kızlar uyku tutmadı canım çok sıkkın ya dünden beri
bir arkadaşım vardı ilk bebegi öldü karnında ve cigerlerinde su var diye kalbini drdrdular normal dogum yaptı şimdi 2 bebegine hamile aynısı olmş işin kötüsü 5 aylık bebek selatı tefficiye topladık çok şükür selatı tefficiyeyi topladık bitik
2 arkadaşımda tedaviyle ikize hamile kalmıştı cma günü beni aradı paşa dedi 3 gündür su geliyor benden dedi sebebi herkeze diyorum dedi normal diyorlar dedi deidm vakit kaybetmeden doktoruna git sen beni dinlemiş allahtan doktora gitmiş bir bnakmışlarki ikizlerden biri ölmüş anne karnındadogum başladı dogrttlar digerinide küveze koydlar 23 hafta 4 günlüktü bebegi bugün aradım dedim selatı tefficiye toplanıyor bana bebek için dedim arkadaşım dediki paşam oda cennete gitti canım yanıyor paşa dedi sen 3 bebegine nasıl dayandın dedi başladık aglamaya
3 arkadaşımda rahim agzı açıklıgından 5 aylıktı herşeye ragmen gene drmadı onunda kızını cennnete yolladık
herşey üst üste geldi kızlar ya ondada banedki tehsizi buldlar rahimi diktiler kan sulandırıcılar düşük igneleri vs gene işe yaramadı gene aynı haftyasında cennete uçtu ben şimdi hangi arakadaşıma yanayım çok kötüyüm çok içim acıyor
ondan gelemedim selatı tefficiye çektim kaç kere girdim yazıcaktım nasip olmadı
allahım kimseyi evladıyla sınamasın ikizlerin annesi aglıyor telefonda paşa nasıl dayandın paşa 3 bebege aklıma ilk sen geldin bu yükü nasıl kaldırdın diye dedi bende aglamaya başladım kapadım eşimd edi ne old kızlarımız cennete gitti canımd edi yapma ya dedi i.im çok acıyor
aspirini duydum cnm ama hiç kullanmadım iyi olduğunu söylüyorlar
elinden geldiğince kimyasallardan uzakdur kokulu şeylerden falan
banada öyle gelirdi inanki sanki bebeğimin doğdugunu görmek çok uzaktı onu kucağıma almam hayal gibiydi
özellikle yüzünü çok merak ederdim acaba kime benziyor nasıl bir güzellik diye düşünür dururdum
ve anne olmak çok uzak gibiydi
zaman çok çabuk geçiyor bebeğin doğuyor ve büyüyor
ben hamileliğim boyunca doğmdan korkmadım hep normal doğm istedim cesur olmaya çalştım
ama doğuracağım son gün doktorum tarafından korkutuldum ağlayıp durdum
ama o gece mecburi doğum yaptım çok güzeldi
inşallah sende hayırlısı ile kurtlursun en kolayından
valla aynen herkes bu yoldan geçiyo galiba ya ben cesur olamıyorum doğumu düşündükçe bide doktor korkutmasa bari dün doktora gittim zaten çocuk olması gerekenden bir hafta küçükmüş haftaya gel tekrar bakalım dedibu hafta nasıl geçer bilmem artık bana hiç aynı sorunu yaşayan var mı burada bu haftalarda olur daha sonra büyüyo diyolar ama teselli etmwk için değildir umarım
tamamm ablacım berecebilirsem bakıyımkızlar yemek yarışmasında tüp bebektopiğimizdeki arkadaşımız yarışıyo oylarınızla ona destek olursanız çok sevinirim
yemeğinin ismi portakallı pırasa ve şehriyeli tavuk salatası
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
gayetde bilinçli söyledim pampiş karııı
ayy kızz daha bende diyodum bu kız nerelerdecanım ya özelden o kadar yazı yazdım doldurdum resmen ama mesaj kutun dolmuş(((
çok şükür hamileyim canım,tedavisiz kaldım hemde,sizlerede bol bol dua ediyorum canımmmm
tamamm ablacım berecebilirsem bakıyım
aşşşkım özledim kız seni ikircikli cadaloz
1 hafta kuüçük demek ne demek sordunmu doktora:26:
bende şöyle bişi vardı doktorum her bebeğin gelişimin aynı olmadığını söyledi
ortalamaya göre 2hafta geriden gelebilir bebekler dedi
ve benim bebeğim içinde boyu kilosu başı bacakları haftasının gerisinde gayet normal bişey demişti
seni teselli etmek için söylemiyorum
hatta bi devlet hast.ne gitmştm ordaki doktor bacaklarının kısa olduğunu söylemişti bilinçsizce
bunu kendi doktoruma sordum haftasına göre geriden gelebilir boşuna korkutmş seni demişti
çok teşekkür ederim bitanem,en kısa zamanda sizde yaşıcaksınız buna inanıyorum.
2 ay önce bal tarçın çörek otu kürü yaptım olmadı,bu ay 3.aşılamam olucaktı oda olmadı hatta 13 tane göbekten iğne yaptım 14.gün yumurtanı göremedim dedi dr ama 3-4 gün sonra hamile kaldım tamamen aklımdan çıkmıştı ama,o sırada yatılı misafirlerim vardı arada bir kaç gün kaçamak gece yaptık:)) o sırada olmuş kuzum ama inanki tamamen aklımdan çıkmıştı.
sende hemen kafandan siliyosun vee meleğin inşallah en kısa zamanda gelicek...
gunaydınnn sevgılı kkk uyelerıı
papatyayla konsutumm sukurr senler soraa
hepınıze slm varrr dogurmus bılem 6 aylık olmus zıllı bı kıza varmıss sıkıntılı donem gecrdıgı ıcın gelememıss
basakk oglusunaa gelın adayı cıktı kacırma
tamamm ablacım berecebilirsem bakıyım
aşşşkım özledim kız seni ikircikli cadaloz
canım ya özelden o kadar yazı yazdım doldurdum resmen ama mesaj kutun dolmuş(((
çok şükür hamileyim canım,tedavisiz kaldım hemde,sizlerede bol bol dua ediyorum canımmmm
buda kürdeki spirulinanın faydaları bitkisel olduğu için korkmanıza gerek yok arkadaşlar
Spirulina'nın 3 g'da Yüksek/Belirgin Miktarda İçerdiği Bazı Besin Öğeleri, Faydaları
Doğal olarak yüksek miktarda protein kaynağıdır.
%65 tam protein - 18 aminoasit içerir
Doğal olarak yüksek miktarda (beta karoten olarak) A vitamini kaynağıdır.
Karoten gibi antioksidanlar hücreleri koruyabilir.
Doğal olarak yüksek miktarda B12 vitamini kaynağıdır.
Vitamin B12 kırmızı kan hücrelerinin oluşumuna yardımcı olabilir.
Doğal olarak belirgin miktarda demir içerir.
Demir kırmızı kan hücrelerinin oluşumunda faktör olabilir.
Doğal olarak enzimler içerir.
Enzimler sindirime yardımcı olabilir.
Doğal olarak antioksidanlar içerir.
Antioksidanlar hücreleri koruyabilir.
Doğal olarak vitamin K kaynağıdır.
Doğal olarak krom kaynağıdır.
Doğal olarak belirgin miktarda manganez içerir.
Doğal olarak belirgin miktarda molibden içerir.
Spirulina'nın 100 g'da Belirgin Miktarda İçerdiği Diğer Besin Öğeleri ve Faydaları
Doğal olarak kalsiyum içerir.
Kalsiyum kemiklerin ve dişlerin gelişmesine ve kemik sağlığının korunmasına yardımcı olabilir.
Doğal olarak E vitamini içerir.
Vitamin E vücut dokularındaki yağları oksidasyondan koruyabilir.
Doğal olarak biyotin (H vitamini) içerir.
Biyotin saç ve tırmnakların sağlıklı olmasını sağlayabilir.
Doğal olarak magnezyum içerir.
Magnezyum enerji metabolizması, doku oluşumu ve kemiklerin gelişiminde faktör olabilir.
Doğal olarak iyot içerir.
İyot tiroid bezinin normal çalışmasında faktör olabilir.
Doğal olarak çinko içerir.
Çinko enerji metabolizması, doku oluşumu ve kemiklerin gelişiminde faktör olabilir.
Doğal olarak fosfor içerir.
Fosfor kemik ve dişlerin oluşumu ve yapılanmasında faktör olabilir.
Doğal olarak B1 vitamini (tiyamin) içerir.
Vitamin B1 karbonhidratlardan enerji sağlanmasında yardımcı olabilir, normal büyümeye yardım edebilir.
Doğal olarak B2 vitamini (riboflavin) içerir.
Vitamin B2 enerji metabolizmasında ve doku oluşumunda faktör olabilir.
Doğal olarak niasin (B3 vitamini) içerir.
Niasin normal büyümeye ve gelişmeye yardımcı olabilir, enerji metabolizmasında ve doku oluşumunda faktör olabilir.
Doğal olarak pantotenik asit (B5 vitamini) içerir.
Pantotenik asit enerji metabolizmasında ve doku oluşumunda faktör olabilir.
Doğal olarak folik asit (B9 vitamini) içerir.
Folik asit kırmızı kan hücrelerinin oluşumuna yardımcı olabilir.
Spirulina ilaç değildir, yüzyıllardır kullanılan bitkisel ve doğal bir besindir
hainnnnnnnnnnnnnnnn kızzz bana link ver yaaa onu face te ekliyimgunaydınnn sevgılı kkk uyelerıı
papatyayla konsutumm sukurr senler soraa
hepınıze slm varrr dogurmus bılem 6 aylık olmus zıllı bı kıza varmıss sıkıntılı donem gecrdıgı ıcın gelememıss
basakk oglusunaa gelın adayı cıktı kacırma
hainnnnnnnnnnnnnnnn kızzz bana link ver yaaa onu face te ekliyim
yada sen söyle başak sana çok kızgınmış deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?