Selam güzel topiğimin güzel hatunları nasılsınız görüşmeyeli ? Ben Rize'deyim uzun zamandır hayat akıp gidiyo...
Kızlar size üzücü bir haberim var paşam suan hastanede yatıyormuş,1 cm açılması ve hafif kanaması varmış.. Bende ortak başka arkadaşlarımızdan duydum , yarın inş aramayı düşünüyorum... Sizlere bunu söyleme sebebim arkadaşımızın suan duaya ihtiyacı var, onun için dua edin bu gece olurmu ... Görüşürüz öpüyorum sizi
Telefondan beğen yapamıyorum deli kadın yoksa beğendim msjını yani
İyi canım eyşan hnm 7 aylık oldu teyzesi zaman akıp geçiyor uğraşıyoruz işte
Selam güzel topiğimin güzel hatunları nasılsınız görüşmeyeli ? Ben Rize'deyim uzun zamandır hayat akıp gidiyo...
Kızlar size üzücü bir haberim var paşam suan hastanede yatıyormuş,1 cm açılması ve hafif kanaması varmış.. Bende ortak başka arkadaşlarımızdan duydum , yarın inş aramayı düşünüyorum... Sizlere bunu söyleme sebebim arkadaşımızın suan duaya ihtiyacı var, onun için dua edin bu gece olurmu ... Görüşürüz öpüyorum sizi
Selamm) topik super olmus
Bebek isi ni izliyen varmi cok komik ya
Basak haniiiimm
hey gidinin mesaclardan yıkılıp çöken birinci sıralarda olan topiki heeyyy
bana ıssız kadın diyene kadar topikine sahip çıkta ıssızlıktan kurtar kadın
ayyyyyy hain kadınnn b,izden habersiz doğurdunnnnSelam kızlar, kusura bakmayın bugun tam yazacakdım benim ufaklıgın gaz sancısından yazamadım. Şimdi yeni fırsat buldum.
Epeydır yazmak ıstıyordum ama yeni internete kavuştum.
Çok Zorlu bir gebelik ve 37. hafta bittıkden sonra sezeryanla doğum sonucu oğlum Ali'ye kavuştum. Allahıma binlerce şükürler olsun. Oğlumun çok şükür kırkı çıkdı teyzeleri. Hepiniz için bol bol dua ettim halada etmekteyim. Hem hamileligimde hemde şuanda ediyorum. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah. Hepinizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah.
Dediğim gibi riskli, kanamalı gebelik geçirdiğim için yattığım yerden hiç kalkmadım tuvalet hariç :)) doktorum yasaklamıştı. Zaten gebeliğimi öğrenır ogrenmez apar topar turkıyeye geldım. öyleki geldıgımde lekelenmelerim vardı. bu da düştü gözuyle bakıyordum. Sonra kesenın yamuk yumuk olması, doktorların kese duzensız muhtemelen saglıklı bır gebelik degıl demesı, sonraki aylarda. Bebegimin kafasinda kist gormeleri, sonra kesenın uzerınde bant oluşmuş olması ve bunun anomaliye neden olacagı, sonrasında 6. 7. Ayımda erken doğum beklenmesi, acillerde saatlerce yatmam, serumlar yemem falan derken stres uzerine stres yaşadım
9 ayı Turkıyede gecirdim halada burdayım :) inşallah yakında işlemler bitince döneceğim.
Şöyle ustten bi baktımda sevinç hamile paşam hamile gözunuzaydın. Darisi tum isteyenlerin basina Insallah. Beydaglım senide cok özledım.
Nete giremiyordum ama aklim ve kalbim hep sizlerleydi. dualarımdasınız herzaman.
Tam rahat ettim derken bebeğimin gaz sancıları ile kıvranması biraz üzüyor beni. Teyzeleri ne olur bu minik için dua edin.
Hepinizi öpüyorummm
hani birde erkekte hep tatlı çeker derler.....
ewet sevinç yaa walla bu adanayı sıcağı yüzünden terketmek istiyorumm(
ayyyyyy hain kadınnn b,izden habersiz doğurdunnnn
hadi bunları boşver benden habersiz nasıl doğurursunnnnn
ben topik kurulu başkanıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seni cezalandırmam gerekkkkkkkkkkk
kızz çoks evindimm ama sen sn mesajında hamileydin o zaman hemi en son aralıkta yazmışsın
son adet tarihini söyle
Allah analı bablı byütsün canım darısı diğer arkadaşlarımızaaa Ali mizi öp kocamannnnn
ayy sen de beğen mi yapamıyosun
bende tlfdan beğen yapıyorum fakat mesaj yazamıyorum
eyşan diş çıkardımı
Amın canım inşallahAaaa sen doğurdun mu hamile olduğunu bile bilmiyordum çoooook sevindim gözün Aydın Allah uzun ömür versin ben seni işe girdin o dan gelemiyorsun biliyorum yaaa :)
olmazmı canım kıvrım kıvrım kıvrandı hemde , sab simplex kullandım ben çok işe yaramadı ama ... Geç öğrendiğim birşey varki çok işime yaradı , kimyon , doğal mucize resmen... Her yemeğe pişerken biraz at , sonra her öğünden sonra 1 çay kaşığı kimyonu suyla iç bebeğinin pıt pıt gaz çıkardığını göreceksin... Gerçi emziriyordun dimi ?Amın canım inşallah
Evet canım işimdende oldum, yeni göirmiştim zaten
türkiyeye geldim öğrenir öğrenmez
Saglık olsun artık.
Senın eyşanda gaz sancıları oldumu bişey kullandınmı?
Ayyy cok uzuldum yaa Allaha emanet ikiside Rabbim korusun insallah bise olmazSelam güzel topiğimin güzel hatunları nasılsınız görüşmeyeli ? Ben Rize'deyim uzun zamandır hayat akıp gidiyo...
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:çatlada patla gebe karı
evet bu nasıl erkekse böööle bide III.hakan olacak
olmazmı canım kıvrım kıvrım kıvrandı hemde , sab simplex kullandım ben çok işe yaramadı ama ... Geç öğrendiğim birşey varki çok işime yaradı , kimyon , doğal mucize resmen... Her yemeğe pişerken biraz at , sonra her öğünden sonra 1 çay kaşığı kimyonu suyla iç bebeğinin pıt pıt gaz çıkardığını göreceksin... Gerçi emziriyordun dimi ?
maaşşallah o kadar oldumu yaaa...Telefondan beğen yapamıyorum deli kadın yoksa beğendim msjını yani
İyi canım eyşan hnm 7 aylık oldu teyzesi zaman akıp geçiyor uğraşıyoruz işte
ahhh çok üzüldüm paşam canım yaa kimbilir şimdi ne haldedir inşaallah birşey olmaz RABBİM ikisinide korusun,yanında olsun inşaallah...haber alırsan mutlaka haber ver bize....Selam güzel topiğimin güzel hatunları nasılsınız görüşmeyeli ? Ben Rize'deyim uzun zamandır hayat akıp gidiyo...
Beydaglım bismillah deyip başlıcan canım. Bizlerde burdan destek olucaz inşallah
Cok sagol canım. Hep aklımda ve dualarımdasınız. Sızınde hayırlısıyla tez vakitte guzel haberlerinizi alıcam inşallah..
[ı]zaten yarin sabah erkenden yapicagim ilk is kan vermek olucak .. Cok heyecanliyim ama adet gunu gecmeden kan verilirmiii bilmiyorum...ınsallah hamileyimdir...cevap yazdigin icin tesekkurler allah yardimcin olsun[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?