eveeet sünnetimiz oldu çok şükür çok yoğun ve kalabalıklı bi akşamdı
sünnet eden kişi eşiyle gelmişti, börülce ve kocası çocuklar vardı, kaynanatör olmazsa olmazımız zaten
yemekti çaydıı vs vs derken kafam kazan gibi oldu
sünnet işlemimiz kolay oldu şükür
ama sonrası..........
ege yi zor uyuttuk ama arada uyanıyor sallıyoruz falan filan
artık bu gece nöbet tutcaz eşimle
ondan sonrası kolay diyorlar bakalım hayırlısı
çok yorgunum size haber verip öyle yataım dedim şimdi gidiyorum ege uyurken dinleneyim azcık hayırlı geceler kılzar
tabii ki olabilirsin cnm senin neyin eksikyoksam senin kukuşun yokmuuuu
sen erkek gibi hatundun dimi:26:hımmm doğru senden anne olmayabilir:26::26:
baba olursun sende
şaka bi yana bende kendimi anne olabilecek gibi görmüyordum, yani dünyada en son anne olabilecek kişi bendim sanki
insan kendisi ,için böyle duşunuyor gerçekten sana hak veriyorum
ama neyse ki yaşın çok genç tatlım
sağol hayatım bi daha görüşürsen selamımı söyle olur mu??
sen işe ne zaman başlıyorsun
tabiki basakim hic oyle sey yaparmiyim bakmazdikdan gelmiyorum evet burasi bos ben evde yalnizim gezmediyim topik yok her yere burnumu sokarim yani evde SIKILINCA evet iyikide alinti yaptin dualarin icin sagol bidenem menim bu ay 20 temmuz adet gunum ama hiccccccccccccccccccccc umudum yok desem yalan oluraaaa aşk olsun hayatım iyiki de alıntı ile göstermişim yoksa boşa gitcekti güzel kutlama mesajım
inşallah seni bu listeye hamile olarak yazmak çok mutlu eder beni çünkü her kimi yazarsam yazıyımşu smiley i koyarken çok mutlu oluyorum
inşallahh tez zamanda sanada koymak istiyorum
canım ya sen nerelerde geziyosun hangi topiklerdesin
bizim topik boş diye başka topiklerde geziyosun dimi
önceden hiç boş kalmazdı burası inşallah toparlancak yine eski günlereimizize döncez
sağol bebeğimmmm
sen nerelerdesin bakiiim nereye gidersen git yinede bizi bıraakamıyosun arada göz atıyosun dimi
sağol aşşşkımmmmmmmmmmmm
sünnet eden kişi eşiyle gelmişti, börülce ve kocası çocuklar vardı, kaynanatör olmazsa olmazımız zaten
ama sonrası..........
çok yorgunum size haber verip öyle yataım dedim şimdi gidiyorum ege uyurken dinleneyim azcık hayırlı geceler kılzar
aaaa aşk olsun hayatım iyiki de alıntı ile göstermişim yoksa boşa gitcekti güzel kutlama mesajım
inşallah seni bu listeye hamile olarak yazmak çok mutlu eder beni çünkü her kimi yazarsam yazıyımşu smiley i koyarken çok mutlu oluyorum
inşallahh tez zamanda sanada koymak istiyorum
canım ya sen nerelerde geziyosun hangi topiklerdesin
bizim topik boş diye başka topiklerde geziyosun dimi
önceden hiç boş kalmazdı burası inşallah toparlancak yine eski günlereimizize döncez
sağol bebeğimmmm
sen nerelerdesin bakiiim nereye gidersen git yinede bizi bıraakamıyosun arada göz atıyosun dimi
sağol aşşşkımmmmmmmmmmmm
tabiki basakim hic oyle sey yaparmiyim bakmazdikdan gelmiyorum evet burasi bos ben evde yalnizim gezmediyim topik yok her yere burnumu sokarim yani evde SIKILINCA evet iyikide alinti yaptin dualarin icin sagol bidenem menim bu ay 20 temmuz adet gunum ama hiccccccccccccccccccccc umudum yok desem yalan olur
masallah egemize artik koskacaman
gecer canim 2-3 gun zorlanir sonra iyi olur Allahin izniyle sen buyuk asamani anlatdin sukurler olsun gerisi kolay
hos bulduk canimcnm sanada hoş geldin diiyimmeski mutlu neşeli topiğimize
nasilsin canim nasil oldun bebeyin nasil umarim iyisinizdirAllah sagsalim buyutsun bebeyini
ama sonrası..........
arkadaşlaaaaarrrrr canlarrrrrrrrr türkiye değil dünyaa güzelleriiiiiiiiii!!!!!!
Fındıklaarrr fıstıklaaarrrrrrrr
Ege nin dişi çıktıııııııııııııııııııııııııııııııı:124::124::124::124::124::124::124:
Bu gün bacağımı ısırmaya çalışınca elimi damağına sürttüm ve o inciyi fark ettimm
8. Ayımızda çok şükür çıktı oğlumun dişi:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118:
Hayırlı uğurlu olsun güle güle ve güzel günlerde kullansın inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:122::122::122::122::122::122::122:
Veeeeeee
bu akşam sünnetimiz varrrr
Akşam akrabamız gelcek kescek pipişi
:113::113::113::113::113:diren pipi:113::113::113::113::113:
Sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum
iyi olun hep canim... evet ege buyumus masallahcanım inan aklımdan şimdi geçiyordun kalp kalbe karşıymış
başak karısı oglunun pipisini kestirmişsin insan çük pilavı yemeye çagırır degilmi insan beni es geçermi kız benim gibi alımlı güzel taze hamişim hemdebirdaha görmüyüm birde topraam olucan
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR ( A m i n )
sağol bebeğimgecmis olsun bu gece biraz zor gecer tahmini helede idrar yaptiginda falan yanma olur ama hayirlisi artik
sağol canım aminnnn inşalllah Rabbim sanada yaşatsın!!!!!!umarım canım hıc umudum yok desem yalnız benım ıcın sevındırıcı bısey oldu bu ay klomen kullanmıstm 29mm oldu yumurtam ve doktr bosu bosuna ıgne yapmıslar sana dedı masallah kocaman olms dedı bu baska dktr medıcanaye gtmıorm artık orası sadece tup bebek dıyo uyuz oluorm.. tup bebegıde 2 3 sene dusunmuorm.. catlatmamı oldum gcn hafta ılıskı gnlerınıde yaptık carsamba gnu adet gunum cooook buyuk ıhtımal benım ınatcı vucudum tam 15.gun adet olucak o yuzden 17 temmuz olsun ıstemıyorummmmmmmmmmmm:18::18::18: ama bılıyorm rabbımın bıldıgı vardır bıgun benım de olur bebegım ınsallah..
egem buyumuste pıpısı kestrms kıyamam ona.. dısıde cıkmıs hayırlı olsun allah damat oldugu gunlerıde gostersın kuzucummmm..
evet tatlım şükürler olsun atlattık geçti gitti, zaten aklı ermeden olsun bitsin istiyordum artık düğününde fink atar yavrum:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:tabiki basakim hic oyle sey yaparmiyim bakmazdikdan gelmiyorum evet burasi bos ben evde yalnizim gezmediyim topik yok her yere burnumu sokarim yani evde SIKILINCA evet iyikide alinti yaptin dualarin icin sagol bidenem menim bu ay 20 temmuz adet gunum ama hiccccccccccccccccccccc umudum yok desem yalan olur
masallah egemize artik koskacaman
gecer canim 2-3 gun zorlanir sonra iyi olur Allahin izniyle sen buyuk asamani anlatdin sukurler olsun gerisi kolay
heeee eveeeeeett anlamıştım zatennnnnn eski günleri bekliyosun sennnnnnben buralardayım cnm buradan ayrılmam zaten eski günlerin geri gelmesini bekliyorum
topik topik dolaşıyom arada öyle
çük pilavımıcanım inan aklımdan şimdi geçiyordun kalp kalbe karşıymış
başak karısı oglunun pipisini kestirmişsin insan çük pilavı yemeye çagırır degilmi insan beni es geçermi kız benim gibi alımlı güzel taze hamişim hemdebirdaha görmüyüm birde topraam olucan
sağol aşşkımmmmmmmherkese selamlar
başakcım hayırlı olsun canım
çok yorgunum yolculuk hazırlığı derkencanım çıktı burayada gelemedim şimdide hemen yatıp azcık uyuyayım
sabah yola çıkacaz bayramdan sonra görüşürüz hepinizi çok öpüyorum
aminnnnnn ablacımm Allah razı olsun sende yaşarsın inşallah bu günlerihayırlı olsun başakcım egemiz erkek oldu desene darısı askerliğine düğününe inşallah
dişide çıkmış egemizin maşallah yeğenime onu çok öp benim yerime diş buğdayı yaparsan resimlerini bekleriz
Allah kabul etsn tatlım bende geçen yıl gidiyordum bu yıl gidemiyorumaa sünnetmi yaptırdınız erkekimizedarısı bizlerin başına inşallah : )
bende dün mukabeleye gitmeye başladım Allah kabul ederse : ) onun dışında evdeyim yatıyom kalkıyom ne bilim işte zaman geçirmek için bişelerle uğraşıyom..
siz napıyonuz hatunlarr
çük pilavımıay hiç güleceğim yoktu
kız çükümüzü enişteye sattık o da üniv bahçesine gömcekti
tühh aklıma gelmedi gelse inan pilavını yapar ellerimle yedirirdim sana
sağol aşşkımmmmmmm
aminnnnnn ablacımm Allah razı olsun sende yaşarsın inşallah bu günleri
yeğenim demişsin ya çok hoşuma gitti teşekkür ederim
tabiiki resimlerini paylaşcam ablacıminşalllah ramazandan sonra yapmayı planlıyorum
Allah kabul etsn tatlım bende geçen yıl gidiyordum bu yıl gidemiyorum
sende pipilinin pipisini bebekken kestir canım tavsiye ediyorum
bol bol yat tatlım bebek olduktan sonra hasret kalcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?