masallahEki Görüntüle 786987 Eki Görüntüle 786988 Eki Görüntüle 786989 Eki Görüntüle 786990
oh şukur hepsi oldu boyutlarını kuçulttum
buyur tatlımm oğlum büyümüşmü bakkkkkkk
ayyyy canım yaa alemsin heeee çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allahböyle bi tatlılıkta sana versin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız benimde aklımdaydın nerdesin sen gelmiyorsun bakimm listede olupta topike gelmeyen hatunlar cez yiyo heee kurul kararı ile üyeliğine son falan veriliyoabovvvvvvvv
özletme kendini gel ne yaptın bakim görüşmeyeli
yok ben sucsuzum komutanimgeliyom bakiyom cikiyom ama geliyom hergun
sen beni sikayetmi edicen kizzzzzzzzzzzzuyeliyimimi kapatican bende sana ceza keserim oyle yaparsan
yeni uyelik yaparim gelir burda herkesin onunde basaks ben sucsuzum derim
ben ovi testi yapiyorum bu aydan cok umutluyum insallah bu ay dediyin gibi tatli evladim gelir yoksa cok uzulucem yine
Rabbim yuzumu guldursun bu ay
bu arada Pasam nerelerde nasil iyidir insallah:26:
Eki Görüntüle 786987 Eki Görüntüle 786988 Eki Görüntüle 786989 Eki Görüntüle 786990
Eki Görüntüle 786987 Eki Görüntüle 786988 Eki Görüntüle 786989 Eki Görüntüle 786990
selam kızlar nasılsınız
beni sorarsanız eşim işi bıraktı
evde olduğundan gelemiyorum
birde üstüne sırtım tutuldu nefes almakta bile zorlanıyorum
benden haberler böyle
umudum hoşgeldin RABBİM evladını sana bağışlasın çok sevindim senin adına
sürekli bakıyordum kk ye girmişmisin diye ama çok merak etmiştim seni ama çok şükür iyiymişin
gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem oldu
SEVİNÇ cim yukarıda yazdığım sebeplerden gelemiyorum
yoksa başağın yazdıklarıyla hiç alakası yok
senin yüzünden neden gelmiyim
başakcım sevgiler
beydağlıda bi geldi tam geldi hemen sayfalar ilerlemeye başladı demekki seni bekliyormuş burası hareketlenmek için
çok özlemişim senideiyiki geldin bidaha bukadar uzak kalma bizden tamammı
policim sende hayırlısıyla kavuşursun yavruna şimdi sizin evde tatlı telaş var ne güzel
RABBİM anne baba olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguları tabiki bizede
ve herkese selamlarımı sunarım
şimdilik benden bukadar arada gelemeye çalışacam
canlarımm hayırlı haftalar olsun ınsallah nasılsınızz..
sızı guldureyım benım ıcı cok acı ama sıze komık gelecek bısey
dun aksam esım parkeye oturmus kullugu yere koymus sıgara ıcıyomus bende mutfaktan geldım yere oturdum salak kafam kullugun ustune oturmusum totomu bı yaktım ayy ne agladım acıdan hem agladım halıme hem guldum ınsan bakmazmı nereye oturduguna :18::18:
evet canım ondada pıhtılaşma vardı ama ilk hamileliğinde hiç öyle sorun olmamıştı bir kez daha çocuk isteyince problemi çıktı ortaya,4 düşük yaşadıktan sonra 5 incide kızını kucağına aldı....şimdi kocaman bir kızı variyi olsunda varsın uzak olsun napalım bebeğini kucağına alınca yazsın gene inşallah...bizde mutluluk olalım onunla beraber.Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah.kuzeninin durumu ne canım pıhtılaşmamı var ondada ben oğlumda bilmiyordum 2. bebeğimi kaybedince öğrendim sonradan mı oldu ozamanda var mıydı hiç bilmiyorum.kuzenin naptı peki oldu mu bebeği?
ayyyy canım yaa alemsin heeee çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allahböyle bi tatlılıkta sana versin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız benimde aklımdaydın nerdesin sen gelmiyorsun bakimm listede olupta topike gelmeyen hatunlar cez yiyo heee kurul kararı ile üyeliğine son falan veriliyoabovvvvvvvv
özletme kendini gel ne yaptın bakim görüşmeyeli
Allah bağışlasın canım demek daha önce yumurtlamıştın ve doğurmştun
inşallah darısı ikinciye Rabbim bi daha yaşatmasın aynı acıyı.
ayyy o minik dişli yumurcaı büyütmek ne zormuş hele o dişler çıkarkenn abooooo
hayatta vermem
heee bende meyve yiyom o zaman
görüşmeyeli sana bişiler olmuş laf ebeliği kursuna mı gittin ne bu kadar çenen yoktu senin dilin bu kadar uzun değildi
dil uzatma kursumu çıkmış yoksa
öğretmenlğinide sevinç karısı mı yapıyo
evet canım ondada pıhtılaşma vardı ama ilk hamileliğinde hiç öyle sorun olmamıştı bir kez daha çocuk isteyince problemi çıktı ortaya,4 düşük yaşadıktan sonra 5 incide kızını kucağına aldı....şimdi kocaman bir kızı var
Kizlarrrrr polly pazar gecesi hastaneye yatmis dun sabaha kadar mucadele edip
Dun sabah saat 9 da dogurmus normal dogum 3, 5 kilo 52 cm maasallah cok sukur
Allah anali babali buyutsun saglikla sihhatle insallah
canım 4 düşüğündede tedavi aldımı iğne kullandı mı kaçıncıda öğrendi? bizde kucaklarız bebeişlerimizi inşallah
nasıl oldun bulantı hapı iyi geldimi canım.....
valla yandı ablam yakırkbir kere maşallah çok tatlı olmuş Allah sağlıklı uzun ömür versin yeğenime
geçmiş olsun nazocum
eşinde inşallah daha iyi bi iş bulur canım Allah büyük her şerde bi hayır vardır
geçmiş olsun canım toton yandı demek dikkat etsene tızım ya
nasıl oldun bulantı hapı iyi geldimi canım.....
Berbatim cnm dun gece acildeydik bulantilar costu hap acayip uyku veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?