Beydağlım- mucizevi bi tedavi diye yorumlar var.
Başakss- sana yazdım ama gelmedi sanırım. Söylediklerini telden denedim olmadı normal bilgisayarda deniycem. Sagol tatlımm.
Buarada sen istanbulda nerde oturuyorsun?
canım önceden şampanya boyamışlar bozmadım bende aynı renk boyadım ilk defa boya yaptım hayatımdaarkadaşla yaptık benim ayak daha tam iyileşmediği için daha çok o boyadı oda anlıo zaten bu işten meşgale oldu ogün güzelde oldu valla ben hakkarideyim biliyosun batıda olsam boyatırdım ama burda çok iyi evlerde oturmuyoruz maalesef
inşallah iyisinde de oturursun cnm ama hep gezcekmisiniz bööle emekli olana kadar:26:
ay evet ya oralar çok hareketli oluyor canım...zaman su gibi aksın sizin için,inşaallah...daha güzel bir yere gidin..tünaydınnn diyim artıkgeç yattık da geçlere kalmışım erkencisin beydağlım haftasonları topikten ziyade formda ıssızlaşıyor nerde bu millet :44::44: dün gezmelere gitmiştim yorulmuşum akşamda hakkari hareketliydi bam güm stresli bir gece geçirdik dışarlarda bişeyler oluyordu sonrada geç uyumuşum sabahta bi kalktımki adet olmuşum 31 günde geldi bu sefer çok sevindim kürtajdan 2 ay sonra anca normale bindim ama olsun pek sevindim
sağol hayatım amin inşallahhh Rabbm isteyen arkadaşlarımızda nasb etsn inşallah
senin var galiba çocuğun burdan bakınca 3 çocuk annaesi gibi duruyosun
hööff höffff
kız bende zoba derdine çare buldun sandım bi an
bulduğu şeye bak Allahhhh ne etmesin seni
tabii insan kendi kullandığını yazıyor önce dimi
sinirleri bozulmaz mı insanın tabiki bozulur.....böyle insanların kişilikleri ,karakterleri oturmamış bence,kendi f,kri ve tercihleri yok sanki...ama fesatlık ve şeytanlıkta üstlerine yoktur..fırsatım olduğun bu evden çıkacam haaa börülce kaynana aynı binada oturmak hiç bana göre değil
arada kocamında ağzını yokluyorum burdam gitmek istediğini oda söylüyo
Rabbim nasib etsede gitsek hayırlısı ile
ya arkadaşlar ben ne alsam ne yapsam börülce aynısını alıyo veya yapıyo
hemde birebir aynı
ya insan kıskandığını bu kadar belli etmez yahu
yani bu denli kıskanılmak bu salak hareketler güzel bşi şeymi benim açımdan gülmelimiyim bu duruma
görünce sinirlerim bozuluyo benim ama salak tosba utanmasıda yok
bazen gülüp geçmeye çalışıyorum ama iöçten içe sinirlerim oynuyo
talaşı biliyok heralde kızzz önceden talaştan çim adam yapardık yana yana talaş aradığımı bilirim
param olsun bende seni kurtarcam hatta iki katlı ev alcam üst katında siz otucaksınız
fırsatım olduğun bu evden çıkacam haaa börülce kaynana aynı binada oturmak hiç bana göre değil
arada kocamında ağzını yokluyorum burdam gitmek istediğini oda söylüyo
Rabbim nasib etsede gitsek hayırlısı ile
ya arkadaşlar ben ne alsam ne yapsam börülce aynısını alıyo veya yapıyo
hemde birebir aynı
ya insan kıskandığını bu kadar belli etmez yahu
yani bu denli kıskanılmak bu salak hareketler güzel bşi şeymi benim açımdan gülmelimiyim bu duruma
görünce sinirlerim bozuluyo benim ama salak tosba utanmasıda yok
bazen gülüp geçmeye çalışıyorum ama iöçten içe sinirlerim oynuyo
pazar günü burda ne geziyon derseniz..kocacım evde yok antepe gitti..bir kaynım ordan nişanlandı kız evine ziyarete götürdü kaynoşgili ben belim ağrıyor diye gidemedim
canım sıkıldı
sende kk de gezinti yap
bende öyle yapıyorum canım,ama şimdilik...kimsecikler gelmiyor çünkü bir sen geldin..
dün boya badana yaptık okadar yoruldum ki tavuk gibi akşam 8 de uyudum sabahta uyku tutmadı doğal olarak geldim burdayım
ellerine ysağlık canım,çok yorucu gerçekten boya badana işleri,birde kendiniz boyadıysanız dahada zor....güle,güle kirletin...
yetercim sn mersindemiydin:44:
memur olunca öyle maalesef askere göre polis daha şanslı tabi bu tayin durumlarında.. şimdiye kadar batıdaydık 5 sene kastamonudaydım mis gibi evde oturdum kirasıda buranın yarısı kadardı göreceğim en kötü yer burası olsa gerek şuan burda 1500 tl veriyoruz kira+yakıt heralde batıda olsam bu fiyata çok güzel evlerde otururdum Allah kurtarsın hayırlısıyla şu seneyide bir atlatalımda Rabbim burayı aratmasın... inan başakımm buranın okadar çok eksi yanı varki 2+1 evde hemde bukadar kötü bir evde mutfak dolabı bile yok 1500 tl ye oturmayı bile önemsemiyor insan bazen..ahhh Hayırlısıyla bitseydi gitseydik buralardannn
gönder gönderhööff leme büyüklerine
ah zobaya tek çare lüküs bir ev,onunda yolu zenginlikten geçiyor...taktım ben bu ara evrene sinyalleri göndereyimde gelir belki öyle diyorlar ya...
sinirleri bozulmaz mı insanın tabiki bozulur.....böyle insanların kişilikleri ,karakterleri oturmamış bence,kendi f,kri ve tercihleri yok sanki...ama fesatlık ve şeytanlıkta üstlerine yoktur..
nerden biliyorum, çünkü bende 2 yıl kaynoş tepemde,börülce bitişiğimde yaşadım...beraber yaşamak çok zor yaa yaşamayan bilmez..
biz beraber bir yere gidecek olurduk karı oturup benim giyinip aşağı inmemei beklerdi ne giymişsem s,saçımı nasıl taramışsam,aynısını yapardı öyle çıkardık ikiz gibi geziyoduk..
keşke kötü,kötü şeyler giyip çıksaymışım sonra üzerimi batırıp değişseydim oda öyle kalsaydı..bizim düğünümüzden 1 ay sonra onların düğünü oldu,aynı yerde...çeyizde ben ne almışsam taraktan tut yatak örtüsüne,eşofmana ,makyaj malzemesine hatta yatak yüzlerine,koltuk,yatak odası takımına varana kadar herşeyimiz aynı beyaz eşyamız bile,donumuza geceliğimize varana kadar ......biz alışveriş yapardık hemen arkasına aynı yer giderler,bizimkilere ne verdiysen aynısını verin derlerdi...
bende hiç ağzımı açıp bişey demezdim,insanları hiç kırmazdım..onlar olsa neler derdi kimbilir ama şimdikiaklım olsa asla susmazdım..
kadın benden kaç yaş büyük üstelik cin gibi kurnaz,ama işte vazgeçmiyorkaynımın düğünü oldu düşün beraber kuaföre gitmek istediler ben,özellikle bekledim o önce yaptırsın diye, ama kadın yinede saçını bozdurup benim gibi yaptırdı... ay o kadar çok şey varki bunlar yaşadıklarımın yanında benim için keyif verici tarafları bile sayılır....
o kadar şey yaşadım yinede kimseye saygısızlık etmedim,yani kısacası birlikte oturmak zor zenaat,keşke sizde ayrı eve çıkabilseniz..biz kiraya çıktık ama olsun kafam rahat huzurum var...ilk yıllar zabahın 7 sinden gelip otursalarda şimdi rahatım o yönden..
eşim bana çiçek getirirken siyah poşete sarıp getiriyordupoşetler ve hatta çöplerimiz bile hep göz hapsindeydi...RABBİM iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi..
yok bana ayrı ev al
gerçi senin üstünde oturmak zevkli olabilir
kalkıp çamaşırlarımı sereyim en iyisi
ohhhh evin tadını çıkar boşvirseneeeepazar günü burda ne geziyon derseniz..kocacım evde yok antepe gitti..bir kaynım ordan nişanlandı kız evine ziyarete götürdü kaynoşgili ben belim ağrıyor diye gidemedim
canım sıkıldı
ben yılar önce bir mağazada satış elmanı olark çalışırken amcamın kızı geldi mağazaya annesi erkek kardeşi vs erkek kardeşinin nişanlısına bayrmada hediye almak için (bizde adettir taraflar bayramlarda vs hediye yapıp görürlar) işte kıza kıyafet baktılar beğendiler fala ayırdılar kızın kıyafetlerini kuzen kıza alınan buluz ve pantolunun aynını kendisi denedi (kuzenimde evli çoluğa çocuğa karışmış bir kadın)bana nasıl oldu dedi dedim güzel ama sen neden kardeşinin nişanlısında aldığınız şeyleri deniyorsun kii aranızda yaş farkı var kız aaaaa kendine aldığından almış (ben onadan 10 yaş gençim aynı şeylerimi giyeceiz diye düşünür) bunu bir tarafa bırak yakışık alamz dedim bozuldu kendine almamıştı şimdi sen yazınca demekki bir çoğu aynı görümcelerin diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?