yok canım öğretmen değilim ben özel hastanede çalıştım daha önce personel şefliği yaptım sağlıkçıyım yani ama tayin olunca bıraktım düştüm kocanın peşine ben maliye okuyodum ünv hemde çalışıyodum hemde evlendim sonra hamile kaldım okuldan attılar beni kayıt yeniletmediğim için burda bebeğide düşürünce bende tekrar ünv kayıt yaptım gidene kadar bitirem diye dönüşte nasipse çalışmayı planlıyorum yineev karısıyam şuanda yani sıkıntıdan patlıcan reçeli yapıyom
kız başak senin için öğretmen demişti bende hata ki ona inandım...inşaallah çalışırsın,bayağı meziyetlerin varmış ev karılığına harcama kendini....
gerçi bana göre ev kadınlığı ve annelik bütü mesleklerden daha ağır ve yıpratıcı...
ben reçel sevmem ama,patlıcan ve kabak reçelini tatlı niyetine seviyorum çok güzel oluyor..ellerine sağlık
bizim buralarda onları birde kireçe yatırıyolar kıtır,kıtır olsun diye şahane oluyor ben öyle seviyorum...
evet kesinlikle Rabbim bir evlat daha nasip ederse inşallah gözümü kırpmadan herşeyi bırakırım uğraşmam ailem kocam oğlum ve nasip olursa bebeğim herşeyden önce gelir
inşaallah olur canım...senin çicuk erkekmi,kızmı kaç yaşında??
sen kaç yaşındasın ayıptır sorması....
sen bunları cevaplarken ben kalkıp bulaşıklarımı halledeyim ,gelirim canım...
YAZ KIZIM
listemizde bulunan kardelen ve dolunay adlı hatunlar uzunn zamandır...... vırt vırt vırt zırt zırt zırt....
(TKB saain geç olmasından ve uykusu geldiğinden ötürü gözü yatağa baktığından dolayı
sabahta minik kuşunun erken kalkacağından
duyuruyu uzatmaya üşenmiş
lakin annesinin "üşenenin oğlu kızı olmazmış" özlü sözü aklına gelsede yine üşenmeye devam ederek
vırt vırt zırt zırt olarakk duyuruyu sonlandırmıştır...
daimi müdavimlerin zaten ne demek istediğini anlayacaklarını bildiği için içi rahat ve ferah bir edayla duyurusuna son vermiştir..(
tkb uykusu geldiğinden ötürü yanlışlıkla parantezi dışa doğru koymuştur ve düzeltmeye üşenmiştir
hatta annesinin özlü sözü aklına gelmesine rağmen üşenmeye devam etmiştir........
lafı bu kadar gereksiz yere uzatacağına düzgünce duyuruyu yazsaydım daha kısa sürecekti
diye düşünerekten defolup gitmştir
maaşşalah28 yaşındayım canım pztesi doğum günüm .30 a yaklaştıkça tırsıyom eskiden yaş büyütürdüm şindik küçülmeye çalışıom oğlum 5 yaşında teyzesi
ellerine sağlık gıcırdat pırıldat ellerin dert görmesinn
şimdi bu ne oluyor anlamadımda soruyum dedim neyse
kızlar ne var ne yok bakalımbeni sorucak olursanız yatakta yatalı 32 gün oldu bu 32 gün içinde sayısız doktor eldiveni tuvalet kagıdı havlu kagıtları sayısız hasta bezi ve lagma kullandım sayısız makattan fitilide yemem cabası içtigim ompostoları saymıyorum kabızlarmıda hiç saymıyorum rabbime şükürler olsun esim akıyor bana kaynanamda bene ama 2 gitti evine hanım tek kaldım buralarda karnım acıktı biri gelsin doyursun beni neyse anam gelmedi daha 22 haftanın içine girdim çok şükür 2 gündür rahimimin üstünde sızı var anca hareketlerini hissediyorum sıpamın cinsyeti belli degil süprüz yumurta allah nasip ederse zamanında dogurursam ögrenicem cinsiyetini yatmak koymuyor insana helede dışarı çıkamamak varsın çıkmıyoyım ayagımı yere hiç basmadım korkumdan rabbim evladımın acısıbı göstermesin işallah kızlar girip sizleri kuyorum devamlı sanmayın unuttum inanin şuan sizlere yatarak yazıyorum kıymetinizi bilin ne var ne yok bakalım
Kızlar ne var ne yok bakalımbeni sorucak olursanız yatakta yatalı 32 gün oldu bu 32 gün içinde sayısız doktor eldiveni tuvalet kagıdı havlu kagıtları sayısız hasta bezi ve lagma kullandım sayısız makattan fitilide yemem cabası Içtigim ompostoları saymıyorum kabızlarmıda hiç saymıyorum rabbime şükürler olsun esim akıyor bana kaynanamda bene ama 2 gitti evine hanım tek kaldım buralarda karnım acıktı biri gelsin doyursun beni Neyse anam gelmedi daha 22 haftanın içine girdim çok şükür 2 gündür rahimimin üstünde sızı var anca hareketlerini hissediyorum sıpamın cinsyeti belli degil süprüz yumurta allah nasip ederse zamanında dogurursam ögrenicem cinsiyetini yatmak koymuyor insana helede dışarı çıkamamak varsın çıkmıyoyım ayagımı yere hiç basmadım korkumdan rabbim evladımın acısıbı göstermesin işallah kızlar girip sizleri kuyorum devamlı sanmayın unuttum inanin şuan sizlere yatarak yazıyorum kıymetinizi bilin ne var ne yok bakalım
kızlar ne var ne yok bakalımbeni sorucak olursanız yatakta yatalı 32 gün oldu bu 32 gün içinde sayısız doktor eldiveni tuvalet kagıdı havlu kagıtları sayısız hasta bezi ve lagma kullandım sayısız makattan fitilide yemem cabası içtigim ompostoları saymıyorum kabızlarmıda hiç saymıyorum rabbime şükürler olsun esim akıyor bana kaynanamda bene ama 2 gitti evine hanım tek kaldım buralarda karnım acıktı biri gelsin doyursun beni neyse anam gelmedi daha 22 haftanın içine girdim çok şükür 2 gündür rahimimin üstünde sızı var anca hareketlerini hissediyorum sıpamın cinsyeti belli degil süprüz yumurta allah nasip ederse zamanında dogurursam ögrenicem cinsiyetini yatmak koymuyor insana helede dışarı çıkamamak varsın çıkmıyoyım ayagımı yere hiç basmadım korkumdan rabbim evladımın acısıbı göstermesin işallah kızlar girip sizleri kuyorum devamlı sanmayın unuttum inanin şuan sizlere yatarak yazıyorum kıymetinizi bilin ne var ne yok bakalım
ben bu sayfaları bıraklı cok ılerlemıs okuyamıcam valla nasılsın basak uzun zamandır bu topıge ugrayamadım ama senı ve efeyı merak ettım
nerelerdesin bidenem,özledimmmmm
evet aşkım işte o güzelleşenlerden b iride benimgerçekten erkek bebeğe hamile olanlar çok güzelleşiyor....
evren kraliçesimiböyük beden mankeni
haksızlığı hiç sevmem...
mersi bokuuuuuuu
iyiki üşenmişsin üşenmezsen daha neler yazacadın,tebrik ediyorum muhteşem anlatmışsın...mutteşem başak...bu kadar lakırdı edeceğine bütün duyuruyu yazardın ama neyse ben anladım..
saygılar TKB
BAŞAK seviyom seni
zabahın köründe börülcemle onun küçük boyu ve numunesi olaraktan yanında çok bilmiş kızı geldi..az önce gittiler...nasıl bir millete düştüm ben RABBİM..
karı 2 senedir kullanmakta olduğum daha öncede gördüğü,yazlık halıyı sora,sora bitiremedi altını üstünü inceledi,evinide yaptırıyor kesin biter bitmez aynısını,alır..
Doğuma iki hafta kala vücut geliştiriyor / 1 - Foto Haber Galeri
bizde karı diye geçiniyoz bu ne beee
ben bu sayfaları bıraklı cok ılerlemıs okuyamıcam valla nasılsın basak uzun zamandır bu topıge ugrayamadım ama senı ve efeyı merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?