Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç kolay gelsin canım ev taşımak zordur ama kendi evine taşınmak o zorluğu unutturur insana güle güle otur içinde hep mutlu ol arkadaşım
Cok saol hayatim daha guzelleri sizlerin olsun
Daha vakti var tasininca koyacam resimleri

Gozunaydin canim yolun yarisini gectin maasallah benim borulcede senle ayni haftada 10 kilo almis senin maasallahin var
Bolbol meyve tuket duzelir insallah canim

Kadin erguvan diye hava attin attin gittin evi cingene pempesine boyattin
Sanada cok yakisti simdi evde kriz gecir dur
Boyuk sozu dinle cakil tasi dedik pudra dedik sen bildigini okudun
Eyi oldu

işşallah artık aranızdayım ayın 1 kadar eşim antalyaya gidiyor iş için 20 gün yok
işah bebege başladık ama herifim hasta oldu bebem grip sevinç karısı adamı hasta ettin yıkaya yıka diidi bana kız ona çabuk
okuttular bizi okuttular
hatim indirmişlerdir kesin okullar açıldı karıların pili bitti tartışmalar old hatunlar addaya gitti benim ne günahım var paşa gülün suç ney

Eyi oldu

günaydın bebeler başagın evinin regnini nerden gördün kız sevinç karsı ben neden göremiyim
banane banada gösterin banane

Hımmm nasıl bozarız bu durumu tpk diilmisin bul bi yolunu
tpk ney kızzzz
topikin pampişli karısı gibi bişimi

Eyi oldu
çatlada patla yusyuvarlak ol tepsi popo
vazgeçtik eski rengine döndürmiycez bu renge alıştık hatta hoşumuza kaçtı
sende kıskanıp bu renkten yaptırmada
temzliğim bitsin resmini bilem koycam sen kendi aşure kazanı popona bak
bi evi temzliyemedi

kısmet olursa görüşecez ama ne zaman gideceğim belli değil
inşallah
bol bol çarpışcakzınız yani hadi bakalım inşalllah hayırlısı olur
bizimde işler güçler bitsin sık ssık burda oluruz:13:

günaydın bebeler başagın evinin regnini nerden gördün kız sevinç karsı ben neden göremiyim
banane banada gösterin banane
kız görmedi totosundan uyduruyo
ben sana resim koyarım annem

teşekkürler tatlım ya çok iş değil hiç iş yapamıyorum aslında neredeyse çok yoruluyorum ama karnım daha fazla büyürse hiç yapamam ki mecbur kocişim hasta oldu zaten ama yardım eder sağolsun hakkını yiyemem hmm kimyasalsa uzak durayım dinleyeyim seni sağol çamaşır suyu falan kullanmıyorum zaten kokulu şeyler eldiven kullanıyorum sürekli bide asprin var o satılıyo duymuşsunuzdur kokusuz o yağları çok iyi çıkarıyo mesela onu kullanıyordum devam edeyim bari yarın bebişimi görmeye gideceğim bu arada çok özledim bizim kızı kızlar ya hiç doğmayacak gibi geliyo sonra doğumu düşünüp tırsıyorum az biraz:26: öyle geçiyo zaman sizde benim gibimiydiniz ki acep

kum bejine boyat kısss...renk katsın istiosan koltuklarına renkli minder al yada ne bilim böle şal gibi bişiler atıolar ya üzerine sende at boşverdim zati istemiom çizelge falan bende....

aspirini duydum cnm ama hiç kullanmadım iyi olduğunu söylüyorlar
elinden geldiğince kimyasallardan uzakdur kokulu şeylerden falan
banada öyle gelirdi inanki sanki bebeğimin doğdugunu görmek çok uzaktı onu kucağıma almam hayal gibiydi
özellikle yüzünü çok merak ederdim acaba kime benziyor nasıl bir güzellik diye düşünür dururdum
ve anne olmak çok uzak gibiydi
zaman çok çabuk geçiyor bebeğin doğuyor ve büyüyor
ben hamileliğim boyunca doğmdan korkmadım hep normal doğm istedim cesur olmaya çalştım
ama doğuracağım son gün doktorum tarafından korkutuldum ağlayıp durdum
ama o gece mecburi doğum yaptım çok güzeldi
inşallah sende hayırlısı ile kurtlursun en kolayından

kum bejine boyat kısss...renk katsın istiosan koltuklarına renkli minder al yada ne bilim böle şal gibi bişiler atıolar ya üzerine sende at boşverdim zati istemiom çizelge falan bende....
annem vazgeçtik bu rengi kullancaz alıştık renge
imdi senin dedğin gibi pembe yastık diktircem koltuklarım renklencek
sen naslsn görüşmeyeli bebeğim işler nasıl bu arada evin nasılll

Hııı sana pampiş karı dedim

Huhuuuuuuuuuuuuu

GÜNAYDINLARRR güzel bir hafta olsun inşşBİR SÜRÜ HAMİŞ ÇIKSIN BU HAFTA

Son düzenleme:
Gozunaydin canim yolun yarisini gectin maasallah benim borulcede senle ayni haftada 10 kilo almis senin maasallahin var
Bolbol meyve tuket duzelir insallah canim

abla ben şubat mart arası 4 kilo aldım ama nasıl oldu bilmiyorum aşırı bişey tüketmedim ne bilim çok moralim bozuldu hatta nasıl olur dedim yaa ama olabiliyomuş birden böyle kilo almak..mart nisan arası 1 kilo almışım cuma günü 69 kiloydum..çok mutlu oldum aslında takmak istemiyorum çünkü bu sefer stres yapıyorum tadını çıkaramıyorum hiçbi yediğimin.. yarın tam 5 buçuk aylık oluyoruz ve ben 69 kiloyum..gerçi göstermiyosun diyolar göğüslerim çok büyüdü eee bebeğin eşi var suyu var .. karnımı gören bebek nerde diyo sağlık ocağında bi ebe vardı sen hiçbişey yemiyomusun dedi..ben 9 kilo aldım dedim..inanamadı akşama doğru şişkinlik falan oluyo daha çok çıkıyo tabi karnım..artık yavaş yavaş büyürüz..bebeğim sağlıklı olsunda kilosunda değilim..tabi insan biraz garip oluyo ama Allahın izniyle doğduğunda sağlıklı sıhhatli eli ayağı sağlam olsun ben kilomu veririm : ) zaten doğumda çoğu gidiyo.. bide yürüyüşe falan çıkıyoz hava güzel olunca kaynoşla..bebeğime camlar ardından bakıp keşke yeseydim dememek için bu kilo meselesine takmamam lazım..ben yiyince oda çok mutlu oluyo teyzesi yaa

onun dışında haftasonu köydeydik..bugun kurstan sonra bi teyzeze okumaya gittik 1 saat oluyo eve geleli..midem biraz ağrıyo gibi..reflüm var tutcak diyo korkuyorum..kursta kustum ama yemek değil sırf su :S of bi düzelemedim gitti..

birazdanda kuranımı okumaya başlıcam..sonra kocabebem gelir zaten hıı bide yemek var ben hangi ara yapcam bukadar işi onuda bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…