İsmi gibi güzel bir ömrü olsun inşallahAgah'ın anlamı : ; bilgili, haberli, uyanık,öngürülü demek..
Batın ' da sözlükte gizli şey birşeyin içi demek .. ama Allah'ın ismi ayrıca gizli, cisim olarak görülmeyen, varlığı gizli olan demek canım : )
İsmi gibi güzel bir ömrü olsun inşallah
Cok guzel ismiyle yasasin insallahAgah'ın anlamı : ; bilgili, haberli, uyanık,öngürülü demek..
Batın ' da sözlükte gizli şey birşeyin içi demek .. ama Allah'ın ismi ayrıca gizli, cisim olarak görülmeyen, varlığı gizli olan demek canım : )
canım bebişinin isminin anlamı nedir?
sevinco tarçın iyi geliyor bulantılara...gerçi sen daha ıyı bılırsın ama :)
ALLAH saglikla kucagima almayi nasip etsin INSALLAH )))) evvet Hamileyim )))))))))) bebek geliyooo
Polly bugunmuydu kontrolun ne yaptin dogurmuyonmu amma tembel ciktin :)))))
Kizlaaaaar dun nihayet kan testimi yaptirdim )))) ve 3 haftalik hamileymisim cok cok cok mutluyum ALLAHIM isteyen her kese nasip etsin.... ilk bebegimi dusurduyum icin cok korkuyorum ne olur dua edin benim icin saglikli bebegimi saglikla kucagima alayim INSALLAH ))))) COOOOOOOOOK MUTLUYUM
Cok guzel ismiyle yasasin insallah
anaam bunu bilmiidimm nasil kullanacam de hele oluyom walla billa yaaa
cook sewindim hadi gozunaydin sagsalim dogur insallahhhh
ne güzel ailende bu heyecanı paylaşacak seninle,hadai bakalım herşeyler ve herkesler hazır hayırlısıyla gelsin AGAH BATINAllah'ın izniyle inşallah evet az kaldı beklıyoruz işte.. :) evet ismi Agah Batın olcak nasip olursa..
evde iş hiç bitmiyoki bide gaziantepten ailem gelcek..evde ister istemez bi hazırlık furyasıdır gidiyo kaynoşla
Kizlaaaaar dun nihayet kan testimi yaptirdim )))) ve 3 haftalik hamileymisim cok cok cok mutluyum ALLAHIM isteyen her kese nasip etsin.... ilk bebegimi dusurduyum icin cok korkuyorum ne olur dua edin benim icin saglikli bebegimi saglikla kucagima alayim INSALLAH ))))) COOOOOOOOOK MUTLUYUM
ne güzel ailende bu heyecanı paylaşacak seninle,hadai bakalım herşeyler ve herkesler hazır hayırlısıyla gelsin AGAH BATIN
Insallah hayirlisiyla cnmyok abla yarın : ) evet tembelim napim benimki halinden memnun
dur şu pazar gününü göreyim annemler gelsin ondan sonra gelsin benim erkekim
Denicem walla olu gibiyim surekli yataktayim midem bulanmasa agriyorTarcını istediğin şeye kata bilirsin ben sahlepe katıyordum sütlacada iui geliyor az az ye
Birde tarcını alıp kaynatıyordum suyunu içiyordum büyük tarcınlar satılıyodu bizim orcda
Bana muzda iyi geliyordu. Gece yatağımın başına koyuyordum ama sende işe yararmı bilmiyorum
İnşallah gecer kısa surede canım..
inşallah öyle olur :) evet çok şükür ki herşey hazır..yarın ve ctesi günü evle işimiz var oda bitince gelebilir benim soğan cücüküm
Insallah hayirlisiyla cnm
Denicem walla olu gibiyim surekli yataktayim midem bulanmasa agriyor
Sogan cucukunu yerim seninn
olsun cnm ZAMANI ARTIK ÇIKARSINYok çıkarmadı ama beyaz kabarcık oldu yakındır çıkması. Az daha geç çıkaydı iyiydi zayıflar diye korkuyorum ... Suan gerigeri emekliyo baba, dede bazemde anne diyo çenesi çok düşük 1 dk susmuyo... Ege napıyo
Basakss hosbuldum :) aranizda yeniyim burayi tesadufen buldum bilmedigim seyleri ogreniyorum :))
Tkb cadisi pardon karisi gelmiss
Polllllyyyyyy kızzz sen daha ne geziyon buralarda hayatımm doğurmayı düşünmüyormusun
doktorun ne diyor hertşey normal galiba norml doğumu bekliyorsunn inşallah hadi bakalım korkma hiç bi şeyden çok kolay ve güzel bişi doğum o bebeğin guzel yüzünü gördükten sonra neden yaşadığını anlayacaksın
ne güzel ailende bu heyecanı paylaşacak seninle,hadai bakalım herşeyler ve herkesler hazır hayırlısıyla gelsin AGAH BATIN
gözünaydın canım ALLAH tamamına erdirsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?