insanın öz anası olsa yanında olsa böyle olmaz işte ne yapar ne eder eli ,kolu yetişir çocuğuna her işini göremezse de gördürür...kendi kızı olsa öyle yapmaz ama,nasıl içleri rahat ediyor böyle insanların bilmem..
keşke yakın olsaydık hepimiz yimek getirirdik sana..
başak getirirmiydi bilmem hem getirse yenirmiydi oda muamma
göslerim dolu dolu oldune çetrefilli ne entrikalı günlerden geçmiş topiğin başakım bu sene yıldönümünü yaparız annem çelenkler koyarız şiirler okuruz her sene bu kara günü anarız
ayy sıkıldım neyse üfürüklendikten sonra düzelmişiniz neysekizaten içim şişmiş benim üzgüntülü topiklerden gelmişim heçç tradejik şeylerlen uğraşamıcam sen bi bilsen ben hangi acıların çocuğuyum topiklerinden geldim düştüm de geldim :122::122: Rabbim bidaha yaşatmasın kimseyede yaşatmasın .... burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuranlardan olimm inşallahhh
ee hayatım o olaydan önce yine sohbet vardı buluşur kaynatırdıkHayirli cumalar kuzucuklar
basak beydagli arkadasimla aramizi bozmaya calisma beceremezsin
Tmm topikimiz sessizlesti fakat o olayinda etkisi var ama
Bu arasa topik sakinlerinden dogum yapip arkasina bakmadan gidenler oldu.
Hamis olup topike ihtiyacim yok artik gozuyle bakip ugramayanlar oldu
Disardan yeni katilmak isteyenler oldu ama baktilar basi bos
Sessiz sakin kimse vakit gecirmek istemedi heyyyy gidi heyyyyy
çirkin ördek seniiiiiiabowwwww iftiraya bak bizmi seni hasta ettik...sen zaten hastaydın,tekrar azdı demek hastalığın RUHİYE BUNALIM...karıları tek tek kaçırttın ilgisizliğinden, yada bengisu nun ahı tuttu...
ben en azından bir böyük olarak iki tarafı sakinleştirmeye çalışmıştım,sen ne yaaaaptııınnnnn,duruma bir el attınmı??
topikte bir mevlit okut belkim dahada iyi olur....
hem meşhurrrr erişteyle,irmik tatlısını yapar yidirirsin bize...
tarifini yazacadın ne oldu......
aa kendinden umudun yok galibakız walla benimde içim şişmiş,bende bir acıların kadını olarak,burda acılarımı dertlerimi,kederimi,elemimi içime gömüp..neşeli şeyler paylaşmaya çalışıyorum konunun başlığına saygı duyaraktan..
bazen acılarımızı,sorunlarımızıda yazacağız tabiki..paylaşmazsak azalmaz çünkü.....ne yapalım maksat karılar neşeyle yımırtlayıp zevkle doğursun....
herşey topik için...
huu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuhuuuuu
ohoooooooooooo kızım zaten bi kaç aya doğurav-caksınbasak yaznina cok guldum
bence lanetlenmedi sevincin dedigi dogru hamile kalnlar dogum yapanalr bida gelmedi
gecen sene oyleymiydii
nazo sevinc sen beydagliii polyy ismi aklima gelmeyenlerr gece yarisina kadr sohber ederdikk
bi kac aya netim baglaninca ben saglara doncem
hersey cok kotu kokiyiiii yaaa
Az su topiki birileri temizlesin havalandirsin
Yemek yaparken kapilari kapatin cok piss kokiyii
Allah kabul etsn cnmAllah kabul etsin inşallah okumayıda yaptık bugün içimden sizleride saydım dualadımsonra kocişle gittik ama istediğim kolyeyi bulamadım hemen koştum geldim topiğe baktım çokta ilerlememiş belinaynayı ilk kez gördüm adın geçiodu cismini bugün gördüm hoşgeldin kısçe eskilerdenmişsin sende heralde topikin lanetli gününü görenlerden neysem Allah göstermesin bidaha
ben gidimde azcık netten kolyelere bakim
kız bebek dermişki: annemi çirkinleştireyimde en güzel ben olayımevet ne güzeldi o günler dimi beloşum kız özledim seni dur bir sarılayım
ne zaman bağlanacak netiniz,hadi bekliyos..
bıcırık nasıl,sende kustunmu sevinç gibi,kilo aldınmı,güzelleştinmi çirkinleştinmi.ne yapıyon, ne ediyon anlat kuzum..
abowww koku mu geldi tamam kapattım,başak işte sözde temizleyecekti ama pasaklı karı
kız sevinç size çarpışmakta yasak dimi,yasak olmasada kusmaktan yapamazsın,neme lazım iş başındayken adamın üstüne kusarsın
yasak değilse sen gripliyken, bir soppet yapmıştık hatırladınmı bilmem,sana kafana kese kağıdı geçir ,gözüne iki delik aç görmek için demiştim onu uygula bacım...
ama eminim yasaktır bize hep yasaklanırdı...:
evet canım benim elimde olan birşey değil bu,bende zaten RABBİM e sığındım....demeyim mi hımmm haklı olabilirsin demiyeyim:26:
Insallah cnm hayirlisiylaşifa olsun fasulyeye kucağına alınca geçecek hepsi annesi sabır
sevinç kıss aşası halk büfesi ekmek kuyruğuna döndü ayollkim bu kızçeler acaba :44::44: çağırıyoz gelmiyolar aa ne ayıpp
bu mesajını es geçtim sanmaaa
orda duriciksin
çok ayıp ediyorsun artık
eğer evim sevince yakın olsaydı hergün yanına giderdim
siz yemek getirirdiniz sizin getirdiklerinizden bende faydalanırdım sevinç aşkımla oturur yerdik
daha dur bacım sen kimleri çıkarırsın cebinden....ne çarpışamayanlarıKuzum yasak annem yasak hem yasak olmasa bile korkudan yapamayiz
Bise olur korkusuyla herif bile yaklasmaz .
Seninle o konusmayi hatirliyom kese kagidi bile kurtarmaz beni bu saatten sonra
Hem bunca zaman carpistik depoladik
Carpisamayanlar utansin
Unumuzu eledik elegimizi duvara astik biz
vav harfi olnı beğendim benlink koydum bi sayfa geride tıklayıp baksana hangisini beğenceksin fikir oluray sevincim ya facede bulamıyom seni sen beni bidaha yazsana olması mail adresimi yazem öle arat beni
mesacı nerenle okuyup anlıyon bilmiyorum...bak nasıl,doğru tahmin etmişim gideceğin kesin de yemek götürsende yinirmi dedim...ama sen götürmeyi bırak beraber yime ğe gidecekmişsin pehhbu mesajını es geçtim sanmaaa
orda duriciksin
çok ayıp ediyorsun artık
eğer evim sevince yakın olsaydı hergün yanına giderdim
siz yemek getirirdiniz sizin getirdiklerinizden bende faydalanırdım sevinç aşkımla oturur yerdik
alem hatunsun heeee:13:
ee hayatım o olaydan önce yine sohbet vardı buluşur kaynatırdık
ama o olaydan sonra naletlendik
adminler toplaşıp üflediler
çirkin ördek seniiiiiiyanağından mıncırdım
aa kendinden umudun yok galiba
günaydın hanımlarrrgüzel bir hafta sonu geçirin
gerçekten erkek bebeğe hamile olanlar çok güzelleşiyor....huu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ohoooooooooooo kızım zaten bi kaç aya doğurav-caksın
ondan sonra gelmiceksin
hiç bağlatma boşa para verme daha iyi
hey gidi
Allah kabul etsn cnm
amin Allah bidaha göstermesinbelinay çook eskilerden
kız bebek dermişki: annemi çirkinleştireyimde en güzel ben olayım
erkek bebek dermişki: annem güzel kalsın en güzel o olsun
burdan anlaşıldığı üzre bendeniz sizin hayalinizde tahminen bir saray prensesi
esasında da evren kraliçesi kıvamında bir su tadında manken edasında güzelliğim var
haksızlığı hiç sevmem...sen benim büyüğümsün sana akıl verecek değilim asla
sen daha iyi bilirsin ben sadece gözükeni söyledim hak verdiğim için tşk ederim
bu msjı yazma gereği duydum
YAZ KIZIM
listemizde bulunan kardelen ve dolunay adlı hatunlar uzunn zamandır...... vırt vırt vırt zırt zırt zırt....
(TKB saain geç olmasından ve uykusu geldiğinden ötürü gözü yatağa baktığından dolayı
sabahta minik kuşunun erken kalkacağından
duyuruyu uzatmaya üşenmiş
lakin annesinin "üşenenin oğlu kızı olmazmış" özlü sözü aklına gelsede yine üşenmeye devam ederek
vırt vırt zırt zırt olarakk duyuruyu sonlandırmıştır...
daimi müdavimlerin zaten ne demek istediğini anlayacaklarını bildiği için içi rahat ve ferah bir edayla duyurusuna son vermiştir..(
tkb uykusu geldiğinden ötürü yanlışlıkla parantezi dışa doğru koymuştur ve düzeltmeye üşenmiştir
hatta annesinin özlü sözü aklına gelmesine rağmen üşenmeye devam etmiştir........
lafı bu kadar gereksiz yere uzatacağına düzgünce duyuruyu yazsaydım daha kısa sürecekti
diye düşünerekten defolup gitmştir
Insallah cnm hayirlisiyla
ayyy hec gulecegim yoktu heee
kariya bak menfaatci ikircikli maymussss
Bu kadin gelip bu halimle beni bile calistirmaya kalkar valla
Gercekten yakin olsak yemek getiren olurmuydu acaba
iyi olsamda mutfakima gecsem
daha dur bacım sen kimleri çıkarırsın cebinden....ne çarpışamayanları
vav harfi olnı beğendim ben
mesacı nerenle okuyup anlıyon bilmiyorum...bak nasıl,doğru tahmin etmişim gideceğin kesin de yemek götürsende yinirmi dedim...ama sen götürmeyi bırak beraber yime ğe gidecekmişsin pehh
RUHİYE BUNALIM tospaa kılıklı
gel bende seni öpeyimhoşgeldin beydağlım ge bi öpeyimgünün çok eyi geçsin inş gece fink attım burlarda barış manço klibi çektim ayol tek başıma
DÜN YİNE YAPAYALNIZ DOLAŞTIM YOLLARDA YAĞMURLARDA ISLANDIM BOMBOŞ SOKAKLARDA GÖZLERİMDE YAŞ KALBİMDE SIZI UNUTMADIM SENİ UNUTAMADIM UNUTAMADIM NE OLUR ANLA BENİ
içim şişti içimmmm sabah geldim bide ne görim 2 mesajcık var topiğe sadaka gibi yazıp kaçmışlar
Yarappim bu toiğin makus talihi ne zaman dönecek ne üfürüktür ki bu halden kalkamamıştır ayağa yoksa ben o yüzden mi düştüm bu toiğe o kahraman men olmıyım
vav harfli 2 tane koyuştum yuvarlak olanımı beğendin beydağlım ayol dünden beri bi kolye alamadım tam terazi burcu kadınıyım vesselam
şu aşadaki gizemli ziyaretçileri çok merak ediyorum :82::82: kim kız bunlar böle aşadan üfürükliyip gidiyo olmasınlar yoksa geçen seneden bu zamana üfürük mü kalırdı ayyy Allah ım yarappim sen koru
gel bende seni öpeyim
doğru söylüyon fink atıp,atıp gidiyos..kimse gelmiyor,ama kış geliyor ya inşaallah herkesler doluşur...hem sende bu topike düştün bir kere öyle kolay,kolay kurtulamazsın,büyük patron bırakmaz seni..kendin kaşındın:18:
teraziler kararsızmı oluyor:26:
evet yuvarlak olan, ikinci seçenekti...sen ilkokul öğretmenimisin canım...öğretmendin dimi
o ziyaretçi, delüğündekinin biri başaktır..gözetlemeyi çok sever seni takip ediyor zaar, yenisin ya buralarda,önce düşürür sonra süründürür,işin zor çıkamazsın artık burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?