Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız başak senin için öğretmen demişti bende hata ki ona inandım...inşaallah çalışırsın,bayağı meziyetlerin varmış ev karılığına harcama kendini....
gerçi bana göre ev kadınlığı ve annelik bütü mesleklerden daha ağır ve yıpratıcı...

ben reçel sevmem ama,patlıcan ve kabak reçelini tatlı niyetine seviyorum çok güzel oluyor..ellerine sağlık
bizim buralarda onları birde kireçe yatırıyolar kıtır,kıtır olsun diye şahane oluyor ben öyle seviyorum...

evet kesinlikle Rabbim bir evlat daha nasip ederse inşallah gözümü kırpmadan herşeyi bırakırım uğraşmam ailem kocam oğlum ve nasip olursa bebeğim herşeyden önce gelir

evet kesinlikle Rabbim bir evlat daha nasip ederse inşallah gözümü kırpmadan herşeyi bırakırım uğraşmam ailem kocam oğlum ve nasip olursa bebeğim herşeyden önce gelir

inşaallah olur canım...senin çicuk erkekmi,kızmı kaç yaşında??

sen kaç yaşındasın ayıptır sorması....

sen bunları cevaplarken ben kalkıp bulaşıklarımı halledeyim ,gelirim canım...

ben bu sayfaları bıraklı cok ılerlemıs okuyamıcam valla nasılsın basak uzun zamandır bu topıge ugrayamadım ama senı ve efeyı merak ettım

28 yaşındayım canım pztesi doğum günüm . 30 a yaklaştıkça tırsıyom eskiden yaş büyütürdüm şindik küçülmeye çalışıom oğlum 5 yaşında teyzesi
ellerine sağlık gıcırdat pırıldat ellerin dert görmesinn

şimdi bu ne oluyor anlamadımda soruyum dedim neyse

kızlar ne var ne yok bakalım beni sorucak olursanız yatakta yatalı 32 gün oldu bu 32 gün içinde sayısız doktor eldiveni tuvalet kagıdı havlu kagıtları sayısız hasta bezi ve lagma kullandım sayısız makattan fitilide yemem cabası içtigim ompostoları saymıyorum kabızlarmıda hiç saymıyorum rabbime şükürler olsun esim akıyor bana kaynanamda bene ama 2 gitti evine hanım tek kaldım buralarda karnım acıktı biri gelsin doyursun beni neyse anam gelmedi daha 22 haftanın içine girdim çok şükür 2 gündür rahimimin üstünde sızı var anca hareketlerini hissediyorum sıpamın cinsyeti belli degil süprüz yumurta allah nasip ederse zamanında dogurursam ögrenicem cinsiyetini yatmak koymuyor insana helede dışarı çıkamamak varsın çıkmıyoyım ayagımı yere hiç basmadım korkumdanrabbim evladımın acısıbı göstermesin işallahkızlar girip sizleri kuyorum devamlı sanmayın unuttuminanin şuan sizlere yatarak yazıyorum kıymetinizi bilinne var ne yok bakalım

maaşşalahcanım ALLAH bağışlasın gencecik anne olmuşsun....daha gençsin kuzum ya biz ne yapalım...

paşaaaaaaammmmmmmm canım benim çok özledim seni
iyi olmanıza çok sevindim canım,evet sıkıntı çekeceksin zorlanacaksın belki ama sonunda kucağına alacaksın bebeğini inşaallah..
yatmak birilerini beklemek çok zor biliyorum...ama el mecbur....
iyi bak kaynananda bakıyormuş...
keşke yakın olsak hiç değilse bişeyler yapabilirdik ama sana çok dua ediyorumm canım ALLAH a emanet olun ikinizde...

sen ve bebeğin iyi olun yazmasanda olur inş bu sefer her başka olacak güzel olacak dualrım seninle

ben geldim beydağlı nöbet nasıldı bi yaramazlık yok dimi turp gibi maşallah topik ellerine sağlık derleyip toplamışın yokken canım benim canım ben pcyi açık bırakmışım giderken aceleyle çıktım 2 ydır yatıodum ya ben ellememiştim kendimi kociş arabayla buıraktı beni daya gittim aynı bölem oldum bağırmaktann hiç huyum değildir beklemem kendi ağda makinem var evde ama ayakla uğraşırken yapamadım işte neysem şimdi mislem gibim oldum geldim kız bi yerlerimi kanattı ama katlandım artık
yaşıma aldanma beydağlım dışardan gencim güzelim modunda havam batsında içim çürümüş benim içimmm

paşam gülüm inşallah buradan o mutlu haberini okumak nasip olur sen iyi olda gerekirse doğurduktan sonra gel güzel günler yakındır arkadaşım içini ferah tut burda çok kişinin dualarındasın Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

ben bu sayfaları bıraklı cok ılerlemıs okuyamıcam valla nasılsın basak uzun zamandır bu topıge ugrayamadım ama senı ve efeyı merak ettım

hımm kızçeler bahsediyordu sende mi kaçaklardansın bakimm :130::130: hoşgeldinnn
ben yeni kızçeyim vefasızlık mı ettin hayırsızlık mı ettin niye gelmedin yoksa kötü bişey mi oldu
yoksam o lanetli günden sonra gidenlerdenmisin
yoksam banane mi aşkolsunn sen yinede hoşgeldin kızçe bakalım bidaha gelcenmi

evet aşkım işte o güzelleşenlerden b iride benim
ama sevinç aşkımda hiç geçerli olmamış bu neden bilmem:44::44::44::44::44:
ömründe sevdiğin seveceğin en datlu insan benim:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Son düzenleme:

pis ... böceği

bafsssss öğretmenmiş ya
nedne söylemiyosun bana beydağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…