Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abooovv nerden buldun beniii
Kadınlar kulübüne üye olmama neden olan konuydu telkinle göğüs büyütme topiği
çok merak ettim ve bu yüzden merakla dinledim bi süre
psikolojikmidir ndir insan bişiler olduğuna inanıyor sanki
seni yok yere umutlandırmama için söylüyorum tatlım hatta ordada açıklama yaptım
dinlemeyi bıraktıktan bi süre sonra göğsümde süt veya yağ bezesi gibi bişi sertlik oluştu
nedenini telkine bağladım yine de emin olamam tabiiki
sonra vardığım tek sonuç göğsünün küçüklüğünden rahatsız olan bayanların estetik olmaktan başka çareleri yok

ınsan kiskamc olmasin
cok sukur iyi cnm salincaginda ege nasil baktinmi atesine

kıskançmııı göbekli seniii fittt vucudumu kıskanmasana bi uygunsuz foto gösteririm dibin düşer
Iyi maaşallah korkuttu bizi aras
kız salncağı seiyomu aras ege hiç durmuyo
ateşini ölçmedim tatlım
bugun pek yoktu ama çıkar heralde yine

Hala bekliyorum uygunsuzu:)

Cnm cok korkuttu ama sukur yavrum.iyi rabbim.evlatla.sinamasin col zor
Aras sakincahi seviyo ege zamanla.alisir baslarda slklliyordu cunku

Ay ates olcerin yokmu kotu ana olcuver yahi

Hala bekliyorum uygunsuzu:)

Cnm cok korkuttu ama sukur yavrum.iyi rabbim.evlatla.sinamasin col zor
Aras sakincahi seviyo ege zamanla.alisir baslarda slklliyordu cunku

Ay ates olcerin yokmu kotu ana olcuver yahi
var kızzzz ama aşırı olmadığı için düşünmedim ölçmeyyi
en birinci benimmmmmmm

nez falan sonuç aldığını söylüyodu olmuyo mu şimdi

pasam ben yalnis okumusum qaliba senin kaynana esine kizmis ulemmmmi? yinede kizmasaydi keskem
dedim bu coşmuş aman canımd ünden beri inan canım sıkkın kadın iftar yapıcaktı yapmadan gitti salak kafam ne söylüyon yalanmı deseydim acaba
sattınmı hemşonu topraaakkkkkkkkkk
yok canım ne satması sevinç dediki ben adanılıyım allahın adamıyım dedi ben seni koruurm dedi ondan yane
Insan kiskamc olmasin
Cok sukur iyi cnm salincaginda ege nasil baktinmi atesine

nerelerdesin bebem seni özledim ben ya

kızzz sen ne vakit hamile kaldın benden habersiz hemdeeee
niye bana haber vermedn bakimmmmhayırlı olsn cnm

Nazara geldik okutulduk kem gözlerin gazabına uğradık diyorum hep
cok güzelce takvimi yaptım ama kan sonucum 8,35 cıktı doktor cok cok yeni dedi acaba çatlatma iğnesinin etkisimi sonucu böyle cıkardı bilemedim başak ya yarın kan vercem tekrar katlıycakmı bakalım ne cıkacak sonuc

sananekkkkkk
kuzummmmm korurum ben seniiii

gümüşçüm canım inş hamilesindir ama bende 1 kez çatlama iğnesi vurdurdum 10. gündü heralde test yaptırmıştım kanda 8.1 falan çıkmıştı sonra 2 gün sonra tekrar yaptırdım 3 lere düşmüştü hamile değildim ama şimdi çok şükür hamileyim Rabbime dua et bende dua edicem senin için inş hamilesindir canım

anladım ben topraaaaaakkk

bizim topraktan bööle satıcı çıkmaz ama hayret sen karıştın zaaar

neyse karnındaki celibonun hatrı var bende yoksam yapacağımı biliyodum
ayy inşallah cnm yaa yarın yine yaz ama inşallah değerin yükselir:18:

Wayyyy beeee gecen sene sahura kadar yazisirdikkk belosla nescafe icerdik
Sanalda karsilikli heyyyyy gidiiiiii :13:
Rabbim cocuklarimizi korusun hamile arkadaslara
Kolay dogumlar nasip etsin saglikla sihhatle insallahhhh
Olmayanlarada versin rabbim insallah olanlarda gule gule
Buyutsun amin.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

başaaaaakkkk takvimimi kaldırmak zorunda kalmadım şükürler olsun
şükürler olsunki 2 ye katlamış değer sağlık ocağına gittim normal artmış ama sınırda dedi ama adetede 2 gün var kadın doğumcunla konuş takip edin dedi şu an için bi sorun yok
darısı bekleyen isteyen herkese inşallah düşük yapmak kadar hamile kalamamakda zormuş anladım

tebrik ederim canim Allah sagsalim kucagina almayida nasib etsin darisi tum isteyen herkese

çok şükür canım yaa maşallah diyeyim rabbim yüzünü görmeyi nasip etsin inş çok sevindim senin adına

aşk olsun canım ya ben seni satarmıyım biizm orda kalleşlik yok ne var ne yok oglanın çüçüsü nasıl oldu
hayal oldu artık canım o günler ne gelen var ne giden
dedigin duaya amind iyorum kardeşim allahım tez zamanda sanada olmayanlarada versin işşallah

tebrik ederim canim Allah sagsalim kucagina almayida nasib etsin darisi tum isteyen herkese
amin tez zamanda inşallah tüm bekleyenlere

çok şükür canım yaa maşallah diyeyim rabbim yüzünü görmeyi nasip etsin inş çok sevindim senin adına
sağol cnm benm ptesi kendi doktoruma gidicem baklaım
allah kmseye yaşatmasın evlat acısını cok zor günler gecirdik bide hamile kalamayınca en son bu ay aşılama dedi doktor ben istememiştim şükürler olsun gerek kalmadı

canım benim yaa şuan ikimizde aynı heycanı yaşıyoruz bende doktora gittim 25 inde gel keseyi görelim dedi okadar heycanlıyım ki birde kalp atışlarını duysam içim rahatlıycak ama beklemesi çok zor hemde çok ama ne yapalım katlanıcaz artık sonunda bebişlerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…