Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşbuldum kızlar

sizi takip ediyorum zaten gizliden

ben de hasretle 7 yıldır bebeğini bekleyen anne aday adaylarındanım
5 tüp bebek denemem var hepsi negatif işte böyle
canım ,üzülme elbet vardır bundada bir hayır,inşaallah en hayırlı zamanda gelir bebişin...

bir tabak yolla bebeaammm,hazırım bekliyom

sağol canım
Amin cnm
Kan pihtilasmasi cikti bende
Gunluk sulandirici igne kullaniyorum
Oglumda hic sorun yasamamistimm

Irasi neresi buralarda sogudu kmaras
Dun cok yagmur yagdi bugun gunes var ama soguk
burasıda çok soğuk birden soğudu balıkesirdeyim canım ben

canım ,üzülme elbet vardır bundada bir hayır,inşaallah en hayırlı zamanda gelir bebişin...
amin canım inş demekki daha zamanı var ......sende varmı bebiş:26:

kaç yılık evlisin canım sorun ne:26:

4yıllık evliyim 3yıldır aktik olarak deniyoruz canım korunmaya bıraktığım ilk ay adet görmedim dr gittim hamilesin dedi nasıl şaşırdım kan testi istedim inanamadığım için kanda çıkmadı yanlış görmüşüm rahim içinde bişeyler oluşmuş dedi hemen terk ettim orayı başka bi dr gittim ona hiçbişey sölemedim baktı yumurtalığında kist oluşmuş dedi doğum kontrol hapı kullandım 2ay temizlendi 6ay normal yolla deneyin dedi 4-5ay geçti olmadı arkadaşım illa benim dr götürücem dedi gittim dr benden ve eşimden bazı testler istedi eşimde tek taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu ağustos ayıydı dr yaza kadar anca hamile kalırsın dedi ama ben şubatta hamile kaldım ama düştü ilk düşük olduğu için fazla üzerinde durulmadı 3ay korunma verdiler

6ay sonra tekrar hamile kaldım 7haftalıkken yine düştü bu sefer araştırdılar eşimin sperm yapısının morfolojisinin bozuk olduğunu bu yüzden düştüğünü sölediler ilaç kullandı keçi boynuzu kürü uyguladık düzeldi eskisine göre dr normal yollardan denemeye devam edebilirsiniz dedi ağustosa kadar bekledim baktım yine gelen giden yok araştırdım iyi bi tüp bebek merkezi buldum oraya gittim dr muayene etti eski testlerime baktı bikaç eksik kalan testlerimi istedi görünürde çok göze batacak bişey yoktu sonuçlarda triodim biraz yüksekti endokrinolojiye gidiyorum ilaç kullanıyorum onun için şu anlık onun dışında da en son geçen hafta histereskopi oldum yine bişey yok bidahaki ay gidicem dr konuşucaz napalım diye böle yani canım uzun oldu biraz ama

tam belli bi sorun olmayınca nasıl anlatıcamı bilemedim

kızz seviiiinçççççççççççççççççççççççç hadi civap yaz çıkacammm birazdannnnn:84:

Beydagli kuzum sogan suyunu zaten 1, 5 bardak suyla kaynatiyorsun bir bardak kaliyor onu icip bitiriyorsun
Her defasinda taze olmali cnm
Tursuyu uzum sirkesiyle yapiyom tatlim
Corban geliyiiiiii

sağol canım

burasıda çok soğuk birden soğudu balıkesirdeyim canım ben

amin canım inş demekki daha zamanı var ......sende varmı bebiş:26:

yok canım benimde bebişim yok 6 sı kürtaj,1 ide kendiliğinden düşen 7 kaybım var...

sorunum kan pıhtılaşması veanti kardiopilin m ve g pozitif...

Bi sorun yoksa hic yaptirma olumsuz olursa travma oluyor

Topikin yimek anasiyim ben arada tarif veririm
Menu veririm tum hatunlar becerikli deel
Hergun makarna yiyen var
Makarna profesorleri
Ne is yapiyon cnm

benim işim genelde yeme kısmıyla pek yapmıyorum kv yapıo saolsun ama senin tariflerinide deneyebilirim hafta sonları

Son düzenleme:
Beydagli kuzum sogan suyunu zaten 1, 5 bardak suyla kaynatiyorsun bir bardak kaliyor onu icip bitiriyorsun
Her defasinda taze olmali cnm
Tursuyu uzum sirkesiyle yapiyom tatlim
Corban geliyiiiiii

yok ben 2 bardak suyla kaynatıyorum saraçoğlu öyle demişti....uleyn memlekette soğan bırakmıcam,kız bu zamanda kahverengi kabuklu soğan bulmakta zorlanıyom yaa...

ben böğün tırşı yapıcamda bu sefer kararsız kaldım evde üzüm sirkesi var neyse belki onunla yaparım sağol canım....
çırbam geldi sağoll ohhhhh dumanı üstündeellerine sağlık kız çay içmeye başladınmı sen

Bi sorun yoksa hic yaptirma olumsuz olursa travma oluyor

Topikin yimek anasiyim ben arada tarif veririm
Menu veririm tum hatunlar becerikli deel
Hergun makarna yiyen var
Makarna profesorleri
Ne is yapiyon cnm

şu anlık santral operatörü danışman olarak çalışıyorum canım burdaki bayan doğum izninde de o gelince insan kaynaklarına geçicem

Olur cnm

Nereye gene

kız turşu kuracam,ecukta işlerim var..

eltime canım sıkıldı yazık kadın nasıl ağlıyordu yaa yine kaynanamın yüzünden kavga etmişler ...nasıl insanlar bunlar yaaa...

bende güzin abla gibiyim hekesin derdini dinler paylaşırım ama kimsye bişey anlatamam

Aaaa bende santral operatorlugu yapmistim jetgil sevinc vok zevkliydi

bizim şirket 700kişi ve ben tekim delirtiyolar o yüzden beni ama en azından rahatım burdayken olsaydı bebiş iyiydi hep oturuyorum rahat geçerdi hamileliğim

biraz daha bekle o zaman tiroidin düşmesi gerek ve eşinde tahlillerini tekrarlasın arada inş çok bekelmzsin canım çok zor...

yok canım benimde bebişim yok 6 sı kürtaj,1 ide kendiliğinden düşen 7 kaybım var...

sorunum kan pıhtılaşması veanti kardiopilin m ve g pozitif...
geçmiş olsun canım yaa kaybın çokmuş......
bulupta kaybetmekte çok zor gerçekten

sağol canım,evet çok zor ancak yaşayan biliyor...

ama şükredip bekliyoruz...

ne mutlu sana kaynoşun kıymetini bil....

ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Allah razı olsun valla kendi kızından çok seviyo saolsun bende onu seviyorum tabi

geçen hafta histereskopiye beraber gittik beni alıyolar içeriye başladı ağlamaya gören doğuma falan gidiyorum sanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…