Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

fayansları temzliyen mavi bi ilaç var vaaaaaaaaaaaaooooooooooooovvvvvvvvvvv harika yaptı gerçekten ve harika bi kokusu vaaarrrrrr

biricikim:arada uğruyor...
basakss: badana yapıyor...
belinaysu: arada uğruyor..
yeşil: işi yok ama kimse olmadığı için gelmiyor...
nazo: pc bozuk...
yeter: arada uğruyoır...
kardelen: artık gelmiyor...
sara: geliyor...
seray: geliyor...
dolunay: artık gelmiyor...
hurr: doğüurdu artık gelmiyor belki gelebilir...
nikolay: doğuralı aylar oldu artık gelmez...
duman: arada geliyor sohbet olursa bence devamlı gelir...
hacer: sanırız doğurdu artık gelmiyor...
sevinç: taşınsada gelir taşınmasada...
hadisko: arada uğruyor...
begumsavcı: arada uğruyor...
paşam: anne yasağı var yokjsa gelir...
beydağlı: pc bozukmş...
sessa: artık gelmiyor...
vilma: artık gelmiyor..
cakmapollly:arada uğruyor hasta olmasa devamlı gelir...
umudum:artık gelmiyor

topikimizin durumu vahim:44::44::44:

Son düzenleme:
fayansları temzliyen mavi bi ilaç var vaaaaaaaaaaaaooooooooooooovvvvvvvvvvv harika yaptı gerçekten ve harika bi kokusu vaaarrrrrr

bende bu aralar temizlik yapıyorum onun adını verirmisin acaba nerede bulabilirim bide kızlar birşey soracağım ben 24 haftalık hamileyim temizlik yaparken çok yoruluyorum bu halsizlikler için daha erken değil mi sizde de oluyormuydu:18:

günaydın canlar her şey gönlünüzdeki gibi olsun

valla ben her gün mutlaka bakıyorum ama kimseler yamamış oluncaa tadı olmuyor

kızlar napıosunuz nasılsınız?
başakcımmm renk bulmuşsun acep ne renk olduğunu öğrenebilirmiyim?
sevinçççççç tatlı telaştasın nasıl gidio temizlik?

hııııı bide bende evlilik çizelgesi istiom yapmayı denedim ama bi uyarı veriyor...benim profille ilgili bi sorun var sanırım...bide sizden biri yapsa da denesem olurmu ki? tarih:17.10.2010 yazı:şeker böceğim ile evleneli

rapor veriyorm
anamı yolladım cumartesi günü
pc bozkt yapıldı geldi
eşim grip olmş evde yatıyor hasta canım sıkkın
bu aralar başım dumanlı
kornmayı bıraktık haberiniz olsun
bakalım neler olcak

sevinççim sagol çok güzel aydınlattım eski evinizi elinizden almasınlarda :18::18::18:kaynosa yakınmı kız yeni ev onu sormayı nttum
kızlar eşim hasta tavk syna çorba yapıcem ev işleri yemek temizlik var birde süt kat komşm çagırdı ona gidicem bakalım artık sonra görüşrüz

evett gelırım tabıkı..ya ınanın pcyı acıcak vaktım olmuyo hep bıseler cıkıyo.gırıyom sonra cıkmak zorlaman gıcık oluyorum ıama gercekten topık cok cansızlastı yaa..yarın kontrole gıtcem.gorumcem bızde.bendende boyle daha ıyıyım toparlıyorum cok sukur

"Kıyamet gününde, kulun ayakları, Rabbinin huzurundan şu beş şey soruluncaya kadar bir yere kıpırdamaz:

Ömrünü nasıl harcadığından, gençliğini nerede geçirdiğinden, malını nereden kazanıp nereye harcadığından ve bildiklerini uygulayıp uygulamadığından sorulacaktır."

RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN Hayırlı Nurlu Cumalar

Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz.

Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.

Günlerinizin en değerlisi Cuma günüdür. O günde Adem yaratılmış ve o günde ruhu kabzedilmiştir. Sûra üfürme o gündür, kıyamet o gündür. O günde bana çokça salavat getirin. Zira sizin salavatınız bana arzolunur.

HAYIRLI CUMALAR

o şaplak nazoya değil sizeydi neden sormuyosunuz nazoyu öldümü kaldımı yoksam kaynansımı gelsdi
nazonun kaynanasi yok o yuzden aklimiza o secenek gelmedi
Onu benden ogrendin kiskanc kariiii derz adi onun
Canim yavas yavas bitti sayilir kaba temizlik aramiz uzak gidip gelmem zor oliyi

korunmayi biraktinmi eyi bakam sabahlar olmasin
Herifi sen hasta ettin zaar
Herif hasta sen komsu gez

Canim oturdugumuz ev kayinbabosundu zati naparlarsa yapsinlar
Kaynosa yakinda degil cok uzakta sayilmaz orta derece cok zorlarsan yuruyup
Gidilebilir bizim ev ana bulvar ustu onlarinki ara sokakta

sevinç kolay gelsin canım ev taşımak zordur ama kendi evine taşınmak o zorluğu unutturur insana güle güle otur içinde hep mutlu ol arkadaşım

Valla durum vahim nazar değdi bize :44::44:

korunmayı bıraktım herifi hasta ettim yıkana yıkana evet şimdiden aşermeye başladım
kaynoş için sevindim kız ne vericen evi delü kirasını alırsın ne zaman taşınıcam resimleri bekliiyorm gelsin yeni eve yeni bebeler

bugun kontrole gittim..çok şükür bebiş iyi herşey yolunda gidiyo Allahın izniyle böylede devam eder inşallah..

onun dışında daha iyiyim burnum çok akıyo ama hatta gece nefessiz kaldım ölüyodum resmen bı sıçradım yataktan sormayın..öksürük ve o iğrenç balgamda devam bunların dışında iyiyim ama : )

tatlım "mavi su" olduğunu söyledi bana satan kadın açık olarak satılıyor
ben çok memnun kaldım fayans araları bembeyaz oldu
bide onun ambalajlı olanı var adı derz
ama hamileyken böyle kimyasallar kuıllanmanı önermem koklama sen bööle şeyler kuzum başkası yağpsın bırak kocan yapsın
ayrıca ham,ileleiğin yarısını geçmişsin yorulman çok normal bende de oluyordu bence çok iş yapma

seraycım erguvan diye bi renk
boya firması kafasına göre renklere isimler vermiş işte aslında bildiğin koyu pembe
katologta çok hoşuma gitmişti tüm oda boyanınca koltuklarımlşa hiç yakışmadı oda üzerime üzerime geliyo
sanırım eski rengine boyiyzcaz

valla ben her gün mutlaka bakıyorum ama kimseler yamamış oluncaa tadı olmuyor
biliyom aşkım sen bu aralar çok sık gelir oldun maaşallahhhhh
tatlım onu bende yapamadım farkın daysan bütün hatunların var bi benim yok
aman boşver

iyi yasak bitti yani seni sık sık görmek isterizhayırlısı olsun bebeğim inşalllah tez vakitte istediğin olurrrrrr
düzelcek inşalllah polycimmmmmmmm
Valla durum vahim nazar değdi bize :44::44:
okuttular bizi okuttular
yaaaaaa bencede durum vahimmm...baksana kimse sallamamış beni çizelge yapamadım hiç ne zamandır
okuttular bizi

teşekkür ederim ama
çok hoşuma gitti

maaşallah cnm bebeğimize
ayy insan hamilelik boyunca hasta gibi oluyor vallla

nazlanması pek güzel ama

Son düzenleme:
sevinç kolay gelsin canım ev taşımak zordur ama kendi evine taşınmak o zorluğu unutturur insana güle güle otur içinde hep mutlu ol arkadaşım

sara abla sen bursaya ne zmaan gidiyosun nazoyla görüşcekmişsin ayyy ne güzelllllllll hartikaa bi şiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…