kızlar bebegımız nısa yogun bakımda dualarınzda onada yer verırmısınız.. suan bobreklerı de makıneyle calısıyomus bobreklerınde sorun cıkmıs omzunda sınır sıkısması olmus omzunu yerıne oturtmuslar.. 72 saat ıcınde bellı olcakms verdıgı tepkılere gore durumu.. herseye hazırlıklı olun dedı doktor kuzenım sakınlestırıcılerle uyutuluyo cok kotu
al bendende okadar..bebişe takıldım..aklım almıyo gerçekten..begümle msjlaştık hep iyi bişey sölicek diye bekledim durdum..ne babalar var..inanamıyorum gerçekten..umarım rabbim annesine bağışlar..Rabbimin mucizesi olur inşallah..sapasağlam iyileşir..
İnşallah cnm artık mucize bekleyeceğiz Rabbim yardımcısı olsun anasına dayanma gücü versin9 ay taşıdı Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın âmin
Biricikkkkk cnm sizin bebek doğdumu hala oldunmu:26::26::26:
amin ablacım.. biricik haklı onlar hayata daha sıkı tutunuyolar..inşallah nisa bebişte allahın izniyle annesine kavuşur bianönce
Cnmmm inşallahhh rabbim annesine bağışlıcakkk
Onların küçük olduğuna bakma sen cnm melek onlarr rabbim öyle bi güç weriyoki onlara sen içini ferah tut
Dualarım bebiş içinn
Bnmde kuzenim geç doğmuştu dr lar kntrole gittiğimizde çok iyi dediler hep
Ama bizimki 1 ay 13 gün sonra doğdu wee drlların iyi demesine rağmen anneyle bağlntısını kesmiş we kakasını yemişti oda 2hafta yoğun bakımda kaldıı çok zor allah yardımcısı olsunn bizzat şuan yaşadıklarını yaşadım çok iyi anlıyorum senii cnmm
Rabbimden ümit kesilmezz
Bnm minik kelebeğim maşallahh şuan okula gidiyo hiç bir sorunu kalmadı
Sizin nisa hnm da tutunucak bu hayata merak etme cnmm
Çok zor çokk rabbim korusunnn cnmm
kızlar bebegımız nısa yogun bakımda dualarınzda onada yer verırmısınız.. suan bobreklerı de makıneyle calısıyomus bobreklerınde sorun cıkmıs omzunda sınır sıkısması olmus omzunu yerıne oturtmuslar.. 72 saat ıcınde bellı olcakms verdıgı tepkılere gore durumu.. herseye hazırlıklı olun dedı doktor kuzenım sakınlestırıcılerle uyutuluyo cok kotu
Yok cnmm daha olamadımm hayırlısı bekliyoruzz
Senin içinde üzüldum cnmm inşallahh bişey olmazdaa herşey yolunda giderr
rabbim şifa versin canım kız sevinç laf attık fecede niden cevap vermedin herşey olcagına varıyor bebem üzülme olrm hep dalarımdasınız sabahtan beri ne gelen ne giden var eşim eve geldi ben çıkıyorm sonra görüşrüz canım sıkıldı yemek yicektim canım istemiyor eşimin teyzesinin kıızıda normal dogrd kolu çıkmıştı oglnun rabbim şifa versin işşallah
rabbim şifa versin canım kız sevinç laf attık fecede niden cevap vermedin herşey olcagına varıyor bebem üzülme olrm hep dalarımdasınız sabahtan beri ne gelen ne giden var eşim eve geldi ben çıkıyorm sonra görüşrüz canım sıkıldı yemek yicektim canım istemiyor eşimin teyzesinin kıızıda normal dogrd kolu çıkmıştı oglnun rabbim şifa versin işşallah
Salo paşa im valla nisa bebeğe kafam takıldı kendimi unuttum hayırlısı demekten başka bir şansımız varmıki
sagol canm ıcımı rahatlattn allah razı olsn bıde omzu cıkms bebegn dgumda nasıl yapmıssa doktor
ınsallahh ıyı olur nısamız kuzenmde bnde butun aılemız rahatlarr
ablam senınde en yakın zamanda saglıklı hayırlı bebegın olsun ınsallah allahım daha cok bekletmesn snıde
Sendende razı olsunn cnmm
Rabbimm ilk önce babasını snrada o minicik koolunu çıkaran doktorum die geçinen mahlukatıı islah etsin inşallahh
Mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahımm güzel hbrler göndersin sizlere inşallahh
Bolbol salavat çek cnmm
Yok annem kimyasal benimkisi bu saatten sonra adeti beklicem başka şansım yok üzüldüm ama geçti Rabb'ime sığınıyorum vardır bir bildiği hayırlısı buymuş demekki
Ahhh ahh rabbimm hepimizin yüzünü güldürsünn cnmmm
geçmiş olsun cnm çok fena sırt ağrısı yaa..benimde çok fena omuzlarım ağrıyo bazen dayanamayacak gibi oluyorumkızlar bu arada ben bir müddet giremicem sırtım çok tutulmuş inanın canım çok acıyorwc gidip gelmek işkence yerinden kalkamıyorm hareket etsem bagırıyorm namazı bile kılamadım dün okadar olur sizlere yazarkende aylayım uyloyom işşallah sırtım düzelsin dönerim aranıza bu arada kendinize iyi bakın ben yokken olurmu ne zormuş yaw bu sırt agrısı ne yapsamda geçse doktorada gidesim yok gitsem gene panik atagım azıcak neyse daha yazmaya dayanamıyorm canım yemin olsun çok acıyor ben kaçtım
oyyy kuzum kıyamam yaa ne acıyodur minicik canı şimdicanlarımm merhaba nasılsınız
ben dun anneme gıttım ust komsumuzun cenazesı var dıye borek kek kurabıye bı suru sey yaptık cenaze evıne allah kabul etsın ınsallah
neyse kuzenım hamıle benım hatta 2 kuzenım..
neyse kuzenımın dogumu baslamıs kostuk hastaneye hemen bebegımız dogdu adı nısa oyle guzel kı masallah.. hersey buraya kadar süper.. bebegı kucagıma aldım hıc tepkı vermıyo aglamıyo donuk donuk bakıyo bısey de dıyemedım bız annemle aksam gelıcez dıyerek cıktık cenzemız var dıye..
eve geldık acele acele yapıyorz hazırlıkları bı telefon geldı nisanın omzu ve kolu cıkıkmıs bızım oldugumuz yaka degılde anadolu yakasına ambulasla sevk etmsler bebegımızı.. kuzenım aglıyo oyle kotu olduk ki..
aksama kosarak gıttık vallaha.. kadıkoye gıttık doktorlar bısey demedı bebegın babası hala basında kuzenımı de aldık eve getrdık normal dogumdu herseyıde normaldı.. ama kız hıc konusmuyoo dondu kaldı aglayamıyoda.. demın hastaneyı aradım enıstem orda bebegın bsında bılmıyorum ne olacak bende eve gelmek zorundaydım bıze 80 km uzak erkanın ısı ise 100 km.. benı sabah 6 da bırakıyo 8 de ıste oluyo aksamda alıyo garıbım haftada 1 gun..
cumartesı gıtcm erkanla tekrar bakalım uzun uzun yazdm kızlar cok moralım bozuk ınanın.. kurban oldugum ne verıyosa hayırlısını versın..
Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
Dr bir hafta bekle dedi adetin gelmezse gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?