Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Saol ben almiim ayran ictim
Midem berbat limonlu corba biraz iyi geldi
08:50 de canim:18::18::18:

afiyet olsun...

merak etmeee ALLAH ın izni ile yarın sevinerek geleceksin iyi haberlerini bekliyoruz..bayağıda erkenmiş randevun,cumartesi diye heralde..

ne oldu cevap yazmadın bidenem..zeynep uyudumu

şu çinli bebeği değiştir artık zeynepe benzeyen bir bebek resmi bul....

kızlar paşam hastaneden çıktımı acaba yaa bileniniz varmıı?? merak ediyorum durumunu...

Bildiğin geri gidiyo valla öne doğru çok gitgel yapıyo ama beceremiyo zavallı :) ek gıda beni benden aldı başak bütün gün mutfaktayım bebek yemek kitabı aldım sağlıklı şeyler yapayım diye hanımefendi beğenirse yiyo yoksa ağzı kilit delirmemek elde değil
Ben Arda beyin iyi geleceğine çok inanıyorum inşallah onun da desteğiyle bu kez kucağına alır bebeğini

bazen olur öyle korkma sen nasıl yapıyosun iğneni tarif et bakalım..

Abboowwww morardo ve sisti hemen igneyi tam girdiremedim sanirim
Gobemin dort parmak sagi yada solu elimle yokluyom yumusak buldugum yeri sIkIyom
Batiriyom igneyi yavas yavad veriyom ilaci :18:

laflıyos tatlım başak bize bulaşmış ,onu hallediyos sen ne yapıyosun??

rizedemisin haylaa bol,bol çay içiyonmu
Aman siz bulaşmayın o cadıya nete giremiyo ya size sarar şimdi... Ben Rize'deyim Cnm pazar dönüyoruz, çay toplanıyor burda ahhh ahhh bi görseniz me yoruluyorlar kaçak çayı evinize sokmazsınız
Kizlar ignemi yapip geliyom saati geldi cnm:18::18::18::18:
Hadi kolay gele
ne oldu cevap yazmadın bidenem..zeynep uyudumu

şu çinli bebeği değiştir artık zeynepe benzeyen bir bebek resmi bul....
sallıyorum Cnm şuan uyumadı hala , eve gideyim de pc den değişeyim Cnm

kızlar paşam hastaneden çıktımı acaba yaa bileniniz varmıı?? merak ediyorum durumunu...
Ben bi bakayım Cnm öğrenirsem yazarım
Ayyyyy kizzz igneyi ceker cekmez kanadi yeride sistiii anaam yanlis yeremi vurdum naptim :18:

Damara denk gelmiş... Sevinç iğneyi batırınca ilacı enjekte etmeden hafif çekip bakıyorsun dimi kan gelip gelmediğine

Valla canim duman sanirim ogretemediler bana bu zikkimi vurmayiigneyi zor batiriyom bide gerimi cekecem

Abboowwww morardo ve sisti hemen igneyi tam girdiremedim sanirim
Gobemin dort parmak sagi yada solu elimle yokluyom yumusak buldugum yeri sIkIyom
Batiriyom igneyi yavas yavad veriyom ilaci :18:

iğneyi dört parmağınla kavrayıp baş parmağınla üsstten ilacı bastıracaksın,böyle daha kolay oluyor benim eşim de öğrenmişti evde olduğunda ona yaptııyordum.. ve iğneyi batırdığında ilacı vermeden kan gelirse ordan çıkar,birde iğneyi batırdığında oynatma ve oyalanma...ben iğneden sonra kolonyolı pamukla ovalamadan bastırıyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…