evet ilk yazdığım mesacda smiley lerde kullanılmıyordu...
ohhhh sefan olsun pek zevkli oluyo dimi gerçi onlarda bütün gün yoruluyolar ama sende çicuk doğuracan kolaymı...
kız kahve falan içmiyon dimi
ayyy gerçektenmi korkma canım ALLAH ın izni ile güzel haberlerle döneceksin,yaşadığın stresi çok iyi anlıyorum...dualarım seninle canım gitte gör bakalım bücürük ne yapıyor içerde....
Valla yok beydagli caydan kaaveden tiksindimm :120: agzima suremiim
Millet heyecanlanir ultrasonda bebegini gorecek diye. Biz korkudan oluyoz kotu bise duyarmiyiz diye
Doktor kapisinda sira beklerken kalpten gidecem diye odum kopuyor:18:
aman iyi olmuş tiksinmen,içmemek en iyisi....hiç şikayet etme sevincim bol,bol şükret ve dua et unutma kaç aydır bu zamanı bekliyorsun...
ay sevinç bende adet olamıyorum yaaa yani gününde çok az bişey geliyor sadece 1 gün kadar oda doğru düzgün kanama bile değil kürtajlardan beri çamur gibi bişey geliyor karnım davul gibi oldu haftaya doktora gidecem kısmetse bakalım ne dicek..canım sıkılıyo bu duruma..
Binlerce kez sukrediyorum canim .
Aman ihmal etme mutlaka git bakalim ne dicek
Bakinmakta fayda var iyice muayene etsin
Bizede mutlaka haber et canim
doğru söylüyosun walla bende 7 hamileliğimde de hiç sevinerek doktora gittiğimi ve içerden oh be rahatladım diyerek çıktığımı hatırlamıyorum....
ama inşaallah bak göreceksin senin bebiş iyi,güzel haberlerle geleceksin....
ederim canım..miyomlarım vardı,inşaallah daha büyümemiştir....
abowwwww erken menapoza girmeyimde:18::18:
insallah canim dualarimdasiniz rabbim isteyen herkese nasip eylesin saglikla sihhatle insallahhhh
Ayyyy Allah korusun canimmm niye tedavi gormuyon miyomlarindan kurtulsana
Bir tane dogursan bise kalmaz insallahhhh doktor onerirde dusunmeye
Firsatiniz olmaz hemen yapiverirsiniz insallah
Tmm cnm menu viririm ben bugun barbunya yapacam pirinc pilaviylaaminnnn....
kız bu arada sen yimek yapamasanda bize menü ver arada görevini ihmal etme
artık sana çay doldurummi demiyorum istersen sana ayran verim iyi gelir hem serinletir hemde kalsiyum....
doktor en son hamile kal sezeryanla miyomunuda alırız demişti,en son hamileleğimde ama denedik olmadı işte...
miyomun tedavisi yokmuş ameliyatla aldır dedi sezeryan gibi bende hiç doğum yapmadan öyle ameliyat olmak istememiştim,bakalım şimdi ne dicek..
Tmm cnm menu viririm ben bugun barbunya yapacam pirinc pilaviyla
Haklisin canim ama sogan kuru eyi gelirdi hayirlisi bakalim hangi dr gidecen
ellerine sağlık
ya benim kocanın yine krizi tuttu, hamileyken pek sorun yapmıyo ama şimdi iyi bir kadın doktor bul diye tutturdu,artık erkek doktora gitmemi istemiyor..
bende daha önce 1 kez metro hastanesindeki gül demirtaş aşık diye bir doktora gitmiştim ona gidecem heralde...
Dunden beri canim acayip sebzeli mercimek corba si istiyor surunerek kalkip koyacam ocaga kimsesizlikte ne zormus beee
Annen nasil oldu kuzum bizim yeni ewin resimlerini gordunmu darisi basina canim
Insallah iyi bir doktordur canim insallahhhh vesile olur sebep olur bebek yapmaya karar verirsiniz
Saglikla sihhatle insallahhhh dogurursun cuma gunu yuzu suyu hurmetine dua ediyorum insallahhhh
ayyy walla yakın olsak hemen yapar getirirdim yaaaa...kalkabilirsen yap bari hem midenede iyi gelir biraz....kimsesizlik zor tabii..
annem aynı sevinçcim yaaa bende belimden yatarken annemi o kadar aradımki iyi olsa bana nasıl bakardı ama eşimde sağolsun 1 ay işe gitmedi bana bakmak için...
sevinçcim ben kalkıyorum şimdilik işlerimi halledeyim bu sıcaktada bişey yapmak istemiyo insan ya elmecbur..hadi sende çirbanı yapabilirsen yap kuzum
ayyyy ne güzel bir dua sağol canım ALLAH razı olsun....amiiinnnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?