Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

için rahat olsun tatlım yaaa hep korkutan birileri oluyor ama sen bebeğinin sağlıklı kusursuz olduğuna inan Allah ın izniyle bişi olmaz

amin cnm sağol Allah hepimizin evlatlarını bağşlasın
oğlum benim artık yaşama sebebim
ondan önce ne yapıyormusum veya neden yaşıyormuşum yada ne için yaşıyormuşum yada hayatın ne anlamı varmış vs vs vs böyle gidiyor sorular
şimdi sadece onun için yaşıyoum bunu anlıyorum
bebek karnındayken bunları hissedemiyosun ama onu kucağına aldıktan sonra elini tuttuktan sonra anlıyosun hatta durup dururken gözlerin doluyo

zaten bende "çocuk bi uyusada işleri yapsam" düşüncesine sahip olmaktan kaçtım hep
önemli olan çocuk bence.
her anın tadını çıkarmak lazım, onunla oynamak karnını doyurmak altını değiştirmek banyosunu yaptırmak...
bunlar aceleye gelmemeli şarkılar söyleyerek onunla oynayarak yapılmalı
o zaman bebek daha mutlu ve huzurlu oluyo
inanki şu an hiç bişeyin farkında değilsin o helebi doğsun hayat o zaman başlıyo:106:

Son düzenleme:

senin avatarını yirim

çok geçmş olsun cnm Allah şifa versin

ner yapıyosun evde ne cevizler kırılıyo
kız doğm izni kaç ay:26:

Bütün günüm kızımla geçiyo havalar ısınsa da gezsek diye bekliyoruz , iznim bu ayın 10 unda bitti ama ücretsiz aldım 6 ay sonra başlayacağım nasıl da bırakacaksam

Günaydın kızlar hayırlı cumalar..

doğru tatlım ya haklısın insan senin içindeya sanki herşeyden korumaya çalışıyorsun ondan hassasım sanırım birşey konduramıyorm yolda oynayan çocuklar üstüme doğru geldiğinde falan geri çekiliyorum mesela karnıma vururlar falan diye

çok güzel şeyler anlatmışsın yaaaaaaaaaaaaa ne güzel şimdi bir var bir yok gibi haklısın o zaman senin olacak ya senin ve en sevdiğinin en değerlisi ahhh ahh doğsada sevsek diyorum artık sürekli zaten sana çok katılıyorum canım ya uyusada bi nefes alsam bi çıksa sokagada oynasa iki dakka gitse başımdan diyen annelere çok kızıyorum bende o gül kokulu yavrudan daha önemli annelikten daha güzel ne var sanki
kocalarında papuç atılıyo dediğine göre dama ben gelir yüzüme bakmazsın hep çocukla ilgilenirsin diyordum ama ben daha beter olacağım galiba

canım kusura bakma yeni gördüm yazını,çok teşekkür ederim,ne olursun sıkma canını ve tamamen aklından çıkarmaya bak lütfen.2,5 yıl evliyim her ay aklımdaydı bir tek bu ay tamamen çıkmıştı.

sonra devam ederiz kuzum misafirlerim geldi

Bütün günüm kızımla geçiyo havalar ısınsa da gezsek diye bekliyoruz , iznim bu ayın 10 unda bitti ama ücretsiz aldım 6 ay sonra başlayacağım nasıl da bırakacaksam
bebeği diyosun dimi nasıl bırakıp gideceksin
ama alşırsın yapacak bişi yok sağlık olsun onun için çalışıyosun nasl olsa
kızlar nerdesiniz sevnç karısıda yok nerde by hatn girmiyor ben onu bir ar,ıyım
taşınamadı gitti
yaşayaıp görürsün artık bakalım nasıl bir anne olacaksın
bende dışarıya çıktığmda falan kendimi değilde karnımdaki bebeği düşünürdüm düşersem falan bebek sıkışır canı acır falan diye aklım çıkardı
birazcık pabuçları atılıyo babaların ama o kadarda olur artık anlayış gösgterir babalar
hakkaında hayırlısı olsun cnm umarım kolay bi doğm yaparsın
sen nasıl oldun tatlım iyileştinmi:2::2::2:

Son düzenleme:

valla bende merak ediyorum nasıl anne olurki benden acaba bazen çocuğun oyuncaklarıyla oynamaya çok kaptırırım iyice çocuklaşırım gibi geliyo ayy o halimi düşünemiyorum
benim papucumu dama atarsın artık yüzüme bakmazsın diyordum ben bizimkine insan kendi çocuğunu kıskanırmı diye çok gülerdi oda bana valla bide öyle olursa hiç kurtulamayacağım dilinden desene
iyi dileklerin için sağol canımmmmmmm inş ya benimde tek isteğim o seninki nasıldı ya ben çok uçlarda anlatanlara çokta inanmıyorum açıkçası rabbim kolaylığını verir diyorum ama çok acı çekiyormusun gerçekten o kadar dayanılmaz:26:

ayyy kızzz benimde eşim hep "oğlanı senden çok seviyorum" der. bende kızardım ama şimdi olsun diyorum
oğlumuzu daha çok sevsinbebeğin sevgiye daha çok ihtiyacı var

amaaannn doğumu kötü olarak anlatanlara çok kızıyorum
kişinin doğumu zor bile geçse doğum yapmaya aday bi kişiye kötü ve zor olduğunu anlatmamalı bence
açıkcası bana çevremde kimse "kolay" demedi
hep çok zooorrr çoook dediler.. ve ben hamileyken dediler bunu ne kadar yanlış bişi di mi
ama ben hep kolay olacağını düşündüm dua ettim internetten beni rahatlatacak yazılar okudum
derken daha önce söylediğim gibi son gün doktorum tarafından acımzsızca korkutuldum
" sen çok zorlanırsın bebeği tehlikeye sokarsın vs vs"
daha 15günüm varken o gece bebeğin suyu geldii
1 saat içinde apar topar doğurdum
doğm hikayemi ayrıntılı olarak başka bir konumda anlattım oku istersen.

ayrıca yalan söölemiyim evet sancılar çok zor ama ıkınma evresinde geçiyo hepsi
ıkınmalar çok kolay ve eğlenceli

canlarım hayırlı hafta sonları gremıyorum pek face gırıyorm cepten ama pc acasım gelmıyo belım yıne kudurdu lanet gelmesın bıde moralım oyle yerlerde kı konusmak dhı ıstemıyorum doktor bana ınsulın dırencı ıcın glıfor vermıstı 3 aydr duzenlı adet oluyodum bu ay 10 gun gectı hala adet olmadım sınır stres yaptı bende sureklı aglıyorum hamılesındr demeyın belımden dolayı bu ay en fazla 2 kere ılıskı olmstr.. cunku belım ıcın yasaklamıstı doktr.. cok moralım bozuk duzenlı adet olmayada alısmıstm cok mutlu oluyodum ıcım ıcımı yıyo manyak gbı aglıyorm sureklı goguslerm sıstı karnım agrıyo bı turlu sokulemedım soganda ıcmıstm oysa off offf

sızlerı cok ozledm ama ınanın pc acmıyorm cok bu hafta ıcı soz gırcem cok cok allaha emanet olun..

çok şükür bitanem iyiyim iyileştim : )

ah canım ya çok tahlihsiz olmuş seninki çok geçmiş olsun valla sen at linkini de okurum tabi
bende rabbim kolaylığını verir diyorum bol bol kuran okuyorum sonuçta doğanın kanunu falan diye yiğitliği elden bırakmıyorum bakalım inş o an geldiğindede böyle olur
valla bilmem ki benim suratıma öyle bişey dese küserim heralde yaa en çok ben yağma yok ama belki senin gibi düşünürüm bende bebiş olduktan sonra bilmem ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…