Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet ya herkes hasta salgın cok fena kucuk buyuk herkess allah hepımıze herkese sıfa versın

sağol canım sanada geçmiş olsun...walla zencefili içtiğim çorbaya bile attım ama hala azalmadı,ama dediğinide denerim canım sağol..

sağol canım aman sen dikkat et kendine ilaçta kullanamazsın aman deyim..
evet ya herkes hasta salgın cok fena kucuk buyuk herkess allah hepımıze herkese sıfa versın

amin canım...

ıyıym kuzucum bu arada benım psıkolojım bozuk degıl asılama zamanı bıle bozulmadı ben sadece haksızlıga gelemem bıde kımse kımseyı asaglayaamaz burda dıye sınırlendm..erkanda soylendı soylendı sustu karısmasn kk ya gırmemede kotu bıse yapmıoz kı konusuoz
sen nasılsn bebısın nasl

sağol canım aman sen dikkat et kendine ilaçta kullanamazsın aman deyim..

amin canım...

iiiveeettt inş bişi olmaz..:18:

anladım cnm bebiş iiidiiir inş yaa korkuyoruum:18::18:bakalım haftaya randevuuumuz

cnm ne zamandır sorcam hep unutuyorum yaa bu gemideki resim varya avatarın yaniii o resimle profilindeki resimde ne kadar farklı çıkmışsın ikiside senin resmin dimi...?

cnm ne zamandır sorcam hep unutuyorum yaa bu gemideki resim varya avatarın yaniii o resimle profilindeki resimde ne kadar farklı çıkmışsın ikiside senin resmin dimi...?
Benım canım facen varsa ekleselım bakarsn orda. Bırınde yuzum yakın gemıdekı uzakya ondan degısık gelmsrr

Kımseler yokmus.. Bn yatıyorm cnlarm sabah 8 de baslıcam ev sıl supur toz al banyo temzle camasır yıka as..😔😔 Yemek yapcam erkan 4 de gelıyo bu hafta cook calısmam lazım cook :)) sızlerı cok sewıyorm allaha emanet olun dualarım hep sızlerle😍😍

selam kızlar
nihayet ablamda taşındı bugün 2 gündür bayağı yoğundum
ama artık kendime zaman ayırabilirim ve sizlerede

Iyi geceler cnm bende cikacam grsrz optum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…