Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu lafa söyleyecek çook şeyim olurdu ama susacam

test yap abla senın gebelık ıhtımalın olabılr ama benım olamaz 3 kutu antıbıyotık ıctm ıcıyorm da hala
çarpışmadan gebe kalınabiliyormuydu kızzz ben ne ilaçlar serumlar vuruldum unuttunmu. Sanırım hastanede felan kaldım ya eşimin rahatsızlığı stres felan yaptım sanırım gecikti

yok ablaa ayın 1 ne kadr gecedeee dun gecedeydı sabah geceden cıktı arklarla kahvaltı yaptık sımdı uyuyoo

hayırlısı olsun kuzucum

ılac serummu vuruldun nez man ya benım nıye bıseyden haberım yok

noldu ablacmm anlamad ben bıse
bişi yok cnm
bılmedıgınız konular var dıdın one ya ben nıye bılmıyomm:44::44::44::44:

kuzum at kafandan yaa gel de sevınc ablaya nefcafe ıcmeye gıdek
gelin kızzz ben kaave içmem yasak sahlep içerim size yaparım ama
olur kuzumm yada seekrsız turk kahvesı yanında bıra lokum yada cıkolata ohh keyıf

bana da gelın erkan sıze etlı yemekler yapsın bn mantı acayım pastalar yapayım

ben etli yemeklere bayılırım

hee bn unuttum gecen ay gıbı geldı bana stresten olabılr abla seın adetın gelıyo allaha sukur bnmkı 5 aya kadar gelır

Oyyyyy pasam oyyyyyy yasadiklarimiz kolay degil seni cok iyi anliyorum
Ama nolur sabir de rabbime sigin hersey yoluna girecek insallah Rabbim acilarimizi
Dindirecek beterin beteri var halimize sukredelim canim benim.
işşallah dogrcem sende oralardan bana gelicen bebek görmeye taaamı

allah razı olsn amin canım benim kızlar bgün kızıma hamile oldgm gündü bu aayda tarihte ömürümü ögrenmiştim birazda ondan canım sıkkın
NOTSEVİNÇ KARISI SEN BENLE HAMİL EKALICAN HEÇTE SEVİNME MARTA HAZIR OL KOCİŞİNE SÖYLEYİ VER ASKERLERİ İYİ ÇALIŞTIRSIN

bu lafa söyleyecek çook şeyim olurdu ama susacam

Allahallla cnm sen benim msj başkasınınkiyle felan mı karıştırıyon acaba bidaaha bi oku istersen çünkü ben bu yazdıklarından hiç bişiy anlamadım sadece seni sayıp insanlık adına bişey yazdım cvp gelmeyincede bozuldum şimdide yok bilmediğin şey var yok öyle yok böyle diyosun bide beni suçluyosun nedir bu yaaaaaa....yani bilmediğim şeylerin olması msj cvp yazmanı engellemezki..

neden sız angaada otrmuyonuzzzz

basak nerdekı carsıda karsılassak
başak ege beyle uğraşıyordur çarşıya nasıl çıksın sesim düzelsin bi arayacağım
hee bn unuttum gecen ay gıbı geldı bana stresten olabılr abla seın adetın gelıyo allaha sukur bnmkı 5 aya kadar gelır

beş aya kadarmııııııııııııııııııııııııııııııııı
inşallah gelir kuzucum

Bişi yok cnm

Gelin kızzz ben kaave içmem yasak sahlep içerim size yaparım ama

Ben etli yemeklere bayılırım

etmi ıyyygel yavr dolapta dol pişiriyde ye benim gibi saglıklı ol bak bana önümde bir adet krevizi rendeledim içine tavk sota yort bir dilim kepek ekmegi temem

sımdı okudum yazdıklarını umarım o yasadıklarn son acın olurda tez zamnda hayırlı saglıklı bebeklern olur canım benımmm

inşallah kuzucum yaaaaa
kız mart çok geç öyle diye diye
senin yüzünden gebe kalamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…