insallah guzel bir sekilde dogar bebeyin canim Allah yar ve yardimcin olsunnasılsınız kızlar.. saka maka benim doguma az kaldı :) 9 aydan fazla zaman gecirdim walla bu baslık altında :) çok gelemiyorum bi ugrayım dedim
herkse selamm kizlarnasilsiniz iyimisiniz basak oglusun nasil? pasam sen nasilsin bebeyin nasil hepiniz iyi olun hep opuyorum hepinizi
hep mutlu ol canim uzulme kismet Rabbimin yazdigini kim poza bilirki insallah ikinciye ihtiyac kalmadan kendi tutunur arkadasinin bebeyiiyiyiz teyzesi sana duacıyızbugün erkekkardeşim geliyor ohanımıyla bebegimi getiricek çok mutluyum desemde inanma canım sıkıldı arkadaşım tüp yaptırmıştı tutmamış
canlarım bende çok özledim sizleri tşk ederim evt biraz özleyin dedim eheh ben kaportayı değiştiriom yavaş yavaşş kocam tanımaısn diyee hahaytselam hadiskocumm nasısın canımm
bende diyorum bu kızz ne zmndır nerelerde :26::26::26:
arada bir bakıyodum yazmışmısın die yakaladım sonunda seniii
dava açacağını hiç bilmiyodum canımm hakkında hayırlısı olsun inşşallahh
ameliyatların içinde çokkk geçmiş olsun canımmm güle güle kullan buruncugun ve kulakçığını inşallah
özlemişim kızz seniii çokkkkkkkkkkkkkkk uzun zmn oldu görüşmeyeliii
davamı da açtım ama uzun sürcek gibi anlaşmalı olmadığı için dua edin benim için kızlarrrgeçmiş olsun canım kulağın hep ağrıyodu onunlamı alakalı ameliyat oldun
tşk ederim canım burundan amelişyat oldum çene de olcam onu olmadsan önce öncelikle etlerim alınmaıs gerekiordu bakalım
dava açmışsın sanırım boşanma davası hakkında hayırlısı olsun canım
canlarım bende çok özledim sizleri tşk ederim evt biraz özleyin dedim eheh ben kaportayı değiştiriom yavaş yavaşş kocam tanımaısn diyee hahayt
davamı da açtım ama uzun sürcek gibi anlaşmalı olmadığı için dua edin benim için kızlarrr
kızlar hayırlı aksamlarrrr catlatmanın 2. gunu adet oldummbu ayda olmadı artık napıyım allahın takdırı sızler napıyosunzzz
topik ahalisi yarın bu saatlerde oğluşum doğmuş olacak güzel haberleri hep bu topikde paylaştım bunuda söylemek istedimm herkese hayırlı gecelerrr
giriyorum bakıyorum kimseler gelmemiş nerdesinzi be
kızlar sevinçten haberiniz varmı epeydir gelip yazmıyor merak ediyorum onu:26::26::26::26::26::26::26:
ankara da devamlı gezdik hala oğlunun düğünü vardı onu yaptık
gelmeden hemen önce ege nin saçlarını kestirdik hemen sizinle paylaşmak istiyorum
oğlum daha çok hareketlendi daha çok dillendi ve anne dediarada ağlarken falan anne çıkıyor ağzından
Eki Görüntüle 747971
biz geldiiikkkkkherkeseee merhabaaa oğluşumm doğdu teyzeler bugun 9 günlük oldukk o çok korktuğum doğum faslını atlattık hala inanamıyorum
ikircikli maymuş karı orabbim analı babalı büytsün canım benimdarısı ban olsun işşallah
allah razı olsun canım sagolasın
başak karısı insan alıntı yapar yoksa sen beni beyenmiyonmu kız
tamamen doğal hatta adte söktürücüye bile direndi maaşallahhhharkadaşlarrrrrr güzel arkadaşlarımmmmmmm
listemizde kayıp hatunlar bulunmaktadır
bunlara ulaşmak için 155 170 183 118 e haber vermenizi rica ediyorum
duman hatun sende beydağlıya bi tık yap bakiiimmm nasılmış meraklardayız
ayrıca belinaysu doğal yollamı hamile kaldı yoksa tedavi ile mi bilgi veririseseniz sevinirim
vermezsenizde sevinirim çünkü ben çok sevinen bi insanım
amiinnnmerhaba kızlarr
tüm islam aleminin RAMAZAN-I ŞERİFİ hayırlara wesile olur inşallahh
amiinnnherkese hayırlı ramazanlar Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hastalara şifa dertlilere deva evsizlere ev işsizlere iş çocuksuzlara hayırlı evlat nasip etsin ramazanın bereketi bolluğu huzuru hürmetine evlerimize mutluluk bolluk bereket nasip etsin.kötülerin şerrinden kötü niyetlilerin hasedinden korusun inşallah.
Beydağlı bel fıtığından yatıyordu en son birkaç gün oldu görüşeli cnm
ayy bu arada bişi diycem size
diş buğdayı yapmaya çok hevesliyim böyle kadeh bardağı şeklinde kaseler alıp tek tek süslemeyi düşünüyorum buğdayları onlarla ikram edeyim diyorum
yanınada kek börek çörek vs güzel bi parti uygulaması çıkarabilirim umarım
off sööle yanımda esaslı bi arkadaşım olaydı ne vardı
insanın hiçmi arkadaşı olmaz şöyle en yakınından
hep tek başına
hayırlı uğurlu olsun darısı damat olduğu günlere inşallahhhheveeet sünnetimiz oldu çok şükür çok yoğun ve kalabalıklı bi akşamdı
sünnet eden kişi eşiyle gelmişti, börülce ve kocası çocuklar vardı, kaynanatör olmazsa olmazımız zaten
yemekti çaydıı vs vs derken kafam kazan gibi oldu
sünnet işlemimiz kolay oldu şükür
ama sonrası..........
ege yi zor uyuttuk ama arada uyanıyor sallıyoruz falan filan
artık bu gece nöbet tutcaz eşimle
ondan sonrası kolay diyorlar bakalım hayırlısı
çok yorgunum size haber verip öyle yataım dedim şimdi gidiyorum ege uyurken dinleneyim azcık hayırlı geceler kılzar
ikircikli maymuş ocanım inan aklımdan şimdi geçiyordun kalp kalbe karşıymış
başak karısı oglunun pipisini kestirmişsin insan çük pilavı yemeye çagırır degilmi insan beni es geçermi kız benim gibi alımlı güzel taze hamişim hemdebirdaha görmüyüm birde topraam olucan
anaaammmm maaşallah kızzzzzzz mızmızlanıyordun gebe kalamıyorum diye bak maaşallah doğuruyon kadınnasılsınız kızlar.. saka maka benim doguma az kaldı :) 9 aydan fazla zaman gecirdim walla bu baslık altında :) çok gelemiyorum bi ugrayım dedim
canlarım bende çok özledim sizleri tşk ederim evt biraz özleyin dedim eheh ben kaportayı değiştiriom yavaş yavaşş kocam tanımaısn diyee hahayt
davamı da açtım ama uzun sürcek gibi anlaşmalı olmadığı için dua edin benim için kızlarrr
kuzum çok saol merak etmişsin beniiiiii babamın rahatsızlığı bizi çok yıprattı şimdi çok şükür iyi adanaya gidip gelmelerim oldu
yeni eve taşındım evde net yok derken epeyce yok oldum hepinizi çok özledimmm
Allah kabul etsn tatlım bende geçen yıl gidiyordum bu yıl gidemiyorum
sende pipilinin pipisini bebekken kestir canım tavsiye ediyorum
bol bol yat tatlım bebek olduktan sonra hasret kalcan
ben ekimde başlıyorum cnm kurban bayramı dönüşünde.tabii ki olabilirsin cnm senin neyin eksikyoksam senin kukuşun yokmuuuu
sen erkek gibi hatundun dimi:26:hımmm doğru senden anne olmayabilir:26::26:
baba olursun sende
şaka bi yana bende kendimi anne olabilecek gibi görmüyordum, yani dünyada en son anne olabilecek kişi bendim sanki
insan kendisi ,için böyle duşunuyor gerçekten sana hak veriyorum
ama neyse ki yaşın çok genç tatlım
sağol hayatım bi daha görüşürsen selamımı söyle olur mu??
sen işe ne zaman başlıyorsun
arkadaşlaaaaarrrrr canlarrrrrrrrr türkiye değil dünyaa güzelleriiiiiiiiii!!!!!!
Fındıklaarrr fıstıklaaarrrrrrrr
Ege nin dişi çıktıııııııııııııııııııııııııııııııı:124::124::124::124::124::124::124:
Bu gün bacağımı ısırmaya çalışınca elimi damağına sürttüm ve o inciyi fark ettimm
8. Ayımızda çok şükür çıktı oğlumun dişi:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118:
Hayırlı uğurlu olsun güle güle ve güzel günlerde kullansın inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:122::122::122::122::122::122::122:
Veeeeeee
bu akşam sünnetimiz varrrr
Akşam akrabamız gelcek kescek pipişi
:113::113::113::113::113:diren pipi:113::113::113::113::113:
Sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum
geçmiş olsun babana tatlım
seniz özledik uzun zaman gelmeyincede merak ettim tatlım
Maasallah kuzuyaaaben ekimde başlıyorum cnm kurban bayramı dönüşünde.
başakcım pipinizde dişinizde hayırlı olsun nasıl çok ağrı ateş oldumu? benim zillim de çok huysuz bu ara ateşi de var dişimi çıkıyo acab???
kızlarrr selam nasılsınız canlar.... başaka da yazdığım gibi kızım çok huysuz ve artık yaramazlıklara başladı bütün gün onunla uğraşıyorum... bugün 6.ayımız doldu yarım yaşında kızım artık :)
kkızlarr geldım doktrdan dedıkı bu ay son kez klomen kullan 26 sında gel catlatmanı yapalım dedı adım kadar emınım son ayımdada olmucak bu kadar olumsuzlugun ustune olumlu olamıyorum rabbımden umudumu kesmedım o ol desın olur bılıyorum ama artık hıc ınanmıyorum anne olacagma bıde adet oldum ya cok duygusalım sureklı aglıyorum allah kımseyı evlatsız bırakmasın..
ikircikli maymuş karı o
Sen ona bakma paşaaammmmmmmm
Tamamen doğal hatta adte söktürücüye bile direndi maaşallahhhh
Amiinnn
amiinnn
yaaa çok selam söyle özledik haaaa beydaglımııı
hayırlı uğurlu olsun darısı damat olduğu günlere inşallahhhh
ikircikli maymuş o
Hamile karıyı söyletmeye utanmıyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?