Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insanın öz anası olsa yanında olsa böyle olmaz işte ne yapar ne eder eli ,kolu yetişir çocuğuna her işini göremezse de gördürür...kendi kızı olsa öyle yapmaz ama,nasıl içleri rahat ediyor böyle insanların bilmem..
keşke yakın olsaydık hepimiz yimek getirirdik sana..
başak getirirmiydi bilmem hem getirse yenirmiydi oda muamma
ben olduğumda gelmmesen böle sıkılırsın
çaaarrşaffçıııı geldiiii hanıımmm.....
dantelleri zerhoşmutikkat et ağdayı yaparken dentellerine zarar gelmesin,kadınceğiz o kadar emek vermiş,nankörlük etme vicdansız gelin

nankörrrrrrrrr

arap yağı bol bulunca çarşafı bol bumuş netsin kız başakk dantelli çarşafla ağda mı ay valla ilk defa duydum ayy ne gelinler var yarabbim sakın Allah ım

sinyalllllllllll burdayımm sinyallllllll

ayyy burda hatun matun kalmadı haa
ben biraz hatun avına çıkıyım valla kimseler gelmiyo topiimize
lanet sürüyor demekki
bu bengisu olayından sonra havale geçirdi topik
sizin evdeki sinyal vericilerde bir eksiklik var galiba
ne olaylardı ama yaaa....olay anında reyting topladı ama sonra bayağı bir düşüşe geçti topik..ama yönetim kötü ne edecen

vefalıymış,benide nöbetçi yazmış,kim daha vefalı görüyük

KAVGAŞARRRRRRRRRRRRRalengirli karı

ben yoğudum ozamanlar kötü bi geçmişi mi varmış bu topiğin kötü yeremi düştüm ben Allah ım nerelere geldim bilmeden
sen gel bakim beydağlıı fıs fıs fıs kimse duymasın nolmuş başak topiğine sahip çıkamamışmı zamnında kızçeler birbirine mi girmiş aaaaa

Son düzenleme:
basagim men arada geliyom okuyom valla hepsini okuyom:126:
iste hamile gelmek isterim bu topike ama olmuyor

inşallah canım inşallah o günleride göstersin Rabbim.
bak burda en şanslı bebişler olucak bi dünya teyzeleri olucak
inşallah sen takıl buraya bigün diş buğdayı nasıl yapılır diyede yazışmak nasip olur inşallahh

burda kızçelerin yolunu gözlemekten gözlerim şaşı beş oldu kış gelio gidip örgü başlıyım daha iyi
:119::119::119::119::119::119::119:

basagim men arada geliyom okuyom valla hepsini okuyom:126:
iste hamile gelmek isterim bu topike ama olmuyor
hayatım aslında burası devamlı sohbetli olsa sen hiç çıkmazsın burdan
bu arada geçen ismini vermişsin ne kadar güzel ve paralı bi ismin var
inşallah istediğin kadar okuyan bulmşsundur hayatım
açıkçası ben okuyamam, keşke okuyabilseydim.
tatlım sen fazla üzülüyosun bu bebek konusuna ya acaba evde boş olduğundanmı
insan kk da takılınca bebek konusunda daha da hassaslaşıyor biliyorum
tırtlaran boşalan yere beni atayıver cancazım görünüre göre ben burda baya bi oyalanacam
ayy canım yaaaa tabiiki ne demek
bende seni sevmeye başladım çeneli hatuna benziyosun ama dur bakim accık daha gözlemleyim seni:82::82:
Basak aynaya bakip kendini tarif etmis
Sacim uzadi bi kerem

Vilmaa baska topiklerde geziyii haberin yok
Sende vefali sayilmazsin canin istemezse girmiyonki
vilmadan haberim var halletcem onu

hah ayıp senin o dedin dilin yanar
Bafs cnm ozel kutun dolmus msjim gitmedi
Merak ederler simdi face kullaniyormusun diye soracaktim
tabi merak ederiz toplum içinde özelleşmede neymiş
fısırdaşma gibi aaaaaa esefle kınıyorum seni

hemen bi face merakı noluyosa
iyiki face i icad etmişler yoksam sevinç napardı
,bak beydağlının yok onda nisbetmi yapıyosun
bence yaptığın büyük bi ayıp bida kınadım seni abovvvvv

beydağlı sinyal alıcıları açç

Son düzenleme:

canım menim sen çok tatlısın biliyomusun

arap yağı bol bulunca çarşafı bol bumuş netsin kız başakk dantelli çarşafla ağda mı ay valla ilk defa duydum ayy ne gelinler var yarabbim sakın Allah ım

abovv adım kötü geline çıktı
aşkım napıyım çarşafı yatağa bi serdim dantelin biri kalk gidek diyo
öbürü .ok yeme otur diyo
valla kullanmak istedim ama yapamadım:101:
ama böylede çok hayra geçti dantelli ağda bezi kimde var ayol
yönetimi bu hale geirenler utansın
bişeyi 40 kere söylersen olurmuş mahfettiniz psikolojimi burda
hiç bişi yapamaz oldum
topiiiee geliyorm geli,yorum bişi yazmıyorum ellerim klavyeye gitmiyo
giderken parmaklarım titriyo
hastalık sahibi ettiniz beni:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88:
sen nereden düştün buraya güzeli,m hangi topikteydin önceden

aaa bak yeni hatunum uza yanlış tanıttık topiğimizi
bak sana topiki baştan oku diyemem okuman çok zor ama sana özet geçebilirim
bu topiki
neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurma topiği sloganıyla açtık
bir su gibi aktı sayfalarımız
topiğe 1 gün biri gelmese geçmişi okumaktan gözleri pörtlüyordu
gün oluyordu günde 100 sayfa ilerliyorduk
gır gır şamata eğlence espiri
gün geçmesinki bi ekşın yaşamayalım
her günümüz dolu dolu geçiyordu... ta ki o güne kadar... o kara güne kadar...evet ogün karaların en karasıydı... topiğimizin lanetlendiği kara günnnnnn............
tarih 18.01.2013 soğuk bir kış günü
topiğimizde bulunan neşeli eğlenceli fakat davranışlarına pek dikkat etmeyen ama bununda farkında olmayan bi hatunumuzla alakalı bi msorun yaşandı tüm topik birbirine girdi
hatta konu dışı olanlar bile terk etti topiği
yok yere kırgınlıklar yaşandı banlananlar oldu vs vs
işte o gün topiğimiz kk editörleri tarafından naletlendi
ve hatta kısmetimiz düğüm düğüm düğüldü
nefesi kuvbvetli bi hoca tarafından üfürüklendi.....
işte o gün bu gündür pek tadımız yok
terk-i topik çoğaldı sohbet kalmadı vs işte bizde canlı tutmaya çalışıyoruz topiği
bu hatunlar söylensede
ben her zaman fresh tutarım topiğimi:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

insallah Rabbim o gunlerden herkese versin herkes cocugu kucaginda yazsin buraya insallah

göslerim dolu dolu oldu ne çetrefilli ne entrikalı günlerden geçmiş topiğin başakım bu sene yıldönümünü yaparız annem çelenkler koyarız şiirler okuruz her sene bu kara günü anarız
ayy sıkıldım neyse üfürüklendikten sonra düzelmişiniz neyseki zaten içim şişmiş benim üzgüntülü topiklerden gelmişim heçç tradejik şeylerlen uğraşamıcam sen bi bilsen ben hangi acıların çocuğuyum topiklerinden geldim düştüm de geldim :122::122: Rabbim bidaha yaşatmasın kimseyede yaşatmasın .... burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuranlardan olimm inşallahhh

YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar

Hayirli cumalar kuzucuklar
basak beydagli arkadasimla aramizi bozmaya calisma beceremezsin
Tmm topikimiz sessizlesti fakat o olayinda etkisi var ama
Bu arasa topik sakinlerinden dogum yapip arkasina bakmadan gidenler oldu.
Hamis olup topike ihtiyacim yok artik gozuyle bakip ugramayanlar oldu
Disardan yeni katilmak isteyenler oldu ama baktilar basi bos
Sessiz sakin kimse vakit gecirmek istemedi heyyyy gidi heyyyyy

abowwwww iftiraya bak bizmi seni hasta ettik...sen zaten hastaydın,tekrar azdı demek hastalığın RUHİYE BUNALIM...karıları tek tek kaçırttın ilgisizliğinden, yada bengisu nun ahı tuttu...
ben en azından bir böyük olarak iki tarafı sakinleştirmeye çalışmıştım,sen ne yaaaaptııınnnnn,duruma bir el attınmı??
topikte bir mevlit okut belkim dahada iyi olur....
hem meşhurrrr erişteyle,irmik tatlısını yapar yidirirsin bize...
tarifini yazacadın ne oldu.....

hayırlı cumalar canım...
bütün yazdıklarına katılıyorum,bizi kullanıp işleri bitincede bir kenara atıyolar..
ayrıca evet hemşom aramızı bozamaz bu RUHİYE BUNALIM...

kız walla benimde içim şişmiş,bende bir acıların kadını olarak,burda acılarımı dertlerimi,kederimi,elemimi içime gömüp..neşeli şeyler paylaşmaya çalışıyorum konunun başlığına saygı duyaraktan..

bazen acılarımızı,sorunlarımızıda yazacağız tabiki..paylaşmazsak azalmaz çünkü.....ne yapalım maksat karılar neşeyle yımırtlayıp zevkle doğursun....

herşey topik için...

hayırlı cumalar kızçelerim bugün okumaya gideceğim dualamayı ben yapıyorum sizede dua edeceğim inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin bugün tez vakit sağlıklı minik yavrularla doldursun kucaklarımızı aminnnn.... seinç dışında gerçek isminizi bilmiyorum o yüzden ismen ona edebileceğim sadece benim adım ferhan sizde beni unutmayın dualarda buluşaım inşallahhh .... akşama uğrarım buarada 23 eylül doğumgünüm kocişle kuyumcuya gitces kolye alıcakmış beğendiğin bişey olsun istiyorum kaçgündür seçemedim bu da böyle olsun beraber gidelim sen beğen istiyorum dedi kıslar Allah yuvamızdan mutluluğu eksik etmesin inşallah evlatlarımızla çoğaltsın huzurumuzu aminnnnn

sevinç face bizi sabote ediyor buluşmamızı istemiyor bulamıyom seni nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…