beloşcum cnm ama olmuyo böyle biz burda yapıcı olmaya çalışıyoruz arkadaşım yıkıcı değil sonuçta karşı tarafta insan üstelik hamile yani artık gereği yok bu kırıcı lafların..tamam bende begüme çok üzüldüm ama daha iyi niyetli olmaya çalışalım lütfen hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız cnm
eyi yerime kokla dumanada gidin barii
canım benim şakalaşıyoruz ama biraz şakan ağır olmuş ama özrünü dilemişin begüm iyi kızdır sende diyosun zaten severim diye belki adet olmadığı için alınganlığı hat safhadaydııı bilemezsinli neyse inşallah yarın probleminizi halledersiniz sen yinede bebeğini düşün üzülme
yıkıcı olmuyorum sadece msj dıkkate almasın dıyorum cunku bengıye kısme dogru durust cvp atmıyo ya kendını ovuyo ya bızı hemen bız ne dersek ekndı bılmsı gıbı davranıyo farkıdna mı bılmem ama kac kısı onun yuzunden topıke gelmıyo ozellıkla basadan berı yazan bırılerı
Ya anladım cnm ama..neyse kızlar ya siz zaten kararı vermişsiniz sanki.. ben sadece şunu anlatmaya çalışıyorum bengisu hatasını anladı ve özürlerini diledi herkesten bence herkes bi şansı hakeder sonuçta çocuk değiliz ve onun pişman olduğu çok açık..
Ya anladım cnm ama..neyse kızlar ya siz zaten kararı vermişsiniz sanki.. ben sadece şunu anlatmaya çalışıyorum bengisu hatasını anladı ve özürlerini diledi herkesten bence herkes bi şansı hakeder sonuçta çocuk değiliz ve onun pişman olduğu çok açık..
Begum bu gece hast kalacakmis atesi yuksek bide kusmus selaminizi ilettim ida belosa ve izellikle polly ye slm soledi
canım boşver seninde aran bozulmasın şimdi kızlarla kimse sağlıklı düşünemiyo anlaşılan bugün :26: sağol destek verdiğin tarafsız olduğun için seninle inşallah başka topiklerde karşılaşırız beni yanlış tanımamış olursun en azından sen.. Tekrar teşekürler..
Begum
Belinay
Bengi
Kedi ve basakin hesaplari
Pasif olmus hepsini anladimda
Basakinkini anlamadim
Pasa nerdesin kiz moralin bozuk gibi
dmanım hoş geldim ebbem bebegim nasıl iyisindir işşalah biraz daha ksra bakma çıkmam lazım ev işleri var eşimde buralarda çalışyor bugün :18:markete yolladım gelsinde mtfaga giriyim işlerimi yapıyımben kaçtım namaza kadar ev işlerini bitiriyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?