Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım küsülmez bu durumda kıza aaa bide sen üzme :) yanına gitti bi arkadaşımız hastaneye ben ondan aldım haberini ... Sen napıyosun

Meraktan oldum valla yakin olsa bende gidecem o derece icim cok rahat bise olmayacak insallah bu defa kavusacak bebegine inaniyorum.
Ben napim bulantim varrr offfff pofffff

Son düzenleme:
paşa iyidir inşallah.duyunca çok üzüldüm ( bende kaç gündür bakıodum ablası gelecekti ya heralde morali yerinde ablasıda yanında yazmıyor diye düşünmüştüm.şimdi iyi olduğunu yazmışsınız çok sevindim bu sefer gülsün yüzü inşallah.Rabbim mükafatını versin.sevinç bulantıların nasıl oldu? benim moralim bozuldu bugün aslında ( emar çekildim ayaktan kemik iliği ödemi olmuş ayak bileğim düşmüştüm ya (( ayak bileğinde ilk defa görüyorum dedi fizik tedaviye gönderdi fizik tedavicide bazı hareketler ve tedaviler verdi bide reçete verdi.3 hafta sonra kontrole çağırdı.ağer düzelme olmazsa ben burda yapıcam hastaneye gelip gidiceksin fizik tedaviye dedi.bebek derken ayağımla uğraşıyorum 1 aydır.Allah ım beterinden korusun ortopedicide 3 ayı bulur iyileşmen 6 ay bile sürebilir dedi (((( kızlar dualarınızı eksik etmeyin biranönce iyileşsin ayağım inşallah ..beydağlı karar aşaması bitti mi son durumun ne bebiş çalışmalarına başlayacak mısın?

Kızlar Beydağlıda yazmış çok şükür iyiymiş paşam ...2 gün daha yatacakmış hastanede...
Beydağlıııııı seni gördükçe çok mutlu oluyorum yaa iyiki geldinnn
ay çok sevindim dumanım şükürler olsun...bende sizlerle mutluyum canımmm, bidenem
Ewet cok sukur pasa karisina kustum ben facede okuyo yazdiklarimi cvp vermiyo artik kimle haber saliyosa bize
Neyse iyi olmasina sevindim evet ya iyiki geldi beydagli umudumda yakinda canlaniriz insallah
ivet iyiki geldim ama performanslar düşük inşaallah canlanır canım

ah canım ya ALLAH şifa versin,inşaallah çabucak iyileşirsin...yok be kuzum daha bebişin lafı bile yok şimdilik

hatunlar ne ara konuşuyonuz ben girince yoksunuz aaaaa : )

sen hep geç kalıyosun sohbete dimi ama pek kimse karşılaşamıyo zaten...

yakında kazan kaldıracam sizde bana destek olun topikçe başaka isyan çıkaralım...bu ne ilgisizlik yahuuuuuu,egenin resimlerinide koyacaktı güyaa

isyaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ewet cok sukur pasa karisina kustum ben facede okuyo yazdiklarimi cvp vermiyo artik kimle haber saliyosa bize
Neyse iyi olmasina sevindim evet ya iyiki geldi beydagli umudumda yakinda canlaniriz insallah

evet bende sevindim çok sıkıntı yaşadık inş bu sefer anneliği tadar

BAŞAKKK uyuma topikine sahip çık

BAŞAKKK uyuma topikine sahip çık

:88: :88: :88: :88: :88: :88: :88:

walla karşılaştık iyiyim canım sen nasılsın

evet hep geç kalıyom sohbete çok şükür bende iyiyim son koşuşturmalar işte..

güzel heyecanlar bunlar canım benim çok az kaldı hayırlısıyla kucağına alacaksın agah batını ismi bu galiba dimi olişin

Allah'ın izniyle inşallah evet az kaldı beklıyoruz işte.. :) evet ismi Agah Batın olcak nasip olursa..

evde iş hiç bitmiyoki bide gaziantepten ailem gelcek..evde ister istemez bi hazırlık furyasıdır gidiyo kaynoşla

Canim bulantim cook fena devam ediyor asiri halsizim . Sanada cok gecmis olsun canim Allahim sifa versin duzelir insallah canim
Ikircikli maymus o Ewet isyan cikaralim

canım bebişinin isminin anlamı nedir?

Canim bulantim cook fena devam ediyor asiri halsizim . Sanada cok gecmis olsun canim Allahim sifa versin duzelir insallah canim

Ikircikli maymus o Ewet isyan cikaralim

sevinco tarçın iyi geliyor bulantılara...gerçi sen daha ıyı bılırsın ama :)

Kizlaaaaar dun nihayet kan testimi yaptirdim )))) ve 3 haftalik hamileymisim cok cok cok mutluyum ALLAHIM isteyen her kese nasip etsin.... ilk bebegimi dusurduyum icin cok korkuyorum ne olur dua edin benim icin saglikli bebegimi saglikla kucagima alayim INSALLAH ))))) COOOOOOOOOK MUTLUYUM

gözün aydınn : ) inşallah tamamına erdirir Rabbim bebişini Sağ salim kucağına alırsın vakti geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…