he kız doğru söylüyon ama önce pollyi sonrada seni üstüne yolarız sıkıysa bişey yapsın..zaten polly tam kafasına oturdumu nefesi kesilir
:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88:
Umudum minik Ali'miz nasil iyimi kime benziyor kac kilo dogdu erken dogmus igneyi felan birakamadin bir sorun oldumu
Hangi sezeryan tipini sectin
çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdırsın inş.
İnşallah aminnnn sanada hayırlı cumalar canım
Canım Ali çok şükür iyidir gaz sancıları hariç
Dün kimyonlu rezene çayı var wczaneden onu aldım başladıminşallah bi işe yarar
Canım doktor risk var dedi erken alırım dedi 37'yi zor bitirdik bîtirdiğimix gün sezeryana aldı
Genel anestezi yaptı..iğneler den dolayı kanamayı durduramama riski var
Bütün riskleri en aza indirmeye çalışıyorum dedi ve epidural bile yapmadı
Bebeğim yaklaşık 2900 doğdu
İilk 10 gunde %10'unu kaybedetmiş bebekler o yızden bayagı verdı bizim minik ama şimdi toparlanmaya çalıiıyoruz
Saglikla sihhatle buyut canim insallah dogdu ya buyur . Bende oglani 37 de dogurmustum simdide
Igne kullaniyom ya korkuyom. Allah yardimcimiz olsun . 3 hafta erken dogmus kilosu yinede iyi canim
Allah saglik versin buyur gider
Umudum saol canim guzel dileklerine amin diyorum.
Hamileligimi ogrendigimiz gun igneye basladik 0, 4 clexane
Gunde bir tane canim. Progestan 200 mg gunde iki tane
Bir coraspirin 100 luk bide elevit kullaniyorum.
Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah amiin.
hahaayyytttt kk nın en pörfek tkb si benim beee kim benm kadar ilgileniyor topikiyle hey gidi söyle bakalımtürkçe sevin türkçeeee...ayrıca takdirin için teşekkürü bir borç bilirim......
hadi gel yırtta görek,kadına bak biz topikçe toplanır senin o rapunzel saçlarını bir yolar kel tavuğa çevirirsek o zaman görürüm senin kabarmanı......
altımızda ezilir kalırsın kabahatinle otur sussssss....uleyn bu smileyler niye kullanılmıyor bugün yaaaa...isyan devam ediyor.....
DİKTATÖR BAŞAK SENİ ALAŞAĞI EDERİZ AYAĞINI DENK ALLLLL...
YÖNETİM YA KENDİNİ DÜZELT YAAA DÜZELTT...
karıya bak kibar kibar konuşup alttan alacağına ağzımızı burnumuzu yırtacakmışşşş......
:isyançıkaransmiley: hemide birsürü ondan....
İSSYAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
apoooooovvvvvvvvvvvvvvvv iftiracı tırtıklı yandan bakışlı karıııııııııııhem suclu hemde gucluuuuu hamile kadini bile yolmaya kalktiii yapikliyaabaaaakk
he kız doğru söylüyon ama önce pollyi sonrada seni üstüne yolarız sıkıysa bişey yapsın..zaten polly tam kafasına oturdumu nefesi kesilir
:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88:
Bencedebacak kadar boyuyla gelmis esip gurliyiiiiii
Umudum canim silikon uc aldinmi merak ettim de
gavaktada boy var ama ne işe yariiiiii
merak etmesen şaşarımherşeyi bilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?