Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yıkıcı olmuyorum sadece msj dıkkate almasın dıyorum cunku bengıye kısme dogru durust cvp atmıyo ya kendını ovuyo ya bızı hemen bız ne dersek ekndı bılmsı gıbı davranıyo farkıdna mı bılmem ama kac kısı onun yuzunden topıke gelmıyo ozellıkla basadan berı yazan bırılerı

Begum bu gece hast kalacakmis atesi yuksek bide kusmus selaminizi ilettim ida belosa ve izellikle polly ye slm soledi

evet ama benimde duygusal zamanım canım gece gördüğüm bi rüya yüzünden çok etkilendim 5ten sonra uyuyamadım bile aynı rüyayı bidaha görmemek için gece ağlaya ağlaya bi hal olmuştum zaten bugünde üstüme gelindi gözümde yaş kalmadı inanki ben bukadar kötü birimiyim diye bukadarda gelinmezki bi insanın üstüne güzelce uyarabilirdi yada uyarabilirlerdi şikayeti olanlar şu huylarını sevmiyoruz yapma bidaha veya gelme istemiyoruz seni burda diye deseler yeterliydi.. bu kadar rahatsızlık duyulduğumu bilseydim gelipte kimseyi bidaha rahatsız bile etmezdim sırf daha fazla üzülmesinler diye burdaki herkesi çok seviyorum oyüzden böyle düşünülmesi beni çok üzdü... hakkınızı helal edin lütfen..

Ya anladım cnm ama..neyse kızlar ya siz zaten kararı vermişsiniz sanki.. ben sadece şunu anlatmaya çalışıyorum bengisu hatasını anladı ve özürlerini diledi herkesten bence herkes bi şansı hakeder sonuçta çocuk değiliz ve onun pişman olduğu çok açık..

bısey dıyemıyecem zaten kk geldıgım yok ıkısı ıcınde uzgunum ıyı geceler

canım boşver seninde aran bozulmasın şimdi kızlarla kimse sağlıklı düşünemiyo anlaşılan bugün :26: sağol destek verdiğin tarafsız olduğun için seninle inşallah başka topiklerde karşılaşırız beni yanlış tanımamış olursun en azından sen.. Tekrar teşekürler..

Begum bu gece hast kalacakmis atesi yuksek bide kusmus selaminizi ilettim ida belosa ve izellikle polly ye slm soledi

çok geçmiş olsun böyle olsun istemezdim.. her nekadar çok kırdıysada bugün beni onlan kırgın ayrılmak istemem dilerim çok mutlu olur ve gene dilerimki allahtan en kısa zamanda hamile kalabilir.. Allah kimsenin kucağını boş koymasın.. bende yaşadım bilirim çok zor insanın psikolojisi bile bozuluyor anlıyorum onu umarım toparlanırda tez zamanda hamile kalabilir.. Hatta tüm isteyen hepiniz kalabilirsiniz inşallah kimseyle kırgın gitmek istemediğim için hayla burdaydım ve bu laflarınızı yuttum sonuçta güzel günler yaşadık ama artık gidiyorum bidahada gelmiycem... Çok kırıldım doğrusu.. Bu kadarda ağır lafları hak etmemiştim.. Allaha emanet olun hepinizde...

Valla cnm yapacak bişii yok ben herkese ikinci bi şans veririm hayatta eğer karşıdaki hatasını anladıysa tabii.. ama kızlar sana demkki çok öfkelenmiş valla maden öyle keşke içlerine atmadan söyleyebilselerdi sonuçta burda birbirimize destek olmak için varız ben bunun için uğraştım ama olmadı sağlık olsun..

cnm çok geçmiş olsun çok fazla sinirlendin yaa.. belki seninde psikolojin bozuk ondan oldu ama olan sana oldu ben ona üzülüyorum...inş kendini en kısa zamanda toparlarsın..

Begum
Belinay
Bengi
Kedi ve basakin hesaplari
Pasif olmus hepsini anladimda
Basakinkini anlamadim

Begum
Belinay
Bengi
Kedi ve basakin hesaplari
Pasif olmus hepsini anladimda
Basakinkini anlamadim

:44::44::44:bir yanlız bırakmaya gelmiyor sizi he 1.30 girdim topige 5 yattım allahım oku oku bitmedi yorum yapardımda neyse yapmıyım ben bu topigi çok seviyorum ama girdim okudum çok üzüldüm böyler şeyler olnca üzülüyor insan neyse rapor veriyimde çıkıyım ben
evleri süpürcem
silicem
toz alıcam
wc yıkıcem
dşa kabini temizlicem deterjanlarım bitmiş doldurmam lazım
pazara gittik dün eşimle mutfak taşınıyor onları temizlicem yerleştiricem
yatagım daha duruyor kaldırmadım
ilaçlarımı içmedim daha
kahvaltımı yaptım
5 yattım 8 kalktım halimi görseniz zombiler gibiyim
dantel yapmam lazım
namazlarımı kılmam lazım
altaki pazara giderse ona para veriyimde tavuk alsın bana gögsüü ıo bitmiş belkim gözüm alırsa ben gidierim
yemek yok ne yapsam :26::26:
dökülün kızlar akşama ne yemek var saat daha 10 bgün ben ykyu alamadıgımdanmı ney zaman geçmiyor kimseler gelmemiş iki lafın belini kıralım bedün 11 çıktım evden 12.30 gece giridim eveinanın degişiklik old ban iyi geldi yeminlekah güldüm kah agladım 3 kilo hamsi temizledim pişrildi yendi ben sevmiyorum hamsiyi ya çorba yedim az balık okadarbugün başım domanlı havl kenarlarım bitti ipini aldım üstleri gidicem ütüsünü yapayım evi tavalandırıcam bu kşları kafese nasıl sokucam aman ev taşınıyor ben burda sizlere çene yarıştırıyorm kalkıyım bismillah diyeyim ev işlerine bakıyım işşallah işleirm bitsin gelirim yavru kuşlarım

kaynıma canım skılıyor sevinç karısı eşimi çok üzüyor kıyamamhabira laf sokp druyor faceden eşime ne yapsam kör şeytan diyorki gir özel mesajına agzına ne gelirse b nasıl bir kardeş ya kendinden büyüge laf sokuyorama dr sen az kaldı ben biliyorm ona eltim ümreye gitmekten vazgeçmiş kızı oglu hep hasta doktorlardan gelemiyorlar malesef sen paşa klnla ugraşırmısın al sana çocklarada üzülüyorm aradı eşim dedim hastaymış bebeler arıyor çalıyor açan yok sonra bir baktık facede laf sokmuş allahım deli etti beni eşimi görsen aynen böle oldueşim üzülüncede haliylede bende üzüldüm annesi bunu nerden bulmuş bilemedim diyorm üzülme ama nerde kardeş neticedeaman kız ne yapsam da eşim üzülmese

dmanım hoş geldim ebbem bebegim nasıl iyisindir işşalah biraz daha ksra bakma çıkmam lazım ev işleri var eşimde buralarda çalışyor bugün :18:markete yolladım gelsinde mtfaga giriyim işlerimi yapıyımben kaçtım namaza kadar ev işlerini bitiriyim en iyisi

kuzum hoşgeldin bidenem nasılsın?? zeynep eyşan hanım nasıl kime benziyor??

kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…