sağol hemşom
gördünmü nasıl iftira atıyor bize
Sevinççççç
çay içiyorummaalesef sana ikram edemiyorum...
sen ne yapıyosun,miden kötümü haylaa..
yarın kaçta randevun??
Beydağlıı
Napıyonussss????
Saol ben almiim ayran ictim
Midem berbat limonlu corba biraz iyi geldi
08:50 de canim:18::18::18:
Kizlar ignemi yapip geliyom saati geldi cnm:18::18::18::18:
afiyet olsun...
merak etmeee ALLAH ın izni ile yarın sevinerek geleceksin iyi haberlerini bekliyoruz..bayağıda erkenmiş randevun,cumartesi diye heralde..
Bildiğin geri gidiyo valla öne doğru çok gitgel yapıyo ama beceremiyo zavallı :) ek gıda beni benden aldı başak bütün gün mutfaktayım bebek yemek kitabı aldım sağlıklı şeyler yapayım diye hanımefendi beğenirse yiyo yoksa ağzı kilit delirmemek elde değilolsun cnm ZAMANI ARTIK ÇIKARSIN
EKLERE GEÇTİNİZ NASIL OLSA BOL BOL YİDİR KİLO ALSIN TOMBİLİK
GERİ GERİ EMEKLİYO DEMEK ÇOK MERAK EDİYORUM NASIL OLUYO O
EGE HİÇ EMEKLEMİYO SANIRIM EMEKLEMİCEK ARTIK BU SAATTEN SONRA EMEKLERMİ BİLMİYORUM
EGENİN DE4. DİŞ SIKINTISI VAR ATEŞİ ÇIKIYO HUYSUZLUK FALAN İŞTE
EGE DE BAYA KONUŞUYO BİŞİLER SÖYLÜYO DA ANLAŞILMIYO
BİDE TÜKÜRÜYO3:
Ben Arda beyin iyi geleceğine çok inanıyorum inşallah onun da desteğiyle bu kez kucağına alır bebeğiniSevgili arkadaşlar
Aslında bu tarz bir yazıyı paylaşmaktan hoşlanmıyorum ama kendimi paylaşma konusunda sorumlu hissettim(
Biz Paşamla 2011 yılında tanıştık rahim ağzı yetmezliği forumunda o zaman 2 tane yaklaşık 5 aylık bebeğini kaybetmişti 13 yıllık evliydi ve senelerce hamile kalamamıştı. Çok üzgündü artık yeni hamileliğinde serklaj denen teknikle rahimağzına dikiş atılacak ve bebeğine kavuşacağını düşünüyordu. Bir gün forumda bize hamile olduğunu söyledi. Biz telefonda da görüşmeye başlamıştık.(Ben de 25 haftalık oğlumu kaybetmiştim dertleşiyorduk) Dr ye gidiyor sürekli yatıyordu 13. haftada serklajı yapıldı hep yatmaya başladı. 17. hafta gibi ağlayarak beni aradı kanamam var hastaneye gidiyorum dedi ssk ya ki dikişi de orada yaptırmıştı maddi nedenleri dolayısıyla. Sonra tekrar aradım maalesef eşi ağlıyordu bebek serklajı zorlamış rahimi yırtacak bu yüzden aldılar ve doğuma aldılar. Sonraki süreci tahmin edersiniz. Elimizden geldiğince telefonla yanında olmaya çalıştık. Ben Antakyada oturuyorum yazın istanbula geldiğimde evine de gittim. Kıtkanaat geçinen bir aileleri vardı eşi çok iyi biri ve mutlu yuvaları tek eksikleri bir bebek. Kuşalrını yavruları yerine koymuştu paşam o dönemde...
Sonra aynı forumdan bir arkadaş çeşitli proflara yazdı ve destek istedi. Ama çoğundan ya cevap gelmedi ya da maddi nedenlerden dolayı fakülteye yönlendirdi. O arkadaş ve ben helalihoş olsun Paşamı benim de gittiğim riskli gebelik uzmanı Arda beye götürdük bu kız neden düşük yapıyor diye. Tüm testlerini fakültede yaptı. Pıhtılaşması çıktı vs. 32 kilo verdi dr dedi diye. Sonunda yine hamile kaldı bizim forumun face gurubu var orada kampanya yaptık bir miktar destek olduk. Dr miz de sağ olsun epey indirim yaptı. Sonradan pesser denen bir madde taktı rahimine. Önceli sabah beni aradı ne yapayım kanamam var ben ssk ya gidiyorum doğuracağım yine diye ağlayarak. ben de memoriali aradım orada dr mizin hemşiresine ekonomik durumu da izah ettim. Paşama sakın gitme ssk ya kanaman var peseri çıkarıp doğurturlar dedim memeoriale git dedim. Şimdi hala orada. Bbebeğin kafası pesere dayanmış. peser tutuyor. Ama sancı yok kanama durmuş şükürler olsun. Büyük ihtimal yarın çıkacak. Ve biz o forumdan bir miktar destek olmaya çalıştık. Ama takdir edersiniz bizim de belli bir yardım gücümüz var.
Sizden ricam ekonomik olarak 10 tl bile olsa gücü yeten arkadaş olursa bana özelden hesap nosunu sorsun yollarım. Şu an ataşehir memorialde. telefonla ya da istanbulda olanlar teyit edebilir.
Ayyyyy kizzz igneyi ceker cekmez kanadi yeride sistiii anaam yanlis yeremi vurdum naptim :18:
Ewet cnm yarim gun ya yarin insallah guzel haberler yazarimm
bazen olur öyle korkma sen nasıl yapıyosun iğneni tarif et bakalım..
Aman siz bulaşmayın o cadıya nete giremiyo ya size sarar şimdi... Ben Rize'deyim Cnm pazar dönüyoruz, çay toplanıyor burda ahhh ahhh bi görseniz me yoruluyorlar kaçak çayı evinize sokmazsınızlaflıyos tatlım başak bize bulaşmış ,onu hallediyos sen ne yapıyosun??
rizedemisin haylaa bol,bol çay içiyonmu
Hadi kolay geleKizlar ignemi yapip geliyom saati geldi cnm:18::18::18::18:
sallıyorum Cnm şuan uyumadı hala , eve gideyim de pc den değişeyim Cnmne oldu cevap yazmadın bidenem..zeynep uyudumu
şu çinli bebeği değiştir artık zeynepe benzeyen bir bebek resmi bul....
Ben bi bakayım Cnm öğrenirsem yazarımkızlar paşam hastaneden çıktımı acaba yaa bileniniz varmıı?? merak ediyorum durumunu...
Ayyyyy kizzz igneyi ceker cekmez kanadi yeride sistiii anaam yanlis yeremi vurdum naptim :18:
Abboowwww morardo ve sisti hemen igneyi tam girdiremedim sanirim
Gobemin dort parmak sagi yada solu elimle yokluyom yumusak buldugum yeri sIkIyom
Batiriyom igneyi yavas yavad veriyom ilaci :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?