Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol sevinçcim..
zaten aradım kasıma kadar randevuları doluymuş kadının,4 eylülden sonra arıcam tatildeymiş şimdi..
kız 8 cm lik miyomu küçültürmü soğan suyu denerim olmazsa nasıl oluyodu ne zaman başlanıyordu buna..ben lk miyomum olduğunu öğrendiğimde yapmıştım ve bir ay içmiştim bir işe yaramadı bende ama yine yapayım..
İlaçla küçültme imkanları filan yokmuymuş birkaç Dr a daha görünsen Cnm ... Ameliyat zor yaa ne diye uğraşasın birde sezeryan gibiymiş

yokmuş dumanım miyomun maalesef ilaçla tedavisi yokmuş,zaten olsa ben şimdiye kadar çoktan uygulardım...bekleyip o profunda fikrini alacam bakalım...zaten ben hangi doktora gitsem hemen beni başka doktora yönlendiriyolar niye bende yetersiz kalıyolar anlamıyorum...
hikayemi duydukları an,vazgeçiyolar sanki benden...umudum bu miyom olayından sonra bayağı tükendi...ama bunada hamdolsun ne diyeyim..

canım histerskopi ve ya laparskopi ile alınamıyormu

Bundada bizim göremediğmiz bir hayır vardır inşallah cankm
Sewınc'e katılıyorum soğan kürünü dene canım düzenli bi şekilde ama çok faydasını gören insanlar varmış bende duydum

Beydagli kuzum oyle bir ay yapmayla olmaz saracoglunun sitesinden arastir bir kac ay duzenli dene faydasini gorursun. Allahim sifa versin insallah canim

hayatım ben ikinciyi henüz düşünemiyorum. ilerde düşünürmüyüm onu bile bilmiyorum.
hani derler ya bebeğini kucağına aldıktan sonra çektiğin bütün sancıları unutuyorsun diye, işte o şehir efsanesi
ben nedense hiç unutmuyorum, ve sonrası... bebek bakımı çok çok güzel bir şey olmakla birlikte çok zor bişey
iki çocuğa bakacak gücü kendimde şu an bulamıyorum, hele ki böyle bi kocam varken.
o yüzden haklısın aralarını çok açmadan yeni bir bebek harika bir fikir ama ben bilemiyorum Allah biliyor

sen ara verdiğin içinmi, bebek gelmiyor. alındı demekki, bebeklerin psikolojisinide düşünmek lazım sadece kendiimizi, değil

ayağının iyileşmesini anlarım da batıya neden gitmeden çocuk olmuyor
doğuda çocuk büyütmek istemiyormusun
ayrıca geçmiş olsun ayağın tez zamanda iyileşir inşallah

beydağılı kuzum Allah şifa versin inşallah
umudunun azalması çok normal ama inşallah bitmez umudun
çünkü Allah tan umut kesilmez
soğan kürünü tekrar dene bakalım şifa Allah tanadır belki şifası ondadır
Allah bunaltmz yardımcı olur inşallah
dualarımdasın her zaman unutma:
16:

Listemizde bulunan Çakmapolly adlı hatunumuz doğal yollar ile bebeğine kavuşmuş bulunmaktadır.

Bebeğinden fırsat bulup gelip geçmişi okuyuyp tebrik lerimizi okuyabilir mi bilinmez ama yine de

bebeğini Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun bir ömür versin hayırlı evlat olsun inşallah dieklerimizi iletiyoruz.

ayrıca BEBEĞİNİ doğal yollardan GÜN IŞIĞINA ÇIKARDIĞI büyük zorluklardan geçtiği için onu ayriyeten tebrik ediyoruz

DAİMİ MÜDAVİMLERE SAYGI FELAN YOK HEPSİ İSYANDA
TKB................................

Son düzenleme:
bir son dakika haberi dahaaaa

Litemizde mevcut bulunan sessa adlı hatunumuzun geldiğine dair dedikodular duyulmuştur

dermişizzzzz maalesefki uzuuuunnn zamandır uğramayan bizi unutan sevmeyen hatunumuzun liste dışı edilmesine karar verilmiştir

hiç kimse isyan etmesinzira yaklaşık 1 yıldır topike uğramayan bir hatunu hala listede tutmak diğer hatunlara haksızlık olacaktır

yarın öbürgün topike bir misafir hatun gelse bu sessa da neyin nesi listede adı var ama hiç kendisini görmedik dese ne cevap verecektik acaba Der duyurumuza son veiririz

Son düzenleme:

nasip canım inşallah Rabbim çocuklarımıza kardeşler nasip etsin.ben hakkarideyim ben buraya geldiğimde doktorlar istifa etmişti sadece 1 doktor vardı kadın doğumda adet düzensizliğim olmuştu onun için randevuyu 20 gün sonrasına alabilmiştim gittim 5 kişi girdik içeri doktor dinlemeden reçeteyi verdi postaladı beni günde 200 hasta bakıomuş doğum kürtaj gece nöbeti şu bu hariç aman dedim burda çocuk yapılmaz.tek hastane var burda zaten devlet hastanesi bi sorun olsa vana gönderiolar ki 3.5 saat sürüyor.neyse sonra bi doktor özel muayene açtı 100 lira ücret uzmanmış.sonra ben hamile kaldım 2 doktor var ya :)) o arada 2 aylık gebelik sürecimde tam 4 doktor geldi gitti tayin olmuşlar hatta şükrediyorum benim kürtajımda bana denk gelen doktor çok iyi bi doktordu 2 hafta sonra dilekçe verip rizeye tayin olmuş oda yok şimdi.göründüğün bi doktoru bidaha bulamıosun bazen doktor bulamıosun ben oğlumdaki gibi bi hamileleik geçireceğimi sanmıştım oğlumda 2500 nufuslu bi ilçedeydim ve il 2 saat sürüyodu ayda 1 gidiyordum sadece sağlık ocağımız vardı ama sorun yaşamadım şimdide öyle olsaydı burada doğururdum ama bu pıhtılaşma çıkınca burada bu sağlık hizmetiyle tekrar hamile kalmak ???? sen söyle şimdi sence bu şartlarda tekrar düşünmelimiyim? mayısta belli olacak tayin temmuzda gideceğiz inşallah zaten benim ayakta sakatlanınca ( mecburum bi yandanda ayağımın iyileşmesi 3 le 6 ayı bulabilirmiş.ee Allah nasip ederse zaten ondan sonrada taşınma vakti geliyor.bu arada Rabbim bana herşeye rağmen hediyesini gönderirse ne mutlu korunmama rağmen ol derse olur.ama sanırım bakınca şu dönem korunmam en mantıklısı çok uzun yazdım ya :))..ben 2 senedir istiyordum eşim istemiyordu doğuya gidelim yerleşince deneyelim dedi hakkari çıkınca baktık kötü bi yer yinede benim baskılarımla denemiştik tek denemede olmuştu eşim anlaşmıştı tek ay olmazsa denemem diye ondada yarısını boşa geçirmiştik nasip ya başa gelecekte varmış ( ne sevinmiştim ( zaten eşimi burda bidaha ikna edememde oda ayrı mesele..

canım histerskopi ve ya laparskopi ile alınamıyormu
laparskopi ile alınabiliyor ama bakalım bana uygulanabilirmi bilmiyorum canım...
Bundada bizim göremediğmiz bir hayır vardır inşallah cankm
Sewınc'e katılıyorum soğan kürünü dene canım düzenli bi şekilde ama çok faydasını gören insanlar varmış bende duydum
inşaallah öyledir canım...
denicem bakalım...
Beydagli kuzum oyle bir ay yapmayla olmaz saracoglunun sitesinden arastir bir kac ay duzenli dene faydasini gorursun. Allahim sifa versin insallah canim

amin canım sağolasın...
araştırıp uygulucam bakalım inşaallah işe yarar...

sağol kuzum çok sağol iyiki varsınız hepiniz...

denicem bakalım artık herşeyin hayırlısı...

bu arada avatarı değişmişsin egenin bu resmine bayılıyorum

ay bir an gerçekten geldi sandım ve sevindim...

yani bu konuda isyan edemem ,çünkü buranında kuralları var ve sende bu konuda haklısın...
haksızlığı ve yalanı hiç sevmem.. o yüzden bu konuda haklısınız ve kuralları uygulamalısınız saygılar ve sevgiler efenimmmm

canım Beydağlım benim o kadar kötü şeyler yaşadınki umutsuzluğa kapılman çook normal... senin sınavın baya uzun oldu ama hala anı şeyi diyorum er yada geç sende muradına ereceksin... benim dr umun anlattığı olay geliyor hep aklıma, ben 3.düşükten sonra gittiğimde niye böyle oluyo hepmi düşecek demiştim, bi hastam var dedi hamilelik haftasını suan hatırlamıyorum 9. bebeğiydi sanırım ne iğne kullanıyoruz ne ekstra bişey kendi kendine düzeldi demişti... yaa hep o geliyor aklıma, takdir_i ilahi bu gerçekten, sen umudunu hep koru.. demesi kolay diyebilirsin ama inan bebeğini kucağına aldıktan sonra herşeyi unutacaksın ve o anı yaşayınca çektiğim her sıkıntıya değermiş diyeceksin...

TKB işbaşındaaaaaaaaa

günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımzı dileklerimizi kabul etsin inşşş gönlünüzden her ne geçiyorsa en kısa zamanda yolmuzu kesiştrisin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşş 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun ATAM RAHAT UYU HER DAİM İZİNDE YÜRÜYECEĞİZ

evet dumanım benim sınavım bitmedi ama RABBİM beterinden korusun...burda normal hayatımda olmadığım kadar neşeli olmaya ve insanları neşelendirmeye destek olmaya çalışıyorum ama bir bilinse herkesin hayatında aslında neler oluyor,sadece bebek olayıda değil bir sürü sıkıntısı vardır herkesin eminim...benimde olduğu gibi...bende şu bahsettiğin 9 düşük yaşayan gibi bu kez kendi oluruna mı bıraksam diyordum ama ne öğrendim işte, hayat hiç bizim planladığımız gibi gitmiyor...inşaallah önümüzde daha güzel günler vardır...
Beydağlı cnmm çok geçmiş olsun

pollcimm de sağlıklı bi şekilde büyütür bebişini inşallah

sağol canım...

canım senin durmunu tam olarak bilmiyorum ama laparskopi ile alınır ve 2 gün içinde normal hayatına dönersin

canlarm herkese hayırlı cumalar olsun naslsnz..

beydaglı ablam coook cokk gecms olsun.. benım cok yakın bı arkadasımnda miyomu vardı hamıleyken bellı oldu buyumustu sezaryenle dogum yaptı dogumda temızlemsler.. senınkıde seın ıcn hayırlı olan neyse o sekılde olsun canm ablam

canım senin durmunu tam olarak bilmiyorum ama laparskopi ile alınır ve 2 gün içinde normal hayatına dönersin
bakıcaz canım bir doktorun daha görüşünü aldıktan sonra karar vericez..

çok sağol canım benim....inşaallah hepimizin hakkında hayırlı ne ise o olsun...

sevinçç adanada domates kabuğundan salça yapıyolar,moda oldu 2 senedir duydunmu bilmem... bende denedim konserve yaptığım domateslerin kabuklarını atmadım yaptım..çok güzel oldu az çıkıyor ama olsun..çöpe gideceğine değerlendiriyoz...

sen hayla kusuyon galiba mesacları beğenip,beğenip çıkmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…