kızlar yemek yarışmasında tüp bebektopiğimizdeki arkadaşımız yarışıyo oylarınızla ona destek olursanız çok sevinirim
yemeğinin ismi portakallı pırasa ve şehriyeli tavuk salatası
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
bende özele gittim tatlım doktorumu değiştirdim ya oda pekte rahatlatmadı açıkçası olur falan diye bak şimdi senden duyunca bi rahatlama geldişimdiye kadar herşey normal diye duymaya alıştım ondanda sanırım haftaya bir daha gideceğim bakalım sonra eski doktoruma döneyim ben en iyisi senin oğlun sanırım resimdeki çok tatlı maşallah allah bağışlasın çok seviliyo dimi ben zaten çok çocuk hastasıyım doğunca oynamaktan iş miş yalan olur diyorum kocaya gelirsin evde ne yemek var ne toplu alışıyomu insn tatlım yoksa hep ilk kucağına aldığın an gibimi nasıl bişey hamileyken bi var gibi bi yok gibi bişey çünkü:26:
kız ben sana lınk atmıstım ya:44::44::44::44:
bıda gırerse soylerım
çok teşekkür ederim bitanem,en kısa zamanda sizde yaşıcaksınız buna inanıyorum.
2 ay önce bal tarçın çörek otu kürü yaptım olmadı,bu ay 3.aşılamam olucaktı oda olmadı hatta 13 tane göbekten iğne yaptım 14.gün yumurtanı göremedim dedi dr ama 3-4 gün sonra hamile kaldım tamamen aklımdan çıkmıştı ama,o sırada yatılı misafirlerim vardı arada bir kaç gün kaçamak gece yaptık:)) o sırada olmuş kuzum ama inanki tamamen aklımdan çıkmıştı.
sende hemen kafandan siliyosun vee meleğin inşallah en kısa zamanda gelicek...
Ne ikircikliğimi gördün sendin o bi kerebende seni özledim kızzz hepinizi özledimm
fındıgının kuzusuuuuuuuuuucoook sevındımmmm canım benımmm saglıklı hayrlı evladın olsunnnn.. msj kutumu bosalttm at beklıorm msj..
kızlar genelde cepten face gırıyorm ama kk beceremıorm telden babamın klounda damar sıkısması oldu o amlyt olck oraya gıdıorm bde 3 gndr belım yıne tuttu lanet olmayasıca :) sızler nasılsınızzz
ner yapıyosun evde ne cevizler kırılıyo
kız doğm izni kaç ay:26:
için rahat olsun tatlım yaaa hep korkutan birileri oluyor ama sen bebeğinin sağlıklı kusursuz olduğuna inan Allah ın izniyle bişi olmaz
amin cnm sağol Allah hepimizin evlatlarını bağşlasın
oğlum benim artık yaşama sebebim
ondan önce ne yapıyormusum veya neden yaşıyormuşum yada ne için yaşıyormuşum yada hayatın ne anlamı varmış vs vs vs böyle gidiyor sorular
şimdi sadece onun için yaşıyoum bunu anlıyorum
bebek karnındayken bunları hissedemiyosun ama onu kucağına aldıktan sonra elini tuttuktan sonra anlıyosun hatta durup dururken gözlerin doluyo
zaten bende "çocuk bi uyusada işleri yapsam" düşüncesine sahip olmaktan kaçtım hep
önemli olan çocuk bence.
her anın tadını çıkarmak lazım, onunla oynamak karnını doyurmak altını değiştirmek banyosunu yaptırmak...
bunlar aceleye gelmemeli şarkılar söyleyerek onunla oynayarak yapılmalı
o zaman bebek daha mutlu ve huzurlu oluyo
inanki şu an hiç bişeyin farkında değilsin o helebi doğsun hayat o zaman başlıyo:106:
bebeği diyosun dimi nasıl bırakıp gideceksinBütün günüm kızımla geçiyo havalar ısınsa da gezsek diye bekliyoruz , iznim bu ayın 10 unda bitti ama ücretsiz aldım 6 ay sonra başlayacağım nasıl da bırakacaksam
taşınamadı gittikızlar nerdesiniz sevnç karısıda yok nerde by hatn girmiyor ben onu bir ar,ıyım
doğru tatlım ya haklısın insan senin içindeya sanki herşeyden korumaya çalışıyorsun ondan hassasım sanırım birşey konduramıyorm yolda oynayan çocuklar üstüme doğru geldiğinde falan geri çekiliyorum mesela karnıma vururlar falan diye
çok güzel şeyler anlatmışsın yaaaaaaaaaaaaa ne güzel şimdi bir var bir yok gibi haklısın o zaman senin olacak ya senin ve en sevdiğinin en değerlisiahhh ahh doğsada sevsek diyorum artık sürekli zaten sana çok katılıyorum canım ya uyusada bi nefes alsam bi çıksa sokagada oynasa iki dakka gitse başımdan diyen annelere çok kızıyorum bende o gül kokulu yavrudan daha önemli annelikten daha güzel ne var sanki
kocalarında papuç atılıyo dediğine göre damaben gelir yüzüme bakmazsın hep çocukla ilgilenirsin diyordum ama ben daha beter olacağım galiba
sen nasıl oldun tatlım iyileştinmi:2::2::2:kimsecikler yok
bebeği diyosun dimi nasıl bırakıp gideceksin
ama alşırsın yapacak bişi yok sağlık olsun onun için çalışıyosun nasl olsa
taşınamadı gitti
yaşayaıp görürsün artık bakalım nasıl bir anne olacaksın
bende dışarıya çıktığmda falan kendimi değilde karnımdaki bebeği düşünürdüm düşersem falan bebek sıkışır canı acır falan diye aklım çıkardı
birazcık pabuçları atılıyo babaların ama o kadarda olur artık anlayış gösgterir babalar
hakkaında hayırlısı olsun cnm umarım kolay bi doğm yaparsın
sen nasıl oldun tatlım iyileştinmi:2::2::2:
valla bende merak ediyorum nasıl anne olurki benden acababazen çocuğun oyuncaklarıyla oynamaya çok kaptırırım iyice çocuklaşırım gibi geliyo ayy o halimi düşünemiyorum
benim papucumu dama atarsın artık yüzüme bakmazsın diyordum ben bizimkine insan kendi çocuğunu kıskanırmı diye çok gülerdi oda bana valla bide öyle olursa hiç kurtulamayacağım dilinden desene
iyi dileklerin için sağol canımmmmmmminş ya benimde tek isteğim o seninki nasıldı ya ben çok uçlarda anlatanlara çokta inanmıyorum açıkçası rabbim kolaylığını verir diyorum ama çok acı çekiyormusun gerçekten o kadar dayanılmaz:26:
bebeği diyosun dimi nasıl bırakıp gideceksin
ama alşırsın yapacak bişi yok sağlık olsun onun için çalışıyosun nasl olsa
taşınamadı gitti
yaşayaıp görürsün artık bakalım nasıl bir anne olacaksın
bende dışarıya çıktığmda falan kendimi değilde karnımdaki bebeği düşünürdüm düşersem falan bebek sıkışır canı acır falan diye aklım çıkardı
birazcık pabuçları atılıyo babaların ama o kadarda olur artık anlayış gösgterir babalar
hakkaında hayırlısı olsun cnm umarım kolay bi doğm yaparsın
sen nasıl oldun tatlım iyileştinmi:2::2::2:
ayyy kızzz benimde eşim hep "oğlanı senden çok seviyorum" der. bende kızardım ama şimdi olsun diyorum
oğlumuzu daha çok sevsinbebeğin sevgiye daha çok ihtiyacı var
amaaannn doğumu kötü olarak anlatanlara çok kızıyorum
kişinin doğumu zor bile geçse doğum yapmaya aday bi kişiye kötü ve zor olduğunu anlatmamalı bence
açıkcası bana çevremde kimse "kolay" demedi
hep çok zooorrr çoook dediler.. ve ben hamileyken dediler bunu ne kadar yanlış bişi di mi
ama ben hep kolay olacağını düşündüm dua ettim internetten beni rahatlatacak yazılar okudum
derken daha önce söylediğim gibi son gün doktorum tarafından acımzsızca korkutuldum
" sen çok zorlanırsın bebeği tehlikeye sokarsın vs vs"
daha 15günüm varken o gece bebeğin suyu geldii
1 saat içinde apar topar doğurdum
doğm hikayemi ayrıntılı olarak başka bir konumda anlattım oku istersen.
ayrıca yalan söölemiyim evet sancılar çok zor ama ıkınma evresinde geçiyo hepsi
ıkınmalar çok kolay ve eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?