Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eveeet sünnetimiz oldu çok şükür çok yoğun ve kalabalıklı bi akşamdı
sünnet eden kişi eşiyle gelmişti, börülce ve kocası çocuklar vardı, kaynanatör olmazsa olmazımız zaten
yemekti çaydıı vs vs derken kafam kazan gibi oldu
sünnet işlemimiz kolay oldu şükür
ama sonrası..........
ege yi zor uyuttuk ama arada uyanıyor sallıyoruz falan filan
artık bu gece nöbet tutcaz eşimle
ondan sonrası kolay diyorlar bakalım hayırlısı
çok yorgunum size haber verip öyle yataım dedim şimdi gidiyorum ege uyurken dinleneyim azcık hayırlı geceler kılzar

gecmis olsun bu gece biraz zor gecer tahmini helede idrar yaptiginda falan yanma olur ama hayirlisi artik

umarım canım hıc umudum yok desem yalnız benım ıcın sevındırıcı bısey oldu bu ay klomen kullanmıstm 29mm oldu yumurtam ve doktr bosu bosuna ıgne yapmıslar sana dedı masallah kocaman olms dedı bu baska dktr medıcanaye gtmıorm artık orası sadece tup bebek dıyo uyuz oluorm.. tup bebegıde 2 3 sene dusunmuorm.. catlatmamı oldum gcn hafta ılıskı gnlerınıde yaptık carsamba gnu adet gunum cooook buyuk ıhtımal benım ınatcı vucudum tam 15.gun adet olucak o yuzden 17 temmuz olsun ıstemıyorummmmmmmmmmmm:18::18::18: ama bılıyorm rabbımın bıldıgı vardır bıgun benım de olur bebegım ınsallah..

egem buyumuste pıpısı kestrms kıyamam ona.. dısıde cıkmıs hayırlı olsun allah damat oldugu gunlerıde gostersın kuzucummmm..

tabiki basakim hic oyle sey yaparmiyim bakmazdikdan gelmiyorum evet burasi bos ben evde yalnizim gezmediyim topik yok her yere burnumu sokarim yani evde SIKILINCA evet iyikide alinti yaptin dualarin icin sagol bidenem menim bu ay 20 temmuz adet gunum ama hiccccccccccccccccccccc umudum yok desem yalan olur

masallah egemize artik koskacaman
gecer canim 2-3 gun zorlanir sonra iyi olur Allahin izniyle sen buyuk asamani anlatdin sukurler olsun gerisi kolay

ben buralardayım cnm buradan ayrılmam zaten eski günlerin geri gelmesini bekliyorum
topik topik dolaşıyom arada öyle

cnm sanada hoş geldin diiyimm eski mutlu neşeli topiğimize

nasilsin canim nasil oldun bebeyin nasil umarim iyisinizdir Allah sagsalim buyutsun bebeyini

nasilsin canim nasil oldun bebeyin nasil umarim iyisinizdir Allah sagsalim buyutsun bebeyini

canım inan aklımdan şimdi geçiyordun kalp kalbe karşıymış

başak karısı oglunun pipisini kestirmişsin insan çük pilavı yemeye çagırır degilmi insan beni es geçermi kız benim gibi alımlı güzel taze hamişim hemdebirdaha görmüyüm birde topraam olucan

Son düzenleme:
herkese selamlar

başakcım hayırlı olsun canım
çok yorgunum yolculuk hazırlığı derken canım çıktı burayada gelemedim şimdide hemen yatıp azcık uyuyayım
sabah yola çıkacaz bayramdan sonra görüşürüz hepinizi çok öpüyorum

Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR ( A m i n )

hayırlı olsun başakcım egemiz erkek oldu desene darısı askerliğine düğününe inşallah

dişide çıkmış egemizin maşallah yeğenime onu çok öp benim yerime diş buğdayı yaparsan resimlerini bekleriz

iyi olun hep canim... evet ege buyumus masallah bu gunler sanada kismet bebeyinin disi ciksinda yaz bura insallah o gunleride goruruz annesi
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aa sünnetmi yaptırdınız erkekimize darısı bizlerin başına inşallah : )

bende dün mukabeleye gitmeye başladım Allah kabul ederse : ) onun dışında evdeyim yatıyom kalkıyom ne bilim işte zaman geçirmek için bişelerle uğraşıyom..

siz napıyonuz hatunlarr

gecmis olsun bu gece biraz zor gecer tahmini helede idrar yaptiginda falan yanma olur ama hayirlisi artik
sağol bebeğim
beklediğim kadar zor geçmedi açıkçası Rabbim yardım etti kolay atlattık
oğlişini kestirmek isteyenler hiç korkmasınnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım aminnnn inşalllah Rabbim sanada yaşatsın!!!!!!

benm de gittiğim doktorun biri artık tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini söylediğinde ne çok üzülmüştüm
tüp bebek bence en son nokta diye düşünüyorum
daha yaşın çok genç ve taze evlisin aşkım o bebek tüpsüz gelecek moralini asla bozma ve sabret
evet tatlım şükürler olsun atlattık geçti gitti, zaten aklı ermeden olsun bitsin istiyordum artık düğününde fink atar yavrum:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

evet biliyorum kuşum insanın her ay umudu oluyor hiç bi zaman umudumuzu yitirmiyoruz ne kadar güzel
bak mübarek gunler bizim için bi fırsat bol bol dua edelim birbirimize
müminin mümine duası makbuldur burrda dualarımızla muratlarımıza kavuşcaz inşalllah
ben buralardayım cnm buradan ayrılmam zaten eski günlerin geri gelmesini bekliyorum
topik topik dolaşıyom arada öyle
heeee eveeeeeett anlamıştım zatennnnnn eski günleri bekliyosun sennnnnn

bende bekliyorum sabızsızlıkla:124::124::124::124::124::124::124::124:
ama şöylede bi gerçek var hamile kalanlar ve çocuğu olanlar eskisi gibi gelmezler artık bu bi gerçek

çük pilavımıay hiç güleceğim yoktu

kız çükümüzü enişteye sattık o da üniv bahçesine gömcekti
tühh aklıma gelmedi gelse inan pilavını yapar ellerimle yedirirdim sana
sağol aşşkımmmmmmm
aminnnnnn ablacımm Allah razı olsun sende yaşarsın inşallah bu günleri

yeğenim demişsin ya çok hoşuma gitti teşekkür ederim

tabiiki resimlerini paylaşcam ablacıminşalllah ramazandan sonra yapmayı planlıyorum
Allah kabul etsn tatlım bende geçen yıl gidiyordum bu yıl gidemiyorum

sende pipilinin pipisini bebekken kestir canım tavsiye ediyorum

bol bol yat tatlım bebek olduktan sonra hasret kalcan

yöneticilere sesleniyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben hala cepten msj yazamıyoruum neden benim saorunum çözülmüyor yaaaaa

toptan bırakıp gitcem kk yı haaaaaaaaaaaaaa

son ra kepenkleri kapatıp gidersiniz

himi dumadın deli kadın birde topragım olucaksın kuran okutur insamn kız ünüversitede ne işi var oglanın çükünüm

nasılsınız kızlar.. saka maka benim doguma az kaldı :) 9 aydan fazla zaman gecirdim walla bu baslık altında :) çok gelemiyorum bi ugrayım dedim

herkse selamm kizlar nasilsiniz iyimisiniz basak oglusun nasil? pasam sen nasilsin bebeyin nasil hepiniz iyi olun hep opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…