Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

basak yaznina cok guldum

bence lanetlenmedi sevincin dedigi dogru hamile kalnlar dogum yapanalr bida gelmedi

gecen sene oyleymiydii

nazo sevinc sen beydagliii polyy ismi aklima gelmeyenlerr gece yarisina kadr sohber ederdikk

bi kac aya netim baglaninca ben saglara doncem

Ferhan saol canim Allah razi olsun sende dualarimdasin
Dogumgunun simdiden kutlu olsun
Bu arada hakkarideki kuyumcular igrencmis kardesim diyo
O altinlari bir gorsen kusarsin
Onlarda yesil altin bir kolye zor bulmuslar

hersey cok kotu kokiyiiii yaaa
Az su topiki birileri temizlesin havalandirsin
Yemek yaparken kapilari kapatin cok piss kokiyii

Ferhan saol canim Allah razi olsun sende dualarimdasin
Dogumgunun simdiden kutlu olsun
Bu arada hakkarideki kuyumcular igrencmis kardesim diyo
O altinlari bir gorsen kusarsin
Onlarda yesil altin bir kolye zor bulmuslar

ay sorma sevincim ya şimdi geldim kaç kuyumcu gezdim böle kaldım netten baktım sipariş vericem artık kocişi bi görseydin ben kararsızımdır zaten alıp götüreydim takaydı ben ne ettim getirdim Allah ım modunda yazık adamcazıma yaa şu plaka kolyeler modaymış bu sene onlara bakıcam netten artık 500 e kadar limitim varmış daha almadım netten tavsiyeleriniz olursa bakarım

amanda teyzesinin minnakına canına oku bu karının emi annem bi kadının yediği en güzel tekmeleri bu ferhan teyzem için bu beydağlı teyzem bu başak teyzem ..... saydır annem oy senin pirinç tanesi ellerine kurbann

Allah kabul etsin inşallah okumayıda yaptık bugün içimden sizleride saydım dualadım sonra kocişle gittik ama istediğim kolyeyi bulamadım hemen koştum geldim topiğe baktım çokta ilerlememiş belinaynayı ilk kez gördüm adın geçiodu cismini bugün gördüm hoşgeldin kısçe eskilerdenmişsin sende heralde topikin lanetli gününü görenlerden neysem Allah göstermesin bidaha
ben gidimde azcık netten kolyelere bakim

evet ne güzeldi o günler dimi beloşum kız özledim seni dur bir sarılayım
ne zaman bağlanacak netiniz,hadi bekliyos..
bıcırık nasıl,sende kustunmu sevinç gibi,kilo aldınmı,güzelleştinmi,çirkinleştinmi..ne yapıyon, ne ediyon anlat kuzum..
abowww koku mu geldi tamam kapattım,başak işte sözde temizleyecekti ama pasaklı karı
kız sevinç size çarpışmakta yasak dimi,yasak olmasada kusmaktan yapamazsın,neme lazım iş başındayken adamın üstüne kusarsın
yasak değilse sen gripliyken, bir soppet yapmıştık hatırladınmı bilmem,sana kafana kese kağıdı geçir ,gözüne iki delik aç görmek için demiştim onu uygula bacım...
ama eminim yasaktır bize hep yasaklanırdı...

ALLAH kabul etsin canım...hadi seç sonrada bize gostert

insan vav şeklinde doğar, doğrulunca kendini elif sanar. İnsan hayatı boyunca hep iki büklüm yaşar, oysa en doğru olduğu gün ölür. Allah’a kulluğun manası vav’dadır, elif uluhiyetin ve ehadiyetin simgesidir. O yüzden Lafz-ı ilahi elifle başlar. Elif kainatın anahtarı ise vav kainatın kendisidir. Rabbimiz bizim her zaman vav gibi mütevazı olmamızı ister. Vav Harfi, Allah’ın Vahid ismini ve birliğini simgeler.
Hünkâr mahfilinde muhakkak bulunurdu
Osmanlı döneminde padişahın namaz kıldığı yeri, hünkâr mahfilini düşünün. Bu makamın kapısı bir insan boyundan çok daha kısa olurmuş. Kapısının üzerinde ise iki "vav" harfi, 66 ifadesi, yani yüce Allah'ın isminin sembolü muhakkak bulunurmuş. Padişah başını eğsin, kul olduğunu bilsin, ayakları yere bassın diye... Çünkü bu âlemi yaratan, sonsuz kudret sahibi Allah (cc) var; unutmasın diye...
Bir kulun altı Amentüsü
Ebced hesabında altı demektir "vav". Yani, altı amentüsü (Amentü, Türkçede inanmak, iman etmek anlamına gelir.) inanan insanın. Altı yaradılış hikâyesi, koca kâinatın... Vav harfinin kâinatı temsil etmesi de bu yüzden. İslam âlimlerine göre Allah kelimesini tasavvufta karşılığı "66" sayısı... Birbirine kenetlenmiş iki vav harfi, Rabb'imizi temsil ediyor yani. Vav bir başına değil de başka bir vav ile bir araya gelip de Allah'ı anlatıyor. İşte bundan 'vav'ın birliği, dirliği, beraberliği ve haddini bilmesi...

vav harfli kolye bakıyorum :44::44: linkleri sizle paylaştım gacılar ben terazi burcuyum kararsızımmmm :44::44::44::44:

puffff hala gecmedimi abla gii:44::44::44::44:

senin bebis pek fena sanirim
Yok annem gecmedi hamileliginin kiymetini bil ben cok fenayim

Basak teyzesi icinmi onun sacini basini yolsun
Canim vav kolyesinden kardesim hakkaride bulmus cok begendim bence alabilirsin
Cok anlamli ve hos

Kuzum yasak annem yasak hem yasak olmasa bile korkudan yapamayiz
Bise olur korkusuyla herif bile yaklasmaz .
Seninle o konusmayi hatirliyom kese kagidi bile kurtarmaz beni bu saatten sonra
Hem bunca zaman carpistik depoladik
Carpisamayanlar utansin
Unumuzu eledik elegimizi duvara astik biz

Son düzenleme:
Yok annem gecmedi hamileliginin kiymetini bil ben cok fenayim

Basak teyzesi icinmi onun sacini basini yolsun
Canim vav kolyesinden kardesim hakkaride bulmus cok begendim bence alabilirsin
Cok anlamli ve hos

link koydum bi sayfa geride tıklayıp baksana hangisini beğenceksin fikir olur ay sevincim ya facede bulamıyom seni sen beni bidaha yazsana olması mail adresimi yazem öle arat beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…