Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar uyku tutmadı canım çok sıkkın ya dünden beri
bir arkadaşım vardı ilk bebegi öldü karnında ve cigerlerinde su var diye kalbini drdrdular normal dogum yaptı şimdi 2 bebegine hamile aynısı olmş işin kötüsü 5 aylık bebek selatı tefficiye topladık çok şükür selatı tefficiyeyi topladık bitik

2 arkadaşımda tedaviyle ikize hamile kalmıştı cma günü beni aradı paşa dedi 3 gündür su geliyor benden dedi sebebi herkeze diyorum dedi normal diyorlar dedi deidm vakit kaybetmeden doktoruna git sen beni dinlemiş allahtan doktora gitmiş bir bnakmışlarki ikizlerden biri ölmüş anne karnında dogum başladı dogrttlar digerinide küveze koydlar 23 hafta 4 günlüktü bebegi bugün aradım dedim selatı tefficiye toplanıyor bana bebek için dedim arkadaşım dediki paşam oda cennete gitti canım yanıyor paşa dedi sen 3 bebegine nasıl dayandın dedi başladık aglamaya
3 arkadaşımda rahim agzı açıklıgından 5 aylıktı herşeye ragmen gene drmadı onunda kızını cennnete yolladık
herşey üst üste geldi kızlar ya ondada banedki tehsizi buldlar rahimi diktiler kan sulandırıcılar düşük igneleri vs gene işe yaramadı gene aynı haftyasında cennete uçtu ben şimdi hangi arakadaşıma yanayım çok kötüyüm çok içim acıyor
ondan gelemedim selatı tefficiye çektim kaç kere girdim yazıcaktım nasip olmadı
allahım kimseyi evladıyla sınamasın ikizlerin annesi aglıyor telefonda paşa nasıl dayandın paşa 3 bebege aklıma ilk sen geldin bu yükü nasıl kaldırdın diye dedi bende aglamaya başladım kapadım eşimd edi ne old kızlarımız cennete gitti canımd edi yapma ya dedi i.im çok acıyor

offffffffffffffffffff

canım ya özelden o kadar yazı yazdım doldurdum resmen ama mesaj kutun dolmuş (((

çok şükür hamileyim canım,tedavisiz kaldım hemde,sizlerede bol bol dua ediyorum canımmmm

valla aynen herkes bu yoldan geçiyo galiba ya ben cesur olamıyorum doğumu düşündükçe bide doktor korkutmasa bari dün doktora gittim zaten çocuk olması gerekenden bir hafta küçükmüş haftaya gel tekrar bakalım dedi bu hafta nasıl geçer bilmem artık bana hiç aynı sorunu yaşayan var mı burada bu haftalarda olur daha sonra büyüyo diyolar ama teselli etmwk için değildir umarım

1 hafta kuüçük demek ne demek sordunmu doktora:26:
bende şöyle bişi vardı doktorum her bebeğin gelişimin aynı olmadığını söyledi
ortalamaya göre 2hafta geriden gelebilir bebekler dedi
ve benim bebeğim içinde boyu kilosu başı bacakları haftasının gerisinde gayet normal bişey demişti
seni teselli etmek için söylemiyorum

hatta bi devlet hast.ne gitmştm ordaki doktor bacaklarının kısa olduğunu söylemişti bilinçsizce
bunu kendi doktoruma sordum haftasına göre geriden gelebilir boşuna korkutmş seni demişti

tamamm ablacım berecebilirsem bakıyım
gayetde bilinçli söyledim pampiş karııı

aşşşkım özledim kız seni ikircikli cadaloz

canım ya özelden o kadar yazı yazdım doldurdum resmen ama mesaj kutun dolmuş (((

çok şükür hamileyim canım,tedavisiz kaldım hemde,sizlerede bol bol dua ediyorum canımmmm
ayy kızz daha bende diyodum bu kız nerelerde burda gördüm seni hamilemisinnnnn cnm tebrik ederim allah mubarek etsin nasıl tedavisiz kaldın bişiy yaptın mı

bende özele gittim tatlım doktorumu değiştirdim ya oda pekte rahatlatmadı açıkçası olur falan diye bak şimdi senden duyunca bi rahatlama geldi şimdiye kadar herşey normal diye duymaya alıştım ondanda sanırım haftaya bir daha gideceğim bakalım sonra eski doktoruma döneyim ben en iyisi senin oğlun sanırım resimdeki çok tatlı maşallah allah bağışlasın çok seviliyo dimi ben zaten çok çocuk hastasıyım doğunca oynamaktan iş miş yalan olur diyorum kocaya gelirsin evde ne yemek var ne toplu alışıyomu insn tatlım yoksa hep ilk kucağına aldığın an gibimi nasıl bişey hamileyken bi var gibi bi yok gibi bişey çünkü:26:

çok teşekkür ederim bitanem,en kısa zamanda sizde yaşıcaksınız buna inanıyorum.

2 ay önce bal tarçın çörek otu kürü yaptım olmadı,bu ay 3.aşılamam olucaktı oda olmadı hatta 13 tane göbekten iğne yaptım 14.gün yumurtanı göremedim dedi dr ama 3-4 gün sonra hamile kaldım tamamen aklımdan çıkmıştı ama,o sırada yatılı misafirlerim vardı arada bir kaç gün kaçamak gece yaptık:)) o sırada olmuş kuzum ama inanki tamamen aklımdan çıkmıştı.

sende hemen kafandan siliyosun vee meleğin inşallah en kısa zamanda gelicek...

gunaydınnn sevgılı kkk uyelerıı

papatyayla konsutumm sukurr senler soraa

hepınıze slm varrr dogurmus bılem 6 aylık olmus zıllı bı kıza varmıss sıkıntılı donem gecrdıgı ıcın gelememıss

basakk oglusunaa gelın adayı cıktı kacırma

günaydınlar canlar rabbim yüzlerinizi güldürsün inşş

ayyy ne güzel, keşke benimde bir an olsun aklımda çıksa
Hayırlı uğurlu olsun bebişin, sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Darısı bizlerin başına artık

Aaa ne güzel çok sevindim ne güzel bir haber bu

fındıgının kuzusuuuuuuuuuucoook sevındımmmm canım benımmm saglıklı hayrlı evladın olsunnnn.. msj kutumu bosalttm at beklıorm msj..

kızlar genelde cepten face gırıyorm ama kk beceremıorm telden babamın klounda damar sıkısması oldu o amlyt olck oraya gıdıorm bde 3 gndr belım yıne tuttu lanet olmayasıca :) sızler nasılsınızzz

Tüm üyelerimize selamlar. Sevinç Hanım'ın spirulina ile ilgili paylaştığı bilgiler AlgBioTek firmasının sitesinden alınmıştır. Başımıza iş almayalım sitelerinde şu şekilde bir ibare var: "Her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Sosyal paylaşım sitelerinde kaynak belirtilmesi ve bağlantı verilmesi yasal zorunluluktur."

Tüm üyelerimize sevgi ve selamlar ! :)

hainnnnnnnnnnnnnnnn kızzz bana link ver yaaa onu face te ekliyim
yada sen söyle başak sana çok kızgınmış deee

hatunlar herkes iyidir umarım..bende iyiyim..kurstan geliyorum yemek yiyorum sonra uyuyorum ama varya uyanmak hiç istemiyorum sabah 7 buçukta kalkıyorum gece zaten yatmamız 12yi buluyo gecede kalkıyorum kaç kez..yemek yaptım pişmesini bekliyorum..kutludoğum haftası için program hazırlıyoruz kursta..oyle işte benden..sizleri çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…