maaaşallahh
çok tatlı Allah hayırlı evlat etsin cnm
sana ne çok benziyo kızzzzzzzz
maaaşallahh
çok tatlı Allah hayırlı evlat etsin cnm
sana ne çok benziyo kızzzzzzzz
valla senin 5 tane bile olsaydı hepsini gösterirdin sen
AlkışlıyorummmmTabiki gosteririm kocama gostermicemde kime gosterecem
Ufak tefek param olur kiyida kosede fakat oyle para saklayipta altin felan
Almam zaten borc oduyoz kalanuda catir catir yiyoz ohhh sefamiz olsun
Beraber yemedikten sonra vayyy anam vayyyy
Noldu beydağlıma yaa ben neden hep kaçırıyorum böyle şeyleriBeydagli kuzum cok gecmis olsun kafani bulandirma sogana israrla devam et
Ilk kurden sonra adete bir hafta kala tekrar baslaniyo saracoglunu iyi oku
Dogada olume bile care var neredeyse Allahim yardimcin olsun
Pes etmek yok devam.
Ben ayniyim az hafifler gibi oluyor geri kuduruyor
Bebegim iyi olsunda sabrediyom iste
Beydagli kuzum cok gecmis olsun kafani bulandirma sogana israrla devam et
Ilk kurden sonra adete bir hafta kala tekrar baslaniyo saracoglunu iyi oku
Dogada olume bile care var neredeyse Allahim yardimcin olsun
Pes etmek yok devam.
Ben ayniyim az hafifler gibi oluyor geri kuduruyor
Bebegim iyi olsunda sabrediyom iste
hahayyyytytttttt alemsin heeeeeeeeeeeamin sağolasınyanlış adres olmuşşş
tembel karı yine temizlememiş demek,neyse senin ellerine sağlık.....
haklısın öyle şeyler sadece filmlerde oluyor...
ama şimdi benimkilerde bana sen bizim en iyi gelinimizsin hiç biri senin gibi olamaz diyorlar,lakin ben onların samimiyetine asla inanmam..
kız o para biriktirmeyi bende yapıyorum....iyi oluyor kıyıda köşede,ama bir keresinde,eşim nasıl oldu oldu bilmiyorum birşey sordu bende orda para biriktirdiğimi unutup,aradığın şey şurda aşkım git al dedim...abowwwww adam bir baktı paraaa,o günkü suratımı heç unutmuyorum...tabi o bana ders oldu..
ama iki şeyim olsa birini yaşlandıktan sonra kullandırırdım
:105::105::105::105:
uleyn çıngan karı ben ne yazmışım okuman,aanaman yokmu,,,toktura gidiyom yokummm demişim sen kime sinyal gönderiyon ordanmı yetişecektim sana anam ağlamış zaten:100:
demek ki neymiş senin parçan eksikmiş,inşaallah yedek parçanda vardır yosam kötü...
he iyi ellerine sağlık..
yayla çirbasını çok severim...
oofff başakk,br hormon değerim yüksek çıktı hadi o çok önemli birşey değilmiş ama,miyomları aldırırsam hamile kalamama riskim yüksekmiş..
ne yapacam ben bilmiyorum kafam allak bullak oldu düşünemez hale geldim,hakkımda hayırlısı ne ise o olsun napim...
Eşinle güle oynaya yiyemedikten sonra altını napıcan kız
aaa kıslar paraları altınları biriktirip gidip kendi kendime yemiyorum heraldeTabiki gosteririm kocama gostermicemde kime gosterecem
Ufak tefek param olur kiyida kosede fakat oyle para saklayipta altin felan
Almam zaten borc oduyoz kalanuda catir catir yiyoz ohhh sefamiz olsun
Beraber yemedikten sonra vayyy anam vayyyy
valla ben sana benzettim kuzumçok tşkler :) amin canımmmm
ayy şu benzeme olayına hiç girme bunaltı geldi o konuda banahiç bana benzermi aynı babası
oofff başakk,br hormon değerim yüksek çıktı hadi o çok önemli birşey değilmiş ama,miyomları aldırırsam hamile kalamama riskim yüksekmiş..
ne yapacam ben bilmiyorum kafam allak bullak oldu düşünemez hale geldim,hakkımda hayırlısı ne ise o olsun napim.....
işte böyle duman cım dün bu sonuçlarla geldim doktordan o yüzden geçmiş olsun diyor sevinç..dua edin kızlar bana yaaa(
amin canım..bende öyle diyorum vardır elbette RABBİM in bildiği...hahayyyytytttttt alemsin heeeeeeeeeee
canım ya ne diyebilirim ki valla bişi bulamadım diyecek
Allah hakkında hayırlısını versin
Rabbimin vardır bib ildiği
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler, demiş mevlana
Allah allahh nedir bu yaa
miyomları aldırman gerekiyordu dimi
aldırmazsan ne oluyormuş büyüyormuymuş
inşallah hemen hamile kalırsında doğumda alınırır zıkkım miyom
of yaa dua ediyom annem hep:26::26::26::26::26::26::26:
Off yaa nedir bu böyle üstüste geliyo hayırlısı olsun ne karar vereceksin peki ?oofff başakk,br hormon değerim yüksek çıktı hadi o çok önemli birşey değilmiş ama,miyomları aldırırsam hamile kalamama riskim yüksekmiş..
ne yapacam ben bilmiyorum kafam allak bullak oldu düşünemez hale geldim,hakkımda hayırlısı ne ise o olsun napim.....
işte böyle duman cım dün bu sonuçlarla geldim doktordan o yüzden geçmiş olsun diyor sevinç..dua edin kızlar bana yaaa(
Sen savruk olduğumu niye düşündünki hayatım, bende güzel biriktiririm ama eşimin haberi olur
aaa kıslar paraları altınları biriktirip gidip kendi kendime yemiyorum heralde
kara günler için para biriktiren hiç görmediniz galiba
annelerimizin her zamna bi köşesinden para çıkar
bu durumda anneye kirli çıkı adı verilir bu genel olarak uygulanan bir durumdur
bu bir tasarruftur bu bir "sakla samanı gelir zamnı" atasözünün karşılığıdır
ayrıca bir keresinde kocam çaktırmadan yaptığım çeyreği gördüğünde şaşkınlıkla tebrik etti beni
"verdiğim üç beş kuruşla nasıl biriktirdin bunu" diye o kadar da borç öderken.
hatta o zaman 5 ve 10 kuruşları dökmüştüm kuyumcunun önüne utanaraktan
bu bir başarıdır ayrıca
aynı zmanada bu bir huy meselesidir, kimi insan tutumludur kimi insan savruktur
benim eşim gibi savruk bir eşe sahip olunca kıyıda köşede bişeyler bulundurmak gerekiyor
çok zor zamanlarımızda ilacımız olabiliyor
öyle bugün buldum bugün yiyimyapmam asla
ben karkter olarakta para biriktirmeyi çok severim
siz bulduğunuzu yiyin afiyet olsun
tabii sevincin ne yese midesi kalkıyo ama olsun
valla ben sana benzettim kuzum
ama babasını görmedim bişi diymiyorum:101:
bence sen babasını çok sevi,yosun varsın benzesin
çay demledim gelin içek beraber
çayın yanında yiyecek bişeylerde getirin
son model tilifonlarınızda iyi bahane oldu sizee he, tilifondan giriyok zor oluyo soppet edemiyoz diyonuz ohh iyi valla
Off yaa nedir bu böyle üstüste geliyo hayırlısı olsun ne karar vereceksin peki ?
Sen savruk olduğumu niye düşündünki hayatım, bende güzel biriktiririm ama eşimin haberi oluraman iyi yapıyorsun bi şekilde biriksin de
oh ne güzel afiyet olsun....hoop ordayım :122::122: ellerine sağlık annemmm bugün içim dışım çay oldu inan gelen giden içtim durdumpek bereketli gündü misafiri çok seviyom ben ya hele ayağım sakatlandığından beri çıkamıyomya gelen gidende olmasa kafayı yerim hee otur otur .. beydağlım miyomla hamile kalsan olmamıymış Rabbim şifa versin bu miyomu nerden bulup çıkardılar ya ultrasondamı görülüyo bu? amelyatsız olmuyomuymuş? çok geçmiş olsun canım
canlarım hayrlı aksamlar ben geldım dun gece nasılsınz beydaglı ablam cok okuyamadım ama coook gecmıs olsun rabbım hayırlısını versın ve tez zamanda ıyıles ınsallahh.. bana gelecek olursanız kıbrıs tatılım coook guzeldı gıttgm otelde dumanın balayı otelıyms cok guzel bı yer ye ye ye ıcım dısım yemek oldu 2 kılo almısm tam55 oldum artk kılo vermk ıstemıom bole ıyıym
off aynen ya iki ucuda kötüamin canım..bende öyle diyorum vardır elbette RABBİM in bildiği...
dün sana yazdığım mesacın aynısını duman okusun diye kopyalamıştım,ondan aynı mesac oldu...
bu zıkkım aldırmazsam gittikçe büyüyolar,mesaneye baskı yapıyor, karnım kocaman gzüküyor durmadan çişim geliyor vs,vs...
ama aldırsamda daha tehlikeli bir durum,hem rahim tehlikede hem hamile kalmama riskim yüksek yani anlayacağın iki ucu .oklu değnek..
bakalım zaman ne gösterecek
evet evet valla hava atıyolar bide son model telefonumuz var diyeçay demledim gelin içek beraber
çayın yanında yiyecek bişeylerde getirin
son model tilifonlarınızda iyi bahane oldu sizee he, tilifondan giriyok zor oluyo soppet edemiyoz diyonuz ohh iyi valla
sana savruk demedimkızOff yaa nedir bu böyle üstüste geliyo hayırlısı olsun ne karar vereceksin peki ?
Sen savruk olduğumu niye düşündünki hayatım, bende güzel biriktiririm ama eşimin haberi oluraman iyi yapıyorsun bi şekilde biriksin de
aminRABBİM hepinizin gönlüne göre versin inşallahhhh
canlarım hayrlı aksamlar ben geldım dun gece nasılsınz beydaglı ablam cok okuyamadım ama coook gecmıs olsun rabbım hayırlısını versın ve tez zamanda ıyıles ınsallahh.. bana gelecek olursanız kıbrıs tatılım coook guzeldı gıttgm otelde dumanın balayı otelıyms cok guzel bı yer ye ye ye ıcım dısım yemek oldu 2 kılo almısm tam55 oldum artk kılo vermk ıstemıom bole ıyıym
hiç sorma dumanım beni tanıyanlar aynen senin gibi diyorlar ama RABBİM beterinden korusun...karar konusuna gelince hiçbirşey düşünemez durumdayım bilmiyorum 2 yada 3 ay sonra bir profesöre daha gidecem bakalım artık hayırlısı..
dün kocama söyleyemedim biliyomusun,hala haberi yok bu durumdan
Kizlar ben cikiyom ewi dip bucak kaziiiim toz aliim gelirim
oglum okula gitti ewde kimse yokken camsan marka parkelerimi
parlatayimkasmir halilarimi fircalayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?