Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım geçmiş olsun ...
Kızlar nasılsınız ıssız günlere dönülmüş yine :)

benimde geçen gün aklıma gelmiştin gelmiyorsun diye, demekki yoğunluktan gelmiyormuşun
gerçi eskisi gibi kimsede girmiyorya:26:

artık fazla yorma kendini bol bol yat dinlen bırak kaynanan yapsın işleri

evet canım çok yoğunum bu haftasonu eşim senelik izninin bir haftasını kullancak yine karasuya gitcez..dün annemi yolcu ettim..zaten salı gununden beri evde yoktuk karasudaydık ctesi geldik..yarın bi arkadaşım doğum yaptı ona gidicem..çarşamba günü doktora gidicem..perşembe günü arkadaşlarımı çağırma niyetim var..gorulduğu üzre hep bişeylerle uğraşıyorum keyfi değil yani..işte öyle.evet dinlenmem lazım ..

topik ahalisi yarın bu saatlerde oğluşum doğmuş olacak güzel haberleri hep bu topikde paylaştım bunuda söylemek istedimm herkese hayırlı gecelerrr

topik ahalisi yarın bu saatlerde oğluşum doğmuş olacak güzel haberleri hep bu topikde paylaştım bunuda söylemek istedimm herkese hayırlı gecelerrr

ne güzel oğluşunla kavuşma vakti geldi demek hadi hayırlısıyla sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Ya Rabbi..! Her Yerde Haddini Bilen, Gönül Aynasını Silen, Mahşerde Beraat Edip Yüzü Gülen Kullarından Eyle Bizleri..!!
Amin

Hayırlı Nurlu cumalar

selam kızlar nasılsınız bende geldim yaşadığım tüm olumsuzluklara ve yanlış seçimlere rağmen hamile kalma umudumu asla yitirmedim inşallah son ayım olur 9 ay karnımda bebeğimi taşır burada sizinle paylaşırım her deneyimimi

ben geldim kızlaaar!!!!
düğün yaptık güldük eğlendik oynadık geldik
maşallah sayfalar almış başını gitmiş dünden beri oku oku bıtıremedim
ama gelişmeler varmış

!

ben geldim kızlaaar!!!!
düğün yaptık güldük eğlendik oynadık geldik
maşallah sayfalar almış başını gitmiş dünden beri oku oku bıtıremedim
ama gelişmeler varmış

!

hoş geldin başakcım nasılsın demiyecem gülüp eğlendiğine göre iyisin buna çok sevindim tatlım menim özlemişim seni biliyomusun ege nasıl büyümüştür yaramaz yeni resimleri yokmu yeğenimizin

Son düzenleme:
kızlar sevinçten haberiniz varmı epeydir gelip yazmıyor merak ediyorum onu:26::26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlar
bata son 8 gün heyecanlıyım ama umudum yok hiçbir belirtim yok bu ayda olmadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…