sen daha doğurmadınmı???
börülcen beşik aldımı??
sevinçle telefonda konuştunuzmu??
kaynoşun çarşafı bittimi??
oh ne güzel afiyet olsun....
miyomla tabiki çok hamile kalan var canım ama,benim miyom büyük ve hamilelikte miyomlar daha hızlı büyüyorlar..birde rahimdeki yerleri,neresinde olduğuda önemli...hadi onları görmezden gelip kaldım diyelim,en son hamileliğmide en çok bunun için istemiştim sezeryan ameliyatıyla hem bebeğim olur hem miyomlardan kurtulurum dedim ama maalesef doğuramıyorum,pıhtılaşma ve kardiopilin m ve g zıkkımları yüzünden...
sağol canım,amin...
tatilinin güzel geçmesine sevindim,neyseki fazla değil 2kilo almışsın veririsin hemen...
aahhh bir tatilde ben yapabilsem.
Uzulme dicem elde degil biliyorum Ama Rabbimin hazinesinde ne mucizeler gizlihiç sorma dumanım beni tanıyanlar aynen senin gibi diyorlar ama RABBİM beterinden korusun...karar konusuna gelince hiçbirşey düşünemez durumdayım bilmiyorum 2 yada 3 ay sonra bir profesöre daha gidecem bakalım artık hayırlısı..
dün kocama söyleyemedim biliyomusun,hala haberi yok bu durumdan
hey gidinin gidisiiiiiiiii
valla ben bişey düşünemiyorken senin bişey yazamaman normal....off aynen ya iki ucuda kötü
canım ya dur bakalım diycem ama ne kadar durabileceksin
Rabbim bi kapı açsın inşallah hayırlısını versin
kelimelerim yetmiyo bişide bulamıyorum yazıcak
evet evet valla hava atıyolar bide son model telefonumuz var diye
ama bi soppet bilem edemiyolar
sana savruk demedimkız
eşim için dedim
savruk hanım yoktur heralde aa yoksam varmıdır kız
benim biriktirdiğim paralardan eşimin haberi olursa param biter:101:
amin
Allah razı olsun
bebeğini kucağına sağlıla almayı nasb etsn
hyırlı evlat olsun
aaa maaşallah güzel geçti yanii
oh oh iyi moral topladın yani hadi sık sık beliyoruz artık evde pinekleme zamanı
şişko
neden söylemedin sıkıldımı sorunlardan
hey gidinininde gidilisi
canım, benim 7 hamileliğim oldu ve bunun 5 tanesinde iğne ve diğer gerekli olan tüm ilaçları kullandım yinede olmadı..ama RABBİM büyük bakalım neler olacak...he birde evet bünyeden bünyeye değişiyor..canım ben forumda çok kişiyle tanıştım bu anti kardiyolipin ıgg ve ıgm pozitif arkadaş 06 clenaxe kullandı bebeği var şimdi ilk bebeği düştükten sonra öğrendi tüp bebekti 2. tüp bebekte bu iğne ve corasprin kullandı... seninde olur inşallah doktor bişey dedimi kesin bunlarda diye bünyeden bünyeye değişiyormu acaba bu formda meggıe var oda yeni doğum yaptı ıgm pozitifti onunda... Rabbim sanada tez vakit nasip etsin inşallah doktorunla bir görüş belkide bu sefer nasip olur..
Uzulme dicem elde degil biliyorum Ama Rabbimin hazinesinde ne mucizeler gizli
Yeni kapilar acar insallah dua ediyorum canim.
o gunlerimden eser kalmadi ama Allah buyuk gecici bir surec sabirla bekliyorum
özledinmi çamsan marka parkleriniUzulme dicem elde degil biliyorum Ama Rabbimin hazinesinde ne mucizeler gizli
Yeni kapilar acar insallah dua ediyorum canim.
o gunlerimden eser kalmadi ama Allah buyuk gecici bir surec sabirla bekliyorum
ayyy sakın öyle bişey deme bence hayatımvalla ben bişey düşünemiyorken senin bişey yazamaman normal....
artık laptoplarınızdan girinde doğru düzgün karşılıklı soppetler edek...yimeyin artık beni
yok kuzum yaaa,dün akşam söyledim ama artık onun üzülmesinide istemiyorum çok iyi biri kocam çok anlayışlı benide çok seviyor,ama ben kendimi suçlu gibi hissediyorum,benim yüzümden baba olamadın vicdanım el vermiyor beni boşa diyorum...
oda,ne biliyosun belki ben seninle değil başkasıylada evli olsam yine çocuğum olmayacaktı,saçmalama ben seni bırakırmıyım diyor...
sağlıklı düşünemiyormuyum bilmiyorum....
aşkım sorma ya çarşafı aradım taradım bulamdım parça püçük çarşafı kaybettimgidiliki ne gidili...
kız sen nerden buldun bunları,yani şimdi son model tilifonundanmı aradın buldun bunları
ay ne güzel nostalji oldu özlemişim,o günleri...
hakikaten kaynoşun çarşafı bittimi:))
kalkıp bulaşıklarımı halledeyimsonra pazara gideyim ne yemek yapacağımı düşüneyim
ooff,offf yok ya ben diyorum ben hizmetçisi bol,büyük bir yalıda yada köşkte olabilir,villada olsa olur öyle birhayatta yaşamalıydım..
narin kırılgan hassas bisiyim ayıptır demesi
bu işler bana göre değil
sinyallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:111:sinyaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll evreneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sinyallllllllllllllllll
beydaglı dan evrene,beydaglıdan evrene anladın sen onu evren......
evet canım benim elimde olan birşey değil bu,bende zaten RABBİM e sığındım....demeyim mi hımmm haklı olabilirsin demiyeyim:26:özledinmi çamsan marka parklerini
kimbilir kimler basiyi üzerine şimdik
hey giidinin heyy
ayyy sakın öyle bişey deme bence hayatım
bence çok yanlış adamın aklına sokma
evet muhakkak insan kendini suçlu hisseder ama senin elinde değilki Allah ol demeyince nasıl olsun
eşinde bunu anlayabilecek biri
ama bana kalırsa sakın bunu söyleme adam düşünmüyorsa bile senin sayende "evet ya belki de başkasıyla evlensem çocuğum olurdu" düşüncesine kapılabilir
belkide bana söylemesi kolay geliryordur, senin için kimbilir ne kadar zordur
ama dışardan bakıldığında bunu söylemen hiç hoş gözükmüyor aşkım
belki sen eşine çok güveniyorsun eşin çok iyi biri olabilir ama kör şeytan girer aklına insanın pislik nalet ikircikli şeytan
Allah a sığın birlikte dua edinn
kız senin kaynoşun da kaç çarşaf verdi sana çarşafların sonu gelmiyor hey maaşşallah...birde beğenmezsin kadınceğiziaşkım sorma ya çarşafı aradım taradım bulamdım parça püçük çarşafı kaybettim
bende kaynoşun verdiği bozuk dantelli başka çarşafı kestim şimdi onu kullanıyorum:101:
o günleri bende özlüyorum
dün gece yapcak bişi bulaamdım geçmişi kurcaladım accık okuması ne zevkl
aslında bi konuşma var onu arıyorum ya
esraezgi diye bi öğretmen hatun vardı
soğuk bi son bahar günü sevinç ve ben topikte sohbet ederken
battaniye altında bizi okuyup güldüğünü söyleyen kadın
o konuşmayı arıyorum
hava yavaş yavaş soğumakta oduğuna göre eylül ekim falandı
o aylara bakıyortum aşkım
iyice ipucu verdiğime göre arada sen baksana annem
sen görmeyeli biraz değişmişin:18:
günaydın kızlarkeyifler nasılll:26::26::26::26::26:
günaydın kızlarkeyifler nasılll:26::26::26::26::26:
bulaşıklarım bitti......
BAŞAK hanım ışığın yanıyordu yeşil,yeşil..birden yok oldun yine,binircikli tospaa:100:
SEVİNÇ sen nasıl yimek yapıyon,nasıl besleniyon kuzm,kaynoşun gelip yimek yapmıyormu:26:yosam her gün kocanmı yapıyor,oliş ne yiyip ne içiyor...
ay inşaallah biter şu bulantıların,benim bir halam 9 ay boyunca senin gibiydi birde o sürekli tükürüyordu konuşamazdı bile ağzından hep salya akardıyemek yapmak ne kelime yanında yemek yenmesine bile izin vermezdi neler var yaaa sen yine şükret...
günaydınnöle böle içgüveysinden halliceyik Sen nasılsn canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?