offff beydaglim offf yarama tuz bastin yemek kokusuna tahammulum yok mutfaga giremiyom
Aksam esim gelince mutfagi topluyor ve elinden geldigince biseler yapmaya calisiyormakarna menemen
Bazen disardan biseler alip geliyor midem almiyor kuruseyler iyi geliyir.
Ogluma kahvaltisini yaptiriyorum okul icin beslenme koyuyorum aksamda babasi yemek isini hallediyor.
Kaynanamu Allaha havAle ettim 15 gunu gecti ben ewe geceli ne yiyoz ne iciyoz umrunda degil
Aramizda 600 m yurume mesafesi var anca aklina duserse tlf aciyirdaha oglunu arayipta bir tas corba yaptim gel gotur demedi
Vicdansizzz
yapma ama öyle düşünme ne gelirse başınıza Allah'tan senin elinde değilkiyok kuzum yaaa,dün akşam söyledim ama artık onun üzülmesinide istemiyorum çok iyi biri kocam çok anlayışlı benide çok seviyor,ama ben kendimi suçlu gibi hissediyorum,benim yüzümden baba olamadın vicdanım el vermiyor beni boşa diyorum...
oda,ne biliyosun belki ben seninle değil başkasıylada evli olsam yine çocuğum olmayacaktı,saçmalama ben seni bırakırmıyım diyor...
sağlıklı düşünemiyormuyum bilmiyorum....
offff beydaglim offf yarama tuz bastin yemek kokusuna tahammulum yok mutfaga giremiyom
Aksam esim gelince mutfagi topluyor ve elinden geldigince biseler yapmaya calisiyormakarna menemen
Ogluma kahvaltisini yaptiriyorum okul icin beslenme koyuyorum aksamda babasi yemek isini hallediyor.
Kaynanamu Allaha havAle ettim 15 gunu gecti ben ewe geceli ne yiyoz ne iciyoz umrunda degil
Aramizda 600 m yurume mesafesi var anca aklina duserse tlf aciyirdaha oglunu arayipta bir tas corba yaptim gel gotur demedi
Vicdansizzz
işte bi takım vardı dantellievet canım benim elimde olan birşey değil bu,bende zaten RABBİM e sığındım....demeyim mi hımmm haklı olabilirsin demiyeyim:26:
kız senin kaynoşun da kaç çarşaf verdi sana çarşafların sonu gelmiyor hey maaşşallah...birde beğenmezsin kadınceğizi
he tabi tabi bakarım
korkma bebeamm ben aynı benim...
espirik yapıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum,ama olaydı eyiyidi:114:
ben tlfdan giriyorum bakıyorum aşkımbulaşıklarım bitti......
BAŞAK hanım ışığın yanıyordu yeşil,yeşil..birden yok oldun yine,binircikli tospaa:100:
SEVİNÇ sen nasıl yimek yapıyon,nasıl besleniyon kuzm,kaynoşun gelip yimek yapmıyormu:26:yosam her gün kocanmı yapıyor,oliş ne yiyip ne içiyor...
ay inşaallah biter şu bulantıların,benim bir halam 9 ay boyunca senin gibiydi birde o sürekli tükürüyordu konuşamazdı bile ağzından hep salya akardıyemek yapmak ne kelime yanında yemek yenmesine bile izin vermezdi neler var yaaa sen yine şükret...
ani hava atıyodun ya kaynoşum bana bakiyi diyeoffff beydaglim offf yarama tuz bastin yemek kokusuna tahammulum yok mutfaga giremiyom
Vicdansizzz
:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
:79::79::79::79::79:
sevinç bu minnak seni cin çarpmışa çevirdi ayollgit bi elini yüzünü yıka az süslen akşama goncanı kapıda karşıla şaşırsın herifin emi guzum ne bu surat
yapma ama öyle düşünme ne gelirse başınıza Allah'tan senin elinde değilki
Ooooh iyisin yemek derdi yok :))
gacılarrr nerdesiniz be ne bu topiğin hali dersi evi işi bıraktım burda nöbetteyim
basagim men arada geliyom okuyom valla hepsini okuyom:126:biricikim: bebek istemiyor......
basakss: vefalı çıktı...
belinaysu: evinde int. yok olsa gelir belki.....
yeşil: gelmek istemiyor......
nazemir: gelecek........
yeter: vefalı çıktı......
kardelen: hiç bi zaman düzenli gelmedi, liste dışı edilmemesi için hiç bi sebep yok........zorttt
sara: vefalı çıktı.......
seray: gelmiyor.........
dolunay: gelmiyor, liste dışı edilecek.....zorttt
hurr: gelmiyor......
nikolay: gelmiyor....
duman: arada geliyor.....
hacer: gelmiyor......zorttt
sevinç: vefalıçıktı.......
begüm: arada geliyor.......
paşam: gelecek......
beydağlı: nöbetçi......
vilma: gelmiyor......
çakmapolyy: gelir .......
umudum: geliyor.......
sercem: arada uğruyor.......
biricikim: bebek istemiyor......
kardelen: hiç bi zaman düzenli gelmedi, liste dışı edilmemesi için hiç bi sebep yok........zorttt
hahyyyyyyyyyyyyttttt mükmmmmmellllllllll tkbbbbbbb
tırt hatunlar çıkarılacak yenileri eklenecekkkkkkkkkkkk
Yatakta cikabilsemsevinç bu minnak seni cin çarpmışa çevirdi ayollgit bi elini yüzünü yıka az süslen akşama goncanı kapıda karşıla şaşırsın herifin emi guzum ne bu surat
Ewet tek tesellim beterin beteri var farkindayim Allahim kimsenin eline koymasin aminAllah bildiği gibi etsin bunlarııtopikte okudum karı doğurmaya girmiş sen kaynana oğlanı al git çıkınca kadıncık bakmış kimseler yok aramış kaynanası dermiş bizi bekletmek için tuttun çocuğu doktorlarda anladı ne mal olduğunu en son seni doğurttu diye tuuu rezil karı dedim ya kız boşanıyomuş topiğe yazmış o kaynanaın peşine takılıp giden kocayada yazıklar olsun çişmi anam bu tutacak kadın neyse sevincim seninki kötünün iyisi şekerim takma bebişin iyi olsun da herkes ne hali varsa görsün kocişin iyiyse salla gerisini gitsin
Basak aynaya bakip kendini tarif etmishahayytt hayatım sevinci güzellik merkezine soksan fos çıkar
göbek yırtık dötiş yırtık ve selülitli
bacaklar boydn boya variss
saç desen oğlan gibi
tırnaklar yenmiş
göğüsler yer çekimine yenik düşmüş
şimdi sen söyle bu hatuna rimel napsın
ruj napsın
allık napsın
fondoten napsın
oje napsın
krem napsın
bugidi napsın
maşa napsın
biricikim: bebek istemiyor......
Yatakta cikabilsem
Ewet tek tesellim beterin beteri var farkindayim Allahim kimsenin eline koymasin amin
Basak aynaya bakip kendini tarif etmis
Sacim uzadi bi kerem
Vilmaa baska topiklerde geziyii haberin yok
Sende vefali sayilmazsin canin istemezse girmiyonki
Bafs cnm ozel kutun dolmus msjim gitmedi
Merak ederler simdi face kullaniyormusun diye soracaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?