Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

İsmi gibi güzel bir ömrü olsun inşallah

Cok guzel ismiyle yasasin insallah
canım bebişinin isminin anlamı nedir?

sevinco tarçın iyi geliyor bulantılara...gerçi sen daha ıyı bılırsın ama :)
anaam bunu bilmiidimm nasil kullanacam de hele oluyom walla billa yaaa
ALLAH saglikla kucagima almayi nasip etsin INSALLAH )))) evvet Hamileyim )))))))))) bebek geliyooo

cook sewindim hadi gozunaydin sagsalim dogur insallahhhh

hayırlı olsun cnm ..
rabbim tamamına erdirsin

Cok guzel ismiyle yasasin insallah

anaam bunu bilmiidimm nasil kullanacam de hele oluyom walla billa yaaa

cook sewindim hadi gozunaydin sagsalim dogur insallahhhh

Tarcını istediğin şeye kata bilirsin ben sahlepe katıyordum sütlacada iui geliyor az az ye
Birde tarcını alıp kaynatıyordum suyunu içiyordum büyük tarcınlar satılıyodu bizim orcda
Bana muzda iyi geliyordu. Gece yatağımın başına koyuyordum ama sende işe yararmı bilmiyorum
İnşallah gecer kısa surede canım..

ne güzel ailende bu heyecanı paylaşacak seninle,hadai bakalım herşeyler ve herkesler hazır hayırlısıyla gelsin AGAH BATIN

gözünaydın canım ALLAH tamamına erdirsin inşaallah

yok abla yarın : ) evet tembelim napim benimki halinden memnun

dur şu pazar gününü göreyim annemler gelsin ondan sonra gelsin benim erkekim
Insallah hayirlisiyla cnm
Denicem walla olu gibiyim surekli yataktayim midem bulanmasa agriyor
inşallah öyle olur :) evet çok şükür ki herşey hazır..yarın ve ctesi günü evle işimiz var oda bitince gelebilir benim soğan cücüküm

Sogan cucukunu yerim seninn

Sevgili arkadaşlar

Aslında bu tarz bir yazıyı paylaşmaktan hoşlanmıyorum ama kendimi paylaşma konusunda sorumlu hissettim(

Biz Paşamla 2011 yılında tanıştık rahim ağzı yetmezliği forumunda o zaman 2 tane yaklaşık 5 aylık bebeğini kaybetmişti 13 yıllık evliydi ve senelerce hamile kalamamıştı. Çok üzgündü artık yeni hamileliğinde serklaj denen teknikle rahimağzına dikiş atılacak ve bebeğine kavuşacağını düşünüyordu. Bir gün forumda bize hamile olduğunu söyledi. Biz telefonda da görüşmeye başlamıştık.(Ben de 25 haftalık oğlumu kaybetmiştim dertleşiyorduk) Dr ye gidiyor sürekli yatıyordu 13. haftada serklajı yapıldı hep yatmaya başladı. 17. hafta gibi ağlayarak beni aradı kanamam var hastaneye gidiyorum dedi ssk ya ki dikişi de orada yaptırmıştı maddi nedenleri dolayısıyla. Sonra tekrar aradım maalesef eşi ağlıyordu bebek serklajı zorlamış rahimi yırtacak bu yüzden aldılar ve doğuma aldılar. Sonraki süreci tahmin edersiniz. Elimizden geldiğince telefonla yanında olmaya çalıştık. Ben Antakyada oturuyorum yazın istanbula geldiğimde evine de gittim. Kıtkanaat geçinen bir aileleri vardı eşi çok iyi biri ve mutlu yuvaları tek eksikleri bir bebek. Kuşalrını yavruları yerine koymuştu paşam o dönemde...

Sonra aynı forumdan bir arkadaş çeşitli proflara yazdı ve destek istedi. Ama çoğundan ya cevap gelmedi ya da maddi nedenlerden dolayı fakülteye yönlendirdi. O arkadaş ve ben helalihoş olsun Paşamı benim de gittiğim riskli gebelik uzmanı Arda beye götürdük bu kız neden düşük yapıyor diye. Tüm testlerini fakültede yaptı. Pıhtılaşması çıktı vs. 32 kilo verdi dr dedi diye. Sonunda yine hamile kaldı bizim forumun face gurubu var orada kampanya yaptık bir miktar destek olduk. Dr miz de sağ olsun epey indirim yaptı. Sonradan pesser denen bir madde taktı rahimine. Önceli sabah beni aradı ne yapayım kanamam var ben ssk ya gidiyorum doğuracağım yine diye ağlayarak. ben de memoriali aradım orada dr mizin hemşiresine ekonomik durumu da izah ettim. Paşama sakın gitme ssk ya kanaman var peseri çıkarıp doğurturlar dedim memeoriale git dedim. Şimdi hala orada. Bbebeğin kafası pesere dayanmış. peser tutuyor. Ama sancı yok kanama durmuş şükürler olsun. Büyük ihtimal yarın çıkacak. Ve biz o forumdan bir miktar destek olmaya çalıştık. Ama takdir edersiniz bizim de belli bir yardım gücümüz var.

Sizden ricam ekonomik olarak 10 tl bile olsa gücü yeten arkadaş olursa bana özelden hesap nosunu sorsun yollarım. Şu an ataşehir memorialde. telefonla ya da istanbulda olanlar teyit edebilir.

olsun cnm ZAMANI ARTIK ÇIKARSIN
EKLERE GEÇTİNİZ NASIL OLSA BOL BOL YİDİR KİLO ALSIN TOMBİLİK
GERİ GERİ EMEKLİYO DEMEK ÇOK MERAK EDİYORUM NASIL OLUYO O
EGE HİÇ EMEKLEMİYO SANIRIM EMEKLEMİCEK ARTIK BU SAATTEN SONRA EMEKLERMİ BİLMİYORUM
EGENİN DE4. DİŞ SIKINTISI VAR ATEŞİ ÇIKIYO HUYSUZLUK FALAN İŞTE
EGE DE BAYA KONUŞUYO BİŞİLER SÖYLÜYO DA ANLAŞILMIYO
BİDE TÜKÜRÜYO
Basakss hosbuldum :) aranizda yeniyim burayi tesadufen buldum bilmedigim seyleri ogreniyorum :))

HER ZAMAN GEL CANIM BİZ ÇOK MEMNUN OLURUZ BİZE KATILIRAN NE KADARLIK EVLİSİN BEBEKİN OLMUYORMU

Isyanını okudum ve seni takdir ettim ve alnından öptüm
işşte bana bööle dilli dişli hatun lazım yaa oh yaaaaa isyyaaaannnn yaaaaaaa isyaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn:113::113::113::113::113::113::113::113::92::92::92::92::92::92::92::92::92::113::113::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::113::113::118::118::118::118::113::113::113::113:

Arrriibaribaa andele andele yepğpa yeppaaaa

Polllllyyyyyy kızzz sen daha ne geziyon buralarda hayatımm doğurmayı düşünmüyormusun
doktorun ne diyor hertşey normal galiba norml doğumu bekliyorsunn inşallah hadi bakalım korkma hiç bi şeyden çok kolay ve güzel bişi doğum o bebeğin guzel yüzünü gördükten sonra neden yaşadığını anlayacaksın

Tkb cadisi pardon karisi gelmiss

senin ağzını burnunu yırtar saçını başını yolarım çakma adanalı şişko göbek aşure kazanı dötünü kenara çekte şööle oturuyum accıkk yoruldum baya çok yoğunum valla oğlan diş çıkarıyo malum uyumuyo falan seneye senide görücük hadi bakalım ikiz kulelerin sarksında gör

tkb ye isyan çıkarmak isteyen varsa buyursun ağzını yırtarım saçını elime dolarımm vallaaa hee
:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::98::98::99::99::88::88::102::102::102::88::88::102::102::88::88::88::88::88::88:

buralar neki hala çarşı pazar geziyom valla ben doğurmayı düşünüyorum ama benim erkekim henüz kendini hazır hissetmiyo galiba :) evet şuan için herşey normal görünüyo..vaktini bekliyorum işte..yarın kontrolum var..
açıkçası şuan için korkum yok..çok heyecanlıyım..ama sancıdan sonra aynı düşüncede olurmuyum bilmiyorum Rabbim hayırlısıyla vakti geldiğinde kucağıma almayı nasip etsin..çok merak ediyorum oğlumu

ben yatayım erken kalkıcam yarın yazarım durumları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…