slm kızlarrrr
ben senle konuşmuuuoooom
a ne yaptım bennnnnnnn:105:
tmm konuşma
selam canımmmmmmmmmm:2::2:
naptıın cnmmmm hadi sende rapor viiiirrrrde okuyalıııım
aa gecmıs olsn ablacm yaaEllerine saglik bende oglani gonderdim oturuyom oksurukten karnimin etleri agriyor:2::2:
evet erken kalkan yol alırface yok cnm benimvapurdaki resim dahaa güzel
saol cnm tesekkur ederm
saol cnm inş güzel bi hafta olurrrrrrrrrkaç günlük bebişiiiin eyşan dı adı dimii bide bi ismi daha vardı sankiiiiii:26:
saol cnm sanada hayırlı haftalar olsun inşşoooooohhhh erkencisin ne cabucak bitirmişin işlerinide ne güzel erken kalkmak dimi bide ben kalkabilseeem
geçen haftadan beri ewde internet bozuk cepten giriyom özel msjları yeni gördümo kadar dil döktüm özelden msj yazdım cvp vermediiin:125:
aa gecmıs olsn ablacm yaa
ablammmmmmmm
ıyım ceza yedıgım ıcın gıremmedımdunde ark kalmaya gtımıstım yenı geldımm otryorummm sabah yattımm uykum var ole ıste sen nasılsın
ıyıymm kardescagızımmmm nolsun ıs yaptım yoruldummm hala adet olmadm bıraz ona uyuzumiyim kuzum sen naıslınnn
ıyıymm kardescagızımmmm nolsun ıs yaptım yoruldummm hala adet olmadm bıraz ona uyuzum
ıyıymm kardescagızımmmm nolsun ıs yaptım yoruldummm hala adet olmadm bıraz ona uyuzum
geçen haftadan beri ewde internet bozuk cepten giriyom özel msjları yeni gördüm
üstelik bu konuda küseceğin en son kişi benim
bilmediğin şeyler varken konuşmak ne kadar güzel ohhhhhhh
saol canım..
test yap abla senın gebelık ıhtımalın olabılr ama benım olamaz 3 kutu antıbıyotık ıctm ıcıyorm da hala
:18: bende olmadım walla haaa
beloş herüf gündüze geçtimi:26::26:
olabılsem ahh ahh :18::18::18:stres yapma tatlım yaa gunun gelmemıs gıbı dusun rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?