ege yimi merak ettin cnmben bu sayfaları bıraklı cok ılerlemıs okuyamıcam valla nasılsın basak uzun zamandır bu topıge ugrayamadım ama senı ve efeyı merak ettım
şimdi bu ne oluyor anlamadımda soruyum dedim neyse
kızlar ne var ne yok bakalımbeni sorucak olursanız yatakta yatalı 32 gün oldu bu 32 gün içinde sayısız doktor eldiveni tuvalet kagıdı havlu kagıtları sayısız hasta bezi ve lagma kullandım sayısız makattan fitilide yemem cabası içtigim ompostoları saymıyorum kabızlarmıda hiç saymıyorum rabbime şükürler olsun esim akıyor bana kaynanamda bene ama 2 gitti evine hanım tek kaldım buralarda karnım acıktı biri gelsin doyursun beni neyse anam gelmedi daha 22 haftanın içine girdim çok şükür 2 gündür rahimimin üstünde sızı var anca hareketlerini hissediyorum sıpamın cinsyeti belli degil süprüz yumurta allah nasip ederse zamanında dogurursam ögrenicem cinsiyetini yatmak koymuyor insana helede dışarı çıkamamak varsın çıkmıyoyım ayagımı yere hiç basmadım korkumdan rabbim evladımın acısıbı göstermesin işallah kızlar girip sizleri kuyorum devamlı sanmayın unuttum inanin şuan sizlere yatarak yazıyorum kıymetinizi bilin ne var ne yok bakalım
o ziyaretçi, delüğündekinin biri başaktır..gözetlemeyi çok sever seni takip ediyor zaar, yenisin ya buralarda,önce düşürür sonra süründürür,işin zor çıkamazsın artık burdan
evet aşkım işte o güzelleşenlerden b iride benim
ama sevinç aşkımda hiç geçerli olmamış bu neden bilmem:44::44::44::44::44:
ömründe sevdiğin seveceğin en datlu insan benim:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
bafs senin oğlun mu vardı bi tane
bu başakk hatununu merak etmeye başladım ben iyice ayollkıs bi foto atsana güzele bakmak sevapmış azcık sevap işleyek sayende yazılarını okuyom heçç şöle canlandıramadımda seni gözümde :44::44: sevinç gacısını ekledim faceden tesüf ederim yani görmesem inancektim sana topik sahibi olarak lütfen üyelerimizi doğru yönlendirelim kanlı canlı esmer güzeli hatun maşallahhhh
pinokyo başakk hatunu burnun uzunmu senin bakıyım ozaman çenede uzundur çok gözlemliyon demekki gözlerde pörtlekk
ay atmasın ayoll beni bide topikten tırstım şimdi bak :18::18::18::18:
evet canım5 yaşında kardeş istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah
Allah bağşlasın adısı ne
valla herşey benm elimde aşkım iyi geçinelim
daha önce hamileyken resim koymuştum ahada gören hatunlar söylesin pek beğenmişlerdi beni
dur bakim albüm yapim snin için
sevinç nediyon annem aşada gelseneziyaretçileremi özendin
evet aşkım işte o güzelleşenlerden b iride benim
ömründe sevdiğin seveceğin en datlu insan benim:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
yok cnm ozenmedim yemege kostumdu acik kalmis
Bensiz kal sen ya
Hicte gozel degil ferhan bu kari yapik yapik saclari var
Ustelik hamileyken israr kiyamet resim koy dedik yuzunu mozaiklemis
Suclular gibi biz girmedik annem kendisini dunya goizeli zannedeyii
hımm şimdi pazılları birleştiriyorum
gözlemci gözleri pörtlek
hemde mozaikliiiutangaç
yok yok asayiş berkemal....ben geldim beydağlı nöbet nasıldı bi yaramazlık yok dimi turp gibi maşallah topikellerine sağlık derleyip toplamışın yokken canım benim canım ben pcyi açık bırakmışım giderken aceleyle çıktım 2 ydır yatıodum ya ben ellememiştim kendimi kociş arabayla buıraktı beni daya gittim aynı bölem oldum bağırmaktann hiç huyum değildir beklemem kendi ağda makinem var evde ama ayakla uğraşırken yapamadım işte neysem şimdi mislem gibim oldum geldim kız bi yerlerimi kanattı ama katlandım artık
yaşıma aldanma beydağlım dışardan gencim güzelim modunda havam batsındaiçim çürümüş benim içimmm
yazarım bebeamm mirak etme ,bir kaç gün gözükmezsen kesin yazarım...heç bana yazmıon böle şeylerbende mi gidip bi kaç gün gözükmesem ölemi kıymetlencem ki :44::44:
çeneli olduğum kadan kıskancımdırda
siz faceden görüşüyordunuz tabi pardon unutmuşumevet aşkım işte o güzelleşenlerden b iride benim
pis ... böceği
Beydaglim kuzum dusunceli becerikli hemsom benim
Biliyom gelirsinde getirirsinde hic suphem yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?