sağol sevinçcim..Cnm cok gecmis olsun ne kadar buyumus oyle sana siddetle bir kac ay sogan kuru yapmani oneriyorum arkadasim yapti ne miyomlari yok olup gitti
Ameliyattan once bunu dene bu ay basla bak mutlaka tabi bebekle buyur patlar matlar allah korusun.
Hem sezeryanda dogum hakkin sinirli niye hakkini bosa harcayasin SOGAN KURU YAP MUTLAKA .
Allahim dermansiz dert vermesin dert veripte derman aratmasin fakultede sira sana gelene kadar soganla kuculur insallah
Dualarim seninle cnm
Ismini bildigim arkadaslarima isimleriyle ozellikle dua ediyorum
İlaçla küçültme imkanları filan yokmuymuş birkaç Dr a daha görünsen Cnm ... Ameliyat zor yaa ne diye uğraşasın birde sezeryan gibiymiş
kızlar hem rutin kontrol hemde miyomlarım vardı onlar için,birde tabi kürtajlardan adet kanamam çoz azlmıştı onun nedenini öğrenmek için jinekoloğa gittim..hemde yine bebek için konuşuruz dedim ama,3 milim olan miyomum 8 mm, 1,5 mm olanda 3 mm olmuş...büyük olanın hemen alınması gerekiyomuş,diğeri ise tehlikeli bir bölgede imiş bu yüzden beni üniversite hastanesinde bir profa sevketti ondan randevu alıcam bakalım...canım çok sıkıldı bu ameliyat aynı sezeryan gibiymiş,doğum yapmadan bu ameliyatı olmayı hiç istemiyorum...
hamile kalsamda miyomlar bebekle birlikte hızla büyürmüş,off ne yapıcam hiç bilmiyorum...adetliykende hormon tahlilleri yapacaklar..benden haberler böyle..
sağol sevinçcim..
zaten aradım kasıma kadar randevuları doluymuş kadının,4 eylülden sonra arıcam tatildeymiş şimdi..
kız 8 cm lik miyomu küçültürmü soğan suyu denerim olmazsa nasıl oluyodu ne zaman başlanıyordu buna..ben lk miyomum olduğunu öğrendiğimde yapmıştım ve bir ay içmiştim bir işe yaramadı bende ama yine yapayım..
yokmuş dumanım miyomun maalesef ilaçla tedavisi yokmuş,zaten olsa ben şimdiye kadar çoktan uygulardım...bekleyip o profunda fikrini alacam bakalım...zaten ben hangi doktora gitsem hemen beni başka doktora yönlendiriyolar niye bende yetersiz kalıyolar anlamıyorum...
hikayemi duydukları an,vazgeçiyolar sanki benden...umudum bu miyom olayından sonra bayağı tükendi...ama bunada hamdolsun ne diyeyim..
benim yolum uzun başakım Allah ım nasip eder inşallah.önce ayağımın iyileşmesi lazım.sonra batıya gidip yerleşmemiz lazım vs vs Rabbim çok bekletmesin herşeyi yoluna koysun hayırlısıyla inşallah...bidaha ne zaman yumurtlarım Allah bilir.ozamana kadar burdan yumurtlayan hatunların civcivlerini sevcez inşallah.. beydağlı ozamana kadar doğurur inşallah...sevincim doğurur.. paşam doğurur..darısıda bana inşallah.başak arada sende 2. yi yaparsın belki kıss arayı çok açma derim ben çok pişmanım.
hayatım ben ikinciyi henüz düşünemiyorum. ilerde düşünürmüyüm onu bile bilmiyorum.
hani derler ya bebeğini kucağına aldıktan sonra çektiğin bütün sancıları unutuyorsun diye, işte o şehir efsanesi
ben nedense hiç unutmuyorum, ve sonrası... bebek bakımı çok çok güzel bir şey olmakla birlikte çok zor bişey
iki çocuğa bakacak gücü kendimde şu an bulamıyorum, hele ki böyle bi kocam varken.
o yüzden haklısın aralarını çok açmadan yeni bir bebek harika bir fikir ama ben bilemiyorum Allah biliyor
sen ara verdiğin içinmi, bebek gelmiyor. alındı demekki, bebeklerin psikolojisinide düşünmek lazım sadece kendiimizi, değil
ayağının iyileşmesini anlarım da batıya neden gitmeden çocuk olmuyor
doğuda çocuk büyütmek istemiyormusun
ayrıca geçmiş olsun ayağın tez zamanda iyileşir inşallah
laparskopi ile alınabiliyor ama bakalım bana uygulanabilirmi bilmiyorum canım...canım histerskopi ve ya laparskopi ile alınamıyormu
inşaallah öyledir canım...Bundada bizim göremediğmiz bir hayır vardır inşallah cankm
Sewınc'e katılıyorum soğan kürünü dene canım düzenli bi şekilde ama çok faydasını gören insanlar varmış bende duydum
Beydagli kuzum oyle bir ay yapmayla olmaz saracoglunun sitesinden arastir bir kac ay duzenli dene faydasini gorursun. Allahim sifa versin insallah canim
beydağılı kuzum Allah şifa versin inşallah
umudunun azalması çok normal ama inşallah bitmez umudun
çünkü Allah tan umut kesilmez
soğan kürünü tekrar dene bakalım şifa Allah tanadır belki şifası ondadır
Allah bunaltmz yardımcı olur inşallah
dualarımdasın her zaman unutma:16:
bir son dakika haberi dahaaaa
Litemizde mevcut bulunan sessa adlı hatunumuzun geldiğine dair dedikodular duyulmuştur
dermişizzzzz maalesefki uzuuuunnn zamandır uğramayan bizi unutan sevmeyen hatunumuzun liste dışı edilmesine karar verilmiştir
hiç kimse isyan etmesinzira yaklaşık 1 yıldır topike uğramayan bir hatunu hala listede tutmak diğer hatunlara haksızlık olacaktır
yarın öbürgün topike bir misafir hatun gelse bu sessa da neyin nesi listede adı var ama hiç kendisini görmedik dese ne cevap verecektik acabaDer duyurumuza son veiririz
canım Beydağlım benim o kadar kötü şeyler yaşadınki umutsuzluğa kapılman çook normal... senin sınavın baya uzun oldu ama hala anı şeyi diyorum er yada geç sende muradına ereceksin... benim dr umun anlattığı olay geliyor hep aklıma, ben 3.düşükten sonra gittiğimde niye böyle oluyo hepmi düşecek demiştim, bi hastam var dedi hamilelik haftasını suan hatırlamıyorum 9. bebeğiydi sanırım ne iğne kullanıyoruz ne ekstra bişey kendi kendine düzeldi demişti... yaa hep o geliyor aklıma, takdir_i ilahi bu gerçekten, sen umudunu hep koru.. demesi kolay diyebilirsin ama inan bebeğini kucağına aldıktan sonra herşeyi unutacaksın ve o anı yaşayınca çektiğim her sıkıntıya değermiş diyeceksin...sağol sevinçcim..
zaten aradım kasıma kadar randevuları doluymuş kadının,4 eylülden sonra arıcam tatildeymiş şimdi..
kız 8 cm lik miyomu küçültürmü soğan suyu denerim olmazsa nasıl oluyodu ne zaman başlanıyordu buna..ben lk miyomum olduğunu öğrendiğimde yapmıştım ve bir ay içmiştim bir işe yaramadı bende ama yine yapayım..
yokmuş dumanım miyomun maalesef ilaçla tedavisi yokmuş,zaten olsa ben şimdiye kadar çoktan uygulardım...bekleyip o profunda fikrini alacam bakalım...zaten ben hangi doktora gitsem hemen beni başka doktora yönlendiriyolar niye bende yetersiz kalıyolar anlamıyorum...
hikayemi duydukları an,vazgeçiyolar sanki benden...umudum bu miyom olayından sonra bayağı tükendi...ama bunada hamdolsun ne diyeyim..
TKB işbaşındaaaaaaaaabir son dakika haberi dahaaaa
Litemizde mevcut bulunan sessa adlı hatunumuzun geldiğine dair dedikodular duyulmuştur
dermişizzzzz maalesefki uzuuuunnn zamandır uğramayan bizi unutan sevmeyen hatunumuzun liste dışı edilmesine karar verilmiştir
hiç kimse isyan etmesinzira yaklaşık 1 yıldır topike uğramayan bir hatunu hala listede tutmak diğer hatunlara haksızlık olacaktır
yarın öbürgün topike bir misafir hatun gelse bu sessa da neyin nesi listede adı var ama hiç kendisini görmedik dese ne cevap verecektik acabaDer duyurumuza son veiririz
evet dumanım benim sınavım bitmedi ama RABBİM beterinden korusun...burda normal hayatımda olmadığım kadar neşeli olmaya ve insanları neşelendirmeye destek olmaya çalışıyorum ama bir bilinse herkesin hayatında aslında neler oluyor,sadece bebek olayıda değil bir sürü sıkıntısı vardır herkesin eminim...benimde olduğu gibi...bende şu bahsettiğin 9 düşük yaşayan gibi bu kez kendi oluruna mı bıraksam diyordum ama ne öğrendim işte, hayat hiç bizim planladığımız gibi gitmiyor...inşaallah önümüzde daha güzel günler vardır...canım Beydağlım benim o kadar kötü şeyler yaşadınki umutsuzluğa kapılman çook normal... senin sınavın baya uzun oldu ama hala anı şeyi diyorum er yada geç sende muradına ereceksin... benim dr umun anlattığı olay geliyor hep aklıma, ben 3.düşükten sonra gittiğimde niye böyle oluyo hepmi düşecek demiştim, bi hastam var dedi hamilelik haftasını suan hatırlamıyorum 9. bebeğiydi sanırım ne iğne kullanıyoruz ne ekstra bişey kendi kendine düzeldi demişti... yaa hep o geliyor aklıma, takdir_i ilahi bu gerçekten, sen umudunu hep koru.. demesi kolay diyebilirsin ama inan bebeğini kucağına aldıktan sonra herşeyi unutacaksın ve o anı yaşayınca çektiğim her sıkıntıya değermiş diyeceksin...
TKB işbaşındaaaaaaaaa
Beydağlı cnmm çok geçmiş olsun
pollcimm de sağlıklı bi şekilde büyütür bebişini inşallah
laparskopi ile alınabiliyor ama bakalım bana uygulanabilirmi bilmiyorum canım...
Inşaallah öyledir canım...
Denicem bakalım...
Amin canım sağolasın...
Araştırıp uygulucam bakalım inşaallah işe yarar...
bakıcaz canım bir doktorun daha görüşünü aldıktan sonra karar vericez..canım senin durmunu tam olarak bilmiyorum ama laparskopi ile alınır ve 2 gün içinde normal hayatına dönersin
canlarm herkese hayırlı cumalar olsun naslsnz..
beydaglı ablam coook cokk gecms olsun.. benım cok yakın bı arkadasımnda miyomu vardı hamıleyken bellı oldu buyumustu sezaryenle dogum yaptı dogumda temızlemsler.. senınkıde seın ıcn hayırlı olan neyse o sekılde olsun canm ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?