selam herkese.. başak ankaraya gidince topik yine ıssızlaşmış.. büyük güne çok az kaldı.. ve ben o kadar korkuyorum ki nasıl doğacak bu bebiş bilmiyorum :18: düşünmemeye çalışıyorum öyle yada böyle o anı yaşayacağım diye.. doktorumada söyledim normal doğumdan korkuyorum cesaretim yok diye tutturdu illan normal olacak diye ..
ay bidenem Allah dardan kurtarsin insallah sagsalim dogurucaksin korkma canim herkes yasiyor bunu ve herkes mutlu mesut bebeyine kavusuyor sende kavusucaksin Allahin izniyle
nazemir nasılsın basak gitti sende girmiyosun artık
Allah tamamina erdirsin ins.kalp atislarinida duyarsinslmm kızlarrr
cook mutluyum rabbım bu duyguyu herkeze nasıp etsınn bebgım suporız bı sekılde geldıı
adetım bı hafta gectı doktora gıttım ultrasyonla baktı rahım kalınlasmas var hamıle olabılırsın dedı kan verdık kanda cıkmadı doktr bana sokturucu verdı 5 gun ıctım ertesı gun kanamam oldu adet oluyorum sandım doktra gıtmdım 25 gun adet olamayınca akıntımda cogaldı doktra gıdeyım kıst var sanırım dedım rahım agzımda yara varmıs bıde ultrayonla bakayım dedı :)) keseee var burda dedı ben sook oldum hemen kan verdık gebeyım sukur ama dusuk rıskım var kaynoslarda yatyorum sadece wc kalkyrm ınsallah kalp atısını duyarım dua edın banaaa hepınızı cook opuyrm cok hızlı yazdım yazım hatalarımı affedın
ben çıkmışım sen gelmişin kimse girmiyor bakıyorum bende yazmadan çıkıyorum çoğu zaman
ama birkaç gündür yoğunum ablam taşınmıştı onun evini boyadık ,temizledik yerleştirdik
akşamlarıda yorgun argın yatıyorum uyuyorum buraya fazla giremiyorum
günaydın kızlarrrrr güzel bir hafta olsun inş rabbim hiç umadığımız kapılar açsın inşşş
cok uzun zamandır girmiyorumama okadar yoğunumki...kurs bitti sonra temizliğe başladık 1 hafta o sürdü sonra bursaya gittim bir haftada orda kaldım..gecen pazar günü annem perşembe günüde kardeşim geldi.. :) faceye giriyorum telden pcyi açmak aklımın ucundan geçmiyo fırsatım olmuyoki... hamiş kaldı gelmiyo demeyin sakın..inanın çok hareketli ve yogunum..salı gunude karasuya gidicez annemlerle kaynoşla görümcem gitti bile..
bebişim gayet iyi çok şükür sağlıklı..yarın kontrole gidicem inşallah herşey yolundadır..malum 30.haftamız bitiyo..: )
lütfen keyfi girmiyorum sanmayın..sizlerle sohbeti ozledim ama malum hayat işte hep bişeyler çıkıyo helede yazın..
çokk öpüldünüzzz
kontrole gittim bugun..bebişim gayet iyi..ama çok fazla hareket edip iş tuttuğum için aşağı inmiş allah korusun erken doğum riskim var..kendine dikkat et bol bol dinlen dedi..
annem bu hafta sonu donücek çok kötü hissediyorum kendimi..
nazommmm nasılsın canımm varmı gelişmeler kızlarda hamişlik duydum sen nasılsın bakımmm
Basak beni hala listeden cikarmamis cok mutlu oldum.yeni hamisler varmis,onlara ayri bi mutlu oldum.
Bugun Ahmet in dogdugu gun,zaten mutluydum,velhasil kelam mutluluktan catlamam insallah.
Telefondan yazmak cok zormus yaaa
kızlarrrrr yine ben geldimmm geç oldu güç oldu ama ne özlemişim yine siziii bende değişiklikler sonunda davayı açtım burun kulak ameliyatı oldummmm bugün tampon çıkacakkk daha ii olcam inşş hamişlerimize kolay doğumlar nasip etsin rabbim isteyenimize de kucağına almayı nasip etsinnn
kızlarrrrr yine ben geldimmm geç oldu güç oldu ama ne özlemişim yine siziii bende değişiklikler sonunda davayı açtım burun kulak ameliyatı oldummmm bugün tampon çıkacakkk daha ii olcam inşş hamişlerimize kolay doğumlar nasip etsin rabbim isteyenimize de kucağına almayı nasip etsinnn
nazommmm nasılsın canımm varmı gelişmeler kızlarda hamişlik duydum sen nasılsın bakımmm
başoş silseydi beni silerdi 6 aydan fazla oldu giremeyeliii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?