Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selammmmmmm
sevinçcim biraz geç oldu ama öncelikle seni tebrik edeyim canım,hatta şöyle kucaklayayım sıkı sıkı ki,belki suçumu basırırım di mi?
başakcım maşallah ege ne tatlı bi bebek öyle,öperim ben onu.
paşa da bebeği de iyidir inşallah,rabbim bu defa kucağına almayı nasib etsin ona.
polly nin de gözleri aydın olsun,sağlıkla büyütsün kuzusunu.
bizi merak ediyo musunuz bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı yazayım:)))iyiyiz hamdolsun,kıpır kıpır devam ediyoruz hayata.
selamlarımızı iletiyoruz,sevgiyle kucaklıyoruz hepinizi ayrıca

yokkız kime şikayet ediyim buraların başkanı benim
tkb yim ben
o yüzden cezayı ben keserim
topiğin başkanı benim ya annem işi şakası yani o başkanlık taslıyorum burda
amin c nm inşallah çokta kaptırma kendini zamanı geldiğinde olur merak etme
paşaım kanamsı vardı cnm hast.de yattı şimdi evindeymiş pc ye geçemiyomuş
en son haber bu tatlım inşalllah sorun yoktur

maaşşallahçoktatlı olmuşşş,o kat kat olmuş bacağını mıncıracan bunun oyyyy...

keltoş mu olmuş buama itiraf ediyorum diğer avatar daha afilliydi...

aslında saçı vardı ama saçları sıfırladık cnm ama yinede baya çıkmış hali bu
dur şu avatarı buluyum tekrar
sen öyle dediysen bi bildiğin vardır

şimdi seni sara nın toipiğnde gördüm hanfendi artık selam vermiyor diycektim valla neyseki gelmişsin
hemn geçmii okudunmu kız maaşallah
ama suçunu bastıramazsın bence
en artık gelmek istemiyorsun bizi sevmiyorsun bizi istemiyorsun bizi görmek istemiyorsun bizi sevmiyorsun bunu demiştim galiba
ama ben profiline giip bakıyorum gelmişmisin gelmişsinde yoksa bizemi uğramamışsın
neyse kuzum gördüğüme sevndm ahmeti öp yerime koca adam oldu oda

beydağlı sevinç daha önce fotolarını koymuş topikte gördüm maşallah diyim :) seninde varmı
yok canım benim yok:))
Berbatim cnm dun gece acildeydik bulantilar costu hap acayip uyku veriyor

bulantı yüzündenmi acillik oldunuz yaa geçmiş olsun...progestanda uyku yapar birde hamilelikte yapıyo zatenn bu oğlan seni bayağı zorluyor kerata...gelişi muhteşem olacak

Cok saol cnm Allah razi olsun cumlemizin evladini bagislasin kucaginda koysun
Seni gordugume cok sewindim
yok canım benim yok:))

bulantı yüzündenmi acillik oldunuz yaa geçmiş olsun...progestanda uyku yapar birde hamilelikte yapıyo zatenn bu oğlan seni bayağı zorluyor kerata...gelişi muhteşem olacak

Ewet bulanti kusma tansiyonum dusuyor 8/4 evet canima okuyor
Cani sagolsun.

Beydaglımın bugun randevusu mu var? İnşallah gzel haberlerle döner

Sevinçcim senin bulantıların gecmedimi tarcını denedimmi bitanem? Progestanda bulantı yapar

Bugun 14:20 gibiydi randevusu insallah canim
Gecmedi progestan mahvediyor beni
Elevitede erken basladik :120:

Beydagli dr kontrolunden cikinca mutlaka yaz cnm bulantim cok ben okurum sonra

Beydaglımın bugun randevusu mu var? İnşallah gzel haberlerle döner

Sevinçcim senin bulantıların gecmedimi tarcını denedimmi bitanem? Progestanda bulantı yapar

canım nesi var Beydağlının neden dr a gidiyo? bel fıtığı içinmi?

kızlar hem rutin kontrol hemde miyomlarım vardı onlar için,birde tabi kürtajlardan adet kanamam çoz azlmıştı onun nedenini öğrenmek için jinekoloğa gittim..hemde yine bebek için konuşuruz dedim ama,3 milim olan miyomum 8 mm, 1,5 mm olanda 3 mm olmuş...büyük olanın hemen alınması gerekiyomuş,diğeri ise tehlikeli bir bölgede imiş bu yüzden beni üniversite hastanesinde bir profa sevketti ondan randevu alıcam bakalım...canım çok sıkıldı bu ameliyat aynı sezeryan gibiymiş,doğum yapmadan bu ameliyatı olmayı hiç istemiyorum...
hamile kalsamda miyomlar bebekle birlikte hızla büyürmüş,off ne yapıcam hiç bilmiyorum...adetliykende hormon tahlilleri yapacaklar..benden haberler böyle..

Bugun 14:20 gibiydi randevusu insallah canim
Gecmedi progestan mahvediyor beni
Elevitede erken basladik :120:
Canım yaa gececek inşallah. Progestan mahvedıyo ınsanı iyi bilirim

Canım çok gecmiş olsun
Ameliyat olma hemen bi başka doktora daha gözük
İnşallah ameliyata gerek kalmaz canım
birisinden duymuştum miyomşa büyümemişti bebeği etkilememişti, doğumla birlikde ikisinin bir olmıştu ameliyatı yani sszeryanla bdbeği alırken miyomuda almışlardı.. Canım Bozmamaya çalış moralini

sağol canım...

gidecem canım gidecemde 2 yılda çok büyümüş zaten o arada hamile kalmıştım beraber alınırlar diyordum ama maalesef olmamıştı..
zaten bende ameliyat olmamak için elimden geleni yaptım,ama artık hayırlısı..ay bilmiyorum ama artık doktora gitmeyi hiç istemiyorumm...RABBİM muhtaç etmesin,eksikliğinide vermesin..

kadın hamilelikte daha hızlı büyür diyor,bakalım birde diğer doktor ne dicek oda randevu tarihini bayağı uzun atıyomuş yarın arıcam bakalım...

Cnm cok gecmis olsun ne kadar buyumus oyle sana siddetle bir kac ay sogan kuru yapmani oneriyorum arkadasim yapti ne miyomlari yok olup gitti
Ameliyattan once bunu dene bu ay basla bak mutlaka tabi bebekle buyur patlar matlar allah korusun.
Hem sezeryanda dogum hakkin sinirli niye hakkini bosa harcayasin SOGAN KURU YAP MUTLAKA .
Allahim dermansiz dert vermesin dert veripte derman aratmasin fakultede sira sana gelene kadar soganla kuculur insallah
Dualarim seninle cnm
Ismini bildigim arkadaslarima isimleriyle ozellikle dua ediyorum

İlaçla küçültme imkanları filan yokmuymuş birkaç Dr a daha görünsen Cnm ... Ameliyat zor yaa ne diye uğraşasın birde sezeryan gibiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…