Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biz geldiiikkkkk herkeseee merhabaaa oğluşumm doğdu teyzeler bugun 9 günlük oldukk o çok korktuğum doğum faslını atlattık hala inanamıyorum

:QUOTE=esraezgi;31056796]biz geldiiikkkkk herkeseee merhabaaa oğluşumm doğdu teyzeler bugun 9 günlük oldukk o çok korktuğum doğum faslını atlattık hala inanamıyorum[/QUOTE]

sağlıkla büyüt inş

Çok tatlı bi bebek olmuş yaa maşallah ama köpüksüz halini de koy yaa
saçı yokki zaten:101:
maşallahh sana 41 keree hoşgeldin başagımmm nasılsın ıyı gordum senı de özlettin kendını vallahı
sağol cnm özledm bende vallahii kızz
iyiyiz çok şükür
41 bin kere maşallah nekadar tatlı bişey olmuş bu ya

biz geldiiikkkkk herkeseee merhabaaa oğluşumm doğdu teyzeler bugun 9 günlük oldukk o çok korktuğum doğum faslını atlattık hala inanamıyorum
daha uzun süre inanamıcaksın canım
çok sevndm Allah hayırlı uğurlu etsn analı babalı büyütsüün
canlarım hayırlı cumalar nasılsınz hıc kımse yazmıyo dogru durust bısey sohbetlerımızı cok ozledm

ayyy ben gelcemde cepten yazamıyorum kk daha sorunumu çözemei

rabbim analı babalı büytsün canım benim darısı ban olsun işşallah
Ne demek tatlim herzaman yanindayiz

allah razı olsun canım sagolasın

başak karısı insan alıntı yapar yoksa sen beni beyenmiyonmu kız

iyi geceler.. biz donduk karasudan tatil yaptık bir hafta ben eşim ve kaynoş çok romantik dimi : ) güzel vakit geçirdik..biz eşimle takıldık kaynoş komşularıyla..
yarın kontrole gidicem bakalım ne alemde bizimki : )

öyle işte..

Selam bidenem men sana ozelden cevap yazmidim geldimi tatlim?
geldi aşşkım geldi
kusura bakma kk ya cepten giriyorum devamlı
cvp yazamadığım için sessiz kalıyorum
şu an oğlanı uyuttum pcden yazıyorum senide listeye zevkle ekliyorum hayırlı uğurlu gele inşallahhhh
:122::122::122::122::122::76::76::76::76::76:

nazo yaaaa ben cepten yazamıyorum yaaa
muhteşem üçlü siziiiii

yakında dörtlü olcaksınız

SON DAKİKA!!!!!!!!!!

KK nın pembe gülü SERCEM1 adlı hatun

nadide topiğimize ve kaymaklı listemize kendi isteği ve hamile kalma gayreti ile girmiş bulunmaktadır

aramıza katıldığından dolayı kendisine mutluluklarımızı onur ve gurur ve kıvançlarımızı sunar

bundan sonraki gayretli çarpışmalarında kendisine ve eşine güç ve kuvvet dileklerimizi iletir

başarılar dilerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

DAİMİ MÜDAVİMLERE SAYGILAR TKB............

Son düzenleme:
arkadaşlarrrrrr güzel arkadaşlarımmmmmmm

listemizde kayıp hatunlar bulunmaktadır

bunlara ulaşmak için 155 170 183 118 e haber vermenizi rica ediyorum

duman hatun sende beydağlıya bi tık yap bakiiimmm nasılmış meraklardayız

ayrıca belinaysu doğal yollamı hamile kaldı yoksa tedavi ile mi bilgi veririseseniz sevinirim

vermezsenizde sevinirim çünkü ben çok sevinen bi insanım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…