Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Abboowwww iki tane olmadigi icin birini her halukarda gosterebiliriz o zaman

Aminnn valla gececek insallah sabir diyorum
Iyiki carpismisiz bolbol simdi olumune kankayiz
Valla kiz erkek farketmez saglikli olsunda insallah
Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip eylesin
Bu yolda kimsenin kucagini bos birakmasin amin.

Cok guzel anlatmissin cnm cok saol rabbim herkese yasatsin insallah

bu smileyler tam beni anlatiyor cok kotuydum cnm dun Allah yardimcim olsun midem 1 dkka huzur vermedi ikinci bulanti hapi ni icip sizmisim
offf kötü yaa,ama elmecbur dayanacaksın şu 3 ay bir geçse belki hafiflerdi..sevinççç adanada böğün yağmır varrrr
evet canım suçun çoğu bizde bende öyle düşünüyorum,ama bir yandanda diyorumki iyi,saygılı düşünceli olmak niye suç oluyor..neyse boşver,ama sen benden erken davran bari...kimse için kişiliğinden ödün verip aman ayıp olmasın diye kendini ezdirme..

aaboowwwww anneanenin ellerinden saygıyla öpüyorum,ne güzel demiş ama onlar ikincisinide mutlaka görürlerdi..benim neneminde yani babaannemin çok güzel sözleri vardır...
hem bende büyüklerin söylediklerine çok önem veririm tabi,ne derlerse çıkıyor...
bizim bir tanıdıkta, erkeğe tırnğını verirsen parmağını,parmağını verirsen elini,elini verirsen kolunu,kolunu verirsen tüm bedenini ister hiç doymaz derdi...
müstehcenleri şimdi yazmayım...

:122::122::122::122::122::122::122::122::122:

in ve cinle ip atlıyoruz
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
atlaaa,atlaaa hep benmi atlıcam
sinyal göndereiyorum

beydağlı ............................

gel bak burdayım hadi sohbetin vaktiiiiii.......

sin yalllllllllllllllll sinyalllllll
maalesef sinyalin çok geç geldi,kuvvetli gönderemedin zaar,konsantre eksik...

canım bende adetliyim yoksa okurdum...

bugün hormon tahlillerimi toktura gösterecem inşaallah temizdir...niye adet kanamam gelmiyor yaaa.....

başak ben gelene kadar yemekleri yap,sevinç hamile çünkü,topiki sil süpür,bal dök yala olsun leş gibi heryer tuvaletleri unutma oğlunla sen habire mıçıyonuz...her yer mok kokuyor,ege nin ki neysede iki dişini yidiğimin, ama seninki hiiiçç çekilmiyorrr

hadi bakalım aaşam üzeri belki görüşürük.....

güzel haberlerle gel canım güle güle doktorun ağzından bal damlasın inşallah Rabbim gittiğin doktoru vesile etsin dertlerine derman yollasın gülüm hede get gösel gösel başakks felen yok kirletip kirletip kaçmış o gacı gelene gadan ben hallederim herşeyi akşama hesap sorarız bi gelip kaçıolar sevinç başakss gelin hele bakem burda beydağlıyla topik bekler oldukvallam hep o iki dişini yidiğimizin hatrına doğru diyon

maaaşallahh
çok tatlı Allah hayırlı evlat etsin cnm
sana ne çok benziyo kızzzzzzzz

valla senin 5 tane bile olsaydı hepsini gösterirdin sen

va-lla annem bende pek sessiz biri değilim azcik cinganlık var
yoksa karşındaki sana kötüük yaparken sen gül dağıtmaya devam da etsen bi .oka yaramıyo
öyle şeyler kalp gözü-sırlar dünyası gibi tv filmlerinde oluyo
kötü kötülük ediyo
iyi ısrarla iyiylik etmeye devam ediyo
kötü hatasını anlıyo sonunda oda iyi oluyo falan

yanlş anlama aşkım sözüm meclisten dışarı, zaten senin bu susmaların edebini korumaların senin karakterini gösteriyor
bende bira z bozukluk var
-------------
evt evt büyükler çok haklı

ama ben ikisinden birini hep saklamayı başaşırırım
eşimden gizli par -a biriktiririm gider altın alırım saklarım vs vs
eğer dar gününde dayanamayıp ona versem para falan biriktiremezdim
çünkü günlük sigaraya para bulan herşeye bulabilir
bazen ekmek paramız olmaz (tabii bende olur o ayrı) yine de çıkarıp vermem
bakkala yazdırıp alır

beydağlıııııııııııııııı
beydağlııııııııııııııııı
güçlüü sinyallleeeeeeerrrrrrr
konsatreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sinyalllllllllll
güçlü sinyalllllllllllllllllllll

bende herşey tamam kızım bence sen bi sanayiye görün parçan eksik

hadi hayırlısı ile git gelde ben yaparım yimek
yayla çirbası
taze fasül
bulgur pilavı
ayran iyimi menü

inşallah sonuç iyidir gelince yaz

maşallahh barekallah Yarabbim uzun ömürlü kılsın inşallah canım güle güle büyüt
amin sağolasınyanlış adres olmuşşş
tembel karı yine temizlememiş demek,neyse senin ellerine sağlık.....

haklısın öyle şeyler sadece filmlerde oluyor...
ama şimdi benimkilerde bana sen bizim en iyi gelinimizsin hiç biri senin gibi olamaz diyorlar,lakin ben onların samimiyetine asla inanmam..
kız o para biriktirmeyi bende yapıyorum....iyi oluyor kıyıda köşede,ama bir keresinde,eşim nasıl oldu oldu bilmiyorum birşey sordu bende orda para biriktirdiğimi unutup,aradığın şey şurda aşkım git al dedim...abowwwww adam bir baktı paraaa,o günkü suratımı heç unutmuyorum...tabi o bana ders oldu..
ama iki şeyim olsa birini yaşlandıktan sonra kullandırırdım

:105::105::105::105:

bende herşey tamam kızım bence sen bi sanayiye görün parçan eksik
uleyn çıngan karı ben ne yazmışım okuman,aanaman yokmu,,,toktura gidiyom yokummm demişim sen kime sinyal gönderiyon ordanmı yetişecektim sana anam ağlamış zaten:100:
demek ki neymiş senin parçan eksikmiş,inşaallah yedek parçanda vardır yosam kötü...
alamıyosun sinyalleriiiiiiiiii

hadi hayırlısı ile git gelde ben yaparım yimek
yayla çirbası
taze fasül
bulgur pilavı
ayran iyimi menü

inşallah sonuç iyidir gelince yaz

he iyi ellerine sağlık..
yayla çirbasını çok severim...

oofff başakk,br hormon değerim yüksek çıktı hadi o çok önemli birşey değilmiş ama,miyomları aldırırsam hamile kalamama riskim yüksekmiş..
ne yapacam ben bilmiyorum kafam allak bullak oldu düşünemez hale geldim,hakkımda hayırlısı ne ise o olsun napim...

yat kız valla senin yerinde olmak saatlerce uyumak kendim uyanmak isterdim sende geçtin bu yollardan ama unutmuşsundur diye hatırlarıyorum fırsatın varken bol bol yat :)

Emsin egecik emsin maşallah , ben işe başlayınca azalır iyice sütüm keşke emse 2 yaşına kadar ama uğraşıcam işte , resim koyabilirim ama pc de net sürem doldu, normale dönsün en çirkininden bi poz yüklerim
Maşallahhhh Allah bağışlasın çooookkkk tatlı...
Hay maşallah nenende ne sözler varmış...
Eşinle güle oynaya yiyemedikten sonra altını napıcan kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…