evet ya herkes hasta salgın cok fena kucuk buyuk herkess allah hepımıze herkese sıfa versınay banada olmuştu öyle bir kez ağrısı kötü oluyor..
walla bu nasıl bir salgın bilemedim begüm yapıştı gitmiyor zıkkım acil ana,baba günüydü..hep aynı şikayet boğaz ağrısı,öksürük ateş..
kıyamam sinirden hastanelikmi oldun sen geçmiş olsun canım canını sıkmaya değermi tatlım menim
geçmiş olsun canım öksürük için bal zencefil ve limon karışımını dene çok iyi geliyo ben iki gündür sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyorumöksürüğüm daha iyi gibi
sağol canım aman sen dikkat et kendine ilaçta kullanamazsın aman deyim..cnm geçmiş olsun salgın var yaa off bi geçmedi bende kendimi korumaya çalışıyorum
Amaaaan cnm yaaa üç günlük dünya hiç değermiydi o kadar üzüldüneeee...neyse çok sevindiiiiiiiiim geldiiineee ii olmuşun bariii şükür kıss ben eşin kesin bidaa girmene izin vermez diyodum erkan çok sinirlendi felan deyince:18:neyse ii gelmişin tatlıımiyisiiiiin dimii
yok hastaneyi değiştirmeyi düşünmüyorum bi iki tanıdığımda orda yaptı zaten çok memnunlar ama ben gezmedim hiiç doğum yerleri nasıl..?bide yeni doğan ünitesi açılmış orayada gördünmü cnm sen nasıl..?
evet ya herkes hasta salgın cok fena kucuk buyuk herkess allah hepımıze herkese sıfa versın
hıc degmez ablacım vallaha da ıste oldu bı kere napalım yasıcagım varmıs onuda.. sık sık gel cok ozluyrm snı bnde gelcem senın topıgınee
cnm geçmiş olsun salgın var yaa off bi geçmedi bende kendimi korumaya çalışıyorum
Amaaaan cnm yaaa üç günlük dünya hiç değermiydi o kadar üzüldüneeee...neyse çok sevindiiiiiiiiim geldiiineee ii olmuşun bariii şükür kıss ben eşin kesin bidaa girmene izin vermez diyodum erkan çok sinirlendi felan deyince:18:neyse ii gelmişin tatlıımiyisiiiiin dimii
yok hastaneyi değiştirmeyi düşünmüyorum bi iki tanıdığımda orda yaptı zaten çok memnunlar ama ben gezmedim hiiç doğum yerleri nasıl..?bide yeni doğan ünitesi açılmış orayada gördünmü cnm sen nasıl..?
sağol canım aman sen dikkat et kendine ilaçta kullanamazsın aman deyim..
amin canım...
ıyıym kuzucum bu arada benım psıkolojım bozuk degıl asılama zamanı bıle bozulmadı ben sadece haksızlıga gelemem bıde kımse kımseyı asaglayaamaz burda dıye sınırlendm..erkanda soylendı soylendı sustu karısmasn kk ya gırmemede kotu bıse yapmıoz kı konusuoz
sen nasılsn bebısın nasl
ıyıdıır kuzum ıyı dusun off bnde adet olmadm ya ılacsız adet olamıyorm saoganda ıctm sadece adet olsam yeetrdı :18::18:iiiveeettt inş bişi olmaz..:18:
anladım cnm bebiş iiidiiir inş yaa korkuyoruum:18::18:bakalım haftaya randevuuumuz
ıyıdıır kuzum ıyı dusun off bnde adet olmadm ya ılacsız adet olamıyorm saoganda ıctm sadece adet olsam yeetrdı :18::18:
valla ya artk sadce adet olmk ıstıorm ama oda olmuoOlursun cnm ya onuda olsak dert olmsak dert amann insanı bıktırır valla
noluyo tızım nereye gidiyosun bugün de hangi topiğe girsem sevdiğim arkadaşlarım gidiyo yaaaaa ooooof
hastayım kuzum ya,sesim bile çıkmıyor öksürükte beni mahvetti bir şişe şurup içtim ama banamısın demiyor..
Benım canım facen varsa ekleselım bakarsn orda. Bırınde yuzum yakın gemıdekı uzakya ondan degısık gelmsrrcnm ne zamandır sorcam hep unutuyorum yaa bu gemideki resim varya avatarın yaniii o resimle profilindeki resimde ne kadar farklı çıkmışsın ikiside senin resmin dimi...?
begümcüm hasta olduğunu okudum geçmiş olsun canım hayatta hiç bişey için üzülmeye değmez tamam mı canım menim
Aynen oyle guzel ablacım 💝begüm aynı fikirdeyim hiç bişey için kendini yıpratmaya değmez
Kımseler yokmus.. Bn yatıyorm cnlarm sabah 8 de baslıcam ev sıl supur toz al banyo temzle camasır yıka as.. Yemek yapcam erkan 4 de gelıyo bu haftacook calısmam lazım cook :)) sızlerı cok sewıyorm allaha emanet olun dualarım hep sızlerle
selam kızlar
nihayet ablamda taşındı bugün 2 gündür bayağı yoğundum
ama artık kendime zaman ayırabilirim ve sizlerede
ayyyy ne guzelllll darisi basima bizimkide bu gece geri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?