Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar topike girmezseniz tabiki burasi boyle sessizlesir
El birligiyle canlandiralim topikimizi hadi girip okuyan en azindan
Rapor versin birbirimizden hberimiz olsun.

kızlar yaaaa aklıma bir şey takıldı..şimdi yumoş günlerini tahmin ediyoruz ve ilişkiye giriyoruz..sonrasında mesela bata 3-4 gün kala çarpışma yapıyormusunuz? ne olur ne olmaz deyip..yoksa tam tersine beklemeye mi alıyorsunuz kendinizi..hani zarar falan gelmesin diye..

Rapor veriyorum
Iyiyim cok sukur
Yogun bir hafta sonu gecirdik
Okullar acildi oglumun odevleri basladi
Bebek calismalarini kendi haline biraktim
Hesap kitap yokk
Yarin ptesi dip bucak gunu yimekte yapilacak
Menu veriyom
Sehriye corbasi
Etli kuru fasulye
Pirinc pilavi
Tursu ayran

Ben sona kadar devam ediyodum

Kizlar topike girmezseniz tabiki burasi boyle sessizlesir
El birligiyle canlandiralim topikimizi hadi girip okuyan en azindan
Rapor versin birbirimizden hberimiz olsun.

Ok cnm rapor veriyorum..,

Her günüm birbirinin aynısı, Eyşan ı emzir, altını değiştir, süt sağ... Sabah ezanına kadar bebiş bana emanet ezan okunduktan sonra kayınvalideye paketle ve yatıp 2 ye kadar uyu( arada 3 saatte bir kalkıp emziriyorum yine )
Bu arada kızlar miniğimin poposunda minicik bi et parçası çıktı Dr kist olabilir diyor suan ilaç kullanıyoruz bize dua edin olurmu ilaçla geçsin ...

selam arkadaşlar bende uzun zamandır takip edemiyodum forumu. Benim 11 aylık bir kızım var. Doğumdan sonra dvt teşhisi koyuldu yani sol bacağımdaki damarlar tıkandı araştırmalar sonucu genetik kan pıhtılaşması çıktı. Şuan da kan sulandırıcı Hap kullanıyorum. 2. hamilelik biraz zor olacak gerçi şuan düşünmüyorum ama ileride ne olur bilmem doktor kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini söyledi ikinci hamilelikte. Allah dileyen isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inş.

senin rapor bu kadar olur ancak valla yükün büyük bir kısmı sende canım Allah kolaylık versin.
Kızına geçmiş olsun inşallah kremle düzelir Rabbim şifasını versin bol bol ya şafi oku canım

selammm...:)
valla ben tüm gün evdeyim nerdeyse bugün kaynoşla biraz evi süpürdk temizledik.
tv izledim falan derken aKŞAM ettim..bebiş iyi çok şükür herşey yolunda..yarın hastaneye gidicem sıra bulabilirsem ikili testi yaptırcam rabbim nasip ederse..öyle iştee

hayırlısı canım güzel haberlerle gelirsin inşallah bi bakmışsın bebikimizin cinsiyeti de belli olmuşşş

inşallah dualarımız Yeterle ..rabbim herkesin yüzünü güldürsün..

ablacım valla olabilir bakalım onunda müjdesini veririm belki..

Canım çok geçmiş olsun umarım baby bir an evvel iyileşir babylerde sıkıntı çok oluyor ne yapcaksın daha cook kucukler

arkadaşlar yeter arkadaşımızın tüp bebek transferi gerçekleşmiş dua edelim bebeği tutunsun inşallah

sevincim canım sağol bende yazacaktım ama eşim başımda çık netten diyor başkada bir şey demiyor o yüzden kalamıyorum çok fazla dularınızı eksik etmeyin

saat 8 buçukta hastanedeydim.ikili test için kontrol oldum,kan ve idrar verdim.sonucu haftaya salı alıcam Allah'ın ızniyle.saat 1 gibi eve geldim.açlıktan bayılcaktım yaa kanı aç mı tok mu alıyolar bilemedim..riskede atmadım işim..sonra eve gelip kahvaltı ettim.2 buçuk gibi yattım yatmak denirse.sonra kalktım oturdum işte bu saate kadar

yarın sabah komşuya kahvaltıya gitcez sonrada pazara gideriz.böyle işte

Kızlar o kadar mutluyum ki nereye ne yazacağımı şaşırmış durumdayım sizlerle de paylaşmak istedim bugün hamile olduğumu öğrendim sürpriz bir şekilde Allah olmayanlara, isteyenlere, bekleyenlere de nasip etsin inşallah

Gozunaydin ne guzel hbr bu Allah tamamina erdirsin saglikla sihhatle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…