sevinçç adanada domates kabuğundan salça yapıyolar,moda oldu 2 senedir duydunmu bilmem... Bende denedim konserve yaptığım domateslerin kabuklarını atmadım yaptım..çok güzel oldu az çıkıyor ama olsun..çöpe gideceğine değerlendiriyoz...
Sen hayla kusuyon galiba mesacları beğenip,beğenip çıkmışsın...
Yaa hic denemedim ama guzel olur sanirim daha domates konservemi bile yapamadimsevinçç adanada domates kabuğundan salça yapıyolar,moda oldu 2 senedir duydunmu bilmem... bende denedim konserve yaptığım domateslerin kabuklarını atmadım yaptım..çok güzel oldu az çıkıyor ama olsun..çöpe gideceğine değerlendiriyoz...
sen hayla kusuyon galiba mesacları beğenip,beğenip çıkmışsın...
bir ıssız topiğe düşerseniz yanınıza alacağınız,şeyler nelerdir:
hımmm:97:cevap veriyorumDUMAN,SEVİNÇ,BAŞAK veee TÜM KIZLAR:107:
tabi canım insanlar herkesin bir sıkıntısı var.. Rabbim biz kullarına acısın ve beterınden esirgesin..evet dumanım benim sınavım bitmedi ama RABBİM beterinden korusun...burda normal hayatımda olmadığım kadar neşeli olmaya ve insanları neşelendirmeye destek olmaya çalışıyorum ama bir bilinse herkesin hayatında aslında neler oluyor,sadece bebek olayıda değil bir sürü sıkıntısı vardır herkesin eminim...benimde olduğu gibi...bende şu bahsettiğin 9 düşük yaşayan gibi bu kez kendi oluruna mı bıraksam diyordum ama ne öğrendim işte, hayat hiç bizim planladığımız gibi gitmiyor...inşaallah önümüzde daha güzel günler vardır...
sağol canım...
Benim ismim yokbir ıssız topiğe düşerseniz yanınıza alacağınız,şeyler nelerdir:
Umudum nolacak benim bu halim azicik aciksam midem bulaniyii biseler yesem
Midem almiyor siskinlik var tas gibi
yapamazsanda canın sağolsun çünkü,geçerli sebebin var..3 ayı bir doldursaydın biraz hafiflerdi..Yaa hic denemedim ama guzel olur sanirim daha domates konservemi bile yapamadim
Icim icimi yiyor vaktini gecirmesek bari
Oluyom yaaa surekli bulantim varrrr :120:
tabi canım insanlar herkesin bir sıkıntısı var.. Rabbim biz kullarına acısın ve beterınden esirgesin..
Bazen düşünürdüm niye ben diye.. Sonra farkettimki kim güçlü mücadeleciyse karşısında biraz daha fazla engebeler oluyor hayatında.. Sonra baktımki çevremdeki rahat insanlara hayatları o kadar güzel ve istedıkleri şeyler o kadar rahat oluyorki şaşıp kalıyordum..yani Allahım dağına göre kar veriyormuş. Biz güçlü insanlarada aşacağımızı bildiği için Rabbim böyle oluyo.. Neyse uzattım galiba demem o ki sen çok ama çok güçlü birisin. Bunun herzaman farkında ol canım. Allahım dileğinizi gerceklwştirmiyorsa sizîn için çok daha iyisini ve hayırlısını sunmak îçîn bekletiyordur derler..
Benim ismim yok
((
canım sebze yemeklerinde ve tabiki makarnada harika olur domates salçasıtabi el yapımıysa
yapamazsanda canın sağolsun çünkü,geçerli sebebin var..3 ayı bir doldursaydın biraz hafiflerdi..
inşaallah öyledir canım evet haklısın ama,insanız işte üzülmemek elde dedğil..
kız olmaz olurmusun,isimleri tek,tek yazacaktım başladım, ama üşenince tüm kızlar yazdım,sonra değiştireyim dedim bu kezde mesaj düzenleme butonu kalkmışsadece bende mi yok yoksa..yoksa sen benim ilk gözağrılarımdan birisin kuzum
beennnnnnnnnnnnnnnnnnnn bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn varıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
hey heyyy heyyyyyyy kimse yokmu????
evet yaaa neler paylaştıkkk...inşaallah canım hepimiz güzel şeyler yaşarız,bende çok öpüyorum seniSen benim ilk göz ağrımsın.....
Ne kadar çok sıkıntılarımızı paylaştık değilmi be kuzum.. İnşallah bundan sonra hep güzel şeyler olurda bizdd paylaşırız..
Öpüyorum seni
herkese selam guzel topikin guzel insanlari
benim adete 10-11 gun kaldi cok heyacanliyim insallah bende sizler gibi anne olurum
sen değilde aşkım normalde sevincin arıza çıkarması gerekirdiay bir an gerçekten geldi sandım ve sevindim...
yani bu konuda isyan edemem ,çünkü buranında kuralları var ve sende bu konuda haklısın...
haksızlığı ve yalanı hiç sevmem.. o yüzden bu konuda haklısınız ve kuralları uygulamalısınız saygılar ve sevgiler efenimmmm
sevinçç adanada domates kabuğundan salça yapıyolar,moda oldu 2 senedir duydunmu bilmem... bende denedim konserve yaptığım domateslerin kabuklarını atmadım yaptım..çok güzel oldu az çıkıyor ama olsun..çöpe gideceğine değerlendiriyoz...
sen hayla kusuyon galiba mesacları beğenip,beğenip çıkmışsın...
ne ıssız topik değilmi burası sı sı sı sı sı sı..:18:
ROBİNSON CRUSE ye döndüm buralarda bee bee beee beee
amin cnm inşallahherkese selam guzel topikin guzel insanlari
benim adete 10-11 gun kaldi cok heyacanliyim insallah bende sizler gibi anne olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?