yeni evini görmüştüm ve hayırlı olsun demiştim ama tekrar hayırlı olsun canım hayırla sağlıkla bir ömür sürersiniz içinde inşaallah..
nasıl alıştınmı? memnunmusun??
ALLAH tüm evi olmayanlara bizede nasip etsin inşaallah yakın olsak hediyemizi alır gelirdik..
buna cevap yazmayı unuttum diye tekrar gelip yazayım dedim ,hadi görüşürüz
çatla güzelliğimi kıskan çatlak patlak yakkında yırtılmaya başlarsın:120:Caduuuu
niiye acabaNazo niye hic gelmiyor artikin
Basaaaakkkk isyan cikti bi kerem heec uste cikmaya calisma
tiksinnnnnnnnnnçççççççççççççççççççççççççççççç:tiksinensimiley:Kimi ewe ocaga sigdirmadim kiizz catlak batlaak
Bak mudem bulaniyi ustune kusarim haa :120:
biz senin gii boş değilik sen akşama kadar yatıyın
ben ilgili alakaliyim senin gibi VURDUMDUYMAZ deelim
Ziyaretcide nazomu acep :26::26::26:
Sananek dusuncelidir benim hemsommalıştı tabi alışmamı kocaaaa evvv dötüsünü anca sığdırdı gene bile dar geliyo da bakma sesini çıkaramıyo
he ne hediye alacaksan güllü bi su bardağı takımı alır giderdikEki Görüntüle 784378
çatla güzelliğimi kıskan çatlak patlak yakkında yırtılmaya başlarsın:120:
niiye acaba
tiksinnnnnnnnnnçççççççççççççççççççççççççççççç:tiksinensimiley:
biz senin gii boş değilik sen akşama kadar yatıyın
nazoo gelmi artıkın senin yüzünden sevinç terketmezse gelmem diyi
Sewınco almadım daha canım :) amaalıalıcam inş
ben senin bildiğin koca göbekli nefes kesen hamilelerden diilim huhh ama göbeğimi savunma olarak kullanabiliriz
kontrolden geliyorum..herşey yolunda..pazar günü nst çektir mutlaka dedi..pazartesi yine kontrole gitcem..
hahaayyytttt kk nın en pörfek tkb si benim beee kim benm kadar ilgileniyor topikiyle hey gidi söyle bakalım
ikircikli yapma kadın seni
saçların boya kaşın gözün estetik göbek korseliymiş seni yolda görmüşler de abovvvvvvvvvvv
herif eve ocağa gelmiyomuş diyolar
yüzüne sürdüğün boyayla 5 gökdelen boyanırmış abovvvvvvv
:saçınıbaşınıyırtanağzınıyolupelineverensmiley:
apoooooovvvvvvvvvvvvvvvv iftiracı tırtıklı yandan bakışlı karııııııııııı fukara
alıştı tabi alışmamı kocaaaa evvv dötüsünü anca sığdırdı gene bile dar geliyo da bakma sesini çıkaramıyo
he ne hediye alacaksan güllü bi su bardağı takımı alır giderdikEki Görüntüle 784378
abbbovvvvvvv polllyyyeee ağır hakaretkarnı gözünde gebe karıyı üzdün sen kadın senin yüzünden bunalıma girip çocuğu içinde büyütecek
pollllyeee hiç hakaret etmedim bir kere bozma aramızı
arabozucu dokuzurcuklu karııı
Yurruuu beee beydagli kim tutar seniii
arkandayim yanindayim onundeyim
Ee napiyon hemsomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?