Amin canım benim amin, inşallah sağlıkla alıcam bebeğimi kucağıma
Insallah cnm bende evlendigim ay gebe kalmistim
CANIM SAĞOL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞdualarımdasın canım rabbim inşallah yüzünü güldürsün bu defa
Kızlar o kadar mutluyum ki nereye ne yazacağımı şaşırmış durumdayım sizlerle de paylaşmak istedim bugün hamile olduğumu öğrendim sürpriz bir şekildeAllah olmayanlara, isteyenlere, bekleyenlere de nasip etsin inşallah
cok tbrk edıyorum..gozun aydın.rabbım tamamına erdırsın ınsallaahhh...
CANIM SAĞOL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
GÖZÜN AYDINNN
arkadaşlar yeter arkadaşımızın tüp bebek transferi gerçekleşmiş dua edelim bebeği tutunsun inşallah
Canım çok sağol nerelerdesin sen arada gösteriyorsun kendini sonra yine kayıp :)Canım çok geçmiş olsun umarım baby bir an evvel iyileşir babylerde sıkıntı çok oluyor ne yapcaksın daha cook kucukler
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ne kadarda büyümüş bebiş maşallahsaat 8 buçukta hastanedeydim.ikili test için kontrol oldum,kan ve idrar verdim.sonucu haftaya salı alıcam Allah'ın ızniyle.saat 1 gibi eve geldim.açlıktan bayılcaktım yaa kanı aç mı tok mu alıyolar bilemedim..riskede atmadım işim..sonra eve gelip kahvaltı ettim.2 buçuk gibi yattım yatmak denirse.sonra kalktım oturdum işte bu saate kadar
yarın sabah komşuya kahvaltıya gitcez sonrada pazara gideriz.böyle işte
Kızlar o kadar mutluyum ki nereye ne yazacağımı şaşırmış durumdayım sizlerle de paylaşmak istedim bugün hamile olduğumu öğrendim sürpriz bir şekildeAllah olmayanlara, isteyenlere, bekleyenlere de nasip etsin inşallah
Canım çok sağol nerelerdesin sen arada gösteriyorsun kendini sonra yine kayıp :)
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ne kadarda büyümüş bebiş maşallah
Gözün Aydın Allah tamamına erdirsin :)
hadi inşallah olur yeter dua edicem senin için cnm
Benim şaftım kaydı kızlar okuyup çıkıyorum sadecebugün kırkımız çıktı yıkandık bebişimle kızım büyüyo maşallah teyzeleri :)
Benim şaftım kaydı kızlar okuyup çıkıyorum sadecebugün kırkımız çıktı yıkandık bebişimle kızım büyüyo maşallah teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?