kızlar yaaaa aklıma bir şey takıldı..şimdi yumoş günlerini tahmin ediyoruz ve ilişkiye giriyoruz..sonrasında mesela bata 3-4 gün kala çarpışma yapıyormusunuz? ne olur ne olmaz deyip..yoksa tam tersine beklemeye mi alıyorsunuz kendinizi..hani zarar falan gelmesin diye..
Kizlar topike girmezseniz tabiki burasi boyle sessizlesir
El birligiyle canlandiralim topikimizi hadi girip okuyan en azindan
Rapor versin birbirimizden hberimiz olsun.
Ok cnm rapor veriyorum..,
Her günüm birbirinin aynısı, Eyşan ı emzir, altını değiştir, süt sağ... Sabah ezanına kadar bebiş bana emanet ezan okunduktan sonra kayınvalideye paketle ve yatıp 2 ye kadar uyu( arada 3 saatte bir kalkıp emziriyorum yine)
Bu arada kızlar miniğimin poposunda minicik bi et parçası çıktı Dr kist olabilir diyor suan ilaç kullanıyoruz bize dua edin olurmu ilaçla geçsin ...
selammm...:)
valla ben tüm gün evdeyim nerdeysebugün kaynoşla biraz evi süpürdk temizledik.
tv izledim falan derken aKŞAM ettim..bebiş iyi çok şükür herşey yolunda..yarın hastaneye gidicem sıra bulabilirsem ikili testi yaptırcam rabbim nasip ederse..öyle iştee
Ok cnm rapor veriyorum..,
Her günüm birbirinin aynısı, Eyşan ı emzir, altını değiştir, süt sağ... Sabah ezanına kadar bebiş bana emanet ezan okunduktan sonra kayınvalideye paketle ve yatıp 2 ye kadar uyu( arada 3 saatte bir kalkıp emziriyorum yine)
Bu arada kızlar miniğimin poposunda minicik bi et parçası çıktı Dr kist olabilir diyor suan ilaç kullanıyoruz bize dua edin olurmu ilaçla geçsin ...
arkadaşlar yeter arkadaşımızın tüp bebek transferi gerçekleşmiş dua edelim bebeği tutunsun inşallah
inşallah dualarımız yeterle ..rabbim herkesin yüzünü güldürsün..
Ablacım valla olabilir bakalım onunda müjdesini veririm belki..
sevincim canım sağol bende yazacaktım ama eşim başımda çık netten diyor başkada bir şey demiyor o yüzden kalamıyorum çok fazla dularınızı eksik etmeyin
Kızlar o kadar mutluyum ki nereye ne yazacağımı şaşırmış durumdayım sizlerle de paylaşmak istedim bugün hamile olduğumu öğrendim sürpriz bir şekildeAllah olmayanlara, isteyenlere, bekleyenlere de nasip etsin inşallah
Gozunaydin ne guzel hbr buAllah tamamina erdirsin saglikla sihhatle insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?