sagol bacım beni sayipsiz sanmasın hanfendi arkamda kocaman adanalı var kı zderim döver seni
selam guzel bayanlar nasilsiniz bakalim bugun senlendi biraz burasi bende baktim burdasiz atladim geldim
benimde adetime 3 gun kaldi ama yine ayni belirtiyle bu aya veda edicegim qaliba yine bebek yok agustosta doktora gidicem kismet adet olunca icim parcalaniyo sanki coooooooooook uzuluyom
hosbulduk bidenemhosgeldiiiinnn gelmemis kirmizidan umut kesilmez belki gelmeyecek olumsuzu cagirmayalim
Olmasa bile uzulme ne yaparsak yapalim hersey olacagina variyor
Dov annem dovv bende yardim ederim
canıms en mesaj attı kaynanam geldi çıkmaz zorunda akldım yoks aynın agelicektim inan canımıda sıkıytı kadın tavuk ekmek almış gelmiş bize iftar edicektik allahım eşimei sordu bened işleri yüüznden oruç tutmuyor dedim hay demez olaydım ya kadın çekti gitti oglun akızdı benlik bri sorunu yok amam ne biliyim gitti diye vallahi kötü oldumKendinden hbr versene kadinnnnnnn taze hamisler hep kayip
Belosta yiyip icip yatiiii 100 kilo olur yakindaaa
3 aylık oldum 23 kontrol var işşallah sıonuçlara göre bakıcaz cinsiyetineJelibonunu yirim senin pasaaaa
canım allahtan umdu kesilmez bunu bil rabbim tez eliyle sanada yeterimede versin işşallah isteyen herkezeselam guzel bayanlar nasilsiniz bakalim bugun senlendi biraz burasi bende baktim burdasiz atladim geldim
benimde adetime 3 gun kaldi ama yine ayni belirtiyle bu aya veda edicegim qaliba yine bebek yok agustosta doktora gidicem kismet adet olunca icim parcalaniyo sanki coooooooooook uzuluyom
aaaa kaynanaya bakarkamdan gel sevğinç karısı
canıms en mesaj attı kaynanam geldi çıkmaz zorunda akldım yoks aynın agelicektim inan canımıda sıkıytı kadın tavuk ekmek almış gelmiş bize iftar edicektik allahım eşimei sordu bened işleri yüüznden oruç tutmuyor dedim hay demez olaydım ya kadın çekti gitti oglun akızdı benlik bri sorunu yok amam ne biliyim gitti diye vallahi kötü oldumoruç tumayanın evinde işim olmaz dedi ne arasın ne sorsun dedi
3 aylık oldum 23 kontrol var işşallah sıonuçlara göre bakıcaz cinsiyetinegaliba kızım olucam belim kalınlaştı erkeklerimde olmuyordu çünkü totom büyüdü
canım allahtan umdu kesilmez bunu bil rabbim tez eliyle sanada yeterimede versin işşallah isteyen herkeze
yöneticilere sesleniyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben hala cepten msj yazamıyoruum neden benim saorunum çözülmüyor yaaaaa
toptan bırakıp gitcem kk yı haaaaaaaaaaaaaa
son ra kepenkleri kapatıp gidersiniz
canım yaa kıyamam tabiiki Allah ın takdiri O daha iyisin bilir hayırlısı böyleymiş demekkikızlar hayırlı aksamlarrrr catlatmanın 2. gunu adet oldummbu ayda olmadı artık napıyım allahın takdırı sızler napıyosunzzz
selam hanımlarrr nasılsınızzzzz
evde netim yok babamın hastalığı
adanaya git gel derken uzun zamandır yoktum
hepinizi çoook özledim komşudan giriyorum
tez zamanda sahalara döneceğim inşallahh
hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmm
himi dumadın deli kadın birde topragım olucaksın kuran okutur insamn kız ünüversitede ne işi var oglanın çükünüm
sağol bebeğim teşekkür ederimben ekimde başlıyorum cnm kurban bayramı dönüşünde.
Başakcım pipinizde dişinizde hayırlı olsun nasıl çok ağrı ateş oldumu? Benim zillim de çok huysuz bu ara ateşi de var dişimi çıkıyo acab???
Kızlarrr selam nasılsınız canlar.... Başaka da yazdığım gibi kızım çok huysuz ve artık yaramazlıklara başladı bütün gün onunla uğraşıyorum... Bugün 6.ayımız doldu yarım yaşında kızım artık :)
kkızlarr geldım doktrdan dedıkı bu ay son kez klomen kullan 26 sında gel catlatmanı yapalım dedı adım kadar emınım son ayımdada olmucak bu kadar olumsuzlugun ustune olumlu olamıyorum rabbımden umudumu kesmedım o ol desın olur bılıyorum ama artık hıc ınanmıyorum anne olacagma bıde adet oldum ya cok duygusalım sureklı aglıyorum allah kımseyı evlatsız bırakmasın..
sagol bacım beni sayipsiz sanmasın hanfendi arkamda kocaman adanalı var kı zderim döver seni
basak nasilsinnnn
hey gidi heyyy
neydi bu topik bir zamanlar
Nazar etmişler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?