Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasılsınız kızlar.. saka maka benim doguma az kaldı :) 9 aydan fazla zaman gecirdim walla bu baslık altında :) çok gelemiyorum bi ugrayım dedim
insallah guzel bir sekilde dogar bebeyin canim Allah yar ve yardimcin olsun

herkse selamm kizlar nasilsiniz iyimisiniz basak oglusun nasil? pasam sen nasilsin bebeyin nasil hepiniz iyi olun hep opuyorum hepinizi

iyiyiz teyzesi sana duacıyızbugün erkekkardeşim geliyor ohanımıyla bebegimi getiricek çok mutluyum desemde inanma canım sıkıldı arkadaşım tüp yaptırmıştı tutmamış

iyiyiz teyzesi sana duacıyızbugün erkekkardeşim geliyor ohanımıyla bebegimi getiricek çok mutluyum desemde inanma canım sıkıldı arkadaşım tüp yaptırmıştı tutmamış
hep mutlu ol canim uzulme kismet Rabbimin yazdigini kim poza bilirki insallah ikinciye ihtiyac kalmadan kendi tutunur arkadasinin bebeyi

canlarım bende çok özledim sizleri tşk ederim evt biraz özleyin dedim eheh ben kaportayı değiştiriom yavaş yavaşş kocam tanımaısn diyee hahayt

davamı da açtım ama uzun sürcek gibi anlaşmalı olmadığı için dua edin benim için kızlarrr

kızlar hayırlı aksamlarrrr catlatmanın 2. gunu adet oldumm bu ayda olmadı artık napıyım allahın takdırı sızler napıyosunzzz

hakkında hayırlısı olsun hadişkocum kendine iyi bak canım önemli olan sensin

kızlar hayırlı aksamlarrrr catlatmanın 2. gunu adet oldumm bu ayda olmadı artık napıyım allahın takdırı sızler napıyosunzzz

üzülme canım herşeyin bi zamanı var bizim üzülmemizle istememizle hiçbişey olmuyo sadece sağlığımız gidiyo

selam hanımlarrr nasılsınızzzzz
evde netim yok babamın hastalığı
adanaya git gel derken uzun zamandır yoktum
hepinizi çoook özledim komşudan giriyorum
tez zamanda sahalara döneceğim inşallahh
hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmm

topik ahalisi yarın bu saatlerde oğluşum doğmuş olacak güzel haberleri hep bu topikde paylaştım bunuda söylemek istedimm herkese hayırlı gecelerrr

giriyorum bakıyorum kimseler gelmemiş nerdesinzi be
çatlak patlak gebiş karııı seniiiiiii
kızlar sevinçten haberiniz varmı epeydir gelip yazmıyor merak ediyorum onu:26::26::26::26::26::26::26:
kuzum çok saol merak etmişsin beniiiiii babamın rahatsızlığı bizi çok yıprattı şimdi çok şükür iyi adanaya gidip gelmelerim oldu
yeni eve taşındım evde net yok derken epeyce yok oldum hepinizi çok özledimmm
keltoşşşş prensimm benimmmmmmmmmm
biz geldiiikkkkk herkeseee merhabaaa oğluşumm doğdu teyzeler bugun 9 günlük oldukk o çok korktuğum doğum faslını atlattık hala inanamıyorum

canım Allahım analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallahhhhh

rabbim analı babalı büytsün canım benim darısı ban olsun işşallah

allah razı olsun canım sagolasın

başak karısı insan alıntı yapar yoksa sen beni beyenmiyonmu kız
ikircikli maymuş karı o
sen ona bakma paşaaammmmmmmm
tamamen doğal hatta adte söktürücüye bile direndi maaşallahhhh
merhaba kızlarr

tüm islam aleminin RAMAZAN-I ŞERİFİ hayırlara wesile olur inşallahh
amiinnn
amiinnn
Beydağlı bel fıtığından yatıyordu en son birkaç gün oldu görüşeli cnm

yaaa çok selam söyle özledik haaaa beydaglımııı

ben olsayddııımmm sana düşürürmüydüm herşeyini hazırlardım egemiiinnn
buda sana

hayırlı uğurlu olsun darısı damat olduğu günlere inşallahhhh
ikircikli maymuş o
hamile karıyı söyletmeye utanmıyor yaaaa

nasılsınız kızlar.. saka maka benim doguma az kaldı :) 9 aydan fazla zaman gecirdim walla bu baslık altında :) çok gelemiyorum bi ugrayım dedim
anaaammmm maaşallah kızzzzzzz mızmızlanıyordun gebe kalamıyorum diye bak maaşallah doğuruyon kadın
herkese örnek olsun . sağlıkla sıhhatle doğurursun inşallah hayatım.

hadişkom hayırlısı canımm herşey çok güzel olacak ben inanıyorum Allah gücünü kuvvetini arttırsın canım

geçmiş olsun babana tatlım

seniz özledik uzun zaman gelmeyincede merak ettim tatlım

Allah kabul etsn tatlım bende geçen yıl gidiyordum bu yıl gidemiyorum

sende pipilinin pipisini bebekken kestir canım tavsiye ediyorum

bol bol yat tatlım bebek olduktan sonra hasret kalcan

saol csanım..ahh ahh ne yatması valla ben hiç uykunun tadını çıkaramadım..hep yoğun geçti günlerim 8 ay boyunca..şimdide zaten sıcaklar ve bel ağrısı uyumuyo..sanırım ben uykumun tadını hiç çıkaramıcam : D

niyetim öyle zaten inşallah hayırlısıyla doğururum..ondan sonra niyetliyim bakalım..

ben ekimde başlıyorum cnm kurban bayramı dönüşünde.

başakcım pipinizde dişinizde hayırlı olsun nasıl çok ağrı ateş oldumu? benim zillim de çok huysuz bu ara ateşi de var dişimi çıkıyo acab???

kızlarrr selam nasılsınız canlar.... başaka da yazdığım gibi kızım çok huysuz ve artık yaramazlıklara başladı bütün gün onunla uğraşıyorum... bugün 6.ayımız doldu yarım yaşında kızım artık :)

kkızlarr geldım doktrdan dedıkı bu ay son kez klomen kullan 26 sında gel catlatmanı yapalım dedı adım kadar emınım son ayımdada olmucak bu kadar olumsuzlugun ustune olumlu olamıyorum rabbımden umudumu kesmedım o ol desın olur bılıyorum ama artık hıc ınanmıyorum anne olacagma bıde adet oldum ya cok duygusalım sureklı aglıyorum allah kımseyı evlatsız bırakmasın..

geçmiş olsun babana tatlım

seniz özledik uzun zaman gelmeyincede merak ettim tatlım
saol hayatim
Maasallah kuzuyaaa

olmazki zaten bu kadar olumsuz dusunce olumluyu getirmezzz eminsen kullanma klomeni
Madem olmicana eminsin

ikircikli maymuş karı o
Sen ona bakma paşaaammmmmmmm

Tamamen doğal hatta adte söktürücüye bile direndi maaşallahhhh

Amiinnn

amiinnn

yaaa çok selam söyle özledik haaaa beydaglımııı

hayırlı uğurlu olsun darısı damat olduğu günlere inşallahhhh

ikircikli maymuş o
Hamile karıyı söyletmeye utanmıyor yaaaa
sagol bacım beni sayipsiz sanmasın hanfendi arkamda kocaman adanalı var kı zderim döver seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…