neden sız angaada otrmuyonuzzzz
basak nerdekı carsıda karsılassak
başak ege beyle uğraşıyordur çarşıya nasıl çıksın sesim düzelsin bi arayacağım
beş aya kadarmııııııııııııııııııııııııııııııııı
inşallah gelir kuzucum
he kendı kendıme 5 6 ayda bı oluyomm ılacla her ay oluyom ama ılac ıstemıom
ah canım haline şükredersin diyiyim işşallah hepimiz kalırız artık sabahlar olmasın derizsımdı okudum yazdıklarını umarım o yasadıklarn son acın olurda tez zamnda hayırlı saglıklı bebeklern olur canım benımmm
inşallah kuzucum yaaaaa
kız mart çok geçöyle diye diye
senin yüzünden gebe kalamıyorum
begüm kız erkana sor bakim hakiki adana kebap yapabilirmi bana
ah canım haline şükredersin diyiyim işşallah hepimiz kalırız artık sabahlar olmasın deriz
ne vryorsn ben canımı acıttın he bu ay hamile kalırsın işşallah canım ama ben hislerimde çok az yanılmışımdır biline hem ban ne kızıyosn ablama kız kim dedi şubatın 15 dügün yap diye
ah canım haline şükredersin diyiyim işşallah hepimiz kalırız artık sabahlar olmasın deriz
ne vryorsn ben canımı acıttın he bu ay hamile kalırsın işşallah canım ama ben hislerimde çok az yanılmışımdır biline hem ban ne kızıyosn ablama kız kim dedi şubatın 15 dügün yap diye
sen ıstanbula gel askıtom
soğana devam canım inşallah düzelir dua ediyorum
çarşamba günü kandil pıhtılılarla biz tefriciye okuyok
allahım kabul eylesin inşallah
kız wallaha yapar ama senın kadar guzel yyaparmı bılmemama valla tatlı harıc cok guzel yemek yapıyoo bızım okulda restornları vardı ya hep kendı yapıodu ascıalrı begenmıodu hakanları alda gel bıze mısafr olun kalın halan abı erkanla ksaba gıder senle bende ewde oturuuk yada gezerızz
allah razı olsn ablacm bnde sana yıldz ablama hep edıom herkesede edıom zatıısoğana devam canım inşallah düzelir dua ediyorum
çarşamba günü kandil pıhtılılarla biz tefriciye okuyok
Allahım kabul eylesin inşallah
tamam ablamm gelırsn basımn ustnde yern var
kız söz istanbula gelme ihtimalimiz olsun gelecem yanına
kadına bak ben istanbldayım hatnu çagırıyor hele bir bennle görüş brnunn ucndakini görmüyorsn he
kız bizleride koy dualarına gebertirimanacım nede güzel gidiyıor kereviz salatası
Sapıksın kızım sennnnnnnn
Bu arada benim bat 2 gün gecikti hatırlatırım
halımıze bın sukur zaten ablammm vallaha
benle ılglı ne hıssedıon ne zaman olcak
slm kızlar ben aranıza yenı katıldım. ben 7 aylık evliyim d.k.hapı kullanıyordum kasım ayında bıraktım ıkı aydır bebek istiyoruz ama bısey yok bana yardım edin yumurtlama gunlerımı takıp etmeme ragmen ıkı aydır regl oluyorum ve uyuz oluyorum ne yapmam lazım
başak ege beyle uğraşıyordur çarşıya nasıl çıksın sesim düzelsin bi arayacağım
gezer o ozlemsıtın lale metdann flan
beş aya kadarmııııııııııııııııııııııııııııııııı
inşallah gelir kuzucum
sen ıstanbula gel askıtom
cnm ben ankaradayıııım dumanda burda yaaa
kadına bak ben istanbldayım hatnu çagırıyor hele bir bennle görüş brnunn ucndakini görmüyorsn he
kız bizleride koy dualarına gebertirimanacım nede güzel gidiyıor kereviz salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?