Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen korunuyon ama yoksa bıraktınmı benden habersiz
du bi bakiiim var var iç çamaşırı sapıkı seniii

tamam ablamm gelırsn basımn ustnde yern var
kız şimdiden diyim 80 kiloyum altımda kalma kıyamam
:120: Kereviz salatasımı heç sanmıyom :120:
Herzaman dualarımdasınız
Laa karı sende pıhtılışın gelde topike liste var 50-100 sende oku sevabına katıl

kız kaç tane okunursa okrk alim allah ama diyorlarki arapçasını okcekmişsin bebem bda ilk yazdıgın için ben yemegimi yiyem namazımı kılıyım

ahh keske bu kadar klay olsa sogan ıctm adet olmadm uyuz oldm

cnm sağol ilgilendigin için ama ben cok stres yapıyorum sanırım bisey istedigim zaman hemen olması lazım taktımmı takıyorum. bide ben sey duydum regl bittigi gün birlikte olunca tutuyormus dogrumu

aaa abla dn facede dedm ya gelsene ablam dıye
burası kk orası face canem şaka bir yana buluşsak keşke

Sen korunuyon ama Yoksa bıraktınmı benden habersiz
Du bi bakiiim var var iç çamaşırı sapıkı seniii
ben yalan dimem şimdi 4 adet olmam lazım canım memlekete 4 çıkıcam gidicem sabahtan allah nasip ederse tek derdim sizleri özlücem 23 gibi gelicem dahada erken olabiliri nasip martın 4 adet olrsam abdeslenicem sonra ver elini kadın dogm canım kan idrar vs yaptırıcem dıpırtalarıma baktırmam lazım işşallah iyidir bu arada kiloda veirisem mükemmel olcek sonra ver elini sabahlar olmasın
ahh keske bu kadar klay olsa sogan ıctm adet olmadm uyuz oldm

canım sen bir kd doktorna görün derim ben ymurtlama takibine alsın seni

bulusmayak sen gel bana
abla bn 1 yumrtlama takıbı rahım fılmı 2 asılama yaptm annmde kanser var bana hormon yasak oldgu halde cok hormn almayı goze aldm 5 6 ay bıse ıstemıom wallaha

cnm sağol ilgilendigin için ama ben cok stres yapıyorum sanırım bisey istedigim zaman hemen olması lazım taktımmı takıyorum. bide ben sey duydum regl bittigi gün birlikte olunca tutuyormus dogrumu
onu bende duydumdu dene
ama kafaya takarsan asla olmuyor benden söylemesi
kızlar neler olmuş böyle sevinç adet oldunmu

:18: yok olmadım daha :18::18:

merhaba kızlar bi sorum olacak doktor biokadin diye bir fitil verdi 2. kullanımımda biraz yanma ve kanamam oldu aradım tahriş yaptıgı için dedi 1 gün ara ile kullan dedi
sizce bırakmalımıyım kullanan varmı ???

erkanda 100 kılo kalmadm altnda Bnde ttam tamına 51 kılyum 48 olcm

utandırdın bak beni eşim benden kilol yane ay birgün hiç bu lafı yazıcagımı zannetmezdim ama yaşasın benden kilol ben zayıfım
Sen kafayımı yiidn be delü karı 48 miş51 neyine yetmiyor ah bende o kadar olsam ama nerde çok zor
Neyse kızlar ben kuşları odaya getiriyim camları kapıyım namazımı kılıyım işşallah görüşrüz birazdan akşama menüde ne var dökülün bakalım

bn kullandm bndede yanma yapmstı ama butun ıltıhabı kurutan ıyı bır fıtıl

Kızlar geçen yazdım cevap veren oklmadı tkb neyki konuştugunuz beben namazı kılmaya gidiyorm çok konuşmayın ugraştırmayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…