam olmadı sizlerle ve begümle daha fazla yazışıyorum,ama yinede her ikisinede çok üzüldüm helede begümün hastalanmasına..
yani burası sanal alem ve yüzlerce insan var ve doğal olarak hepsi ayrı kişilikte,tabiki zaman zaman kişilik çatışmaları yaşanabilir ama bu boyuta gelmesi kötü oldu..
aslında tasvip etmediğim bir olay daha var ama söylemicem..
kızlar selam nasılsınız? neler olmuş burda böyle,okudum birazda çok üzüldüm... hesabı pasif olanlar düzelecekmi acaba... neyse inş.bir dahaki gelişime herşey düzelmiş olur...
Ben gün geçtikçe daha iyi oluyorum,ağrılarım azalmaya başladı çok şükür... ama hala yeterli sütüm yok, kızımın açlıktan karnı gurulduyo resmeno yüzden sık sık mama takviyesi yapıyoruz... elimden geleni yapıyorum inşallah en kısa zamanda normale döner,moralim çok bozuk bu yüzden...
DERYACIM, bana dr sormuşsun onu gördüm şimdi... TOBB ETÜ hastanesinde cemil kaya dr um... bu zamana kadar hep ona gittim memnun da kaldım,düşüklerimde filan hep çok ilgilendi araştırıcı oldu, çok yogun olduğu için biraz unutkan o kadar :) birde bu hastane özel sigortan varsa eğer uygun olur senin için, yoksa para tuzağı canım..
Canlarım tek tek alıntı yapamıyorum, gerçekten sosyal hayattan bu kadar kopacağımı düşünmüyodum :) , normale dönene kadar beni normal karşılayın olurmuayrıca merak edip soran, arayan herkese çoook teşekkür ederim yeni yeni aklıma geliyo Dileeekkk hani doğumdan sonra hemen konuştuk ya ben aslında ayılmıştım ama suan ne konuştuğumu ne anlattığımı hatırlamıyorum saçmalamamışımdır inşallah bİ ara sanki sevgiylede konuştuğumu hatırlyorum hayal meyal ama yaseminle konuştummu hatırlamıyorum,sözde ayıktım işte
neyse daha sonra yine görüşürüz, bugün toplamda 4 saat uyuyabildim süper dinç hissediyorum kendimiuykunuzun kıymetini bilin diye boşa demiyolarmış
başak ne yaptıki yaa neden böyle oldu anlamadım...
begüm nasıl oldu acaba haber alabildinmi..
cnm madem söylemiceen ucundan kulağından çıtlatıpta insanı ne meraklandırıon bebeğeemii düşürecem meraktanneymiş tasvip etmediğin olay söylede bileliim niideen saklıoon..
Hıııım anladım cnm tşk ederiim bende tobb gidiyorum zaten burcu hanıma ama memnun kalmadım kısmetse tobbda doğurmayı düşünüyorum ama doktoru büyük ihtimal dışardan olcak erkek de istemiyorum cnm ben yaa tobb burcu dan başka kadın doktor yok..
ewet ya üzücü şeyler oldu neyse düzelir innşaallah...
demek konuştuğumuzu hatırlamıyosun,yok kuzum hiç saçmalamadın...demekki uyanık olsanda aslında hala ayıkmıyorsun,çünkü ben seni aradığımda öğlne yakındı...
marifet bakmakta diyosun yani dimi demekki çok zor eminimde öyle olduğuna,inşaallah sütünde bollaşır canım canını sıkma...
zeynepçik uyumuyomu geceleri,o kötü işte...
canım tkb ney merak ettimde cahil demezsen açıklarmısınNe bilim tkb diyemi acaba sasirdim kaldim
Simdilik hbr yok sen napiyon nasilsin
kız ALLAH korusun...cıks söylemicemcnm madem söylemiceen ucundan kulağından çıtlatıpta insanı ne meraklandırıon bebeğeemii düşürecem meraktanneymiş tasvip etmediğin olay söylede bileliim niideen saklıoon..
Hıııım anladım cnm tşk ederiim bende tobb gidiyorum zaten burcu hanıma ama memnun kalmadım kısmetse tobbda doğurmayı düşünüyorum ama doktoru büyük ihtimal dışardan olcak erkek de istemiyorum cnm ben yaa tobb burcu dan başka kadın doktor yok..
Ayy sevindim valla saçmalamadığıma:) ama çok mutlu oldumu hatırlıyorum böyle zamanlarda aranıp sorulmak çok güzel oluyo
kız ALLAH korusun...cıks söylemicem
ewet çok mutluydun ve zeynepin sürekli hapşırdığını söyledin..walla ben tekrar arıcaktım ama rahatsız etmek istemedim hemde yoğunsunuz bayağı diye...
bu arada sesim şimdi berbat,arayıpta kulağına rahatsızlık vermeyim:2:
Burcu ya gitmiştim bende kısa saçlı bayan dimi uyuz olmuştum... Ama Dr bulamazsan Cemil çok iyidir... Yada Ebru Saraç tı sanırım bide onu bi araştır istersen, kendi muayenehanesi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?