şimdi mi gördün yaniiigördüğümü duyduğumu konuşuyorum bilmediğim şeyi nası konuşuyuum zatiiii iiiiyiii sende adam gibi cvp verme dolanbaçlı yollardan bide laf sokiyii..naptım da ben mi kabahatli oldum bideee aaa:105::105:
olabılsem ahh ahh :18::18::18:
noldu ablacmm anlamad ben bısebu lafa söyleyecek çook şeyim olurdu ama susacam
bu lafa söyleyecek çook şeyim olurdu ama susacam
test yap abla senın gebelık ıhtımalın olabılr ama benım olamaz 3 kutu antıbıyotık ıctm ıcıyorm da hala
yok ablaa ayın 1 ne kadr gecedeee dun gecedeydı sabah geceden cıktı arklarla kahvaltı yaptık sımdı uyuyoo
olur kuzumm yada seekrsız turk kahvesı yanında bıra lokum yada cıkolata ohh keyıfkuzum at kafandan yaa gel de sevınc ablaya nefcafe ıcmeye gıdek
çarpışmadan gebe kalınabiliyormuydu kızzz ben ne ilaçlar serumlar vuruldum unuttunmu. Sanırım hastanede felan kaldım ya eşimin rahatsızlığı stres felan yaptım sanırım gecikti
hayırlısı olsun kuzucum
noldu ablacmm anlamad ben bıse
bılmedıgınız konular var dıdın one ya ben nıye bılmıyomm:44::44::44::44:
kuzum at kafandan yaa gel de sevınc ablaya nefcafe ıcmeye gıdek
olur kuzumm yada seekrsız turk kahvesı yanında bıra lokum yada cıkolata ohh keyıf
bana da gelın erkan sıze etlı yemekler yapsın bn mantı acayım pastalar yapayım
olur kuzumm yada seekrsız turk kahvesı yanında bıra lokum yada cıkolata ohh keyıf
bana da gelın erkan sıze etlı yemekler yapsın bn mantı acayım pastalar yapayım
hee bn unuttum gecen ay gıbı geldı bana stresten olabılr abla seın adetın gelıyo allaha sukur bnmkı 5 aya kadar gelırçarpışmadan gebe kalınabiliyormuydu kızzz ben ne ilaçlar serumlar vuruldum unuttunmu. Sanırım hastanede felan kaldım ya eşimin rahatsızlığı stres felan yaptım sanırım gecikti
hayırlısı olsun kuzucum
ılac serummu vuruldun nez man ya benım nıye bıseyden haberım yok
işşallah dogrcem sende oralardan bana gelicen bebek görmeye taaamıOyyyyy pasam oyyyyyy yasadiklarimiz kolay degil seni cok iyi anliyorum
Ama nolur sabir de rabbime sigin hersey yoluna girecek insallah Rabbim acilarimizi
Dindirecek beterin beteri var halimize sukredelim canim benim.
inan çok kötü oldum rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı ewlat nasip etsin inş.. gönlüne göre wersin çok zor şeyler yaşamızsın gerçekten çok üzüldüm yaa allahım kimseye yaşatmasın düşmanıma bile.. kimseyi takma kafana sen bol bol dua et allah görüyo her şeyi herkes hesap werecek üzülme lütfen ..hakkımızda hayırlısı..
bu lafa söyleyecek çook şeyim olurdu ama susacam
he gel belosla erkan yapar sızebişi yok cnm
gelin kızzz ben kaave içmem yasak sahlep içerim size yaparım ama
ben etli yemeklere bayılırım
bişi yok cnm
gelin kızzz ben kaave içmem yasak sahlep içerim size yaparım ama
ben etli yemeklere bayılırım
neden sız angaada otrmuyonuzzzz
basak nerdekı carsıda karsılassak
hee bn unuttum gecen ay gıbı geldı bana stresten olabılr abla seın adetın gelıyo allaha sukur bnmkı 5 aya kadar gelır
Bişi yok cnm
Gelin kızzz ben kaave içmem yasak sahlep içerim size yaparım ama
Ben etli yemeklere bayılırım
işşallah dogrcem sende oralardan bana gelicen bebek görmeye taaamı
allah razı olsn amin canım benim kızlar bgün kızıma hamile oldgm gündü bu aayda tarihte ömürümü ögrenmiştim birazda ondan canım sıkkın
NOTSEVİNÇ KARISI SEN BENLE HAMİL EKALICAN HEÇTE SEVİNME MARTA HAZIR OL KOCİŞİNE SÖYLEYİ VER ASKERLERİ İYİ ÇALIŞTIRSIN
kuzucum grip olmadımmı klomen kullandım gecen ay gripten doktora bile gidemedim çarpışamadım boşuna bir kutu klomen içtiğimle kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?