canım iyi kızım 2.dişinide çıkarttı rahatladı biraz onun sıkıntısı vardı, emziriyorum hala ama eskisi gibi sık değil malum ek gıdaya geçtik mecbur azaldı biraz...senin oğlun napıyoo?Selam canım Zeynep Eyşan hanım nasıllar ? Ne kadarlık oldu bebişin ? Emziriyormusun ?
Niye yapmak istemiyorsun canım diş buğdayı? :) buarada bir uğursuzluk olmaz merak etme :)
evet canım sizinle sohbet etmeyi çok özlüyorum zaten daha sık bakmaya çalışıyorumne uğursuzluğu olacak kız hiç bişey olmaz zeynonun dişlerine..
ohh ne güzel,ama bizede vakit ayır azcık...
....
seninkide tam kudurukmuş canım abartmış taklit olayını...sinirleri bozulmaz mı insanın tabiki bozulur.....böyle insanların kişilikleri ,karakterleri oturmamış bence,kendi f,kri ve tercihleri yok sanki...ama fesatlık ve şeytanlıkta üstlerine yoktur..
nerden biliyorum, çünkü bende 2 yıl kaynoş tepemde,börülce bitişiğimde yaşadım...beraber yaşamak çok zor yaa yaşamayan bilmez..
biz beraber bir yere gidecek olurduk karı oturup benim giyinip aşağı inmemei beklerdi ne giymişsem s,saçımı nasıl taramışsam,aynısını yapardı öyle çıkardık ikiz gibi geziyoduk..
keşke kötü,kötü şeyler giyip çıksaymışım sonra üzerimi batırıp değişseydim oda öyle kalsaydı..bizim düğünümüzden 1 ay sonra onların düğünü oldu,aynı yerde...çeyizde ben ne almışsam taraktan tut yatak örtüsüne,eşofmana ,makyaj malzemesine hatta yatak yüzlerine,koltuk,yatak odası takımına varana kadar herşeyimiz aynı beyaz eşyamız bile,donumuza geceliğimize varana kadar ......biz alışveriş yapardık hemen arkasına aynı yer giderler,bizimkilere ne verdiysen aynısını verin derlerdi...
bende hiç ağzımı açıp bişey demezdim,insanları hiç kırmazdım..onlar olsa neler derdi kimbilir ama şimdikiaklım olsa asla susmazdım..
kadın benden kaç yaş büyük üstelik cin gibi kurnaz,ama işte vazgeçmiyorkaynımın düğünü oldu düşün beraber kuaföre gitmek istediler ben,özellikle bekledim o önce yaptırsın diye, ama kadın yinede saçını bozdurup benim gibi yaptırdı... ay o kadar çok şey varki bunlar yaşadıklarımın yanında benim için keyif verici tarafları bile sayılır....
o kadar şey yaşadım yinede kimseye saygısızlık etmedim,yani kısacası birlikte oturmak zor zenaat,keşke sizde ayrı eve çıkabilseniz..biz kiraya çıktık ama olsun kafam rahat huzurum var...ilk yıllar zabahın 7 sinden gelip otursalarda şimdi rahatım o yönden..
eşim bana çiçek getirirken siyah poşete sarıp getiriyordupoşetler ve hatta çöplerimiz bile hep göz hapsindeydi...RABBİM iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi..
yok bana ayrı ev al
gerçi senin üstünde oturmak zevkli olabilir
ay evet ya oralar çok hareketli oluyor canım...zaman su gibi aksın sizin için,inşaallah...daha güzel bir yere gidin..
kürtajlardan sonra oluyor öyle merak etme normale döner...
hööff leme büyüklerine
ah zobaya tek çare lüküs bir ev,onunda yolu zenginlikten geçiyor...taktım ben bu ara evrene sinyalleri göndereyimde gelir belki öyle diyorlar ya...
pazar günü burda ne geziyon derseniz..kocacım evde yok antepe gitti..bir kaynım ordan nişanlandı kız evine ziyarete götürdü kaynoşgili ben belim ağrıyor diye gidemedim
canım sıkıldı
tamam söylerim selamını....gönder gönder
hatta bizim tkb başağında selamı var de
bugün ne çok şaşırdım ayol neler var ne insanlar var hayatta ya biri onları durdurmalı
karar vreydin eyiydi..ohhhh evin tadını çıkar boşvirseneeee
aman napcanki insan sıkılır tek başına he
aha yine şaşırdım
ayy yoksa görümce olmak bunumu gerektiriyor yani görümceliğin gereğimidir bu
yoksa görümce olunca bende mi yapıcam
bütün görümceler böyle olduğuna göre var bunda bi iş
muhakkak bütün görümceler yapmıyordur
içinde insan olanlarıda vardır ama taklitçi kıskanç fikirsiz beyinsiz kendine ait özel bi düşüncesi aklı olmayanlara şaşıyorum
ya düşünüyorum ben abimin eşinin aldıklarını neden alayım neden onunla aynı şeyi kullanayım bu beni rahatsız eder
bu nasıl bi mantıktır nasıl bi psikolojidir
evet çok sinir bozucu bişey
çünkü kimse bu yaptığını önemsemiyo yada görmüyo onunda yaptığını yanına kar kalıyo
yani birisi dese: neden aynısını aldın neden aynısını yapıyosun, oda bazulsa falan bnde mutlu olurum
bende insanları bozmayı sevmiyorum bişi diyemiyorum, bu hep böyle sürüyo gidiyo
geçen gün ilk defa şunu söyledim. ben doğum yapınca börülcede kıskançlığında doğurdu bi tane daha
geçen gün artık şeyini bağlattığını söyledi, bi dahada çocuğum olmaz, dedi
bende " aaaa olurmu hiç biz ikinciyi yapınca siz ne yapacaksınız" dedim
möö gibi baktı kaldı
yakınız desene bende adanadayım...sağol canım evet kenidimiz yaptık iki tane yeğenim var onlar ben canım evet mersin
maaşşallahhananı oğlum 10 aylık olmuş
şimdi takvimde gördüm
zaman ne çabık geçiyo yaa aklım almıyo
Rabbim bebek bekleyen isteyen arkadaşlarımıza da nasb etsn inşallahhhh
bu arada oğlum un ateşi var devamlı halsizlik var
dötünü dönüp uuyumak istiyo sık sık
ilk 3 diş hiç böyle ateş yapmamıştı
4. diş pek zorluyor sanki altın çıkacak
zeynepede maaşşallahcanım iyi kızım 2.dişinide çıkarttı rahatladı biraz onun sıkıntısı vardı, emziriyorum hala ama eskisi gibi sık değil malum ek gıdaya geçtik mecbur azaldı biraz...senin oğlun napıyoo?
evet canım sizinle sohbet etmeyi çok özlüyorum zaten daha sık bakmaya çalışıyorum
seninkide tam kudurukmuş canım abartmış taklit olayını...
hımmmm bak aklıma geldi ben kendi görümcemin spor ayakkabılarını çok beğenmiştim gidip aynısından almıştımben kıskençmiyimmmmm .43: ama çok güzeldi tam benim tarzım napim
kızlarrr Zeynep hanım bugün tam 8 aylık olduheyyyy gidi heyyy zaman ne çabuk geçiyo
:26:
eltini görmeye gideydin kıss
geçmiş olsun bu bel ağrılarına bi çözüm bulamadılar eniştem annem bizdede çok bel mağduru var zor oluyor Allah şifa versin canım sanada
ananı oğlum 10 aylık olmuş
şimdi takvimde gördüm
zaman ne çabık geçiyo yaa aklım almıyo
Rabbim bebek bekleyen isteyen arkadaşlarımıza da nasb etsn inşallahhhh
bu arada oğlum un ateşi var devamlı halsizlik var
dötünü dönüp uuyumak istiyo sık sık
ilk 3 diş hiç böyle ateş yapmamıştı
4. diş pek zorluyor sanki altın çıkacak
Cok guzel anlatmissin cnm cok saol rabbim herkese yasatsin insallahedecek tabi çokk uzun yollardan geldi o annesi
nazlı bebiş o her bebişe benzemez bu 2. ciler nazlı çıktı baksana banada nasip etsin Rabbim inşallah geriye ondan gelene katlanmak kalıyor işte bulantısıymış vs.. sen çok istedin sevincim çok bekledin herşeye rağmen
bölekoca göbüklü ve mutlu mutlu gez emi
böle :120:i kus böle yaramaz de bigül
böle hormonlardan stres oltrip at ağla sakinle
böle doktor önceleri :18::18: tırnaklarını ye çıkışlardarahatla
veee finaldeee
kucağında minnoşun teyzeleri burdan yorum atsın o minnak ellerine yisinler onu yisinlerrrr tabikimde
nasılsın canım bugün hiç gözükmedin
abov başka neler yapıt-yosn çok merak ettimtamam söylerim selamını....
demek herşeyi anlatsam,çenen yere yapışır
karar vreydin eyiydi..
yok ya ben kocamı çok özlüyom...insanın kocası canının yarısı
yooo hiçte görümce olmak bunları gerektirmiyor,benim halalarım hiç öyle değil mesela...
bunlar karaktersiz insanlar bence...bende ilk kez hamile kaldığımda,görümcem 2 çocuğu ve spiralli olmasına rağmen hamile kalmıştı...ve ben kürtaj olduğumda gelip çok şükür bizimkinin kalp atışı duyuldu demişti..amannnn neyse...
ama sen iyi yapıştırmışsın lafı aferin...bende artık lafları sokuyorum ama en güzel yıllarımı mahvetttiler..iş işten geçti..
ateşleniyor ya yaz olsa daha kötü oluryakınız desene bende adanadayım...
maaşşallahhegeye kuzum nasılda yakışıklı şu avatarında bayılıyorum o resme...
demek rahatsız ne yapsın çicuk,iyiki sıcaklar bitti sıcakta daha zor olurmuş diş çıkarmak büyükler öyle derler ,ne derece doğru bilmiyorum..
zeynepede maaşşallahzaman gerçektende su gibi akıyor yaaa,keşke daha yavaş ilerlese..bende seni çok özledim bidenem...
ahhh dumanım ya merak etme seninkisi kıskançlık değil onu normal olan her insan yapabilir hepimiz birinden birşey beğenir alırız yada yaparız..
ama anormal olan hasetlikle,saçından ,evindeki eşyasına,hatta konuştuğu kelimelere kadar yapılması...özenmek ,imrenmek ,beğenmek başka...bunların yaptığı tiniyetsizlik başka bişey...
kıyamammmm göbekli marulum benimmm40 yilda bi kk geldim kimse yokk
hahayytttt gece gündüz çarpışan siz değilmiydiniz ayol bebek diye leylekmi getircek sandındıDuman ve basak maasallah bebeler buyuyor dimi zaten 6 aydan sonra hic sayamiyorsun zaman su gibi geciyor.
Bu zaman benim icinde su gibi gecermi acaba su bulantilarim sikintilarim gecip sagsalim
Bebegimi kucagima alirmiyimevle ilgilenemiyom cocugumun okulu aciliyor yaninda olamayacagim
Yataktan cikamiyomkiboyle huzunluyum bugun
kızlarrr Zeynep hanım bugün tam 8 aylık olduheyyyy gidi heyyy zaman ne çabuk geçiyo
:26:
sana gerek yok bebeği koy kadın yaaa
bizde seni öptük Allah kolaylık versn bebeğine
bu arada doktor kabız olursa sakın fitil verme tembellik yapar diyor
biz verirdik şükür bişi olmadı çocuk rahat rahat mıçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?