ben geldim kızlaaar!!!!
düğün yaptık güldük eğlendik oynadık geldik
maşallah sayfalar almış başını gitmiş dünden beri oku oku bıtıremedim
ama gelişmeler varmış
!
günaydın kızlar
bata son 8 gün heyecanlıyım ama umudum yok hiçbir belirtim yok bu ayda olmadı sanırım
bende özledim ablacım sorma yaahoş geldin başakcım nasılsın demiyecem gülüp eğlendiğine göre iyisin buna çok sevindim tatlım menim özlemişim seni biliyomusunege nasıl büyümüştür yaramaz yeni resimleri yokmu yeğenimizin
sevinç hatunun babası rahatsızdı ya o yüzden adanadaydıkızlar sevinçten haberiniz varmı epeydir gelip yazmıyor merak ediyorum onu:26::26::26::26::26::26::26:
aşşşkımmmmmmmmhosgeldın basak
heheeeeeeytttttt beeeeehoş geldin başakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
öp annnem öppp yanaktan olsun amabaşakhoşgeldin
gel bi öpeyim seni
napcan işte kuzum buda benim sevenlerimbaşak nerdeydin gezgin karıı herkes bi seramoniyle karşılamış senii
selam herkese.. Başak ankaraya gidince topik yine ıssızlaşmış.. Büyük güne çok az kaldı.. Ve ben o kadar korkuyorum ki nasıl doğacak bu bebiş bilmiyorum :18: Düşünmemeye çalışıyorum öyle yada böyle o anı yaşayacağım diye.. Doktorumada söyledim normal doğumdan korkuyorum cesaretim yok diye tutturdu illan normal olacak diye ..
kontrole gittim bugun..bebişim gayet iyi..ama çok fazla hareket edip iş tuttuğum için aşağı inmiş allah korusun erken doğum riskim var..kendine dikkat et bol bol dinlen dedi..
Annem bu hafta sonu donücek çok kötü hissediyorum kendimi..
ankara da devamlı gezdik hala oğlunun düğünü vardı onu yaptık
gelmeden hemen önce ege nin saçlarını kestirdik hemen sizinle paylaşmak istiyorum
oğlum daha çok hareketlendi daha çok dillendi ve anne dediarada ağlarken falan anne çıkıyor ağzından
Eki Görüntüle 747971
gelmeden hemen önce ege nin saçlarını kestirdik hemen sizinle paylaşmak istiyorum
oğlum daha çok hareketlendi daha çok dillendi ve anne dediarada ağlarken falan anne çıkıyor ağzından
Eki Görüntüle 747971
slmm kızlarrr
cook mutluyum rabbım bu duyguyu herkeze nasıp etsınn bebgım suporız bı sekılde geldıı
adetım bı hafta gectı doktora gıttım ultrasyonla baktı rahım kalınlasmas var hamıle olabılırsın dedı kan verdık kanda cıkmadı doktr bana sokturucu verdı 5 gun ıctım ertesı gun kanamam oldu adet oluyorum sandım doktra gıtmdım 25 gun adet olamayınca akıntımda cogaldı doktra gıdeyım kıst var sanırım dedım rahım agzımda yara varmıs bıde ultrayonla bakayım dedı :)) keseee var burda dedı ben sook oldum hemen kan verdık gebeyım sukur ama dusuk rıskım var kaynoslarda yatyorum sadece wc kalkyrm ınsallah kalp atısını duyarım dua edın banaaa hepınızı cook opuyrm cok hızlı yazdım yazım hatalarımı affedın
bende özledim ablacım sorma yaa
evet iyiyim çok şükür ankara tatilimiz güzel geçti
çokta alışmıştım keşke azcık daha kalsaydık
neyse sağlık olsun bayramda bida gitsem bari
ege 'm de 8. ayını bitircek az kaldı teyzesi, bide kafasını kabak yaptık bi başka bebek oldu sanki
sen istersinde ben koymammı hiç resmini canım benim
sevinç hatunun babası rahatsızdı ya o yüzden adanadaydı
daha yeni evine dönmüş
net olmadığı için giremiyormuş ablacımdaha ne kadar sürer bu sessizliği bilmiyorum
aşşşkımmmmmmmm
heheeeeeeytttttt beeeee
öp annnem öppp yanaktan olsun ama
sen ne zaman gidiyosun köyceğize
gitmesen olmazmı ben daha yeni geldim
napcan işte kuzum buda benim sevenlerim
canlarım bunlar benim ailem gibi özlüyorum bu haylazları
ankaraya anneim yanına gittimdigezdik tozduk eğlendik
geldik
Eki Görüntüle 747971
Çok tatlı bi bebek olmuş yaa maşallah ama köpüksüz halini de koy yaaankara da devamlı gezdik hala oğlunun düğünü vardı onu yaptık
Eki Görüntüle 747971
Eki Görüntüle 747971
Başakçcım sıpam pek dadlu olmuş annesi beni soracak olursan jelibonum ellerinden öper 9+5 günlük olduk bugün allah ömür veirise 23 temmusta 12 hafta 4 günlük olucaz ikili tarafa testi detaylı ultrosona giricem cinsiyetini belkim bilebiliriz bakıcezbebegim 4 gün geriden geliyor ona canım çok sıkkın
Diyete devam kilo almak yasak
Sevinç karısının hepinize selamı var evde neti yokmuş anca facade dürterim didi en yakın zamanda aranızda olmak istiyor benden böle demeyi umuttum dikişi sorudm doktor bakıcaz dedi 23 belli olucak artık dikiş parası:18::18:dua edin az istesin adam
yarın rahmetli babamın ölüm yılddönümü 5 sene olucak rabbim yattıgı yerleri nur yapsın onun okusunu sıcaklıgını çok özledim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?