Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnmmm inşallahhh rabbim annesine bağışlıcakkk
Onların küçük olduğuna bakma sen cnm melek onlarr rabbim öyle bi güç weriyoki onlara sen içini ferah tut
Dualarım bebiş içinn

Bnmde kuzenim geç doğmuştu dr lar kntrole gittiğimizde çok iyi dediler hep
Ama bizimki 1 ay 13 gün sonra doğdu wee drlların iyi demesine rağmen anneyle bağlntısını kesmiş we kakasını yemişti oda 2hafta yoğun bakımda kaldıı çok zor allah yardımcısı olsunn bizzat şuan yaşadıklarını yaşadım çok iyi anlıyorum senii cnmm
Rabbimden ümit kesilmezz
Bnm minik kelebeğim maşallahh şuan okula gidiyo hiç bir sorunu kalmadı
Sizin nisa hnm da tutunucak bu hayata merak etme cnmm
Çok zor çokk rabbim korusunnn cnmm

İnşallah cnm artık mucize bekleyeceğiz Rabbim yardımcısı olsun anasına dayanma gücü versin 9 ay taşıdı Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın âmin

İnşallah cnm artık mucize bekleyeceğiz Rabbim yardımcısı olsun anasına dayanma gücü versin 9 ay taşıdı Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın âmin

amin ablacım.. biricik haklı onlar hayata daha sıkı tutunuyolar..inşallah nisa bebişte allahın izniyle annesine kavuşur bianönce

amin ablacım.. biricik haklı onlar hayata daha sıkı tutunuyolar..inşallah nisa bebişte allahın izniyle annesine kavuşur bianönce

İnşallah Rabbim koruyucu meleklerini göndersin inşallah iyi haberleri için dua ediyorum alırız inşallah o haberi

sagol canm ıcımı rahatlattn allah razı olsn bıde omzu cıkms bebegn dgumda nasıl yapmıssa doktor
ınsallahh ıyı olur nısamız kuzenmde bnde butun aılemız rahatlarr

rabbim şifa versin canım kız sevinç laf attık fecede niden cevap vermedinherşey olcagına varıyor bebem üzülme olrm hep dalarımdasınız sabahtan beri ne gelen ne giden var eşim eve geldi ben çıkıyorm sonra görüşrüzcanım sıkıldı yemek yicektim canım istemiyor eşimin teyzesinin kıızıda normal dogrd kolu çıkmıştı oglnunrabbim şifa versin işşallah

Yok cnmm daha olamadımm hayırlısı bekliyoruzz

Senin içinde üzüldum cnmm inşallahh bişey olmazdaa herşey yolunda giderr

Yok annem kimyasal benimkisi bu saatten sonra adeti beklicem başka şansım yok üzüldüm ama geçti Rabb'ime sığınıyorum vardır bir bildiği hayırlısı buymuş demekki

sagol ablam allah razı olsun

dua eden herkesdn bın kez razı olsun ınsallahhh

kurban oldugum kımseye boyle acılar yasatmasn

Sağol paşa cim valla nisa bebeğe kafam takıldı kendimi unuttum hayırlısı demekten başka bir şansımız varmıki

Son düzenleme:
sagol canm ıcımı rahatlattn allah razı olsn bıde omzu cıkms bebegn dgumda nasıl yapmıssa doktor
ınsallahh ıyı olur nısamız kuzenmde bnde butun aılemız rahatlarr

Sendende razı olsunn cnmm
Rabbimm ilk önce babasını snrada o minicik koolunu çıkaran doktorum die geçinen mahlukatıı islah etsin inşallahh
Mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahımm güzel hbrler göndersin sizlere inşallahh
Bolbol salavat çek cnmm

bncede babasıda bulsun cezasını..
kandıl gunu dogdu bıde mınıgım
bol bol dua edıorm ınsallah duzelcek

canlarm hepımızden allah bın kez razı olsun bn cıkıyorum aglamaktan bogazlarım tahrıs oldu agrıyo dun cenaze nısa bnı cok yordu adette olamadm sınır yaptı bnde allahım herkesın yardımcısı olsn allaha emanet olun cok opuyorm sızleri..

kızlar ben çıkıyorum benimki geldi..yemek yiyeyim öldüm açlıktan.yine gelmeye çalışırım hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun cnm çok fena sırt ağrısı yaa..benimde çok fena omuzlarım ağrıyo bazen dayanamayacak gibi oluyorum off çok geçmiş olsun...
oyyy kuzum kıyamam yaa ne acıyodur minicik canı şimdi Allah ım acil şifa versin canım...
Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
Dr bir hafta bekle dedi adetin gelmezse gel dedi.

hayırlısı cnm test yapmasan bilmeyecektin kimyasal gebelik böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…