Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kendinden hbr versene kadinnnnnnn taze hamisler hep kayip
Belosta yiyip icip yatiiii 100 kilo olur yakindaaa

selam guzel bayanlar nasilsiniz bakalim bugun senlendi biraz burasi bende baktim burdasiz atladim geldim
benimde adetime 3 gun kaldi ama yine ayni belirtiyle bu aya veda edicegim qaliba yine bebek yok agustosta doktora gidicem kismet adet olunca icim parcalaniyo sanki coooooooooook uzuluyom

hosgeldiiiinnn gelmemis kirmizidan umut kesilmez belki gelmeyecek olumsuzu cagirmayalim
Olmasa bile uzulme ne yaparsak yapalim hersey olacagina variyor

hosgeldiiiinnn gelmemis kirmizidan umut kesilmez belki gelmeyecek olumsuzu cagirmayalim
Olmasa bile uzulme ne yaparsak yapalim hersey olacagina variyor
hosbulduk bidenem heray bekliyorum umutlaniyorum olmuuyo kismet iste Rabbim bilir zamanini.... beklemekden baska carem yok
heray yapmadigim sey yoktu bu ay birtek ovi kullandim bakalim kismet bana dua edin lutfen

Dov annem dovv bende yardim ederim
arkamdan gel sevğinç karısı
Kendinden hbr versene kadinnnnnnn taze hamisler hep kayip
Belosta yiyip icip yatiiii 100 kilo olur yakindaaa
canıms en mesaj attı kaynanam geldi çıkmaz zorunda akldım yoks aynın agelicektim inan canımıda sıkıytı kadın tavuk ekmek almış gelmiş bize iftar edicektik allahım eşimei sordu bened işleri yüüznden oruç tutmuyor dedim hay demez olaydım ya kadın çekti gitti oglun akızdı benlik bri sorunu yok amam ne biliyim gitti diye vallahi kötü oldum oruç tumayanın evinde işim olmaz dedi ne arasın ne sorsun dedi
Jelibonunu yirim senin pasaaaa
3 aylık oldum 23 kontrol var işşallah sıonuçlara göre bakıcaz cinsiyetinegaliba kızım olucam belim kalınlaştı erkeklerimde olmuyordu çünkü totom büyüdü
canım allahtan umdu kesilmez bunu bil rabbim tez eliyle sanada yeterimede versin işşallah isteyen herkeze

aaaa kaynanaya bak nolmuski hamileyim bebeyime ziyan gelir diye korktum tutmadim derdin nevarki burda bende tutmuyorum Allah aff etsin ac kalinca cok kotu hallere kaliyorum o yuzden bu yil tutmadim evdede yalnizim esim yok o yuzden tutamadim
sagol canim duana amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pasam ben yalnis okumusum qaliba senin kaynana esine kizmis ulemmmmi? yinede kizmasaydi keskem

canım kusura bakmazsan telkinle göğüs büyütme hakkındaki deneyimlerini merak ediyorum konuya gelip bi bakar mısın canım ne kadar sürede büyüdü nasıl büyüdü ne kadar bi büyüme oldu ilk hali nasıldı şimdi nasıl umarım rahatsız etmem canım

kızlar hayırlı aksamlarrrr catlatmanın 2. gunu adet oldumm bu ayda olmadı artık napıyım allahın takdırı sızler napıyosunzzz
canım yaa kıyamam tabiiki Allah ın takdiri O daha iyisin bilir hayırlısı böyleymiş demekki

ABOOOOOVVVVV

KOMŞU SENİN NASIL BİRİ OLDUĞUNU Bİ BİLSE YÜZÜNE BİLEM BAKMAZ

EVİNE ALMŞ KADINCAĞIZ

sağol bebeğim teşekkür ederim
diş çıkacaksa eğer haberini veriyo kuzum
alt damaklar kabarmş olmalı
bizim 2 hafta önceden kabardı son 2 günde vucut ısısı yukseldi
diş damağı yardı ama hala ateş devam ediyor ve çok huysuzz
iştahıda biraz azaldı
bide diş çıkarırken ishal olur diyorlar ama ishalimiz yok
ama çok zormş şu diş çıkarma dönemi
bak bakalım eyşanında alt damaklar kabarmşmı

neden olmayacağından bu kadar eminsin:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

hey gidi heyyy
neydi bu topik bir zamanlar
Nazar etmişler size

kızzz sen ne vakit hamile kaldın benden habersiz hemdeeee
niye bana haber vermedn bakimmmmhayırlı olsn cnm

Nazara geldik okutulduk kem gözlerin gazabına uğradık diyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…