Ayy canım ben hiç anlamıyorum o çizelgelerden filanyaaaaaa bencede durum vahimmm...baksana kimse sallamamış beniçizelge yapamadım hiç ne zamandır
okuttular bizi okuttular
Cok saol hayatim daha guzelleri sizlerin olsunsevinç kolay gelsin canım ev taşımak zordur ama kendi evine taşınmak o zorluğu unutturur insana güle güle otur içinde hep mutlu ol arkadaşım
Daha vakti var tasininca koyacam resimlerikorunmayı bıraktım herifi hasta ettim yıkana yıkana evet şimdiden aşermeye başladım
kaynoş için sevindim kız ne vericen evi delü kirasını alırsın ne zaman taşınıcam resimleri bekliiyormgelsin yeni eve yeni bebeler
bugun kontrole gittim..çok şükür bebiş iyi herşey yolunda gidiyo Allahın izniyle böylede devam eder inşallah..
onun dışında daha iyiyim burnum çok akıyo ama hatta gece nefessiz kaldım ölüyodum resmen bı sıçradım yataktan sormayın..öksürük ve o iğrenç balgamda devambunların dışında iyiyim ama : )
sara abla sen bursaya ne zmaan gidiyosun nazoyla görüşcekmişsin ayyy ne güzelllllllll hartikaa bi şiiiiiiii
işşallah artık aranızdayım ayın 1 kadar eşim antalyaya gidiyor iş için 20 gün yoktatlım "mavi su" olduğunu söyledi bana satan kadın açık olarak satılıyor
ben çok memnun kaldım fayans araları bembeyaz oldu
bide onun ambalajlı olanı var adı derz
ama hamileyken böyle kimyasallar kuıllanmanı önermem koklama sen bööle şeyler kuzum başkası yağpsın bırak kocan yapsın
ayrıca ham,ileleiğin yarısını geçmişsin yorulman çok normal bende de oluyordu bence çok iş yapma
seraycım erguvan diye bi renk
boya firması kafasına göre renklere isimler vermiş işte aslında bildiğin koyu pembe
katologta çok hoşuma gitmişti tüm oda boyanınca koltuklarımlşa hiç yakışmadı oda üzerime üzerime geliyo
sanırım eski rengine boyiyzcaz
biliyom aşkım sen bu aralar çok sık gelir oldun maaşallahhhhh
tatlım onu bende yapamadım farkın daysan bütün hatunların var bi benim yok
aman boşver
iyi yasak bitti yani seni sık sık görmek isterizhayırlısı olsun bebeğim inşalllah tez vakitte istediğin olurrrrrr
düzelcek inşalllah polycimmmmmmmm
okuttular bizi okuttular
okuttular bizi
okuttular bizi okuttular
Cok saol hayatim daha guzelleri sizlerin olsun
Daha vakti var tasininca koyacam resimleri
taşınmanı bekleriz artık:104::104:
günaydın bebelerbaşagın evinin regnini nerden gördün kız sevinç karsı ben neden göremiyim
banane banada gösterin banane:99::99::99:
Gozunaydin canim yolun yarisini gectin maasallah benim borulcede senle ayni haftada 10 kilo almissenin maasallahin var
Bolbol meyve tuket duzelir insallah canim
Kadin erguvan diye hava attin attin gittin evi cingene pempesine boyattin
Sanada cok yakistisimdi evde kriz gecir dur
Boyuk sozu dinle cakil tasi dedik pudra dedik sen bildigini okudun
Eyi oldu
tpk ney kızzzzHımmm nasıl bozarız bu durumu tpk diilmisin bul bi yolunu
çatlada patla yusyuvarlak ol tepsi popoKadin erguvan diye hava attin attin gittin evi cingene pempesine boyattin
Sanada cok yakistisimdi evde kriz gecir dur
Boyuk sozu dinle cakil tasi dedik pudra dedik sen bildigini okudun
Eyi oldu
inşallahkısmet olursa görüşecez ama ne zaman gideceğim belli değil
bol bol çarpışcakzınız yani hadi bakalım inşalllah hayırlısı olurişşallah artık aranızdayım ayın 1 kadar eşim antalyaya gidiyor iş için 20 gün yok
işah bebege başladık ama herifim hasta oldu bebem gripsevinç karısı adamı hasta ettin yıkaya yıka diidi bana kız ona çabuk
hatim indirmişlerdir kesin okullar açıldı karıların pili bitti tartışmalar old hatunlar addaya gitti benim ne günahım var paşa gülün suç ney
kız görmedi totosundan uyduruyogünaydın bebeler başagın evinin regnini nerden gördün kızsevinç karsı ben neden göremiyim
banane banada gösterin banane
tatlım "mavi su" olduğunu söyledi bana satan kadın açık olarak satılıyor
ama hamileyken böyle kimyasallar kuıllanmanı önermem koklama sen bööle şeyler kuzum başkası yağpsın bırak kocan yapsın
ayrıca ham,ileleiğin yarısını geçmişsin yorulman çok normal bende de oluyordu bence çok iş yapma
boya firması kafasına göre renklere isimler vermiş işte aslında bildiğin koyu pembe
katologta çok hoşuma gitmişti tüm oda boyanınca koltuklarımlşa hiç yakışmadı oda üzerime üzerime geliyo
aman boşver
iyi yasak bitti yani seni sık sık görmek isterizhayırlısı olsun bebeğim inşalllah tez vakitte istediğin olurrrrrr
okuttular bizi okuttular
okuttular bizi
tatlım "mavi su" olduğunu söyledi bana satan kadın açık olarak satılıyor
aman boşver
okuttular bizi okuttular
okuttular bizi
aspirini duydum cnm ama hiç kullanmadım iyi olduğunu söylüyorlarteşekkürler tatlım ya çok iş değil hiç iş yapamıyorum aslında neredeyse çok yoruluyorum ama karnım daha fazla büyürse hiç yapamam ki mecbur kocişim hasta oldu zaten ama yardım eder sağolsun hakkını yiyemem hmm kimyasalsa uzak durayım dinleyeyim seni sağol çamaşır suyu falan kullanmıyorum zaten kokulu şeyler eldiven kullanıyorum sürekli bide asprin var o satılıyo duymuşsunuzdur kokusuz o yağları çok iyi çıkarıyo mesela onu kullanıyordum devam edeyim bariyarın bebişimi görmeye gideceğim bu arada çok özledim bizim kızı kızlar ya hiç doğmayacak gibi geliyo sonra doğumu düşünüp tırsıyorum az biraz:26: öyle geçiyo zaman sizde benim gibimiydiniz ki ace p
annem vazgeçtik bu rengi kullancaz alıştık rengekum bejine boyat kısss...renk katsın istiosan koltuklarına renkli minder al yada ne bilim böle şal gibi bişiler atıolar ya üzerine sende atboşverdim zati istemiom çizelge falan bende....
tpk ney kızzzz
topikin pampişli karısı gibi bişimi
çatlada patla yusyuvarlak ol tepsi popo
vazgeçtik eski rengine döndürmiycez bu renge alıştık hatta hoşumuza kaçtı
sende kıskanıp bu renkten yaptırmada
temzliğim bitsin resmini bilem koycam sen kendi aşure kazanı popona bak
bi evi temzliyemedi
inşallah
bol bol çarpışcakzınız yani hadi bakalım inşalllah hayırlısı olur
bizimde işler güçler bitsin sık ssık burda oluruz:13:
kız görmedi totosundan uyduruyo
ben sana resim koyarım annem
Gozunaydin canim yolun yarisini gectin maasallah benim borulcede senle ayni haftada 10 kilo almissenin maasallahin var
Bolbol meyve tuket duzelir insallah canim
Deli kariiiii o ismi goren anlar ama bu ismi kim arastiripta yazdiklarimi bulsunnnnn sanane koca totolu degilim diye catladin dimi ustelik cocuk dogurdum
Hııı sana pampiş karı dedim
Huhuuuuuuuuuuuuu
dediğini sen bile farkında değildin itiraf et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?