aboooovvv ne geziyon peşimde
Aras nasıl kızzzz
canım kusura bakmazsan telkinle göğüs büyütme hakkındaki deneyimlerini merak ediyorum konuya gelip bi bakar mısın canım ne kadar sürede büyüdü nasıl büyüdü ne kadar bi büyüme oldu ilk hali nasıldı şimdi nasıl umarım rahatsız etmem canım
ınsan kiskamc olmasin
cok sukur iyi cnm salincaginda ege nasil baktinmi atesine
kıskançmııı göbekli seniii fittt vucudumu kıskanma sana bi uygunsuz foto gösteririm dibin düşer
Iyi maaşallah korkuttu bizi aras
kız salncağı seiyomu aras ege hiç durmuyo
ateşini ölçmedim tatlım
bugun pek yoktu ama çıkar heralde yine
var kızzzz ama aşırı olmadığı için düşünmedim ölçmeyyiHala bekliyorum uygunsuzu:)
Cnm cok korkuttu ama sukur yavrum.iyi rabbim.evlatla.sinamasin col zor
Aras sakincahi seviyo ege zamanla.alisir baslarda slklliyordu cunku
Ay ates olcerin yokmu kotu ana olcuver yahi
abooovv nerden buldun beniii
Kadınlar kulübüne üye olmama neden olan konuydu telkinle göğüs büyütme topiği
çok merak ettim ve bu yüzden merakla dinledim bi süre
psikolojikmidir ndir insan bişiler olduğuna inanıyor sanki
seni yok yere umutlandırmama için söylüyorum tatlım hatta ordada açıklama yaptım
dinlemeyi bıraktıktan bi süre sonra göğsümde süt veya yağ bezesi gibi bişi sertlik oluştu
nedenini telkine bağladım yine de emin olamam tabiiki
sonra vardığım tek sonuç göğsünün küçüklüğünden rahatsız olan bayanların estetik olmaktan başka çareleri yok
pasam ben yalnis okumusum qalibasenin kaynana esine kizmis ulemmmmi ? yinede kizmasaydi keskem
yok canım ne satması sevinç dediki ben adanılıyım allahın adamıyım dedi ben seni koruurm dedi ondan yanesattınmı hemşonu topraaakkkkkkkkkk
Insan kiskamc olmasin
Cok sukur iyi cnm salincaginda ege nasil baktinmi atesine
cok güzelce takvimi yaptım ama kan sonucum 8,35 cıktı doktor cok cok yeni dedi acaba çatlatma iğnesinin etkisimi sonucu böyle cıkardı bilemedim başak ya yarın kan vercem tekrar katlıycakmı bakalım ne cıkacak sonuckızzz sen ne vakit hamile kaldın benden habersiz hemdeeee
niye bana haber vermedn bakimmmmhayırlı olsn cnm
Nazara geldik okutulduk kem gözlerin gazabına uğradık diyorum hep
canım yaa kıyamam tabiiki Allah ın takdiri O daha iyisin bilir hayırlısı böyleymiş demekki
ABOOOOOVVVVV
KOMŞU SENİN NASIL BİRİ OLDUĞUNU Bİ BİLSE YÜZÜNE BİLEM BAKMAZ
EVİNE ALMŞ KADINCAĞIZ
dedim bu coşmuş aman canımd ünden beri inan canım sıkkın kadın iftar yapıcaktı yapmadan gitti salak kafam ne söylüyon yalanmı deseydim acaba
yok canım ne satması sevinç dediki ben adanılıyım allahın adamıyım dedi ben seni koruurm dedi ondan yane
nerelerdesin bebem seni özledim ben ya
cok güzelce takvimi yaptım ama kan sonucum 8,35 cıktı doktor cok cok yeni dedi acaba çatlatma iğnesinin etkisimi sonucu böyle cıkardı bilemedim başak ya yarın kan vercem tekrar katlıycakmı bakalım ne cıkacak sonuc
anladım ben topraaaaaakkkdedim bu coşmuş aman canımd ünden beri inan canım sıkkın kadın iftar yapıcaktı yapmadan gitti salak kafam ne söylüyon yalanmı deseydim acaba
yok canım ne satması sevinç dediki ben adanılıyım allahın adamıyım dedi ben seni koruurm dedi ondan yane
nerelerdesin bebem seni özledim ben ya
ayy inşallah cnm yaa yarın yine yaz ama inşallah değerin yükselir:18:cok güzelce takvimi yaptım ama kan sonucum 8,35 cıktı doktor cok cok yeni dedi acaba çatlatma iğnesinin etkisimi sonucu böyle cıkardı bilemedim başak ya yarın kan vercem tekrar katlıycakmı bakalım ne cıkacak sonuc
Wayyyy beeee gecen sene sahura kadar yazisirdikkk belosla nescafe icerdik
Sanalda karsilikli heyyyyy gidiiiiii :13:
Rabbim cocuklarimizi korusun hamile arkadaslara
Kolay dogumlar nasip etsin saglikla sihhatle insallahhhh
Olmayanlarada versin rabbim insallah olanlarda gule gule
Buyutsun amin.
şükürler olsunki 2 ye katlamış değer sağlık ocağına gittim normal artmış ama sınırda dedi ama adetede 2 gün var kadın doğumcunla konuş takip edin dedi şu an için bi sorun yokgümüşçüm canım inş hamilesindir ama bende 1 kez çatlama iğnesi vurdurdum 10. gündü heralde test yaptırmıştım kanda 8.1 falan çıkmıştı sonra 2 gün sonra tekrar yaptırdım 3 lere düşmüştü hamile değildim ama şimdi çok şükür hamileyim Rabbime dua et bende dua edicem senin için inş hamilesindir canım
tebrik ederim canim Allah sagsalim kucagina almayida nasib etsin darisi tum isteyen herkesebaşaaaaakkkk takvimimi kaldırmak zorunda kalmadım şükürler olsun
şükürler olsunki 2 ye katlamış değer sağlık ocağına gittim normal artmış ama sınırda dedi ama adetede 2 gün var kadın doğumcunla konuş takip edin dedi şu an için bi sorun yok
darısı bekleyen isteyen herkese inşallah düşük yapmak kadar hamile kalamamakda zormuş anladım
başaaaaakkkk takvimimi kaldırmak zorunda kalmadım şükürler olsun
şükürler olsunki 2 ye katlamış değer sağlık ocağına gittim normal artmış ama sınırda dedi ama adetede 2 gün var kadın doğumcunla konuş takip edin dedi şu an için bi sorun yok
darısı bekleyen isteyen herkese inşallah düşük yapmak kadar hamile kalamamakda zormuş anladım
aşk olsun canım ya ben seni satarmıyım biizm orda kalleşlik yokanladım ben topraaaaaakkk
bizim topraktan bööle satıcı çıkmaz ama hayret sen karıştın zaaar
neyse karnındaki celibonun hatrı var bende yoksam yapacağımı biliyodum
ayy inşallah cnm yaa yarın yine yaz ama inşallah değerin yükselir:18:
hayal oldu artık canım o günler ne gelen var ne gidenWayyyy beeee gecen sene sahura kadar yazisirdikkk belosla nescafe icerdik
Sanalda karsilikli heyyyyy gidiiiiii :13:
Rabbim cocuklarimizi korusun hamile arkadaslara
Kolay dogumlar nasip etsin saglikla sihhatle insallahhhh
Olmayanlarada versin rabbim insallah olanlarda gule gule
Buyutsun amin.
amin tez zamanda inşallah tüm bekleyenleretebrik ederim canim Allah sagsalim kucagina almayida nasib etsin darisi tum isteyen herkese
sağol cnm benm ptesi kendi doktoruma gidicem baklaımçok şükür canım yaa maşallah diyeyim rabbim yüzünü görmeyi nasip etsin inş çok sevindim senin adına
amin tez zamanda inşallah tüm bekleyenlere
sağol cnm benm ptesi kendi doktoruma gidicem baklaım
allah kmseye yaşatmasın evlat acısını cok zor günler gecirdik bide hamile kalamayınca en son bu ay aşılama dedi doktor ben istememiştim şükürler olsun gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?