canım ,üzülme elbet vardır bundada bir hayır,inşaallah en hayırlı zamanda gelir bebişin...hoşbuldum kızlar
sizi takip ediyorum zaten gizliden
ben de hasretle 7 yıldır bebeğini bekleyen anne aday adaylarındanım
5 tüp bebek denemem var hepsi negatifişte böyle
Bu corba denenir
Ezogelun
3 yemek kasigi kirmizi mercos
3 yemek kasigi pirinc
3 yemek kasigi bulgur
Koyun eyice haslayin pisince
Baska bir tencerede az yag dolu
Bir yemek kasigi unu kavurun
Kokusu cikana kadar sonra bir yemek kasigi
Domates salcasi ekleyin kavurmaya devam edin
Biraz kuru nane ekleyin soguk suyla acin iyice kaynasin
Ve diger tencereye ekleyin hepsi bir kac tasim kaynasin
Az kimyon ve karabiber ohhh hazir cirba gibi mis
sağol canımaaa ne demek başımızın üstünde yeriniz var....
aslan hemşom,ellerine sağlık
iyi olmana çok sevindim demek 3 aydan sonra azalıyor gerçekten,kusmalar...
sevinç,sana birşey soracam,kız telefon geldi diye cevabım geç oldu eltim aradıda,neyse sorum şu ki,sen soğan suyunu günde bir kez mi yapıyordun yoksa 2 kez taze,taze mi hazırlıyordun..yani öğlenden kalanı akşamda içebilirmiyiz...
birde turşuyu,üzüm sirkesi ilemi yoksa sirke ruhuylamı yapıyorsun...
hamile olda şişko ol bişey olmazyinede çok yeme heee
burasıda çok soğuk birden soğudu balıkesirdeyim canım benAmin cnm
Kan pihtilasmasi cikti bende
Gunluk sulandirici igne kullaniyorum
Oglumda hic sorun yasamamistimm
Irasi neresi buralarda sogudu kmaras
Dun cok yagmur yagdi bugun gunes var ama soguk
amin canım inş demekki daha zamanı var ......sende varmı bebiş:26:canım ,üzülme elbet vardır bundada bir hayır,inşaallah en hayırlı zamanda gelir bebişin...
kaç yılık evlisin canım sorun ne:26:
sağol canım
burasıda çok soğuk birden soğudu balıkesirdeyim canım ben
amin canım inş demekki daha zamanı var ......sende varmı bebiş:26:
Bi sorun yoksa hic yaptirma olumsuz olursa travma oluyor
Topikin yimek anasiyim ben arada tarif veririm
Menu veririm tum hatunlar becerikli deel
Hergun makarna yiyen var
Makarna profesorleri
Ne is yapiyon cnm
Olur cnmo zaman yaptığımız yemeklerin fotosunu çekip koyalım bazen olurmu
kızz seviiiinçççççççççççççççççççççççç hadi civap yaz çıkacammm birazdannnnn:84:
Beydagli kuzum sogan suyunu zaten 1, 5 bardak suyla kaynatiyorsun bir bardak kaliyor onu icip bitiriyorsun
Her defasinda taze olmali cnm
Tursuyu uzum sirkesiyle yapiyom tatlim
Corban geliyiiiiii
Bi sorun yoksa hic yaptirma olumsuz olursa travma oluyor
Topikin yimek anasiyim ben arada tarif veririm
Menu veririm tum hatunlar becerikli deel
Hergun makarna yiyen var
Makarna profesorleri
Ne is yapiyon cnm
benim işim genelde yeme kısmıyla pek yapmıyorum kv yapıo saolsun ama senin tariflerinide deneyebilirim hafta sonları
Olur cnm
Nereye gene
şu anlık santral operatörü danışman olarak çalışıyorum canım burdaki bayan doğum izninde deo gelince insan kaynaklarına geçicem
ne mutlu sana kaynoşun kıymetini bil....benim işim genelde yeme kısmıyla pek yapmıyorum kv yapıo saolsun ama senin tariflerinide deneyebilirim hafta sonları
Ohhhh boyle bir kaynos bulamadik
Aaaa bende santral operatorlugu yapmistim jetgil sevinc vok zevkliydi
biraz daha bekle o zaman tiroidin düşmesi gerek ve eşinde tahlillerini tekrarlasın arada inş çok bekelmzsin canım çok zor...4yıllık evliyim 3yıldır aktik olarak deniyoruz canım korunmaya bıraktığım ilk ay adet görmedim dr gittim hamilesin dedi nasıl şaşırdım kan testi istedim inanamadığım için kanda çıkmadı yanlış görmüşüm rahim içinde bişeyler oluşmuş dedi hemen terk ettim orayı başka bi dr gittim ona hiçbişey sölemedim baktı yumurtalığında kist oluşmuş dedi doğum kontrol hapı kullandım 2ay temizlendi 6ay normal yolla deneyin dedi 4-5ay geçti olmadı arkadaşım illa benim dr götürücem dedi gittim dr benden ve eşimden bazı testler istedi eşimde tek taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu ağustos ayıydı dr yaza kadar anca hamile kalırsın dedi ama ben şubatta hamile kaldım ama düştüilk düşük olduğu için fazla üzerinde durulmadı 3ay korunma verdiler
6ay sonra tekrar hamile kaldım 7haftalıkken yine düştü bu sefer araştırdılar eşimin sperm yapısının morfolojisinin bozuk olduğunu bu yüzden düştüğünü sölediler ilaç kullandı keçi boynuzu kürü uyguladık düzeldi eskisine göre dr normal yollardan denemeye devam edebilirsiniz dedi ağustosa kadar bekledim baktım yine gelen giden yok araştırdım iyi bi tüp bebek merkezi buldum oraya gittim dr muayene etti eski testlerime baktı bikaç eksik kalan testlerimi istedi görünürde çok göze batacak bişey yoktu sonuçlarda triodim biraz yüksekti endokrinolojiye gidiyorum ilaç kullanıyorum onun için şu anlık onun dışında da en son geçen hafta histereskopi oldum yine bişey yok bidahaki ay gidicem dr konuşucaz napalım diye böle yani canım uzun oldu biraz ama
tam belli bi sorun olmayınca nasıl anlatıcamı bilemedim
geçmiş olsun canım yaa kaybın çokmuş......yok canım benimde bebişim yok 6 sı kürtaj,1 ide kendiliğinden düşen 7 kaybım var...
sorunum kan pıhtılaşması veanti kardiopilin m ve g pozitif...
biraz daha bekle o zaman tiroidin düşmesi gerek ve eşinde tahlillerini tekrarlasın arada inş çok bekelmzsin canım çok zor...
geçmiş olsun canım yaa kaybın çokmuş......
bulupta kaybetmekte çok zor gerçekten
Aaaa bende santral operatorlugu yapmistim jetgil sevinc vok zevkliydi
ne mutlu sana kaynoşun kıymetini bil....
ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?