Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sımdı okudum yazdıklarını umarım o yasadıklarn son acın olurda tez zamnda hayırlı saglıklı bebeklern olur canım benımmm
ah canım haline şükredersin diyiyim işşallah hepimiz kalırız artık sabahlar olmasın deriz
inşallah kuzucum yaaaaa
kız mart çok geç öyle diye diye
senin yüzünden gebe kalamıyorum

ne vryorsn ben canımı acıttın he bu ay hamile kalırsın işşallah canım ama ben hislerimde çok az yanılmışımdır bilinehem ban ne kızıyosn ablama kız kim dedi şubatın 15 dügün yap diye

begüm kız erkana sor bakim hakiki adana kebap yapabilirmi bana

kız wallaha yapar ama senın kadar guzel yyaparmı bılmem ama valla tatlı harıc cok guzel yemek yapıyoo bızım okulda restornları vardı ya hep kendı yapıodu ascıalrı begenmıodu hakanları alda gel bıze mısafr olun kalın halan abı erkanla ksaba gıder senle bende ewde oturuuk yada gezerızz

sapıksın kızım sennnnnnnn
bu arada benim bat 2 gün gecikti hatırlatırım

halımıze bın sukur zaten ablammm vallaha

benle ılglı ne hıssedıon ne zaman olcak

sen ıstanbula gel askıtom
kadına bak ben istanbldayım hatnu çagırıyor hele bir bennle görüş brnunn ucndakini görmüyorsn he

soğana devam canım inşallah düzelir dua ediyorum
çarşamba günü kandil pıhtılılarla biz tefriciye okuyok
allahım kabul eylesin inşallah

kız bizleride koy dualarına gebertirim anacım nede güzel gidiyıor kereviz salatası

kız söz istanbula gelme ihtimalimiz olsun gelecem yanına

slm kızlar ben aranıza yenı katıldım. ben 7 aylık evliyim d.k.hapı kullanıyordum kasım ayında bıraktım ıkı aydır bebek istiyoruz ama bısey yok bana yardım edin yumurtlama gunlerımı takıp etmeme ragmen ıkı aydır regl oluyorum ve uyuz oluyorum ne yapmam lazım

kadına bak ben istanbldayım hatnu çagırıyor hele bir bennle görüş brnunn ucndakini görmüyorsn he

kız bizleride koy dualarına gebertirim anacım nede güzel gidiyıor kereviz salatası

:120: kereviz salatasımı heç sanmıyom :120:
herzaman dualarımdasınız
laa karı sende pıhtılışın gelde topike liste var 50-100 sende oku sevabına katıl

Sapıksın kızım sennnnnnnn
Bu arada benim bat 2 gün gecikti hatırlatırım
benimde geçen ay 9 gün geçtiişşallah vardır bebek bbem şaka diyorm kız sen benim nerde gördün sapıklıgımı bebende sapık suratı varmı bakem
halımıze bın sukur zaten ablammm vallaha

benle ılglı ne hıssedıon ne zaman olcak

canım sende kocişinle bol bol evcilik oynucen sogan kürü yapıcen temem bu iş

kuzum hoşgeldin
1.kural takip makip yok
2 güne bir birlikte olacaksın
2. kural kafaya asla takmayacaksin herşey yolunda olsa bile olmuyor
3. kural d.k hapını bırakınca hemen olmayabilir
daha çoook yenii öyle bir defayla hamile kalmak türk filimlerinde kaldı
şimdiki devirdekendini yırtman gerekiyor
sakin ve sabırlı olmalısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…