Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam herkese.. başak ankaraya gidince topik yine ıssızlaşmış.. büyük güne çok az kaldı.. ve ben o kadar korkuyorum ki nasıl doğacak bu bebiş bilmiyorum :18: düşünmemeye çalışıyorum öyle yada böyle o anı yaşayacağım diye.. doktorumada söyledim normal doğumdan korkuyorum cesaretim yok diye tutturdu illan normal olacak diye ..

ay bidenem Allah dardan kurtarsin insallah sagsalim dogurucaksin korkma canim herkes yasiyor bunu ve herkes mutlu mesut bebeyine kavusuyor sende kavusucaksin Allahin izniyle

ay bidenem Allah dardan kurtarsin insallah sagsalim dogurucaksin korkma canim herkes yasiyor bunu ve herkes mutlu mesut bebeyine kavusuyor sende kavusucaksin Allahin izniyle

Sağol canım benim inşallah herşeyin bittiğini de anlatacağım günler gelir.. Allahîm isteyen herkese nasip etsin..

nazemir nasılsın basak gitti sende girmiyosun artık

ben çıkmışım sen gelmişin kimse girmiyor bakıyorum bende yazmadan çıkıyorum çoğu zaman

ama birkaç gündür yoğunum ablam taşınmıştı onun evini boyadık ,temizledik yerleştirdik
akşamlarıda yorgun argın yatıyorum uyuyorum buraya fazla giremiyorum

Allah tamamina erdirsin ins.kalp atislarinida duyarsin

kolay gelsin herhalde oyle oldu denk gelemedik yazdim ama kacirmisim

cok uzun zamandır girmiyorum ama okadar yoğunumki...kurs bitti sonra temizliğe başladık 1 hafta o sürdü sonra bursaya gittim bir haftada orda kaldım..gecen pazar günü annem perşembe günüde kardeşim geldi.. :) faceye giriyorum telden pcyi açmak aklımın ucundan geçmiyo fırsatım olmuyoki... hamiş kaldı gelmiyo demeyin sakın..inanın çok hareketli ve yogunum..salı gunude karasuya gidicez annemlerle kaynoşla görümcem gitti bile..

bebişim gayet iyi çok şükür sağlıklı..yarın kontrole gidicem inşallah herşey yolundadır..malum 30.haftamız bitiyo..: )

lütfen keyfi girmiyorum sanmayın..sizlerle sohbeti ozledim ama malum hayat işte hep bişeyler çıkıyo helede yazın..

çokk öpüldünüzzz

günaydın kızlarrrrr güzel bir hafta olsun inş rabbim hiç umadığımız kapılar açsın inşşş

kontrole gittim bugun..bebişim gayet iyi..ama çok fazla hareket edip iş tuttuğum için aşağı inmiş allah korusun erken doğum riskim var..kendine dikkat et bol bol dinlen dedi..

annem bu hafta sonu donücek çok kötü hissediyorum kendimi..

kizlar biz 2 yili geckindir bebek icin ugrasiyoduk, 3 asilama yaptirdik negatif, tam tup bebege karar verdik eylul gibi olsun diye onu bekliyorduk ben o arada hamile kaldim, kullandigim karisimi sizlere de yazayim belki baskalarina da faydasi olur :)

havlicanli karisim:

1 tatli kasigi toz zencefil
1 tatli kasigi havlican (tazesinden rendeledik biz)
1 tatli kasigi kok tarcin rendesi (toz tarcin koyduk)
1 tatli kasigi cicek bali

bunu adetinin 3. gununden sonuna kadar 1 tatli kasigi yiyorsun her gun.
topige gelenlere verebilirsiniz... ins baskalarina da faydasi olur...

1 de bu ay her gun 1-2 bardak fertilitea diye bir cin cayi icmistim onu da yazayim. eksik olmasin. Aeolun... :)

benimde geçen gün aklıma gelmiştin gelmiyorsun diye, demekki yoğunluktan gelmiyormuşun
gerçi eskisi gibi kimsede girmiyorya:26:

artık fazla yorma kendini bol bol yat dinlen bırak kaynanan yapsın işleri

Basak beni hala listeden cikarmamis cok mutlu oldum.yeni hamisler varmis,onlara ayri bi mutlu oldum.
Bugun Ahmet in dogdugu gun,zaten mutluydum,velhasil kelam mutluluktan catlamam insallah.
Telefondan yazmak cok zormus yaaa

nazommmm nasılsın canımm varmı gelişmeler kızlarda hamişlik duydum sen nasılsın bakımmm

Basak beni hala listeden cikarmamis cok mutlu oldum.yeni hamisler varmis,onlara ayri bi mutlu oldum.
Bugun Ahmet in dogdugu gun,zaten mutluydum,velhasil kelam mutluluktan catlamam insallah.
Telefondan yazmak cok zormus yaaa

başoş silseydi beni silerdi 6 aydan fazla oldu giremeyeliii :))

kızlarrrrr yine ben geldimmm geç oldu güç oldu ama ne özlemişim yine siziii bende değişiklikler sonunda davayı açtım burun kulak ameliyatı oldummmm bugün tampon çıkacakkk daha ii olcam inşş hamişlerimize kolay doğumlar nasip etsin rabbim isteyenimize de kucağına almayı nasip etsinnn

selam hadiskocumm nasısın canımm
bende diyorum bu kızz ne zmndır nerelerde :26::26::26:
arada bir bakıyodum yazmışmısın die yakaladım sonunda seniii
dava açacağını hiç bilmiyodum canımm hakkında hayırlısı olsun inşşallahh
ameliyatların içinde çokkk geçmiş olsun canımmm güle güle kullan buruncugun ve kulakçığını inşallah
özlemişim kızz seniii çokkkkkkkkkkkkkkk uzun zmn oldu görüşmeyeliii

geçmiş olsun canım kulağın hep ağrıyodu onunlamı alakalı ameliyat oldun

dava açmışsın sanırım boşanma davası hakkında hayırlısı olsun canım

allahım acizlikten fakirlikten cimrilikten korkaklıktan tembellikten hilekar dostan faydasız ilimden kabir azabından ağlamayan gözden sıkıntı ve hüzünden ürpermeyen kalpten her türlü hastalıktan hayatın fitnelerinden borç altında kalmaktan kabul olmayan duadan doymak bilmeyen nefisten ihtiyarlayıp ele avuca düşmekten zalim olmaktan zulme uğramaktan isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten geçmişe kederlenmekten geleceğe kayğılanmaktan sana sığınırım rabbim (hayırlı cumalar)

nazommmm nasılsın canımm varmı gelişmeler kızlarda hamişlik duydum sen nasılsın bakımmm

başoş silseydi beni silerdi 6 aydan fazla oldu giremeyeliii :))

sağol canım iyiyim bende bi değişiklik yok herşey aynı

sende iyisindir inşallah

hayırlısı olsun diyelim inşallah çok mutlu olursun
ve çok geçmiş olsun sonunda kurtuldun kulak ağrılarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…