Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıskanç tosba
zati anlamamıştım mesajını bence saçmalamayı tercih ettim

kız sen eroşu tanıyomuydun

geldim bebeammm zaten başak egenin poklu bezlerini,ıslak mendillerini atıp atıp getmiş..cıncık gibi yaptım heryeri mis oldu
missss

lütfennn ver nee olurrrr,ama resimli olsun

vercem evet hemde resmli
az önce yaptım ve resmini çektim:101:

sen nerdeydin 5 gündür

bak bu iyiliği kimse kimseye yapmaz
eroş her zaman resm ekleyemiyorum beceremiyorum derdi
al işte ben yardımcı oluyorum
işte eroşun oğlunu albümekoydum
dışardan gözükmesin diye buraya koymuyorum

aslında hiç birimiz merak etmiyoruz ama bakarık ne var

Son düzenleme:

bilgilerini bilmiyorum yazmşsn ayrıntılı ama okuyamadım
benm bebeğim pek fırsat vermediği için uzun kalamıyorum
o yüzden kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama insan hangi yöntemi deneyecğini şaşırıyor

bende de yumurtlama tembelliği vardı incir kürü yaptım o ay çatır çatır yumurtladığımı fark ettim akıntıdan falan
bir iki aya hamile kaldım
artık omu sebep oldu bilemiyorum tabiiki yinede faydasını görmştüm
inşallah canım hiç bişeye gerek kalmaz gelir bebeğin

Son düzenleme:
inşallah yine karşılaşır sohbet ederiz
bilgilerini okuycam bi ara
öpüyorum tatlım

Amin canım inş valla bende doktora gitcem artık çok sıkıldım valla heray regl olmaktan insan üzülüyoda her ay bekliyosun sonra hüsranla bitiyo herşey hoppa silbaştan ayak dik yastık koy gün aşırı birliktelik felan fulan yani içim karardı behhh:))neyse senin oğluşta çok tatlı maşallah.Allah bağışlasın Allahım bizlerede nasip eder inş.
neyseeee haydiii kızlar buyrun kahveye birazda fallanalım yahuuu:))))

yapuklu tırtıklı doca döt
ben senin gibi merakşar değilim
karının giydiği dona kadar ezberlemiş
uydurukçu MERAKŞAR heç olmamış
kıskanç tosba
zati anlamamıştım mesajını bence saçmalamayı tercih ettim

kız sen eroşu tanıyomuydun
tanımıştım evet ,mesajlaşmamız olmuştu kendisiylen,ama sizin kadar uzun tanımıyordum tabiii...sizler bayağı samimiydiniz galiba...
burdan gidişi ve uslübü kötüydü hiç tasvip etmedim...insanların fikrine tabiki saygı duymalıyız,ama daha düzgün ve daha güzel vedalaşabilirdi...
vercem evet hemde resmli
az önce yaptım ve resmini çektim:101:

sen nerdeydin 5 gündür
neyyyy 5 günmü yuhhhh
bekliyorum resimleriiiiiiii
he bakarık ne var, hatta ben baktım bile

amin canım...
inşaallah bebeğin seni fazla bekletmeden gelir..

inşallah yine karşılaşır sohbet ederiz
bilgilerini okuycam bi ara
öpüyorum tatlım

sen var yaaaaaaa

dikkatimi çektide başak hanım bir sual yönelticim size,siz sanki kimsenin olmadığı tenha saatleri seçip, yo,yooo seçip değil pusuya yatıp kimse yokken girip cevapları yazıp,yazıp çıkıyorsunuz...

neden bunu yapıyorsunuz ve sohbetlere denk gelmek istemiyorsunuz?????

neden insanlardan kaçıyorsunuz,bu konuda bizi aydınlatırmısınız???
bir TKB olarak bunu bize borçlusunuz....

not: lütfen direk egeciki sebep göstermeyiniz....

egenin kanepede duruşunada bayıldım,bunuda ilave etmek istedim

yaa kızlar bende 6 aydır hamile kalamıyorum.2 tane dr a gttm gebeliğe karar verdiğimizde bi problem yok gayet sağlıklıyım şükür.eşimin tek yumurtalığı var .herhalde olmuo die düşündük.dr gitti sonuçlar 2-3 gün önce öğrendik hızında hareketinde problem yok sperm sayısıda 18.5 milyon.biraz az gibi ama problem yok demiş dr.keçi boynuzu pekmezine başladı şimdi.bazen bende içiorum.nasıl sizce hamile kalırım dimiii.bi sorayım size dedim:)

ben oyle bos vaadlerde bulunmam ne vuruyon hamile kadina
kustum sana ben
ne küsüyon be ben hamileyim sglarım amazaten stresliyim özür diledik işte be
direniyorum bakalım

gebe olmasan şaplaaaa yapuşturduydum he

neyse zaten ayakyolunun yolunu unutmuşun derdin büyük bide ben ellemiyim
ayak yolumu dedin niresi orası
sogan kürü yap esine keçi boynuzu pekmezi havuç suyu içir birebir canım

bende anlamıyom face e koyup burdan sakınmayı
sanki biz insan değiliz
kaldı ki biz her dafasında maaşallah diyen insanlarız
kocası bi acayip bakiyi zaten
bencede
yapuklu tırtıklı doca döt
ben senin gibi merakşar değilim
karının giydiği dona kadar ezberlemiş
meraksarmiiii kiz buraya ne yazdiysa onu soyledim dikkatsiz tosbaaa
Valla maşallahınız var sevinç hanım nasıl kaçırmadınız şıp diye buluverdiniz:)))
tesekkir ederim tatlim cok dikkatliyimdir
cok tatliymis maasallah Allah bagislasin yemedik kocasida nasil bakmis oyle
bence sevinç,şimdi unutma beni yi izliyodur
cok dogru

neyse tmm su bir kac ay daha gecsin ben sana sorarim

iyide başak hala anlamadı sanırım listede hala yokum foto motoda yok başakla platonik bir ilişki sürüyom anam heçbişeyim karşılık bulmuyo
hıhhhh

yeniden çağrı yapıyom tüm topikteki gacılar hele bakıverin bu duman kızımızı ne anası yapucez halem daha bilgi vermediniz ayoll nası biridir bi özet geçin bakimm dumannnn nerdesin kıs sen bahset bakim az kendinden şöle içli dışlı tanışamadık senlen bu kızçelerden hayır yok

bende çıkayım bari ne gelen vaaarrr ne giden hey gidi

datlum bugün rastlaşamadık seninlen geldiğin belli olmuş lavantalar kokmuş topik ellerine sağlıkkk ben bugün kalabalık ortamlarda konukomşuylan vakit geçirdim yorulmuşum zarrr sonra benim eve geldik bikaçıylam yorgunluk çayı içtik böle gün akıp geçti anlamadım bişiy :44::44: ölem işte

topiğimizin en datlu yatan anasu nasılsın kuzum tekmeleri yemeye başladın mı Allah artırsınnn Rabbim bu sabrının mükafatını versin inşallah

param parcık edersin sözama bir acılı adana olaydı ne olurdu
topiğimizin en datlu yatan anasu nasılsın kuzum tekmeleri yemeye başladın mı Allah artırsınnn Rabbim bu sabrının mükafatını versin inşallah

ne yapalım bebem yiyos içiyos işiyosbir saga bir sola yatıyore hesap ettim bugün tam tamına 41 gün olmuş sor bana 41 gün nasıl geçti dün gibi beklentim var evladım iyi olsunda gerisi boş bu arada yeni yeni pıt pıtları duyuyorumrabbim olmayanların başına versin işşallah anneligi dualarım olmayanlara işşallah 3 kere anne oldum ama 4 gebeligim bu inan özlemişim rabbim mükafatimi versin kendi nefsim için degil allahımın rızası içi sevicem beslicem emanetine gözüm gibi bakıcam işşallah oda hayırlı evlat olur rabbim anasız babsız büyümeyim o bana yetereşimin heyecanını görsen aglarsın büyü bozulucak diye aklım gidiyor

merhaba aranıza yeni katıldım benide alırmısınız bir buçuk hafta önce 4 aylık bebişimi kaybettim karnımda çok üzgünüm istemeden kalmıştım 3. bebeğimdi çok zor bir hamilelik geçirdim tam alıştım rahatladım seviniyordum artık o gün cinsiyetini öğrenecektim şok oldum ve ilaçla doğum yaptım sonra kürtaj ama şimdi hemen üçüncüyü düşünüyorum istekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…