Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam canım Zeynep Eyşan hanım nasıllar ? Ne kadarlık oldu bebişin ? Emziriyormusun ?
Niye yapmak istemiyorsun canım diş buğdayı? :) buarada bir uğursuzluk olmaz merak etme :)
canım iyi kızım 2.dişinide çıkarttı rahatladı biraz onun sıkıntısı vardı, emziriyorum hala ama eskisi gibi sık değil malum ek gıdaya geçtik mecbur azaldı biraz...senin oğlun napıyoo?

ne uğursuzluğu olacak kız hiç bişey olmaz zeynonun dişlerine..
ohh ne güzel,ama bizede vakit ayır azcık...
....
evet canım sizinle sohbet etmeyi çok özlüyorum zaten daha sık bakmaya çalışıyorum

seninkide tam kudurukmuş canım abartmış taklit olayını...

hımmmm bak aklıma geldi ben kendi görümcemin spor ayakkabılarını çok beğenmiştim gidip aynısından almıştım ben kıskençmiyimmmmm .43: ama çok güzeldi tam benim tarzım napim

kızlarrr Zeynep hanım bugün tam 8 aylık oldu heyyyy gidi heyyy zaman ne çabuk geçiyo
:26:

aminn aminn inşallah beydağlımm sıkıntının ardından mutlak Rabbim ferahlık verecektir inanıyorum Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallahh

pazar günü burda ne geziyon derseniz..kocacım evde yok antepe gitti..bir kaynım ordan nişanlandı kız evine ziyarete götürdü kaynoşgili ben belim ağrıyor diye gidemedim

canım sıkıldı

eltini görmeye gideydin kıss
geçmiş olsun bu bel ağrılarına bi çözüm bulamadılar eniştem annem bizdede çok bel mağduru var zor oluyor Allah şifa versin canım sanada

gönder gönder
hatta bizim tkb başağında selamı var de

bugün ne çok şaşırdım ayol neler var ne insanlar var hayatta yabiri onları durdurmalı
tamam söylerim selamını....
demek herşeyi anlatsam,çenen yere yapışır
ohhhh evin tadını çıkar boşvirseneeee
aman napcanki insan sıkılır tek başına he
karar vreydin eyiydi..
yok ya ben kocamı çok özlüyom...insanın kocası canının yarısı

yooo hiçte görümce olmak bunları gerektirmiyor,benim halalarım hiç öyle değil mesela...
bunlar karaktersiz insanlar bence...bende ilk kez hamile kaldığımda,görümcem 2 çocuğu ve spiralli olmasına rağmen hamile kalmıştı...ve ben kürtaj olduğumda gelip çok şükür bizimkinin kalp atışı duyuldu demişti..amannnn neyse...
ama sen iyi yapıştırmışsın lafı aferin...bende artık lafları sokuyorum ama en güzel yıllarımı mahvetttiler..iş işten geçti..

sağol canım evet kenidimiz yaptık iki tane yeğenim var onlar ben canım evet mersin
yakınız desene bende adanadayım...
maaşşallahhegeye kuzum nasılda yakışıklı şu avatarında bayılıyorum o resme...
demek rahatsız ne yapsın çicuk,iyiki sıcaklar bitti sıcakta daha zor olurmuş diş çıkarmak büyükler öyle derler ,ne derece doğru bilmiyorum..
zeynepede maaşşallahzaman gerçektende su gibi akıyor yaaa,keşke daha yavaş ilerlese..bende seni çok özledim bidenem...
ahhh dumanım ya merak etme seninkisi kıskançlık değil onu normal olan her insan yapabilir hepimiz birinden birşey beğenir alırız yada yaparız..
ama anormal olan hasetlikle,saçından ,evindeki eşyasına,hatta konuştuğu kelimelere kadar yapılması...özenmek ,imrenmek ,beğenmek başka...bunların yaptığı tiniyetsizlik başka bişey...
eltini görmeye gideydin kıss
geçmiş olsun bu bel ağrılarına bi çözüm bulamadılar eniştem annem bizdede çok bel mağduru var zor oluyor Allah şifa versin canım sanada

sağol canım..
valla giderdim,çokta istedim ama fıtıklar beni yine yatırır diye korktum..

hamile haberini verdigin gunu hatrliyrmda zaman ne kadr cabuk gecmisss

rabbim uzun omur versin oglusuna canim

Cok guzel anlatmissin cnm cok saol rabbim herkese yasatsin insallah
nasılsın canım bugün hiç gözükmedin

bu smileyler tam beni anlatiyor cok kotuydum cnm dun Allah yardimcim olsun midem 1 dkka huzur vermedi ikinci bulanti hapi ni icip sizmisim

Duman ve basak maasallah bebeler buyuyor dimi zaten 6 aydan sonra hic sayamiyorsun zaman su gibi geciyor.
Bu zaman benim icinde su gibi gecermi acaba su bulantilarim sikintilarim gecip sagsalim
Bebegimi kucagima alirmiyim evle ilgilenemiyom cocugumun okulu aciliyor yaninda olamayacagim
Yataktan cikamiyomki boyle huzunluyum bugun

abov başka neler yapıt-yosn çok merak ettim
-------------
hayır yaa olmamalı bu bence suç bizde izin veriyoruz hayatımızı değiştirmelerine
hani bi söz var herşey sende gizli diiye
arada bu sözü uygulamaya çalışırım
herşey bende gizli
benim istediğim kadar üzebilirler beni benim izin verdiğim kadar sinirimi bozabilirler
--------- uyguluyosunda niye herşey böyleşapşal başak

ateşleniyor ya yaz olsa daha kötü olur
kışın ferah olur bebecik
büyüklerin bibildiği vardır zaar onların sözlerin i hiçe saymamak lazım
mesela benim anneannem şöyle der "iki .mın varsa birini kocana göstermicen"harika bir sözdür
anlayana

hahayytttt gece gündüz çarpışan siz değilmiydiniz ayol bebek diye leylekmi getircek sandındı
bak o kadar istedin Allah ta verdi
ayıpsız kusursuz kucağınıza almayıda nasib etsn geçer elbet bu günler
sıkıntısı gider yerini feraha bırakır
bu günleri düşündükçe oh dersin
Allah başka şey vermesin çok şükürki sağlığı yerinde

birden içime kız gibi doğdu bu ııı. hakan
sana benzeyen gara böcük bi kızzz

sinyal göndereiyorum

beydağlı ............................

gel bak burdayım hadi sohbetin vaktiiiiii.......

sin yalllllllllllllllll sinyalllllll

kızlarrr Zeynep hanım bugün tam 8 aylık oldu heyyyy gidi heyyy zaman ne çabuk geçiyo
:26:

dumancım emziriyormusun diy sormuştun
emziriyorum hala zaten bırakmak kolay değil bu saatten sonra
2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum inşallah bıraktırması zor olmaz

saklı prenses zeynep in ne yüzünü gösteriyorsun ne dötünü gösteriyorsun
herkesin facepoku yokki baksın
şööle uzaktan çekilmiş belirsiz bi resmini bari avatar yap kimse anlamaz güzelliğini ama en azından "duman kızının resmini koydu da biz anlamadık" deriz

:122::122::122::122::122::122::122::122::122:

in ve cinle ip atlıyoruz
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

kizlar tum tanidigim topilerden istedim...
bugun burda ki arkadaslarim bana ben adetliyim kim okuya bilirse bir meryem suresi okurmu ricam bugun icin cok onemli benim icin ....
simdiden okuyan arkadaslarimdan Allah razi olsun gonullerine gore versin
ismim Ayparadir Allah razi olsun simdiden............

olmaz oğlum tek korkar internetlerde

doktora götürdük lagman verdi yarısını yapmıştık ogun yaptı kakasını.sonra yine yapmadı 4 gün bugun kalan lagmanı yaptık 2 kere yaptı bugun çok şükür..yıkadık oğluşumu bugun.
takılıyoz işte küçük erkekime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…