Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oh şukur hepsi oldu boyutlarını kuçulttum
buyur tatlımm oğlum büyümüşmü bakkkkkkk

Kizlarrrrr polly pazar gecesi hastaneye yatmis dun sabaha kadar mucadele edip
Dun sabah saat 9 da dogurmus normal dogum 3, 5 kilo 52 cm maasallah cok sukur
Allah anali babali buyutsun saglikla sihhatle insallah

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 786987 Eki Görüntüle 786988 Eki Görüntüle 786989 Eki Görüntüle 786990
oh şukur hepsi oldu boyutlarını kuçulttum
buyur tatlımm oğlum büyümüşmü bakkkkkkk

kırkbir kere maşallah çok tatlı olmuş Allah sağlıklı uzun ömür versin yeğenime

geçmiş olsun nazocum

eşinde inşallah daha iyi bi iş bulur canım Allah büyük her şerde bi hayır vardır

geçmiş olsun canım toton yandı demek dikkat etsene tızım ya

evet canım ondada pıhtılaşma vardı ama ilk hamileliğinde hiç öyle sorun olmamıştı bir kez daha çocuk isteyince problemi çıktı ortaya,4 düşük yaşadıktan sonra 5 incide kızını kucağına aldı....şimdi kocaman bir kızı var

Son düzenleme:

canım 4 düşüğündede tedavi aldımı iğne kullandı mı kaçıncıda öğrendi? bizde kucaklarız bebeişlerimizi inşallah

Kizlarrrrr polly pazar gecesi hastaneye yatmis dun sabaha kadar mucadele edip
Dun sabah saat 9 da dogurmus normal dogum 3, 5 kilo 52 cm maasallah cok sukur
Allah anali babali buyutsun saglikla sihhatle insallah

ne güzel bir haber buuu belliydi ama uğramadı çünküü....çok sewindim ALLAH analı,babalı sağlıkla büyütsün gözünüzaydın pollycimm..

hemde normal doğum yapmış bravo vallahi tebrik ediyorum

canım 4 düşüğündede tedavi aldımı iğne kullandı mı kaçıncıda öğrendi? bizde kucaklarız bebeişlerimizi inşallah

inşaallah canım..
valla canım çok uzun zaman oldu ama yanılmıyorsam sadece 4 üncüde iğne kullanmıştı,ama 5 incide aldı kucağına kısmet,işte herşeyin bir zamanı var..birde onun protein seviyeside düşük çıkmıştı...

Poly
Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün
Güzel bir ömür versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…