Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben senin bildiğin koca göbekli nefes kesen hamilelerden diilim huhh ama göbeğimi savunma olarak kullanabiliriz

kontrolden geliyorum..herşey yolunda..pazar günü nst çektir mutlaka dedi..pazartesi yine kontrole gitcem..

Umudum minik Ali'miz nasil iyimi kime benziyor kac kilo dogdu erken dogmus igneyi felan birakamadin bir sorun oldumu
Hangi sezeryan tipini sectin

Canım Ali çok şükür iyidir gaz sancıları hariç

Dün kimyonlu rezene çayı var wczaneden onu aldım başladıminşallah bi işe yarar

Canım doktor risk var dedi erken alırım dedi 37'yi zor bitirdik bîtirdiğimix gün sezeryana aldı

Genel anestezi yaptı..iğneler den dolayı kanamayı durduramama riski var
Bütün riskleri en aza indirmeye çalışıyorum dedi ve epidural bile yapmadı

Bebeğim yaklaşık 2900 doğdu
İilk 10 gunde %10'unu kaybedetmiş bebekler o yızden bayagı verdı bizim minik ama şimdi toparlanmaya çalıiıyoruz

Saglikla sihhatle buyut canim insallah dogdu ya buyur . Bende oglani 37 de dogurmustum simdide
Igne kullaniyom ya korkuyom. Allah yardimcimiz olsun . 3 hafta erken dogmus kilosu yinede iyi canim
Allah saglik versin buyur gider

Saglikla sihhatle buyut canim insallah dogdu ya buyur . Bende oglani 37 de dogurmustum simdide
Igne kullaniyom ya korkuyom. Allah yardimcimiz olsun . 3 hafta erken dogmus kilosu yinede iyi canim
Allah saglik versin buyur gider

İnşallah canım.. bugunlerimize şükürler olsun benim için bir hayal bir mucizeydi.. Allahım herkesin evladını bagışlasın benımkinide bana bagışlasın inşallah... Rabbim onları hayırlısıyla saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Amin.
Doktorum o gün almasaydı gec olabilirdi dedî sezeryandan sonra, megerse içerdeki su azalmış.. Rahimdede 3 cm acılma olmuş
7. Ayda sancı başladı bende 8. Ayda az bişey suyum geldi.. Doktorum enfeksîyon oluşabilir demişti..
Birde kanımdada enfeksiyon çıktı o çöok korkuttu beni çünkü bebegi direk etkieyen bişeymiş

İğne için de korkma canım.. Bi başlayınca gerisi geliyor günde 2 iğne vuruldum 9 ay boyunca
Heray ınr aptt baktır iğneler yeterli i degılmı dıye
Kaç tane iğne vuruluyor kac dozluk ?
Başka ilaç kullanıyormusun canım?

Allahım tamamına hayırlısıyla erdirsin inşallah.. Sagsalim kucagına al öp kokla inşallahh

Umudum saol canim guzel dileklerine amin diyorum.
Hamileligimi ogrendigimiz gun igneye basladik 0, 4 clexane
Gunde bir tane canim. Progestan 200 mg gunde iki tane
Bir coraspirin 100 luk bide elevit kullaniyorum.
Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah amiin.

Amin canımmm inşallah

hahaayyytttt kk nın en pörfek tkb si benim beee kim benm kadar ilgileniyor topikiyle hey gidi söyle bakalım
ikircikli yapma kadın seni
saçların boya kaşın gözün estetik göbek korseliymiş seni yolda görmüşler de abovvvvvvvvvvv
herif eve ocağa gelmiyomuş diyolar
yüzüne sürdüğün boyayla 5 gökdelen boyanırmış abovvvvvvv
:saçınıbaşınıyırtanağzınıyolupelineverensmiley:

İSSYAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hem suclu hemde gucluuuuu hamile kadini bile yolmaya kalktiii yapikliyaabaaaakk
apoooooovvvvvvvvvvvvvvvv iftiracı tırtıklı yandan bakışlı karııııııııııı
yaşlıcanak kadını eve ocağa sığdıramadın da yolladın garibanı
kadın versen yiyo vermesen aç oturuyodu nur yüzlü pamuk yanaklı fukara

abbbovvvvvvv polllyyyeee ağır hakaretkarnı gözünde gebe karıyı üzdün sen kadın senin yüzünden bunalıma girip çocuğu içinde büyütecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…