evet bu nasıl erkekse böööle bide III.hakan olacak
inşallah canım. çok sagol. Darısı başına inşallah. Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun hayırlı sağlıklı bebeklerle.
olmazmı canım kıvrım kıvrım kıvrandı hemde , sab simplex kullandım ben çok işe yaramadı ama ... Geç öğrendiğim birşey varki çok işime yaradı , kimyon , doğal mucize resmen... Her yemeğe pişerken biraz at , sonra her öğünden sonra 1 çay kaşığı kimyonu suyla iç bebeğinin pıt pıt gaz çıkardığını göreceksin... Gerçi emziriyordun dimi ?
Kesinlikle cok dogru biz o kimyonlu sudan bir cay kasigi bebege bile veririz hic gazi olmaz
Rezene iceriz ondan bile veririz ana baba usulu ne damla ne bise
olmazmı canım kıvrım kıvrım kıvrandı hemde , sab simplex kullandım ben çok işe yaramadı ama ... Geç öğrendiğim birşey varki çok işime yaradı , kimyon , doğal mucize resmen... Her yemeğe pişerken biraz at , sonra her öğünden sonra 1 çay kaşığı kimyonu suyla iç bebeğinin pıt pıt gaz çıkardığını göreceksin... Gerçi emziriyordun dimi ?
paşamın yakın bir arkadaşı yazmış çok şükür kanaması ve sancısı kesilmiş bu sabah doktoru bakacakmış tekrar inşaaallah kötü bişey olmaz ALLAH ım ne olur yardım et....
Allahım yardımcısı olsun inşallah bişey olmuycak bu defa
Valla beydagli kuzum aklimdan zerre kadar kiz gecmiyorkraliyet ailesi gibi he ,sağlıklı olsunda ama kız olsa fena olmaz dimi sevinç....
Ewet dua ediyom bise olmaz insallahhhhpaşamın yakın bir arkadaşı yazmış çok şükür kanaması ve sancısı kesilmiş bu sabah doktoru bakacakmış tekrar inşaaallah kötü bişey olmaz ALLAH ım ne olur yardım et....
Ben pompa yapıyorum göğsüme bebeğim çekmeyi öğrenemedi biberona katılırmı:))
Daha ayrıntılı yazın :)
Canım cok sagol, muhakkak yazısmişızdır..ben özel mesaj görmedim olmassa bi daha bakımmm, orda yazarım olmassacanım selam seninle birkac yıl önce konusmustuk bilmem hatırlarmısın avusturyadan ben dün bebeginin oldugunu duydum cok sevindim rabbim korusun onu sana özeldende yazdım ama sanırım telden girdigin icin göremedin mesajımı...senin bebeginin olması ayrı bir sevinc ve bize umut olman ayrı bir sevinc sana sormak istedigim hangi sehirdesin ve hangi doktora gittin cünkü bildigim kadarıyla sen ingilteredeydin ama sanırım türkiyede bir doktora gittin
Hadi ben acemiyim doğru ama hiç kimse bana demedi .. Bu vakitten sonra işe yararmı denemeye deger.. Cok sagol tatlımmm benimmValla beydagli kuzum aklimdan zerre kadar kiz gecmiyorolursa sokk olurum
Allahim saglikli versin ama kiz olursa tabi bir kiz bir erkek fena olmaz.
Ewet dua ediyom bise olmaz insallahhhh
Acemi anne silikon gogus uclari var ondan yapistir bak nasil tutardi memeyi
Canim sen rezene cayi icmiyonmu anlasilan icmiyon icersen sutunden zati bebege gecer rahat eder
Kimyonu kaynar suya koy yarim cay bardagina bir cay kasigi demlensin
Cay kasigiyla direkt agzina ver bise olmaz canim
Canım cok sagol, muhakkak yazısmişızdır..ben özel mesaj görmedim olmassa bi daha bakımmm, orda yazarım olmassa
Hadi ben acemiyim doğru ama hiç kimse bana demedi .. Bu vakitten sonra işe yararmı denemeye deger.. Cok sagol tatlımmm benimm
Canım cok sagol, muhakkak yazısmişızdır..ben özel mesaj görmedim olmassa bi daha bakımmm, orda yazarım olmassa
tamam canım baktım mesaja acaba yollayamadımmı diye ama yollamısım cok merak ettim doktorunu
Allah razı olsun canım senden deniycem yarın..doğru soyluyorsun bebegın emdıgı gıbı olmuyor pompa, zaten sutum gıtgıde azaldı..Kuzusum gorumcem yeni dogum yapti gogus ucu cok kucuk bebis tutamadi
Gunlerce bogustu eczaneden aldik silikon uc pakette iki tane var gogsune taktik
Biberon gibi yapisti bebis mutlaka dene istedigin kadar sag bebegin emdigi gibi olmaz
Bebek damarlardan cekiyor ugras didin canim
tamam canım baktım mesaja acaba yollayamadımmı diye ama yollamısım cok merak ettim doktorunu
canım mesajını gordum sonunda cevap yazdım. :)
Valla beydagli kuzum aklimdan zerre kadar kiz gecmiyorolursa sokk olurum
Allahim saglikli versin ama kiz olursa tabi bir kiz bir erkek fena olmaz.
Ewet dua ediyom bise olmaz insallahhhh
Acemi anne silikon gogus uclari var ondan yapistir bak nasil tutardi memeyi
Canim sen rezene cayi icmiyonmu anlasilan icmiyon icersen sutunden zati bebege gecer rahat eder
Kimyonu kaynar suya koy yarim cay bardagina bir cay kasigi demlensin
Cay kasigiyla direkt agzina ver bise olmaz canim
hadi yaaaa ,desene başakın dediği gibi 3 üncü hakanmı geliyor,şaka yapıyorum ya sağlıklı ve hayırlı olsun da en önemlisi o...
paşam nasıl acaba çok merak ediyorum
basakss hosbuldum :) aranizda yeniyim burayi tesadufen buldum bilmedigim seyleri ogreniyorum :))
Hoşgeldin aramıza :)Basakss hosbuldum :) aranizda yeniyim burayi tesadufen buldum bilmedigim seyleri ogreniyorum :))
Kızlar Beydağlıda yazmış çok şükür iyiymiş paşam ...2 gün daha yatacakmış hastanede...
Beydağlıııııı seni gördükçe çok mutlu oluyorum yaa iyiki geldinnn
Ewet cok sukur pasa karisina kustum ben facede okuyo yazdiklarimi cvp vermiyo artik kimle haber saliyosa bize
Neyse iyi olmasina sevindim evet ya iyiki geldi beydagli umudumda yakinda canlaniriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?