masallah elhemdulillah anali babali buyusun insallah
ateşleniyor ya yaz olsa daha kötü olur
kışın ferah olur bebecik
büyüklerin bibildiği vardır zaar onların sözlerin i hiçe saymamak lazım
mesela benim anneannem şöyle der "iki .mın varsa birini kocana göstermicen"harika bir sözdür
anlayana
hahayytttt gece gündüz çarpışan siz değilmiydiniz ayol bebek diye leylekmi getircek sandındı
bak o kadar istedin Allah ta verdi
ayıpsız kusursuz kucağınıza almayıda nasib etsn geçer elbet bu günler
sıkıntısı gider yerini feraha bırakır
bu günleri düşündükçe oh dersin
Allah başka şey vermesin çok şükürki sağlığı yerinde
birden içime kız gibi doğdu bu ııı. hakan
sana benzeyen gara böcük bi kızzz
offf kötü yaa,ama elmecbur dayanacaksın şu 3 ay bir geçse belki hafiflerdi..sevinççç adanada böğün yağmır varrrrCok guzel anlatmissin cnm cok saol rabbim herkese yasatsin insallah
bu smileyler tam beni anlatiyor cok kotuydum cnm dun Allah yardimcim olsun midem 1 dkka huzur vermedi ikinci bulanti hapi ni icip sizmisim
evet canım suçun çoğu bizde bende öyle düşünüyorum,ama bir yandanda diyorumki iyi,saygılı düşünceli olmak niye suç oluyor..neyse boşver,ama sen benden erken davran bari...kimse için kişiliğinden ödün verip aman ayıp olmasın diye kendini ezdirme..abov başka neler yapıt-yosn çok merak ettim
-------------
hayır yaa olmamalı bu bence suç bizde izin veriyoruz hayatımızı değiştirmelerine
hani bi söz var herşey sende gizli diiye
arada bu sözü uygulamaya çalışırım
herşey bende gizli
benim istediğim kadar üzebilirler beni benim izin verdiğim kadar sinirimi bozabilirler
---------uyguluyosunda niye herşey böyle şapşal başak
ateşleniyor ya yaz olsa daha kötü olur
kışın ferah olur bebecik
büyüklerin bibildiği vardır zaar onların sözlerin i hiçe saymamak lazım
mesela benim anneannem şöyle der "iki .mın varsa birini kocana göstermicen"harika bir sözdür
anlayana
atlaaa,atlaaa hep benmi atlıcam:122::122::122::122::122::122::122::122::122:
in ve cinle ip atlıyoruz
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
maalesef sinyalin çok geç geldi,kuvvetli gönderemedin zaar,konsantre eksik...sinyal göndereiyorum
beydağlı ............................
gel bak burdayım hadi sohbetin vaktiiiiii.......
sin yalllllllllllllllll sinyalllllll
kizlar tum tanidigim topilerden istedim...
bugun burda ki arkadaslarim bana ben adetliyim kim okuya bilirse bir meryem suresi okurmu ricam bugun icin cok onemli benim icin ....
simdiden okuyan arkadaslarimdan Allah razi olsun gonullerine gore versin
ismim Ayparadir Allah razi olsun simdiden............
MAAŞŞALLAH ALLAH ım esirgesin..çok tatlı,tam bir erkek gibi bakıyor...
bugün hormon tahlillerimi toktura gösterecem inşaallah temizdir...niye adet kanamam gelmiyor yaaa.....
başak ben gelene kadar yemekleri yap,sevinç hamile çünkü,topiki sil süpür,bal dök yala olsun leş gibi heryer tuvaletleri unutma oğlunla sen habire mıçıyonuz...her yer mok kokuyor,ege nin ki neysede iki dişini yidiğimin, ama seninki hiiiçç çekilmiyorrr
hadi bakalım aaşam üzeri belki görüşürük.....
maaaşallahh
Abboowwww iki tane olmadigi icin birini her halukarda gosterebiliriz o zaman
Aminnn valla gececek insallah sabir diyorum
Iyiki carpismisiz bolbol simdi olumune kankayiz
Valla kiz erkek farketmez saglikli olsundainsallah
Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip eylesin
Bu yolda kimsenin kucagini bos birakmasin amin.
va-lla annem bende pek sessiz biri değilim azcik cinganlık varevet canım suçun çoğu bizde bende öyle düşünüyorum,ama bir yandanda diyorumki iyi,saygılı düşünceli olmak niye suç oluyor..neyse boşver,ama sen benden erken davran bari...kimse için kişiliğinden ödün verip aman ayıp olmasın diye kendini ezdirme..
aaboowwwww anneanenin ellerinden saygıyla öpüyorum,ne güzel demiş ama onlar ikincisinide mutlaka görürlerdi..benim neneminde yani babaannemin çok güzel sözleri vardır...
hem bende büyüklerin söylediklerine çok önem veririm tabi,ne derlerse çıkıyor...
bizim bir tanıdıkta, erkeğe tırnğını verirsen parmağını,parmağını verirsen elini,elini verirsen kolunu,kolunu verirsen tüm bedenini ister hiç doymaz derdi...
müstehcenleri şimdi yazmayım...
bugün hormon tahlillerimi toktura gösterecem inşaallah temizdir...niye adet kanamam gelmiyor yaaa.....
başak ben gelene kadar yemekleri yap,sevinç hamile çünkü,topiki sil süpür,bal dök yala olsun leş gibi heryer tuvaletleri unutma oğlunla sen habire mıçıyonuz...her yer mok kokuyor,ege nin ki neysede iki dişini yidiğimin, ama seninki hiiiçç çekilmiyorrr
hadi bakalım aaşam üzeri belki görüşürük.....
amin sağolasınmaşallahh barekallahYarabbim uzun ömürlü kılsın inşallah canım güle güle büyüt
tembel karı yine temizlememiş demek,neyse senin ellerine sağlık.....güzel haberlerle gel canım güle güledoktorun ağzından bal damlasın inşallah Rabbim gittiğin doktoru vesile etsin dertlerine derman yollasın gülüm hede get gösel gösel başakks felen yok kirletip kirletip kaçmış o gacı gelene gadan ben hallederim herşeyi akşama hesap sorarız bi gelip kaçıolar sevinç başakss gelin hele bakem burda beydağlıyla topik bekler olduk vallam hep o iki dişini yidiğimizin hatrına doğru diyon
va-lla annem bende pek sessiz biri değilim azcik cinganlık var
yoksa karşındaki sana kötüük yaparken sen gül dağıtmaya devam da etsen bi .oka yaramıyo
öyle şeyler kalp gözü-sırlar dünyası gibi tv filmlerinde oluyo
kötü kötülük ediyo
iyi ısrarla iyiylik etmeye devam ediyo
kötü hatasını anlıyo sonunda oda iyi oluyo falan
yanlş anlama aşkım sözüm meclisten dışarı, zaten senin bu susmaların edebini korumaların senin karakterini gösteriyor
bende bira z bozukluk var
-------------
evt evt büyükler çok haklı
ama ben ikisinden birini hep saklamayı başaşırırım
eşimden gizli par -a biriktiririm gider altın alırım saklarım vs vs
eğer dar gününde dayanamayıp ona versem para falan biriktiremezdim
çünkü günlük sigaraya para bulan herşeye bulabilir
bazen ekmek paramız olmaz (tabii bende olur o ayrı) yine de çıkarıp vermem
bakkala yazdırıp alır
:105::105::105::105:beydağlıııııııııııııııı
beydağlııııııııııııııııı
güçlüü sinyallleeeeeeerrrrrrr
konsatreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sinyalllllllllll
güçlü sinyalllllllllllllllllllll
uleyn çıngan karı ben ne yazmışım okuman,aanaman yokmu,,,toktura gidiyom yokummm demişim sen kime sinyal gönderiyon ordanmı yetişecektim sana anam ağlamış zaten:100:bende herşey tamam kızım bence sen bi sanayiye görün parçan eksik
alamıyosun sinyalleriiiiiiiiii
hadi hayırlısı ile git gelde ben yaparım yimek
yayla çirbası
taze fasül
bulgur pilavı
ayran iyimi menü
inşallah sonuç iyidir gelince yaz
yat kız valla senin yerinde olmak saatlerce uyumak kendim uyanmak isterdim sende geçtin bu yollardan ama unutmuşsundur diye hatırlarıyorum fırsatın varken bol bol yat :)Duman ve basak maasallah bebeler buyuyor dimi zaten 6 aydan sonra hic sayamiyorsun zaman su gibi geciyor.
Bu zaman benim icinde su gibi gecermi acaba su bulantilarim sikintilarim gecip sagsalim
Bebegimi kucagima alirmiyimevle ilgilenemiyom cocugumun okulu aciliyor yaninda olamayacagim
Yataktan cikamiyomkiboyle huzunluyum bugun
Emsin egecik emsin maşallah , ben işe başlayınca azalır iyice sütüm keşke emse 2 yaşına kadar ama uğraşıcam işte , resim koyabilirim ama pc de net sürem doldu, normale dönsün en çirkininden bi poz yüklerimdumancım emziriyormusun diy sormuştun
emziriyorum hala zaten bırakmak kolay değil bu saatten sonra
2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum inşallah bıraktırması zor olmaz
saklı prenses zeynep in ne yüzünü gösteriyorsun ne dötünü gösteriyorsun
herkesin facepoku yokki baksın
şööle uzaktan çekilmiş belirsiz bi resmini bari avatar yap kimse anlamaz güzelliğini ama en azından "duman kızının resmini koydu da biz anlamadık" deriz
Maşallahhhh Allah bağışlasın çooookkkk tatlı...
Hay maşallah nenende ne sözler varmış...offf kötü yaa,ama elmecbur dayanacaksın şu 3 ay bir geçse belki hafiflerdi..sevinççç adanada böğün yağmır varrrr
evet canım suçun çoğu bizde bende öyle düşünüyorum,ama bir yandanda diyorumki iyi,saygılı düşünceli olmak niye suç oluyor..neyse boşver,ama sen benden erken davran bari...kimse için kişiliğinden ödün verip aman ayıp olmasın diye kendini ezdirme..
aaboowwwww anneanenin ellerinden saygıyla öpüyorum,ne güzel demiş ama onlar ikincisinide mutlaka görürlerdi..benim neneminde yani babaannemin çok güzel sözleri vardır...
hem bende büyüklerin söylediklerine çok önem veririm tabi,ne derlerse çıkıyor...
bizim bir tanıdıkta, erkeğe tırnğını verirsen parmağını,parmağını verirsen elini,elini verirsen kolunu,kolunu verirsen tüm bedenini ister hiç doymaz derdi...
müstehcenleri şimdi yazmayım...
Eşinle güle oynaya yiyemedikten sonra altını napıcan kızva-lla annem bende pek sessiz biri değilim azcik cinganlık var
yoksa karşındaki sana kötüük yaparken sen gül dağıtmaya devam da etsen bi .oka yaramıyo
öyle şeyler kalp gözü-sırlar dünyası gibi tv filmlerinde oluyo
kötü kötülük ediyo
iyi ısrarla iyiylik etmeye devam ediyo
kötü hatasını anlıyo sonunda oda iyi oluyo falan
yanlş anlama aşkım sözüm meclisten dışarı, zaten senin bu susmaların edebini korumaların senin karakterini gösteriyor
bende bira z bozukluk var
-------------
evt evt büyükler çok haklı
ama ben ikisinden birini hep saklamayı başaşırırım
eşimden gizli par -a biriktiririm gider altın alırım saklarım vs vs
eğer dar gününde dayanamayıp ona versem para falan biriktiremezdim
çünkü günlük sigaraya para bulan herşeye bulabilir
bazen ekmek paramız olmaz (tabii bende olur o ayrı) yine de çıkarıp vermem
bakkala yazdırıp alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?