Rabbim ruzini versin pasam bebeyin iyi olsun sevincli gunlerini paylas burda Allah babana rahmet eylesin yatdigi yer cennet olsun
seni burda yeni görüyorum canım olsun rabbim tez zamanda versin işşallah
biz geldiiikkkkkherkeseee merhabaaa oğluşumm doğdu teyzeler bugun 9 günlük oldukk o çok korktuğum doğum faslını atlattık hala inanamıyorum
güzel dilekleirn için sagolasın arkadaşım alah razı olsun senden
saçı yokki zaten:101:Çok tatlı bi bebek olmuş yaa maşallah ama köpüksüz halini de koy yaa
sağol cnm özledm bende vallahii kızzmaşallahh sana 41 kereehoşgeldin başagımmm nasılsın ıyı gordum senı de özlettin kendını vallahı
41 bin keremaşallah nekadar tatlı bişey olmuş bu ya
masalllah
biz geldiiikkkkkherkeseee merhabaaa oğluşumm doğdu teyzeler bugun 9 günlük oldukk o çok korktuğum doğum faslını atlattık hala inanamıyorum
canlarım hayırlı cumalar nasılsınz hıc kımse yazmıyo dogru durust bısey sohbetlerımızı cok ozledm
kırkbir kere maşallah çok tatlı olmuş başakcım Allah nazarlardan korusun egemizi
rabbim analı babalı büytsün canım benimbiz geldiiikkkkkherkeseee merhabaaa oğluşumm doğdu teyzeler bugun 9 günlük oldukk o çok korktuğum doğum faslını atlattık hala inanamıyorum
Ne demek tatlim herzaman yanindayiz
geldi aşşkım geldiSelam bidenem men sana ozelden cevap yazmidim geldimi tatlim?
:122::122::122::122::122::76::76::76::76::76:
muhteşem üçlü siziiiiiiyi geceler.. biz donduk karasudan tatil yaptık bir hafta ben eşim ve kaynoş çok romantik dimi : ) güzel vakit geçirdik..biz eşimle takıldık kaynoş komşularıyla..
yarın kontrole gidicem bakalım ne alemde bizimki : )
öyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?