geçmiş olsun sevinçcim ilk üç ay atlattınmı bilmiyorum ama inşallah ilk aylardan sonra düzelirsin
yok ben sucsuzum komutanimgeliyom bakiyom cikiyom ama geliyom hergun
sen beni sikayetmi edicen kizzzzzzzzzzzzuyeliyimimi kapatican bende sana ceza keserim oyle yaparsan
yeni uyelik yaparim gelir burda herkesin onunde basaks ben sucsuzum derim
ben ovi testi yapiyorum bu aydan cok umutluyum insallah bu ay dediyin gibi tatli evladim gelir yoksa cok uzulucem yine
Rabbim yuzumu guldursun bu ay
bu arada Pasam nerelerde nasil iyidir insallah:26:
maaşşallah çoktatlı olmuşşş,o kat kat olmuş bacağını mıncıracan bunun oyyyy...
keltoş mu olmuş buama itiraf ediyorum diğer avatar daha afilliydi...
selammmmmmm
sevinçcim biraz geç oldu ama öncelikle seni tebrik edeyim canım,hatta şöyle kucaklayayım sıkı sıkı ki,belki suçumu basırırım di mi?
başakcım maşallah ege ne tatlı bi bebek öyle,öperim ben onu.
paşa da bebeği de iyidir inşallah,rabbim bu defa kucağına almayı nasib etsin ona.
polly nin de gözleri aydın olsun,sağlıkla büyütsün kuzusunu.
bizi merak ediyo musunuz bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı yazayım:)))iyiyiz hamdolsun,kıpır kıpır devam ediyoruz hayata.
selamlarımızı iletiyoruz,sevgiyle kucaklıyoruz hepinizi ayrıca
yok canım benim yok:))beydağlı sevinç daha önce fotolarını koymuş topikte gördüm maşallah diyim :) seninde varmı
Berbatim cnm dun gece acildeydik bulantilar costu hap acayip uyku veriyor
aslında saçı vardı ama saçları sıfırladık cnm ama yinede baya çıkmış hali bu
dur şu avatarı buluyum tekrar
sen öyle dediysen bi bildiğin vardır
Cok saol cnm Allah razi olsun cumlemizin evladini bagislasin kucaginda koysunselammmmmmm
sevinçcim biraz geç oldu ama öncelikle seni tebrik edeyim canım,hatta şöyle kucaklayayım sıkı sıkı ki,belki suçumu basırırım di mi?
başakcım maşallah ege ne tatlı bi bebek öyle,öperim ben onu.
paşa da bebeği de iyidir inşallah,rabbim bu defa kucağına almayı nasib etsin ona.
polly nin de gözleri aydın olsun,sağlıkla büyütsün kuzusunu.
bizi merak ediyo musunuz bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı yazayım:)))iyiyiz hamdolsun,kıpır kıpır devam ediyoruz hayata.
selamlarımızı iletiyoruz,sevgiyle kucaklıyoruz hepinizi ayrıca
yok canım benim yok:))
bulantı yüzündenmi acillik oldunuz yaa geçmiş olsun...progestanda uyku yapar birde hamilelikte yapıyo zatenn bu oğlan seni bayağı zorluyor kerata...gelişi muhteşem olacak
Beydagli dr kontrolunden cikinca mutlaka yaz cnm bulantim cok ben okurum sonra
Beydaglımın bugun randevusu mu var? İnşallah gzel haberlerle döner
Sevinçcim senin bulantıların gecmedimi tarcını denedimmi bitanem? Progestanda bulantı yapar
Bugun 14:20 gibiydi randevusu insallah canim
Gecmedi progestan mahvediyor beni
Elevitede erken basladik :120:
Beydagli dr kontrolunden cikinca mutlaka yaz cnm bulantim cok ben okurum sonra
Beydaglımın bugun randevusu mu var? İnşallah gzel haberlerle döner
Sevinçcim senin bulantıların gecmedimi tarcını denedimmi bitanem? Progestanda bulantı yapar
canım nesi var Beydağlının neden dr a gidiyo? bel fıtığı içinmi?
Canım yaa gececek inşallah. Progestan mahvedıyo ınsanı iyi bilirimBugun 14:20 gibiydi randevusu insallah canim
Gecmedi progestan mahvediyor beni
Elevitede erken basladik :120:
kızlar hem rutin kontrol hemde miyomlarım vardı onlar için,birde tabi kürtajlardan adet kanamam çoz azlmıştı onun nedenini öğrenmek için jinekoloğa gittim..hemde yine bebek için konuşuruz dedim ama,3 milim olan miyomum 8 mm, 1,5 mm olanda 3 mm olmuş...büyük olanın hemen alınması gerekiyomuş,diğeri ise tehlikeli bir bölgede imiş bu yüzden beni üniversite hastanesinde bir profa sevketti ondan randevu alıcam bakalım...canım çok sıkıldı bu ameliyat aynı sezeryan gibiymiş,doğum yapmadan bu ameliyatı olmayı hiç istemiyorum...
hamile kalsamda miyomlar bebekle birlikte hızla büyürmüş,off ne yapıcam hiç bilmiyorum...adetliykende hormon tahlilleri yapacaklar..benden haberler böyle..
Canım yaa gececek inşallah. Progestan mahvedıyo ınsanı iyi bilirim
Canım çok gecmiş olsun
Ameliyat olma hemen bi başka doktora daha gözük
İnşallah ameliyata gerek kalmaz canım
birisinden duymuştum miyomşa büyümemişti bebeği etkilememişti, doğumla birlikde ikisinin bir olmıştu ameliyatı yani sszeryanla bdbeği alırken miyomuda almışlardı.. Canım Bozmamaya çalış moralini
kızlar hem rutin kontrol hemde miyomlarım vardı onlar için,birde tabi kürtajlardan adet kanamam çoz azlmıştı onun nedenini öğrenmek için jinekoloğa gittim..hemde yine bebek için konuşuruz dedim ama,3 milim olan miyomum 8 mm, 1,5 mm olanda 3 mm olmuş...büyük olanın hemen alınması gerekiyomuş,diğeri ise tehlikeli bir bölgede imiş bu yüzden beni üniversite hastanesinde bir profa sevketti ondan randevu alıcam bakalım...canım çok sıkıldı bu ameliyat aynı sezeryan gibiymiş,doğum yapmadan bu ameliyatı olmayı hiç istemiyorum...
hamile kalsamda miyomlar bebekle birlikte hızla büyürmüş,off ne yapıcam hiç bilmiyorum...adetliykende hormon tahlilleri yapacaklar..benden haberler böyle..
İlaçla küçültme imkanları filan yokmuymuş birkaç Dr a daha görünsen Cnm ... Ameliyat zor yaa ne diye uğraşasın birde sezeryan gibiymişkızlar hem rutin kontrol hemde miyomlarım vardı onlar için,birde tabi kürtajlardan adet kanamam çoz azlmıştı onun nedenini öğrenmek için jinekoloğa gittim..hemde yine bebek için konuşuruz dedim ama,3 milim olan miyomum 8 mm, 1,5 mm olanda 3 mm olmuş...büyük olanın hemen alınması gerekiyomuş,diğeri ise tehlikeli bir bölgede imiş bu yüzden beni üniversite hastanesinde bir profa sevketti ondan randevu alıcam bakalım...canım çok sıkıldı bu ameliyat aynı sezeryan gibiymiş,doğum yapmadan bu ameliyatı olmayı hiç istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?